Evagelos_ Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Μετά από το update με την κάμερα και τώρα μου βγάζει ένα μήνυμα mobile wi fi διακόπηκε και επανεμφανίζεται μόνο εαν κάνω επανεκκίνηση κανείς άλλος; Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Τελικά ήρθε και σε μένα το update του Οκτωβρίου μόλις έκανα εγκατάσταση το προηγούμενο.. οπότε μόνο του Σεπτεμβρίου άργησε για άγνωστο λόγο.. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πέρα από την πλάκα Περιμένω εντυπώσεις για να παραγγείλω. Δυστυχώς δεν υπάρχει καν θέμα ακόμα στο forum. Οπότε όταν έχεις γενική εικόνα της συσκευής περιμένω ενημέρωση Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Υπαρχει το πρώτο ανεπίσημο θέμα στο σχετικό section της Huawei... ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι να ναι φίλε μου.... Πέρασε την κανονικά μόνο βελτιώσεις προσφέρει... Και επειδή από ότι κατάλαβα έχεις branded συσκευή από εβδομάδα θα πάρεις και αυτήν που περάσαμε εμείς σήμερα Ακόμα εδώ εισαι εσύ Κώστα; Με τέτοιο Huawei (το πληρεστερο που φτιάχτηκε ποτέ) περίμενα ήδη να πρωτοστατουσες στις κουβέντες για την έλευση του νέου mate 20 pro :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Υπαρχει το πρώτο ανεπίσημο θέμα στο σχετικό section της Huawei... ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα εδώ εισαι εσύ Κώστα; Με τέτοιο Huawei (το πληρεστερο που φτιάχτηκε ποτέ) περίμενα ήδη να πρωτοστατουσες στις κουβέντες για την έλευση του νέου mate 20 pro :lol: Σου απάντησα και τις προάλλες... Δεν θα φύγω από το Note 9... Εκτός και αν μου κάτσει κανένα Τζόκερ.... Ισως στο S10 ή στο P30 και βλέπουμε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Σου απάντησα και τις προάλλες... Δεν θα φύγω από το Note 9... Εκτός και αν μου κάτσει κανένα Τζόκερ.... Ισως στο S10 ή στο P30 και βλέπουμε.... Καλα δε χρειαζεται να σου κατσει το τζοκερ. Πουλας το ένα, βρίσκεις ένα καλο deal πας στο άλλο. Αντε κανα μηνα κοψιμο το τσιγαρο, αρκει (που λεει ο λογος) :lol: Καλα κανεις, κορυφη το νοτε 9... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Τελικά ήρθε και σε μένα το update του Οκτωβρίου μόλις έκανα εγκατάσταση το προηγούμενο.. οπότε μόνο του Σεπτεμβρίου άργησε για άγνωστο λόγο.. Εγώ που πήρα από γερμανό ακομα περιμένω την cosmote... έλεος με τους παρόχους. Κανονικά όλα έπρεπε να είχαν το ίδιο CSC. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Τελικά υπάρχει κάποιος που έκανε την τελευταία αναβάθμιση και δημιουργήθηκε πρόβλημα? Γιατί έτσι κατάλαβα από τα τελευταία μηνύματα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Υπαρχει το πρώτο ανεπίσημο θέμα στο σχετικό section της Huawei... ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα εδώ εισαι εσύ Κώστα; Με τέτοιο Huawei (το πληρεστερο που φτιάχτηκε ποτέ) περίμενα ήδη να πρωτοστατουσες στις κουβέντες για την έλευση του νέου mate 20 pro :lol:Βαγγέλη δεν θα πας καμια βόλτα και εσύ από το mate; Δε ξέρω φέτος έδωσε πάρα πολλά εκτός από εμφάνιση. Προσπαθώ να αποτρεψω την αγορά του αλλά με τρώει να το δοκιμάσω. Ιδικά το in screen fingerprint τον επεξεργαστή και την κάμερα. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά υπάρχει κάποιος που έκανε την τελευταία αναβάθμιση και δημιουργήθηκε πρόβλημα? Γιατί έτσι κατάλαβα από τα τελευταία μηνύματα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι φυσικά κανένα πρόβλημα προχώρα άφοβα. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εγώ που πήρα από γερμανό ακομα περιμένω την cosmote... έλεος με τους παρόχους. Κανονικά όλα έπρεπε να είχαν το ίδιο CSC.Μια από τα ίδια... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Βαγγέλη δεν θα πας καμια βόλτα και εσύ από το mate; Δε ξέρω φέτος έδωσε πάρα πολλά εκτός από εμφάνιση. Προσπαθώ να αποτρεψω την αγορά του αλλά με τρώει να το δοκιμάσω. Ιδικά το in screen fingerprint τον επεξεργαστή και την κάμερα. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Ναι θα παω Λαζαρε. Φετος εδωσαν την πιο ολοκληρωμενη συσκευή (επιτελους και οθονη αξιώσεων), μια δοκιμη επιβάλλεται... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά υπάρχει κάποιος που έκανε την τελευταία αναβάθμιση και δημιουργήθηκε πρόβλημα? Γιατί έτσι κατάλαβα από τα τελευταία μηνύματα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι τι πρόβλημα? κανενα θεμα… Προχωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Βαγγέλη δεν θα πας καμια βόλτα και εσύ από το mate; Δε ξέρω φέτος έδωσε πάρα πολλά εκτός από εμφάνιση. Προσπαθώ να αποτρεψω την αγορά του αλλά με τρώει να το δοκιμάσω. Ιδικά το in screen fingerprint τον επεξεργαστή και την κάμερα. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Πράγματι έδωσε πολλά και φαίνεται υποσχόμενο, παρόλα αυτά δεν είναι ικανό να με κάνει να αφήσω το πενάκι και το Samsung Pay. Άσε που με το συναγερμό που έχει σημάνει στη Samsung με την έλευση του Mate, το Note 10 θα έχει αυτά και ακόμα παραπάνω. Επομένως δεν... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Πράγματι έδωσε πολλά και φαίνεται υποσχόμενο, παρόλα αυτά δεν είναι ικανό να με κάνει να αφήσω το πενάκι και το Samsung Pay. Άσε που με το συναγερμό που έχει σημάνει στη Samsung με την έλευση του Mate, το Note 10 θα έχει αυτά και ακόμα παραπάνω. Επομένως δεν...Και γενικότερα της δυνατότητες που έχει το software της Samsung δεν τις βρίσκεις αλλού. Προχθές ανακάλυψα το εξής, δεν μπορώ μόνο να στέλνω την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση αλλά και το αντίστροφο. Βλέπω κανονικά τηλεόραση στην οθόνη του κινητού και όχι μόνο αυτό, έβαλα ένα παιχνίδι στο PC και εγώ έπαιζα στην οθόνη του κινητού στην βεράντα κανονικότατα με το gamepad! Βέβαια η τηλεόραση που εχω είναι Samsung, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλες. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Και γενικότερα της δυνατότητες που έχει το software της Samsung δεν τις βρίσκεις αλλού. Προχθές ανακάλυψα το εξής, δεν μπορώ μόνο να στέλνω την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση αλλά και το αντίστροφο. Βλέπω κανονικά τηλεόραση στην οθόνη του κινητού και όχι μόνο αυτό, έβαλα ένα παιχνίδι στο PC και εγώ έπαιζα στην οθόνη του κινητού στην βεράντα κανονικότατα με το gamepad! Βέβαια η τηλεόραση που εχω είναι Samsung, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλες. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠως το κάνεις το αντίστροφο? Κι εγώ Samsung tv νέας γενιάς έχω. Βοήθησε με λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Πως το κάνεις το αντίστροφο? Κι εγώ Samsung tv νέας γενιάς έχω. Βοήθησε με λίγοΔεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο, αφού πρόσθεσα την τηλεόραση στο smarthings όταν πάω στην επιλογή smartview μπορώ να το επιλέξω. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Και γενικότερα της δυνατότητες που έχει το software της Samsung δεν τις βρίσκεις αλλού. Προχθές ανακάλυψα το εξής, δεν μπορώ μόνο να στέλνω την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση αλλά και το αντίστροφο. Βλέπω κανονικά τηλεόραση στην οθόνη του κινητού και όχι μόνο αυτό, έβαλα ένα παιχνίδι στο PC και εγώ έπαιζα στην οθόνη του κινητού στην βεράντα κανονικότατα με το gamepad! Βέβαια η τηλεόραση που εχω είναι Samsung, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλες. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό γίνεται πολύ καιρό τώρα. Και στο Note 8 ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου απάντησα και τις προάλλες... Δεν θα φύγω από το Note 9... Εκτός και αν μου κάτσει κανένα Τζόκερ.... Ισως στο S10 ή στο P30 και βλέπουμε.... Αν πιάσεις το τζοκερ τι θα πάρεις? Μάλλον note 9 512gb.....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αυτό γίνεται πολύ καιρό τώρα. Και στο Note 8 ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν πιάσεις το τζοκερ τι θα πάρεις? Μάλλον note 9 512gb.....:lol:Δεν λέω το αντίθετο, εγώ το πήρα χαμπάρι τώρα και απ ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Δεν λέω το αντίθετο, εγώ το πήρα χαμπάρι τώρα και απ ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος! Είχε γίνει μια κουβέντα παλιότερα (στο Note 8) όπου κάποιος ήθελε να πηγαίνει τουαλέτα χωρίς να χάνει τον αγώνα στην τηλεόραση..... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Είχε γίνει μια κουβέντα παλιότερα (στο Note 8) όπου κάποιος ήθελε να πηγαίνει τουαλέτα χωρίς να χάνει τον αγώνα στην τηλεόραση..... :lol:Χαχαχαχα....κλαίω!!!! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Είχε γίνει μια κουβέντα παλιότερα (στο Note 8) όπου κάποιος ήθελε να πηγαίνει τουαλέτα χωρίς να χάνει τον αγώνα στην τηλεόραση..... :lol: Αυτό γίνεται και με το S8+;; δεν έχω samsung τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Πράγματι έδωσε πολλά και φαίνεται υποσχόμενο, παρόλα αυτά δεν είναι ικανό να με κάνει να αφήσω το πενάκι και το Samsung Pay. Άσε που με το συναγερμό που έχει σημάνει στη Samsung με την έλευση του Mate, το Note 10 θα έχει αυτά και ακόμα παραπάνω. Επομένως δεν... Εχεις κατεβασει εφαρμογη samsung pay?ειναι σαν το myalphawallet?nfc πληρωμη?πως την κατεβαζουμε?sammobile? Edited October 21, 2018 by vasilakis13 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Αυτό γίνεται και με το S8+;; δεν έχω samsung τηλεόραση Πρέπει να έχεις ανάλογων δυνατοτήτων τηλεόραση της Samsung αλλιώς κατέβασε κάποια εφαρμογή με ελληνικά κανάλια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Εχεις κατεβασει εφαρμογη samsung pay?ειναι σαν το myalphawallet?nfc πληρωμη?πως την κατεβαζουμε?sammobile? Στο δικό μου κινητό ήταν προεγκατεστημένη. Τη βρίσκεις στο Play Store (τουλάχιστον στο Play Store των Εμιράτων υπάρχει). Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Και γενικότερα της δυνατότητες που έχει το software της Samsung δεν τις βρίσκεις αλλού. Προχθές ανακάλυψα το εξής, δεν μπορώ μόνο να στέλνω την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση αλλά και το αντίστροφο. Βλέπω κανονικά τηλεόραση στην οθόνη του κινητού και όχι μόνο αυτό, έβαλα ένα παιχνίδι στο PC και εγώ έπαιζα στην οθόνη του κινητού στην βεράντα κανονικότατα με το gamepad! Βέβαια η τηλεόραση που εχω είναι Samsung, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλες. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkThanks, super!!! Note9 ... on the go Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Samsung Pay, Ελλάδα δεν... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Samsung Pay, Ελλάδα δεν... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Μιά χαρά το χρησιμοποιώ όποτε έρχομαι Ελλάδα. Εκτός και αν δεν μπορεί να συνδεθεί με ελληνικές πιστωτικές. Έχει πλάκα πάντως πως με κοιτάνε οι μαγαζάτορες όταν βγάζω το κινητό και πληρώνω :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts