jimlost Δημοσιεύτηκε August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2018 Καλησπέρα, σκέπτομαι να πάρω το συγκεκριμένο smart watch απλά ήθελα να ρωτήσω απόψεις από κατόχους, η και άλλες προτάσεις... Και αν είναι συμβατό με το Note 8.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 δεν υπάρχει κάτι άλλο ;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλησπέρα, σκέπτομαι να πάρω το συγκεκριμένο smart watch απλά ήθελα να ρωτήσω απόψεις από κατόχους, η και άλλες προτάσεις... Και αν είναι συμβατό με το Note 8.. Ευχαριστώ Είναι πολύ καλό και αν το βρεις από Κίνα παίζει γύρω στα 23-25€ θα σαι κομπλέ.Απλά είναι Smartband και όχι Smartwatch,με ασπρόμαυρη οθόνη δεν είναι έγχρωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έχω δει global version, ισχύει η αν το πάρω απο έξω μπορώ με κάποιο firmware να το φέρω στα μέτρα μου;; Το ξέρω ότι δεν είναι smartwatch, απλά δεν θυμόμουν πως ακριβώς λέγονται... Έχουν γενικά διαφορές το global version με κάποιο από Κίνα;;; Το να δώσω 5-10€ παραπάνω δεν λέει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Αν σου αρέσει εμφανισιακά ρίξε μια ματιά στο Bip της Xiaomi, νομίζω γίνει αρκετά περισσότερα από το Mi Band 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έχω δει global version, ισχύει η αν το πάρω απο έξω μπορώ με κάποιο firmware να το φέρω στα μέτρα μου;; Το ξέρω ότι δεν είναι smartwatch, απλά δεν θυμόμουν πως ακριβώς λέγονται... Έχουν γενικά διαφορές το global version με κάποιο από Κίνα;;; Το να δώσω 5-10€ παραπάνω δεν λέει κάτι... Υπάρχει Ελληνικό Firmware.Πριν 1-1,5 μήνα που το πήρα δεν είχα δει αν υπάρχει Global,παρολαυτα ήρθε στα Κινέζικα(από Bangoood το πήρα) και ζορίστηκα λίγο μέχρι να βρω άκρη αλλά τα κατάφερα.Υπαρχει και βίντεο από Έλληνες YouTubers που σου λένε βήμα βήμα.Λογικά Global πρέπει να είναι στα Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Υπάρχει Ελληνικό Firmware.Πριν 1-1,5 μήνα που το πήρα δεν είχα δει αν υπάρχει Global,παρολαυτα ήρθε στα Κινέζικα(από Bangoood το πήρα) και ζορίστηκα λίγο μέχρι να βρω άκρη αλλά τα κατάφερα.Υπαρχει και βίντεο από Έλληνες YouTubers που σου λένε βήμα βήμα.Λογικά Global πρέπει να είναι στα Αγγλικά. Ναι το global είναι στα Αγγλικά, έχω δει ένα βίντεο που δείχνει πως περνάς ένα apk και βάζεις Ελληνικά... Είδα το Bip,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με το Band 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ναι το global είναι στα Αγγλικά, έχω δει ένα βίντεο που δείχνει πως περνάς ένα apk και βάζεις Ελληνικά... Είδα το Bip,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με το Band 3... Δεν το έχω ψάξει το Bip αλλά λίγο που είδα στο skroutz οι απόψεις διίστανται κυρίως για τις μετρήσεις σε βήματα και ύπνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Δεν το έχω ψάξει το Bip αλλά λίγο που είδα στο skroutz οι απόψεις διίστανται κυρίως για τις μετρήσεις σε βήματα και ύπνο. Και εγώ ότι σχόλια διάβασα ήταν 50-50... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Και εγώ ότι σχόλια διάβασα ήταν 50-50... Εγώ έτυχε να δω το Band 3 σε προσφορά στα 23€ και δεν το σκέφτηκα καθόλου..Αν το έψαχνα λίγο θα πήγαινα σε κάτι διαφορετικό γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μ αρέσει πολύ αυτός ο σχεδιασμός.Ότι σ αρέσει πιο πολύ,νομίζω θα σε καλύψουν και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Δες το honor band 3 της Huawei στα ίδια χρήματα περίπου. Αξιόπιστο στις μετρήσεις με φοβέρα στατιστικά, δουλεύει out of the box με όλες τις γλωσσες, ειδοποιήσεις κλπ. και γενικά το θεωρώ πολύ καλύτερο, αν και περσινό μοντέλο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 21, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Το bip έχει αρκετά κατώτερη οθόνη από το 3. Ειδικά κάτω από τον ήλιο με το bip δεν βλέπεις την τύφλα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Το bip έχει αρκετά κατώτερη οθόνη από το 3. Ειδικά κάτω από τον ήλιο με το bip δεν βλέπεις την τύφλα σου... Πλάκα κάνεις έτσι; Το Bip έχει τεχνολογίας οθόνης που όσο περισσότερο φως έχει τόσο καλύτερα φαίνεται. Το πρόβλημα της είναι στο σκοτάδι, γι’αυτό και έχει backlight. Τώρα, για την ακρίβεια των μετρήσεων, μετά τα τελευταία firmware έχει βελτιωθεί πολύ. Ενδεικτικά, πήγα για τρέξιμο πριν από λίγο και έβαλα το runtastic με GPS στο κινητό, ενώ φορούσα το Bip, χωρίς να το έχω βάλει σε gps mode. Bip: 4,1 χλμ Runtaric: 4,01 χλμ Για τις ανάγκες μου αξιοπρεπέστατη επίδοση. Αν κάποιος θέλει ένα τράκερ υψηλής ακριβείας δεν θα πάρει το Bip αλλά ούτε και το Mi Band 3 θα πάρει. Προσωπικά προτιμώ το Bip από το Mi Band 3 γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπορώ να διαβάζω τις ειδοποιήσεις μου καλύτερα, και για την λίγο καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Πλάκα κάνεις έτσι; Το Bip έχει τεχνολογίας οθόνης που όσο περισσότερο φως έχει τόσο καλύτερα φαίνεται. Το πρόβλημα της είναι στο σκοτάδι, γι’αυτό και έχει backlight. Τώρα, για την ακρίβεια των μετρήσεων, μετά τα τελευταία firmware έχει βελτιωθεί πολύ. Ενδεικτικά, πήγα για τρέξιμο πριν από λίγο και έβαλα το runtastic με GPS στο κινητό, ενώ φορούσα το Bip, χωρίς να το έχω βάλει σε gps mode. Bip: 4,1 χλμ Runtaric: 4,01 χλμ Για τις ανάγκες μου αξιοπρεπέστατη επίδοση. Αν κάποιος θέλει ένα τράκερ υψηλής ακριβείας δεν θα πάρει το Bip αλλά ούτε και το Mi Band 3 θα πάρει. Προσωπικά προτιμώ το Bip από το Mi Band 3 γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπορώ να διαβάζω τις ειδοποιήσεις μου καλύτερα, και για την λίγο καλύτερη μπαταρία. Προσωπικά, δεν έχω κανένα από τα δύο. Αυτά που έγραψα ήταν ότι μου είχε πει ένας συγγενής μου που έχουν περάσει και τα δύο απο τα χέρια του. Τι να σου πω... Πιθανών να του έτυχε ελαττωματικό μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα ρίξω μια ματιά και σε μερικά άλλα που 2χω βρει,μέχρι στιγμής το Bip έχει περισσότερες πιθανότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα ρίξω μια ματιά και σε μερικά άλλα που 2χω βρει,μέχρι στιγμής το Bip έχει περισσότερες πιθανότητες... Δες και μερικά ελληνικά review μήπως και σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Προσωπικά, δεν έχω κανένα από τα δύο. Αυτά που έγραψα ήταν ότι μου είχε πει ένας συγγενής μου που έχουν περάσει και τα δύο απο τα χέρια του. Τι να σου πω... Πιθανών να του έτυχε ελαττωματικό μοντέλο. Δεν χωρά αμφισβήτηση σε αυτό που σου λέει. The 1.28 inch touch color display is amazing, the resolution might not be sharp compared to AMOLED display, but its reflective tech performs way, way better to that of AMOLED, it is viewable outdoors even in direct sunlight, the always on display is a feature that smartwatch fans will surely love, plus it is a power saving screen adding battery life to the Amazfit BIP. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τελικά κατέληξα στο Xiaomi Bio, αύριο πιστεύω θα το έχω... Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Αν διαθέτεις λίγο παραπάνω το Huawei band 2 pro που είναι πολύ αγνότερο στης μετρήσεις και απρόσβλητο στην λειτουργία. Τωρα αν δεν διαθέτεις το λίγο παραπάνω μονόδρομος xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Τελικά κατέληξα στο Xiaomi Bio, αύριο πιστεύω θα το έχω... Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.... Καλορίζικο, ελπίζω να το ευχαριστηθείς. Ποιο χρώμα πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Xiaomi Bio?? Ποιο είναι αυτό?? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Λογικα το Bip μιας και το O και το P ειναι διπλα διπλα στο πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Bip κι από εμένα. Το έχω 5 μήνες. Φοβερή οθόνη στον ήλιο και μπαταρία ένα μήνα! Και πιο ωραίο στο μάτι Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts