Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και επαναφορά αρχικής δημιουργεί πρόβλημα.. Παλιά έκανα επαναφορά κλήσεων και μου έκανε θέμα στη λίστα κλήσεων μετά. Γενικά ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις. Άποψη μου είναι να κάνεις από πάνω αν θες να την δοκιμάσεις και δεν έχεις χρόνο. Όμως ξέρεις ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά και να πρέπει να ασχοληθείς μετά με reset. Προσωπικά κάνω επαναφορά πάντα πριν και μετά καθώς θεωρώ ότι πρέπει να είναι καθαρό πριν μπει η αναβάθμιση. Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά πιστεύω ότι είναι ιδανικό. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 H νυχτερινή λειτουργία είναι σε όλα τα app.εμένα gmail παραμένει ασπρο η αριθμομηχανη ασπρο . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 H νυχτερινή λειτουργία είναι σε όλα τα app.εμένα gmail παραμένει ασπρο η αριθμομηχανη ασπρο . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ νυχτερινή λειτουργία είναι μόνο στις stock εφαρμογές της Samsung και στο μενού. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Βέβαια, όλο και περισσότερες εφαρμογές βάζουν το μαύρο θέμα ως επιλογή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Το security patch του Φεβρουαρίου ποτέ θα το δώσουν; το Μάρτιο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Η νυχτερινή λειτουργία είναι μόνο στις stock εφαρμογές της Samsung και στο μενού. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Βέβαια, όλο και περισσότερες εφαρμογές βάζουν το μαύρο θέμα ως επιλογή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά είναι περίεργο που ενώ υποστηριζόταν το μαύρο θέμα στο stock email, μετά την αναβάθμιση του app δεν υποστηρίζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 H νυχτερινή λειτουργία είναι σε όλα τα app.εμένα gmail παραμένει ασπρο η αριθμομηχανη ασπρο . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στοκ email app είναι μαύρη με night mode και την προτείνω, την θεωρώ καλύτερη από Gmail. Επίσης stock calculator πάλι μαύρο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) Το security patch του Φεβρουαρίου ποτέ θα το δώσουν; το Μάρτιο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγώ το πήρα πριν από λίγες μέρες ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στοκ email app είναι μαύρη με night mode και την προτείνω, την θεωρώ καλύτερη από Gmail. Επίσης stock calculator πάλι μαύρο.. Καλά αυτή τη μανία με το μαύρο πραγματικά δεν την καταλαβαίνω. Φυσικά είναι καλό να υπάρχουν επιλογές και ο καθένας να επιλέγει ότι του αρέσει αλλά γίνεται απίστευτος ντόρος για κάτι πραγματικά ανούσιο. Edited February 16, 2019 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) εγώ το πήρα πριν από λίγες μέρες ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά αυτή τη μανία με το μαύθρο πραγματικά δεν την καταλαβαίνω. Φυσικά είναι καλό να υπάρχουν επιλογές και ο καθένας να επιλέγει ότι του αρέσει αλλά γίνεται απίστευτος ντόρος για κάτι πραγματικά ανούσιο. Εκτός του ότι είναι θέμα γούστου, είναι αποδεδειγμένα λιγότερο ενεργοβόρα για τις oled οθόνες. Άρα δεν είναι και τόσο ανούσιες. Προσωπικά τα έχω όλα σε σκούρο φόντο μιας και μου είναι πιο ευχάριστα και ξεκούραστα στο μάτι και ταυτόχρονα έχω οικονομία στην κατανάλωση. Edited February 16, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 εγώ το πήρα πριν από λίγες μέρες ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά αυτή τη μανία με το μαύρο πραγματικά δεν την καταλαβαίνω. Φυσικά είναι καλό να υπάρχουν επιλογές και ο καθένας να επιλέγει ότι του αρέσει αλλά γίνεται απίστευτος ντόρος για κάτι πραγματικά ανούσιο.Πως την πήρες; σε εμένα δεν ήρθε τπτ με crl7. Είμαι περίεργος να δω αν θα πάρω οτα. Κάποιος άλλος πήρε; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 εγώ το πήρα πριν από λίγες μέρες ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά αυτή τη μανία με το μαύρο πραγματικά δεν την καταλαβαίνω. Φυσικά είναι καλό να υπάρχουν επιλογές και ο καθένας να επιλέγει ότι του αρέσει αλλά γίνεται απίστευτος ντόρος για κάτι πραγματικά ανούσιο. Εντάξει και μένα δε με ενδιαφέρουν πολλά που λέγονται εδώ,αυτό δε σημαίνει ότι θα μπω να πω ότι είναι ανούσια. Προσωπικά μαρεσει το μαύρο, πάντα είχα μαύρα θέματα κλπ και αν είναι και πιο αποδοτικά ενεργειακά αξίζει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Πως την πήρες; σε εμένα δεν ήρθε τπτ με crl7. Είμαι περίεργος να δω αν θα πάρω οτα. Κάποιος άλλος πήρε; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχει δωθεί σε EUR ακόμα. Νομίζω μόνο μια χώρα το έχει πάρει. Υπομονή. Ας λέμε και τη χώρα προέλευσης όταν αναφέρουμε αναβαθμίσεις γιατί έτσι μπερδεύουμε κόσμο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) H νυχτερινή λειτουργία είναι σε όλα τα app.εμένα gmail παραμένει ασπρο η αριθμομηχανη ασπρο . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλέον με Pie εξαρτωμαστε από τα καπριτσια και τα κέφια των developer app αν θα φιλοτιμηθουν να βάλουν black η dark theme. Κάτι άκουω με Android Q η Google θα δώσει ώθηση σε dark theme τουλάχιστον σε gapps σίγουρα αλλά θα επηρεάσει και third party app. https://www.xda-developers.com/android-q-dark-mode-overview/ Αλλά υπομονή κάνα χρόνο ιδιαίτερα για τους oem :lol: Προσωπικά έβαλα AquaMail και ηρεμησα και Gmail και outlook πήγαν στο καλαθο των αχρηστων μια και ασπριλα δεν χωνευω καθόλου :p Sent from my iPad using Tapatalk Edited February 16, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltona Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος πλέον του Note9 αφού το Note 4 μετά από 3 χρόνια αποφάσισε να με εγκαταλείψει με το γνωστό "emmc error", ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να ενεργοποιήσω ένα email που έχω στο Outlook.com μέσω του stock mail της Samsung... μου εμφανίζει το μήνυμα ότι "δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του λογαριασμού" ενώ τα στοιχεία είναι σίγουρα σωστά. Το ίδιο email το περνάω χωρίς πρόβλημα με το stock app σε ένα Samsung S6. Δοκίμασα να το περάσω αυτόματα, μη αυτόματα ως POP αλλά δυστυχώς τίποτα. Any help will be appreciated! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Δηλαδη ενταξει. Το εχουν καψει εκει στη Samsung. Εδωσαν τη pie στο ΝΟΤΕ 9 και λες και το κανουν επιτηδες να πολεμουν την ευχρηστια της συσκευης. Τωρα μιλάω για τη camera όπου : Α) Καταργησαν το video record button απο την αρχικη οθονη της camera και το εβαλαν σε αλλο tab. Που σημαινει οτι αν θες γρήγορα να ενεργοποιήσεις το video θα πρέπει πρωτα να πας στη camera και μετα να ψαξεις που ειναι το tab του videos να σύρεις τη μπαρα και αφού ερθει η σελιδα του video τοτε να αρχισεις το recording Β) Καταργησαν το zoom με ενα δαχτυλο απο το button της camera. Μη ξεχνάμε πόσο παινευοταν για αυτο. Ενταξει το διατηρησαν στην ιδια οθονη σε αλλο σημειο. Γ) Δε θυμαμαι ποσο ήταν αλλα καταργησαν τα χαμηλα MP στη camera. Τωρα πλεον ξεκινας απο τα 7.9MP. Δ) Στη προεπισκοπηση των φωτογραφιων και video τα μαυρα bezel ειναι πολυ μεγαλα και η συνολική προεπισκοπηση της φωτογραφιας ειναι πολυ μικρη σε landscape. Βεβαια δε συζηταμε να επαναφερουν τις μικρογραφιες των φωτογραφιων. Σε ενα κινητο που λογω μεγεθους μνημης μπορεις να εχεις κυριολεκτικα εκατομμυρια φωτογραφιων εάν ειναι στη Συλλογη, πρεπει να τις περνας μια - μια και για να επιλεξεις περισσοτερες απο μια πρέπει να βγεις στο Album Και να μην αναφερθω στον καθολου παραγωγικο τρόπο που πλεον λειτουργει η διαχωρισμενη οθόνη που ουτε καν σε αφηνει να αλλαξεις τη σειρα των οθονων. Καθοριζει μονο του ποια θα ειναι επανω και πια κατω. Πριν ησουν σε μια οθονη πατουσες παρατεταμενα το κουμπι διαχωρισμου και επελεγες ποια αλλη οθονη να ανεβει. Τωρα πατας το κουμπι διαχωρισμου οθονων, φευγεις τελειως απο την οθονη που ησουν αρα τη ψαχνεις, και αφου τη βρεις επιλεγεις ποια αλλη οθονη θελεις να ανεβασεις. Ε δε μπορει μαλλον επιτηδες το κανουν. Θα επανελθω. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) Δηλαδη ενταξει. Το εχουν καψει εκει στη Samsung. Εδωσαν τη pie στο ΝΟΤΕ 9 και λες και το κανουν επιτηδες να πολεμουν την ευχρηστια της συσκευης. Τωρα μιλάω για τη camera όπου : Α) Καταργησαν το video record button απο την αρχικη οθονη της camera και το εβαλαν σε αλλο tab. Που σημαινει οτι αν θες γρήγορα να ενεργοποιήσεις το video θα πρέπει πρωτα να πας στη camera και μετα να ψαξεις που ειναι το tab του videos να σύρεις τη μπαρα και αφού ερθει η σελιδα του video τοτε να αρχισεις το recording Β) Καταργησαν το zoom με ενα δαχτυλο απο το button της camera. Μη ξεχνάμε πόσο παινευοταν για αυτο. Ενταξει το διατηρησαν στην ιδια οθονη σε αλλο σημειο. Γ) Δε θυμαμαι ποσο ήταν αλλα καταργησαν τα χαμηλα MP στη camera. Τωρα πλεον ξεκινας απο τα 7.9MP. Δ) Στη προεπισκοπηση των φωτογραφιων και video τα μαυρα bezel ειναι πολυ μεγαλα και η συνολική προεπισκοπηση της φωτογραφιας ειναι πολυ μικρη σε landscape. Βεβαια δε συζηταμε να επαναφερουν τις μικρογραφιες των φωτογραφιων. Σε ενα κινητο που λογω μεγεθους μνημης μπορεις να εχεις κυριολεκτικα εκατομμυρια φωτογραφιων εάν ειναι στη Συλλογη, πρεπει να τις περνας μια - μια και για να επιλεξεις περισσοτερες απο μια πρέπει να βγεις στο Album Και να μην αναφερθω στον καθολου παραγωγικο τρόπο που πλεον λειτουργει η διαχωρισμενη οθόνη που ουτε καν σε αφηνει να αλλαξεις τη σειρα των οθονων. Καθοριζει μονο του ποια θα ειναι επανω και πια κατω. Πριν ησουν σε μια οθονη πατουσες παρατεταμενα το κουμπι διαχωρισμου και επελεγες ποια αλλη οθονη να ανεβει. Τωρα πατας το κουμπι διαχωρισμου οθονων, φευγεις τελειως απο την οθονη που ησουν αρα τη ψαχνεις, και αφου τη βρεις επιλεγεις ποια αλλη οθονη θελεις να ανεβασεις. Ε δε μπορει μαλλον επιτηδες το κανουν. Θα επανελθω. Το Α με ενόχλησε κι εμένα πααααρα πολύ. Μεγάλη βλακεια. Έχασα πολλά βίντεο από τα μικρά μου μιας και δεν έχω συνηθίσει να αποφασίζω από την αρχή αν θέλω βίντεο ή φωτογραφία. Εμένα με χάλασε ότι άλλαξαν και το x2 αλλά αυτό είναι πταίσμα Edited February 16, 2019 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Έχεις ενεργοποιημένα volte και vowifi? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι τα έχω. Και στο S7 τα είχα ενεργοποιημένα, αλλά δεν είχα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το ambient display δεν έχω κάποια εφαρμογή για notifications. Επίσης μου ανάβει η lock screen σε κάθε ειδοποίηση ,έχω φάει όλο το ίντερνετ και δεν έχω βρει κάτι σχετικό υποψιάζομαι ότι είναι αυτό το ambient display. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) Το Α με ενόχλησε κι εμένα πααααρα πολύ. Μεγάλη βλακεια. Έχασα πολλά βίντεο από τα μικρά μου μιας και δεν έχω συνηθίσει να αποφασίζω από την αρχή αν θέλω βίντεο ή φωτογραφία. Εμένα με χάλασε ότι άλλαξαν και το x2 αλλά αυτό είναι πταίσμα Ναι ενοχλητικο αλλα τουλαχιστον ειναι εκει και θα το συνηθισουμε. Απλα ειναι πραγματικα , δε ξερω πως να το χαρακτηρισω, το να αλλαζουν κατι και να το κανουν χειροτερο απο πριν. Και το κανει συχνα η sammy. Εχουν καταντησει το ΝΟΤΕ πολυ μη επαγγελματικο. Δε σκεφτονται καθολου? Αναρωτιεμαι. Edited February 16, 2019 by baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Όντως αυτό με το βίντεο πραγματικά δε μπορώ να το εξηγήσω.. Και εγώ έχω χάσει φάσεις με το παιδί αλλά το έβαλα δίπλα από κάμερα τώρα τουλάχιστον να απέχει κοντά. Όμως είναι ανοησία να αφαιρείς από πρακτικοτητα. Επίσης ο διαχωρισμός οθόνης να δουλεύεις παράλληλα 2 εφαρμογές που είναι ρε παίδες ? Δεν βρίσκω ούτε το κουμπί που υπήρχε στις καρτέλες ούτε τίποτα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Δεν υπάρχει πλέον το κουμπί που είχαμε συνηθίσει όλα τα χρόνια.Πηγαινεις στις τελευταίες εφαρμογές επιλέγεις αυτή που θες και πατάς το εικονίδιο και σου βγάζει την επιλογη Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Δεν υπάρχει πλέον το κουμπί που είχαμε συνηθίσει όλα τα χρόνια.Πηγαινεις στις τελευταίες εφαρμογές επιλέγεις αυτή που θες και πατάς το εικονίδιο και σου βγάζει την επιλογη Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αχα, δεν είχα τόση φαντασία να πατήσω το εικονίδιο της εφαρμογής.. Εντάξει δεν έχει διαφορά από πριν στην πράξη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Πάντως το ότι δεν μπορείς να αλλάξεις πλέον τη σειρά των εφαρμογών στην οθονη,ποια θα είναι πάνω και ποια κάτω,το θεωρώ τραγικο Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Πάντως το ότι δεν μπορείς να αλλάξεις πλέον τη σειρά των εφαρμογών στην οθονη,ποια θα είναι πάνω και ποια κάτω,το θεωρώ τραγικο Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε γίνεται απλά να διαλέξεις πρώτα αυτή που θες πάνω και μετά την άλλη πχ ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Εγώ τελικά προχώρησα σε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων μιας και η μπαταρία αυτό το 5 με 8% περισσοτερο που μου έδινε η Oreo το χρειάζομαι για να κλείνω την 2η μέρα με περισσότερο από 20% υπόλοιπο μιας και τόσες μέρες μετά την αναβάθμιση φορτιζα με υπόλοιπο περίπου 10% και δεν θέλω... Έχω κλείσει 4 ώρες στησίματος και έχω άλλες τόσες (από το μηδέν) Τώρα μένει να με αποζημίωσει η μπαταρία μετά από κάποιες μέρες Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Η ρωσική έκδοση στο sammobile είναι πιο καινούργια έκδοση αντε και στα δικά μας πρέπει να έχει την ασφάλεια Φεβρουαρίου Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts