ccypruss000 Δημοσιεύτηκε August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2018 Αξεσουάρ Note 8 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Για όποιον θέλει από Amazon uk DOME WHITESTONE GLASS 2 PACK Δηλαδή 2 γυαλιά 47 ευρώ Συμφέρει έρθω χτύπησα το σετ γιατί το φορούσα στο note 8 και ήταν τέλειο Dome Glass Galaxy Note 9 Screen Protector Tempered Glass, Full 3D Curved Edge Screen Shield [Liquid Dispersion Tech] Easy Install Kit Whitestone Samsung Galaxy Note 9 (2018) - 2 Pack https://www.amazon.co.uk/dp/B07FY1YCX3/ref=cm_sw_r_cp_apa_2gYDBbG8SQJVE Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Συσκευή ακόμα δεν έχουμε αλλά η παραγγελία στο amazon έγινε: Θήκη Spigen Rugged Armor, μια προστασία οθόνης της spigen μέχρι να έρθει το x-one και ένα ανταπτοράκι από usb c σε hdmi, γιατί στο Ν8 έχω το dex και το χρησιμοποιώ αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Αξεσουάρ Note 8 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ) Note 9 μάλλον ήθελες να πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Note 9 μάλλον ήθελες να πεις. Ναι φιλε μου εκανα λαθος επρεπε να εγραφα Note 9 αντι Note 8. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Για όποιον θέλει από Amazon uk DOME WHITESTONE GLASS 2 PACK Δηλαδή 2 γυαλιά 47 ευρώ Συμφέρει έρθω χτύπησα το σετ γιατί το φορούσα στο note 8 και ήταν τέλειο Dome Glass Galaxy Note 9 Screen Protector Tempered Glass, Full 3D Curved Edge Screen Shield [Liquid Dispersion Tech] Easy Install Kit Whitestone Samsung Galaxy Note 9 (2018) - 2 Pack https://www.amazon.co.uk/dp/B07FY1YCX3/ref=cm_sw_r_cp_apa_2gYDBbG8SQJVE οταν το παραλαβεις μρ το καλο ενημερωσε μας εαν στην συσκευασια εχει 2 ή 4 μπουκαλακια με υγρο. Γιατι στο προηγουμενο ειχε 2 με το 1 dome. εαν εχει η συγκεκριμενη συσκευασια 2 παλι τοτε δεν αξιζει. Εαν παει κατι λαθος στην πρωτη τοποθετηση και πας για την δευτερη τοτε το δευτερο γυαλι ειναι αχρηστο. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 29 του μηνός παράδοση οπότε και θα ενημερώσω Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 24 εχω εγω παραδοση και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Συσκευή ακόμα δεν έχουμε αλλά η παραγγελία στο amazon έγινε: Θήκη Spigen Rugged Armor, μια προστασία οθόνης της spigen μέχρι να έρθει το x-one και ένα ανταπτοράκι από usb c σε hdmi, γιατί στο Ν8 έχω το dex και το χρησιμοποιώ αρκετά. Φίλε μου Ελλάδα ζεις ; απο ποιο αμαζον έδωσες παραγγελία; Εδώ Ελλάδα το amazon δε στέλνει spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Φίλε μου Ελλάδα ζεις ; απο ποιο αμαζον έδωσες παραγγελία; Εδώ Ελλάδα το amazon δε στέλνει spigen Καλημέρα. Ελλάδα ζω αλλά έχω έναν φίλο που είναι Αμερική και έρχεται αύριο και τα παρήγγειλα από το αμαζον αμερικής. Ήδη του έχουν παραδοθεί και περιμένω με το καλό να έρθει και αυτός και η συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα. Ελλάδα ζω αλλά έχω έναν φίλο που είναι Αμερική και έρχεται αύριο και τα παρήγγειλα από το αμαζον αμερικής. Ήδη του έχουν παραδοθεί και περιμένω με το καλό να έρθει και αυτός και η συσκευή... Ααα. Άντε με το καλό! Όλοι την ίδια αγωνία έχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Ααα. Άντε με το καλό! Όλοι την ίδια αγωνία έχουμε! Thanks:):):) Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η μεγάλη διαφορά τιμής στο amazon από το site της spigen. Σχεδόν μισή τιμή για την rugged armor. Edited August 24, 2018 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Thanks:):):) Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η μεγάλη διαφορά τιμής στο amazon από το site της spigen. Σχεδόν μισή τιμή για την rugged armor. Το Amazon έχει φοβερές τιμές στις spigen . Το κακο είναι ότι Ελλάδα στέλνει μόνο το αμερικάνικο και όχι τα ευρωπαϊκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Απο εδω εκανα παραγγελια την neo hybrid black https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/thikes-kiniton?Brand=118&Compatibility=4562&product_list_limit=45&product_list_order=price Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Πήρα μπλε Note 9 με μαύρη θήκη Samsung Clear View Standing. Ανταλλάζω τη θήκη με τη μπλε αν θέλει κανένας. Σημερινή, τη φόρεσα μόνο μία φορά, απόδειξη από Κωτσόβολο στα 60€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Φανταστική θήκη για τα μπλε από τη Spigen. Μέσα Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Απίθανη. Κρίμα που το 512 το φέρνουν μόνο μαύρο... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Παιδια έχει βρει κανένας screen protector για την πλάτη του note 9 ; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σε ερώτηση πόσα μπουκαλάκια έχει το κουτί που περιέχει τα δύο dome glass είναι 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Μια προστασία οθόνης που έχει το Πλαίσιο την έχει δοκιμάσει κάνεις; Είναι case friendly; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Η καινούργια led για το Note 9 έχει λίγο διαφορετική υφή και αίσθηση στο χέρι αλλά πλέον καλύπτει όλη την πάνω πλευρά (κάτω παραμένει το ίδιο άνοιγμα) και το εντυπωσιακό έχει χρώμα στις ειδοποιήσεις. Τα dots γίνονται πράσινα και κόκκινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Η καινούργια led για το Note 9 έχει λίγο διαφορετική υφή και αίσθηση στο χέρι αλλά πλέον καλύπτει όλη την πάνω πλευρά (κάτω παραμένει το ίδιο άνοιγμα) και το εντυπωσιακό έχει χρώμα στις ειδοποιήσεις. Τα dots γίνονται πράσινα και κόκκινα!Καλορίζικο φίλε μου πες μας εντυπώσεις τι διαφορές μπορείς να καταλάβεις από το δικό μας (σε ταχύτητα να φανταστώ)?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Κάποιο τζάμι οθόνης της προκοπής εκτός του dome έχετε βρει; Το dome καλό αλλά με έχετε φοβησει με την τοποθέτηση του και δεν το επιχειρώ από μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Οσοι παραγγειλατε το dome σε ποσες μερες σας ηρθε;Εχω μια εβδομαδα που το χω παραγγειλει αλλα δεν μου εχει ερθει Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Καλορίζικο φίλε μου πες μας εντυπώσεις τι διαφορές μπορείς να καταλάβεις από το δικό μας (σε ταχύτητα να φανταστώ)?? Θα το κοιτάξω αν και δεν είμαι και κανένας power user... Προς το παρόν πάει σφαίρα. Να δούμε και την μπαταρία τι λέει... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιο τζάμι οθόνης της προκοπής εκτός του dome έχετε βρει; Το dome καλό αλλά με έχετε φοβησει με την τοποθέτηση του και δεν το επιχειρώ από μόνος μου. Πήρα ένα sentio από το Πλαίσιο χθες στα 20€ αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχει καλή διάυγεια αλλά χάνει στην αφή. Μάλλον θα το βγάλω και θα δοκιμάσω μια spigen απλή προστασία, όχι τζαμάκι,που περιμένω. Στο Note8 ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την full glue της χ-one, ελπίζω να έρθει και για το 9αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts