paolo21r Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 to samsung pay δουλευει? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 συμφωνω απολυτα για το gorrila ..παθων τις πρωτες μερες...εβαλα μεμβρανη απο τα mediamarkt και ησυχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Ποια ρύθμιση ακριβώς? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις>Επιλογές προγραμματιστή>Κωδικοποιητής ήχου Bluetooth>aptX κ.λ.π. και καλή ακρόαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Το πατάω αλλά δεν το επιλέγει σε εμένα... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Μήπως πρέπει να έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικα;Σε μένα το κουτάκι ήταν τικαρισμενο όταν μπήκα στο μενού για να το ενεργοποιησω Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 (edited) Ρε παιδιά το ambient display γιατί κάνει τόσο drain και σε εσάς έτσι είναι; Έχει σχέση με το always on ; από όσο ξέρω το ambient display έχει το pixel . Sent from my SM-N960F using Tapatalk Edited February 11, 2019 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Ρε παιδιά το ambient display γιατί κάνει τόσο drain και σε εσάς έτσι είναι; Έχει σχέση με το always on ; από όσο ξέρω το ambient display έχει το pixel . Sent from my SM-N960F using TapatalkΥπάρχει αυτή η λειτουργία στις ρυθμίσεις-προσβασιμότητα-αλληλεπίδραση-εύκολη ενεργοποίηση οθόνης. Δε το χρησιμοποιώ, αλλά όταν το είχα δοκιμάσει δεν είχε αυτό το battery draining. Κάνε μια επανεκκίνηση γιατί προφανώς έχει σκαλωσει ο αισθητήρας ή κλειστο εντελώς. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Καλησπερα κι απο μενα! Κανενα νεο για το battery drain του samsung notes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Καλησπερα κι απο μενα! Κανενα νεο για το battery drain του samsung notes?Έχεις κάνει clean install? Και με CSA2 και με CSA7 (την πρώτη με clean install) και τη δεύτερη με το update.zip πάνω στην πρώτη δεν είδα ποτέ draining. Και το χρησιμοποιώ πολύ το πενάκι για σημειώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Για εσας που λετε battery drain στο Samsung notes βλέπετε κατανάλωση στα στατιστικά της μπαταρίας; γιατί εγώ δεν βλέπο μεν κατανάλωση αλλά βλέπω ότι τρέχει στο background πολλές ώρες Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 https://en.miui.com/thread-4733761-1-1.html Αυτήν η εφαρμογή, αν και προορίζεται για xiaomi, την πέρασα στο note 9, Και δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 https://en.miui.com/thread-4733761-1-1.html Αυτήν η εφαρμογή, αν και προορίζεται για xiaomi, την πέρασα στο note 9, Και δουλεύει.Δεν προορίζεται για Xiaomi. Το Digital Well being είναι χαρακτηριστικό της Pie από την ίδια τη Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.actiondash.playstore Παρόμοια εφαρμογή, αλλά πρέπει να την αγοράσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Καλημέρα, έχω παρατηρήσει ότι όποτε απενεργοποιώ το App Power Monitor έτσι ώστε να μη μου κάνει monitoring τις εφαρμογές (γιατί ούτως ή άλλως δεν έχω ενεργοποιημένο να τις κάνει sleep κτλ), πολλά από τα notifications (gmail, messengers κτλ) είτε αργούν να έρθουν, είτε έρχονται με το που κάνω wake την συσκευή. Μόλις ενεργοποιώ πάλι το monitoring έρχονται κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος. Για κάποιο περίεργο λόγο τις κάνει sleep μόλις το απενεργοποιώ ??? (δλδ το ακριβώς αντίθετο απ' οτι θα πρεπε να συμβαίνει). btw, δεν είμαι με 9 μιας και η Cosmote για ακόμα μία φορά επιλέγει να μας παιδεύει... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Καλημέρα στη παρέα. Σήμερα το πρωί ήρθε σε μένα. Αγορά από κωτσοβολο. Θα διαβάσω το θέμα αν αξίζει η μετάβαση Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 (edited) btw, δεν είμαι με 9 μιας και η Cosmote για ακόμα μία φορά επιλέγει να μας παιδεύει... Ποτε θα την πάρουμε? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 12, 2019 by sf-haris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Ποτε θα την πάρουμε? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10-15 φεβρουαριου η απαντηση απο cosmote Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 παιδες αποφασισα να ριξω και εγω την 9αρα αν και εχω ξενερωσει που δε μπορεις να γυρισεις πισω σε περιπτωση στραβης, και εννοω την αυτονομια που ειναι αψογη και που εδω διαβαζω και παραπονα. Ερωτηση: το κινητο μου ειναι ιταλικο, εβγαλα σιμ ,το ανοιξα, το εκλεισα και τωρα κανω επαναφορα και ελπιζω να μην γυρισει σε ελληνικο (σε φιλο με s9+ δεν γυρισε). Αν γυρισει, απο που να κατεβασω μια γερμανικη να φλασαρω? sammobile κανει 10 χρονια. Το sammifirm πως δουλευει? υπαρχει οδηγος ? δεν το εχω δουλεψει ποτε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Μετα την αναβαθμιση,προσπαθω να ανοιξω απο gmail αρχεια excel kai word και δεν αναγνωριζει τις εφαρμογες καθολου.μου λεει να κανω αναζητηση καταλληλης εφαρμογης,μου το κατεβαζει σαν download και μαλιστα οταν προσπαθω να το ξανακατεβασω μου βγαζει μηνυμα που λεει «θελετε να αλλαξετε την προεκταση του αρχειο?αν το αλλαξετε μπορει να μην λειτουργει σωστα».τι παιζει ρε παιδια?? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Διακρίνω πολλά προβλήματα μετά από μετάβαση σε pie. Νομίζω πως και το θέμα με το call recording να μην υπήρχε δεν θα το έκανα εύκολα καθώς χωρίς καθαρή εγκατάσταση τα προβλήματα είναι σίγουρα. Το να κάνει όμως κάποιος που χρησιμοποιεί σαν εμένα το κινητό του καθαρή εγκατάσταση είναι μεγάλη ιστορία. Μου πήρε βδομάδες να το στήσω, ποιος το ξαναστηνει και γιατί, αφού η pie προσφέρει μικρές διαφορές και κόβει και το recording. Θα το κάνω μόνο όταν δεν υπάρχει εναλλακτική και θα έχω μείνει πολύ πίσω ως προς τις εξελίξεις. Γιατί με αυτά που προσφέρει τώρα η pie πίσω δεν μένω νομίζω. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Μετα την αναβαθμιση,προσπαθω να ανοιξω απο gmail αρχεια excel kai word και δεν αναγνωριζει τις εφαρμογες καθολου.μου λεει να κανω αναζητηση καταλληλης εφαρμογης,μου το κατεβαζει σαν download και μαλιστα οταν προσπαθω να το ξανακατεβασω μου βγαζει μηνυμα που λεει «θελετε να αλλαξετε την προεκταση του αρχειο?αν το αλλαξετε μπορει να μην λειτουργει σωστα».τι παιζει ρε παιδια??Μια χαρά ανοίγω τέτοια αρχεία με το office suite. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Μετα την αναβαθμιση,προσπαθω να ανοιξω απο gmail αρχεια excel kai word και δεν αναγνωριζει τις εφαρμογες καθολου.μου λεει να κανω αναζητηση καταλληλης εφαρμογης,μου το κατεβαζει σαν download και μαλιστα οταν προσπαθω να το ξανακατεβασω μου βγαζει μηνυμα που λεει «θελετε να αλλαξετε την προεκταση του αρχειο?αν το αλλαξετε μπορει να μην λειτουργει σωστα».τι παιζει ρε παιδια?? Και εμένα μια χαρά μου τα ανοίγει. Και με το Microsoft office αλλά και με τις εφαρμογές της Google. Και να προσθέσω, και εγω,για όσους δεν κάνουν την μετάβαση στην 9 λόγο μπαταρίας ότι κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Η μπαταρία είναι ακομα καλύτερη τώρα σε σχέση με την 8. Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Και εμένα μια χαρά μου τα ανοίγει. Και με το Microsoft office αλλά και με τις εφαρμογές της Google. Και να προσθέσω, και εγω,για όσους δεν κάνουν την μετάβαση στην 9 λόγο μπαταρίας ότι κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Η μπαταρία είναι ακομα καλύτερη τώρα σε σχέση με την 8. επειδη κανω παρομοια χρηση σχεδον καθε μερα και βγαζω σταθερα 2 μερες με υπολοιπο 20-35%, θα σου πω με τη δικη μου χρηση σε καμια εβδομαδα. Παντως μεχρι τωρα κομπλε, στηνω το συμπαν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Διακρίνω πολλά προβλήματα μετά από μετάβαση σε pie. Ποια ειναι τα προβληματα που λες? Λειτουργει αψογα σε Pie η συσκευη μου, δεν εχω παρατηρησει καποια αξιοσημειωτη διαφορα στην μπαταρια και γενικα ολα δουλευουν ρολοι οπως πριν. Το μονο που με χαλαει ειναι η εμφανιση των εικονιδιων και του Settings menu αλλα οκ αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Μια χαρά ανοίγω τέτοια αρχεία με το office suite. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τωρα το παρατηρησα.δεν εχει το ονομα προεκτασης αρχειου οταν κανει ληψη,οπως xls,doc κλπ.αν το γραψω εγω,ανοιγει κανονικα!γιατι ομως δεν τη μορφη του αρχειου με την προεκταση? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts