agriniopk Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Θέλω να το στείλω smartec για κάποια επισκευή. Μου είπαν να το στείλω με την acs με χρέωση δική τους αλλά δεν ήξερε η κοπέλα να μου πει ποια είναι η επιπλέον χρέωση από την κούριερ. Γνωρίζει κάποιος που έχει κάνει τη διαδικασία να μου πει πόσο επιπλέον πλήρωσε για την κούριερ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Εάν είσαι εντός εγγύησης δεν πληρώνεις τίποτε, η smartec αναλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών της acs. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Εάν είσαι εντός εγγύησης δεν πληρώνεις τίποτε, η smartec αναλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών της acs.Τελικά μπερδεύτηκα.Πληρωνεις 30-35€ αν είσαι στο 2ο χρόνο ή τίποτα? Θα το παω ο ίδιος στη smartec στο Χαϊδάρι μετά το lockdown. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Τελικά μπερδεύτηκα.Πληρωνεις 30-35€ αν είσαι στο 2ο χρόνο ή τίποτα? Θα το παω ο ίδιος στη smartec στο Χαϊδάρι μετά το lockdown. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο 2ο χρόνο πληρώνεις μόνο το κόστος της μπαταρίας (περίπου 20- 25€) και τίποτε άλλο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Παιδια σημερα μου εκανε και μενα ενηνερωση. Τωρα μου παρουσιαζει ενα εικονιδιο που δεν ξερω τι ειναι. Τι σημαινει και πως μπορω να το απενεργοποιησω? Ευχαριστω. Κανεις? μηπως σημαινει οτι η μπαταρια δεν εχει την ιδια αποδοση? Δεν βρηκα πουθενα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Κανεις? μηπως σημαινει οτι η μπαταρια δεν εχει την ιδια αποδοση? Δεν βρηκα πουθενα τιποτα. Αφορά τη λειτουργία ισχύος της μπαταρίας. Αν αλλάξεις επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας αλλάζει μορφή και το εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Ράγισε το γυαλί στη πλάτη μετά από πτώση. Ξέρει κανείς το κόστος αλλαγής; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 15-20 για μια θηκη ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλημέρα στην παρέα. Χτες εκανα κι εγώ την τελευταία ενημέρωση με το Ui 2.5. Παρατήρησα ότι στις εισερχόμενες κλήσεις δεν λειτουργεί το μικρόφωνο. Πρέπει να ανοίξω την ανοιχτή ακρόαση και όταν την κλείσω δουλεύει κανονικά. Στις εξερχόμενες λειτουργεί κανονικά. Εκανα επανεκκίνηση και διαγραφή cache στην εφαρμογή του τηλεφώνου αλλά τίποτα. Μπορώ να γλιτώσω την επαναφορά με κάποιο τρόπο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Αφορά τη λειτουργία ισχύος της μπαταρίας. Αν αλλάξεις επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας αλλάζει μορφή και το εικονίδιο. Tελικα το βρηκα. Αφορα την λειτουργια high performance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μου αλλάζει η επιλογή ενέργειας μονο του. Ξαφνικά πέφτει στην μέτρια εξοικονόμηση από βελτιστοποιημενη. Υπάρχει κάτι που κάνω λαθος; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μου αλλάζει η επιλογή ενέργειας μονο του. Ξαφνικά πέφτει στην μέτρια εξοικονόμηση από βελτιστοποιημενη. Υπάρχει κάτι που κάνω λαθος;Μήπως έχεις επιλεγμένη Αυτή την επιλογή που σου επισυνάπτω. (Προσαρμ. εξοικονόμηση ενέργειας) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Ναι.λες να φταίει αυτο; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μετά από το update τώρα σε 2.5 έχει παρατηρήσει κανείς αν του δουλεύει κανονικά η γρήγορη ασύρματη φόρτιση; όσο και αν κλείνω/ανοίγω, βάζω/βγάζω καλώδιο στην βάση φόρτισης, με την αργή φορτίζει δεν πάει στην γρήγορη. Δοκίμασα με το καλώδιο μόνο, η κανονική φόρτιση δουλεύει κανονικά τόσο η γρήγορη όσο και απλή. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Μετά από το update τώρα σε 2.5 έχει παρατηρήσει κανείς αν του δουλεύει κανονικά η γρήγορη ασύρματη φόρτιση; όσο και αν κλείνω/ανοίγω, βάζω/βγάζω καλώδιο στην βάση φόρτισης, με την αργή φορτίζει δεν πάει στην γρήγορη. Δοκίμασα με το καλώδιο μόνο, η κανονική φόρτιση δουλεύει κανονικά τόσο η γρήγορη όσο και απλή. Sent from my SM-N960F using TapatalkΣε εμένα λειτουργεί κανονικά η γρήγορη ασύρματη φόρτιση με την 2.5... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Απενεργοποίησε αυτή την επιλογή και θα σου λειτουργεί όπως το ρυθμίζεις εσύ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Τελικά δοκίμασα διαφορά και κατέληξα ότι είναι το brick το πρόβλημα....πως γίνεται ενώ είναι και τα 2 ίδια της σαμι στο ένα να δουλεύει η γρήγορη ασύρματη και στο άλλο όχι; με το καλώδιο είναι τα ίδια....μόνο στην ασύρματη δεν δουλεύει το ένα...με έχει κουφανει τώρα.... δοκίμασα και διαφορά καλώδια να σιγουρευτώ, είναι το brick το πρόβλημα. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Τα τίναξε το brick - κάποιο mosfet ή κανένας πυκνωτής χάλασε λογω θερμοκρασιών- χρήσης. Σε εμένα ένα τα τίναξε τελείως και δεν φορτιζε καθόλου. Πάρε ένα καινούργιο και στείλτο ανακύκλωση... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Παιδια καλησπέρα, Γνωριζει κανεις αν τα Νοτε 9 κ Νοτε 8 μπορουν να δεχθουν την esim της cosmote? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Παιδια καλησπέρα, Γνωριζει κανεις αν τα Νοτε 9 κ Νοτε 8 μπορουν να δεχθουν την esim της cosmote? Ευχαριστω πολυ Όχι δεν δέχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Όχι δεν δέχονται ok.ευχαριστω πολύ για την απαντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Τελικα με την καινουργια ενημερωση εχετε δει καμια δυσλειτουργια? ή καποια καινουργια λειτουργια :lol::lol: ?? Θεμα με την μπαταρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 για εμένα είναι ακριβώς μια από τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Επαναφέρω το ερώτημα αν το ξέρει κανείς ας απαντήσει. Πως μπορώ να βλέπω το ποσοστό υπολειπόμενης μπαταρίας στην συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Επαναφέρω το ερώτημα αν το ξέρει κανείς ας απαντήσει. Πως μπορώ να βλέπω το ποσοστό υπολειπόμενης μπαταρίας στην συσκευή μου;Settings - Notifications - Status bar- show battery percentage. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts