tarirs Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Επειδή ανέφερες τα περί fanboyσμου.... Διαβασε προσεχτικα τι εγραψα....fanboy,ανεφερα σε 1ο προσωπο,δεν αναφερθηκα σε 3ο....απλη γραματικη δημοτικου....;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Διαβασε προσεχτικα τι εγραψα....fanboy,ανεφερα σε 1ο προσωπο,δεν αναφερθηκα σε 3ο....απλη γραματικη δημοτικου....;) Ακριβώς αυτό. Πρώτο πρόσωπο = έτσι σε "προσδιόρισε" ο άλλος..... Τέλος πάντων, εννοείται πως ο γραπτός λόγος έχει τα δικά του, ακόμη κι αν γράφεται με spen..... :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ακριβώς αυτό. Πρώτο πρόσωπο = έτσι σε "προσδιόρισε" ο άλλος..... Τέλος πάντων, εννοείται πως ο γραπτός λόγος έχει τα δικά του, ακόμη κι αν γράφεται με spen..... :lol: :lol: Ετσι,δεν κανω επιθεση σε κανεναν για ενα κινητο(οποιοδηποτε),υπαρχουν στην ζωη καλυτερα η χειροτερα πραγματα,που στα 2ερα κανεις επιθεση λεκτικο με ομορφο και ηρεμο τροπο.... Οντως με το spen μεταβιβαζονται διαφορετικα....:lol::) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Νωρίς νωρίς το update Νοεμβρίου αυτή την φορά (Γερμανικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ωραία Ωραία Να ρωτήσω τώρα κάτι τεχνικό και ίσος αδύνατον να γίνει... Θέλω να φτιάξω ένα φάκελο και αυτός να είναι διαθέσιμος κάθε φορά που συνδέομαι στο τοπικό μου δίκτυο με WIFI. Ξέρω ότι γίνετε να δίνω γενικά πρόσβαση αλλά εγώ θέλω μόνο ένας φάκελος να φαίνεται και αυτό όταν το χρειάζομαι εγώ. Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Νωρίς νωρίς το update Νοεμβρίου αυτή την φορά (Γερμανικό) Μετα τα Χριστούγεννα θα την δωσει η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Νωρίς νωρίς το update Νοεμβρίου αυτή την φορά (Γερμανικό) Σε Ελληνικο 512/8 δεν βγαινει ακομα. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Σε κάποιο παιχνίδι (https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.idreams.SkyForceReloaded2016) που μέχρι τώρα το έπαιζα με την s-pen διαπιστώνω ότι πλέον δεν ανταποκρίνεται με την πένα. Αυτό μπορεί να οφείλεται λόγω ρυθμίσεων που κάνανε στο παιχνίδι οι δημιουργοί του ή υπάρχει κάποια ρύθμιση; Ως πενα δουλεύει κανονικά παντού όπου κι αν δοκίμασα. Και ένα δεύτερο. Δοκίμασα να αλλάξω τη μύτη από την s-pen και να βάλω τη σκληρή αλλά διαπιστώνω πως η σκληρή δεν στέκεται, βγαίνει εύκολα δηλαδή δεν γατζώνει μέσα στην πένα. Κάνω κάτι λάθος, πρέπει να το πιέσω πολύ δυνατά για να μπει μέσα γιατί θεωρητικά όσο φαίνεται ότι μπορεί να μπει μπαίνει κανονικά στην πενα αλλά δεν στέκεται, ξαναβγαίνει εύκολα Δεν γαζώνει καθόλου. Πού μπορεί να οφείλεται; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2019 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Πάτησε την μέσα, μην φοβάσαι. Όχι σαν να βάζεις καρφί στον τοίχο, είπαμε, αλλά πίεσε την να κουμπώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apodimos75 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Καλησπέρα Έχω τις επαφές μου γραμμένες με λατινικά πχ.papadopoulos kostas . Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να μπορεί να καλεί τις επαφές φωνητικά έστω και αν χρειαστεί να γυρίσω τις επαφές στα ελληνικά,γιατί η bixby δεν μπορεί (και λογικο) να καταλάβει οταν τις λέω call papadopoulos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Καλησπέρα Έχω τις επαφές μου γραμμένες με λατινικά πχ.papadopoulos kostas . Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να μπορεί να καλεί τις επαφές φωνητικά έστω και αν χρειαστεί να γυρίσω τις επαφές στα ελληνικά,γιατί η bixby δεν μπορεί (και λογικο) να καταλάβει οταν τις λέω call papadopoulos? Η Google assistant φίλε μου μπορεί Αφού τα έχεις είδη όλα λατινικά μια χαρά θα εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ όπως είμαι στο Google Chrome εφαρμογή και πατάω έναν σύνδεσμο να μην μου το ανοίγει στο Internet εφαρμογή κινητού; ελπίζω να έγινα κατανοητός... Είναι εκνευριστικό και δεν ξέρω πως να το αλλάξω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ όπως είμαι στο Google Chrome εφαρμογή και πατάω έναν σύνδεσμο να μην μου το ανοίγει στο Internet εφαρμογή κινητού; ελπίζω να έγινα κατανοητός... Είναι εκνευριστικό και δεν ξέρω πως να το αλλάξω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Καλημέρα. Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω, ρυθμίσεις-εφαρμογες-3 τελίτσες-προεπιλεγμένες εφαρμογές. Εκεί βάζεις με πιο πρόγραμμα περιήγησης θες να ανοίγουν οι σύνδεσμοι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλημέρα. Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω, ρυθμίσεις-εφαρμογες-3 τελίτσες-προεπιλεγμένες εφαρμογές. Εκεί βάζεις με πιο πρόγραμμα περιήγησης θες να ανοίγουν οι σύνδεσμοι. Ηλία καλημέρα φίλε μου. Πάντα εξυπηρετικός και πάντα σωστός... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Καλή σου μέρα καλή δύναμη Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Προσπαθώ να κάνω αναζήτηση τραγουδιών μέσω Bixby αντί για το Shazam και μου βγάζει music search is cancelled. Εχουμε κάποια λυση; Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Προσπαθώ να κάνω αναζήτηση τραγουδιών μέσω Bixby αντί για το Shazam και μου βγάζει music search is cancelled. Εχουμε κάποια λυση; Κάνεις αναζήτηση με την εφαρμογή της Google πατα το μικρόφωνο και θα αρχίσει να κάνει την αναζήτηση το τραγούδι που παίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apodimos75 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Η Google assistant φίλε μου μπορεί Αφού τα έχεις είδη όλα λατινικά μια χαρά θα εισαι Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και πάλι δεν μπορώ να πραγματοποιήσω φωνητικές κλήσεις. Όταν λέω Ok google και ανοίγει η εφαρμογή , ότι και να πώ δεν εκτελεί εντολή αλλά ανοίγει google search και βγάζει αποτελέσματα... Τί κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Καλησπέρα ξέρει κάποιος αν το κινητό μας υποστηρίζει esim? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δυστυχώς όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Γιατί δυστυχώς; Ευτυχώς που δεν έχει esim και έχουμε κανονικό dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Γιατί δυστυχώς; Ευτυχώς που δεν έχει esim και έχουμε κανονικό dual sim. Το Dual sim για κάποιον που έχει το "μικρό" πιθανώς να μην είναι και τόσο βολικό. Μένει με 128gb αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και πάλι δεν μπορώ να πραγματοποιήσω φωνητικές κλήσεις. Όταν λέω Ok google και ανοίγει η εφαρμογή , ότι και να πώ δεν εκτελεί εντολή αλλά ανοίγει google search και βγάζει αποτελέσματα... Τί κάνω λάθος? Για να δουλέψει η Google assistants πρέπει να βάλεις τα αγγλικά σαν κύρια γλώσσα Κάνε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου και μετά θα εισαι οκ Κάνε και της ρύθμισης σου σχετικά με την φωνή ώστε να αναγνωρίζει μόνο την δικια σου φωνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Ψάχνω αφορμή για να αλλάξω το note 9 αλλά δε βρίσκω ειλικρινά σοβαρούς λόγους για να το κάνω. Το μόνο που ελπίζω είναι να υποστηριχθεί σωστά για ένα χρόνο ακόμη από τη Samsung ειδικά με το android 10, και μετά βλέπουμε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Μέχρι τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2021 που θα έχει βγει το note 11 και θα αναβαθμιστεί σε android 11, θα είσαι up to date. Εκείνη την περίοδο θα έχει πέσει λίγο η μπαταρία στο 9, θα έχει αναβαθμιστεί κι άλλο το επόμενο note, θα έχει πάρει android 11 και θα έχει πέσει και η τιμή σε πιο νορμάλ επίπεδα. Όλα τα παραπάνω μαζί 2μιση χρόνια μετά (τότε) από την κυκλοφορία του 9, θα έχουν ουσία. Γιατί κι εγώ προς το παρόν, δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λόγο να πάω σε οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Μέχρι τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2021 που θα έχει βγει το note 11 και θα αναβαθμιστεί σε android 11, θα είσαι up to date. Εκείνη την περίοδο θα έχει πέσει λίγο η μπαταρία στο 9, θα έχει αναβαθμιστεί κι άλλο το επόμενο note, θα έχει πάρει android 11 και θα έχει πέσει και η τιμή σε πιο νορμάλ επίπεδα. Όλα τα παραπάνω μαζί 2μιση χρόνια μετά (τότε) από την κυκλοφορία του 9, θα έχουν ουσία. Γιατί κι εγώ προς το παρόν, δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λόγο να πάω σε οτιδήποτε άλλο. Εγω επειδη θα το κρατησω,σημερα πηγα smartec αλλαξα μπαταρια,και εχει ενα ετος ακομα εγγυηση.... του χρονου πωτα ο θεος πριν κλεισει ετος,ξανα αλλαγη.... Παντως πολυ ωραιο service την μπαταρια την αλλαξα 20 ευρω,λογω μη εγγυησης.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts