Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με Spotify premium και στο S9+ και στο Note 9 δεν έχω παρατηρήσει battery draining σε standby.

Εντάξει, όταν στριμάρω στο Sony XB40 και με τη μέγιστη ποιότητα που του έχω ορίσει είναι φυσιολογικό να "καίει" μπαταρία.

Δεν είχα βάλει το premium είναι η αλήθεια μιας και ήθελα να το δοκιμάσω. Πολύ drain και μάλιστα χωρίς να τρέχει καν η εφαρμογή και μάλιστα σε 2 συσκευές και στο s9+ και στο note 9 αυτό με νευρίασε και την πέταξα την εφαρμογή.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Αυτο το οτι ζεσταίνεται αρκετα μου φαίνεται λιγο κουλο αν το κανει γιατι το note 9 ειναι το πρωτο κινητο που εχει υδροψυξη..Κ ειδικα αν παιζεις games..Ας μας πουν κ αλλα παιδια που το έχουν για το θεμα της υρδοψυξης αν οντος βλέπουν διαφορα (προς το καλυτερο βέβαια) σε σχεση με αλλες συσκευες γενικα..Εγω παιζω αρκετά videogames κ με ενδιαφέρει..

Δεν ειναι το πρωτο κινητο με "υδροψυξη"!;)

ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Απίστευτο και όμως αληθινό. Όντως το ίδιο έκανα και εμφανίστηκε. Μάλλον οι περσινή φορτιστές είχαν άλλο πρωτόκολλο φόρτισης. Περίεργο νόμιζα ήταν το ίδιο. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Πώς μπορεί να έχουνε άλλο πρωτόκολλο φόρτισης αφού είναι ίδιοι (ίδιος κωδικός προϊόντος);

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Πώς μπορεί να έχουνε άλλο πρωτόκολλο φόρτισης αφού είναι ίδιοι (ίδιος κωδικός προϊόντος);
Πολύ καλή ερώτηση. Όποιος γνωρίζει ας μας απαντήσει.

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Ωραία, απενεργοποίησα το aod και θέλω να δω αν θα αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ!

Δυστυχώς, η απενεργοποίηση του aod, δεν επέφερε κανένα αποτέλεσμα: Από τις 12:00 έως τις 15:48, με απενεργοποιημένο το aod, κατανάλωσε 5%. Δε θέλετε να ξέρετε πόσο φοβάμαι, πραγματικά με έχουν ζώσει τα φίδια. Έχει γούστο να έχει πρόβλημα η μπαταρία. Αν πάω τη συσκευή στο service, η Samsung αποκλείεται να μου αντικαταστήσει τη συσκευή, μπαταρία θα μου αλλάξει. Και μετά? Θα έχω μία συσκευή 4 ημερών, που θα μοιάζει σαν να είναι 4 ετών. Πάει η στεγανοποίηση (εφ'όσον θα έχει ανοιχτεί), ιδιαίτερη προσοχή σε υγρασίες, σκόνες, πτώσεις κτλ. Και όλα αυτά, σε μία συσκευή που την έχω πληρώσει 1300€, πριν από μόλις 4 ημέρες.

Δυστυχώς, η απενεργοποίηση του aod, δεν επέφερε κανένα αποτέλεσμα: Από τις 12:00 έως τις 15:48, με απενεργοποιημένο το aod, κατανάλωσε 5%. Δε θέλετε να ξέρετε πόσο φοβάμαι, πραγματικά με έχουν ζώσει τα φίδια. Έχει γούστο να έχει πρόβλημα η μπαταρία. Αν πάω τη συσκευή στο service, η Samsung αποκλείεται να μου αντικαταστήσει τη συσκευή, μπαταρία θα μου αλλάξει. Και μετά? Θα έχω μία συσκευή 4 ημερών, που θα μοιάζει σαν να είναι 4 ετών. Πάει η στεγανοποίηση (εφ'όσον θα έχει ανοιχτεί), ιδιαίτερη προσοχή σε υγρασίες, σκόνες, πτώσεις κτλ. Και όλα αυτά, σε μία συσκευή που την έχω πληρώσει 1300€, πριν από μόλις 4 ημέρες.
Από σήμα πώς πας; βγάλε ένα screenshot στο σημείο που είσαι.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ποιόν λόγο δεν τραβάς ένα factory reset, να το στήσεις απο την αρχή και κάθεσαι και πανικοβάλλεσαι χωρίς να το έχεις κάνει;

Ίσως κάποια απο τις εφαρμογές που έβαλες, έχει φάει σκάλωμα και σου τρώει μπαταρία.

Edited by sakissalonika

Προφανως ο φιλος δεν ξερει να το σεταρει απο την αρχη που το ανοιξε πατησε στα παντα "Ναι" συν οτι αλλο εχει βαλει .

Στην παρέα και εγώ από προχτές.

Στο κινητό περάστηκε με "χειρουργείο" από το πρώτο δευτερόλεπτο Whitestone Dome Glass και σε συνδυασμό με θήκες της Spigen έχεις την καλύτερη δυνατή προστασία.

Όσο για την συσκευή είναι όπως ακριβώς την περίμενα: Ένα Note 8 όπως θα πραγματικά να είναι από την περσινή χρονιά.

Οθόνη και touch από άλλο πλανήτη και εκτός κάθε ανταγωνισμού, πολύ δυνατή κάμερα και ηχεία, επιτέλους αξιοπρεπέστατη μπαταρία και ακόμη πιο βελτιωμένο πενάκι. Επίσης μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως dual sim χωρίς εκπτώσεις καθώς τα 128GB του base model είναι αρκετά για τους περισσότερους απο εμάς.

Τέλος στα θετικά και η πολύ καλή ακουστική στις κλήσεις (αρκετά καλύτερη απο το S9+).

Βρήκαμε λιμάνι για λίγο καιρό νομίζω. Επιτέλους.

Edited by panosf

Η κατανάλωση σου δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό, 1,3% περίπου την ώρα. Πόσο θα έπρεπε να είναι με τόσες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο; Το σήμα πώς είναι στην περιοχή σου; Εάν σε ανησυχεί τόσο κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και περνά τις εφαρμογές σου μία-μία για να εντοπίσεις - εάν υπάρχει- αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Οι πιθανότητες να εχει πρόβλημα η συσκευή ή η μπαταρια σου είναι 1/1000. Οι πιθανότητες να σε χτυπησε το συνδρομο των Samsung συσκευών (τρελο battery drain σε standby mode) είναι 999/1000....;)

Ειναι το δευτερο;Ξέρεις πιο ηταν η ποιά ηταν τα πρωτα;

Τα Lumia 950/950XL ηταν τα πρωτα με liquid cooling.

Ηρεμία παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος για τόσο υψηλούς τόνους.

Όντως η μπαταρία του Note 8 ήταν οριακή για έναν σοβαρό χρήστη smartphone και βγάζει τη μέρα δύσκολα αν δεν της δώσεις λίγο ρεύμα ενδιάμεσα. Αλλά αυτό είναι στον κάθε χρήστη άλλος μπορεί να βγάζει και 2 μέρες με n8. Από εκεί και πέρα φέτος ναι έγινε σοβαρή δουλειά και δύσκολα θα σε προδώσει η μπαταρία εντός 24ωρου. Κάτι που το έπαθα 3 4 φορές με το s9+.

Πιστεύω ότι με τέτοια specs και οθόνες καμία σοβαρή εταιρεία δεν επιτρέπεται να δίνει κάτω από 4000 mah.

Πέρσι και εγώ έκραζα το n8 και ήρθα και σε αντιπαράθεση με τον Πάνο για αυτό το θέμα και τέλος.

Πιστεύω και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι η μπαταρία του n8 ειναι λίγη και αυτό δεν αλλάζει.

Έφυγα από s9+ μόνο για αυτόν τον λόγο. Δεν θα άξιζε η αλλαγή αν είχε 3500 μπαταρία σε καμία περίπτωση. Αλλά κάποιον άλλον χρήστη τον υπερκαλύπτει εμένα όχι.

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Αν και πρώτη φόρτιση δεν το λες και σούπερ, που αναφέρετε κάποιοι, μπαταρία. Και είναι και το δεύτερο που πήρα μέσα σε μια εβδομάδα.. Τα ίδια ήταν και το άλλο. Έχω μαζί και το p20 pro και το πατάει κάτω.. Αλλά με διαφορά. Θα δείξει. b24742a639c95ce577675a36f49a0abd.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηρεμία παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος για τόσο υψηλούς τόνους.

Όντως η μπαταρία του Note 8 ήταν οριακή για έναν σοβαρό χρήστη smartphone και βγάζει τη μέρα δύσκολα αν δεν της δώσεις λίγο ρεύμα ενδιάμεσα. Αλλά αυτό είναι στον κάθε χρήστη άλλος μπορεί να βγάζει και 2 μέρες με n8. Από εκεί και πέρα φέτος ναι έγινε σοβαρή δουλειά και δύσκολα θα σε προδώσει η μπαταρία εντός 24ωρου. Κάτι που το έπαθα 3 4 φορές με το s9+.

Πιστεύω ότι με τέτοια specs και οθόνες καμία σοβαρή εταιρεία δεν επιτρέπεται να δίνει κάτω από 4000 mah.

Πέρσι και εγώ έκραζα το n8 και ήρθα και σε αντιπαράθεση με τον Πάνο για αυτό το θέμα και τέλος.

Πιστεύω και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι η μπαταρία του n8 ειναι λίγη και αυτό δεν αλλάζει.

Έφυγα από s9+ μόνο για αυτόν τον λόγο. Δεν θα άξιζε η αλλαγή αν είχε 3500 μπαταρία σε καμία περίπτωση. Αλλά κάποιον άλλον χρήστη τον υπερκαλύπτει εμένα όχι.

Λάζαρος..

Λάζαρε τα πάντα μπορούν να σε κρεμάσουν...ακόμη και το Note 9 με την 4000 μπαταρία.

Ακόμη και με το P20 Pro σε android ή το iphone x και το 8 Plus σε ios υπήρχαν μέρες που ξαναφόρτιζα. Αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό κομμάτι.

. Προσωπικά φόρτιζα κάθε βράδυ και αυτό θα εξακολουθώ να κάνω. Αν ένα κινητό έχει 40% στο τέλος της ημέρας πάλι θα με αναγκάσει να ξαναφορτισω για την επομενη.Απλά η μεγαλύτερη μπαταρία προσφέρει πάντα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για κατι απροοπτο.

Αν πουμε όμως ότι κατα μέσο όρο μπορείς να βγάλεις 3,5-4 ώρες οθόνη απο ένα κινητό, εγώ προσωπικά αυτό δεν το θεωρώ τραγικό. Μπορεί να μην είναι κορυφαίο για τους power users, αλλά για τον μεσο χρήστη δεν ειναι τραγικό.

Edited by XP130TD

Αν και πρώτη φόρτιση δεν το λες και σούπερ, που αναφέρετε κάποιοι, μπαταρία. Και είναι και το δεύτερο που πήρα μέσα σε μια εβδομάδα.. Τα ίδια ήταν και το άλλο. Έχω μαζί και το p20 pro και το πατάει κάτω.. Αλλά με διαφορά. Θα δείξει. b24742a639c95ce577675a36f49a0abd.jpg

Η μπαταρία είναι πραγματικά σούπερ κι έχουμε ποστάρει πολλοί από εμάς τη χρήση μας (στις περισσότερες περιπτώσεις βαριά).

Τώρα αν εσύ για κάποιο λόγο αποτελείς την εξαίρεση του κανόνα, δε γίνεται να μας πείσεις ότι δεν είναι.

Επίσης, τρομερό μα τρομερό ρόλο παίζει το σήμα.

Σήμερα που είμαι όλη μέρα στην πόλη είμαι στο 51% με 3h21m SOT, και με θάλασσα στη μέση.

Καθημερινές που γυρίζω όλα τα χωριά της Μεσσηνίας λόγω δουλειάς, αλλά και που η έδρα μου είναι σε χωριό, η μπαταρία πάει στα 2/3 σε αντιστοίχηση με σήμερα.

129026.png?1640591734

Εγώ δεν έχω note 9 & επίσης είμαι λίγο ως πολύ άσχετος σε γνώσεις σε σχέση με όλους όσους συζητάτε εδώ. Έτσι έχω βάλει επιλογή να ενημερώνομαι με mail οπότε υπάρχει απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να λαμβάνω mail να μπαίνω να δω μια καινούρια αποψη μια χρήσιμη γνώμη και ανταυτου να βλέπω αντιπαραθεσεις σε επίπεδο νηπιων..... Έλεος ρε παιδιά εδώ θα λύσετε τα προσωπικά σας;

.

Αν πουμε όμως ότι κατα μέσο όρο μπορείς να βγάλεις 3,5-4 ώρες οθόνη απο ένα κινητό, εγώ προσωπικά αυτό δεν το θεωρώ τραγικό. Μπορεί να μην είναι κορυφαίο για τους power users, αλλά για τον μεσο χρήστη δεν ειναι τραγικό.

Το note 8 δε το ήθελε ο μέσος χρήστης παίχτουρα μου! Ο power user το ήθελε! Άρα οι τρισημιση ώρες είναι φόλα ολκής! Που μας είχες τρελάνει πέρυσι βρε ξερολα! Ακου δεν είναι τραγικό λέει τώρα!

Αχαχαχαχχχχ!

Πηρα το 512GB για να βγαζω μπολικα screenshots με τις παπαρουνες που γραφεις εδω μεσα για να εχω να γελαω οταν γινεσαι τσοντα εδω μεσα, panosf!

Το note 8 δε το ήθελε ο μέσος χρήστης παίχτουρα μου! Ο power user το ήθελε! Άρα οι τρισημιση ώρες είναι φόλα ολκής!

3.5 με 4 ωρες οθονη κατα μέσο όρο θα καλύψουν το 90-95% του μέσου χρήστη. Και όταν λέμε μέσο χρήστη δεν αναφερόμαστε στο χρηματικό πόσο που θα διαθέσει κάποιος για να αγοράσει ένα κινητό.

4 ώρες κατά μέσο ώρα να περνάει κάποιος στην οθονη του κινητού του με 16 ώρες σε ύπνο και δουλειά εγώ θεωρώ ότι καλύπτει το 95% των ανθρώπων. Για σένα είναι τραγικά λίγο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πηρα το 512GB για να βγαζω μπολικα screenshots με τις παπαρουνες που γραφεις εδω μεσα για να εχω να γελαω οταν γινεσαι τσοντα εδω μεσα, panosf!

Βρε χαζή....microsd δεν σου έφτανε και καταξοδεύτηκες!!!!! Κάνε λίγο οικονομία να πάρεις κανένα συνολάκι καλύτερα !!!! Εχει ακόμη εκπτώσεις !!!!

Καθίστε φρόνιμα ρε παιδιά :lol:

Τα πράγματα είναι απλά. Το note 8 είχε αυτονομία για τα πανηγύρια, το δε note 9 απλά καλη. Ή διαφορετικά το 9αρι έχει την αυτονομία που θα έπρεπε να έχει το απαράδεκτο - σε αυτό τον τομέα - 8....

Έχω το P20 Pro εάν κάποιος που το είχε τώρα έχει το N9 ας μου πει αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Είχα το n8 και πριν από αυτό το iPhone X και ο μόνος λόγος που πήγα στο p20 pro ήταν η αυτονομία και η φωτογραφική μηχανή.

. Προσωπικά φόρτιζα κάθε βράδυ και αυτό θα εξακολουθώ να κάνω. Αν ένα κινητό έχει 40% στο τέλος της ημέρας πάλι θα με αναγκάσει να ξαναφορτισω για την επομενη.Απλά η μεγαλύτερη μπαταρία προσφέρει πάντα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για κατι απροοπτο.

Όλο το νόημα είναι αυτό! Φυσικά και θα φορτίσω κάθε βράδυ. Αλλά είναι πολύ σημαντικό βασικά το σημαντικότερο για μένα να είναι 8 το βράδυ και επειδή θα επιστρέψω στις 12 η 1 στο σπίτι να έχω 45-50% και διαφορετικό 20-25%.

Στην πρώτη περίπτωση είσαι άνετος ενώ στη δεύτερη σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις το κινητό έστω και και με "εκπτώσεις" και να καταφέρεις να το βάλεις στη Μπριζ με 3 η 5% υπόλοιπα. Μεγάλη ψυχολογική πίεση για μένα.

Λάζαρος..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Στο s9+ θα είχα υπόλοιπο 30 με 35 % και θα ξεκινούσαν οι εκπτώσεις στη χρήση, για τη δική μου χρήση με φουλ όλα και όλα ανοιχτά η μπαταρία είναι εξαιρετική. 128c722ffb981e65a63bfddb85677f27.jpg

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Έχω το P20 Pro εάν κάποιος που το είχε τώρα έχει το N9 ας μου πει αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Είχα το n8 και πριν από αυτό το iPhone X και ο μόνος λόγος που πήγα στο p20 pro ήταν η αυτονομία και η φωτογραφική μηχανή.

Το P20 Pro στην χρήση μου ήταν λίγο καλύτερο σε μπαταρία.

Στην φωτογραφία είναι περίεργα τα πράγματα...το P20 έχει απίστευτο φακό σε hardware, το χάνει όμως λίγο στο κομμάτι του software. Σε video επίσης μέτρια πράγματα...οτιδήποτε πέρα απο 1080/30fps δεν έχει ois.

Συνολικά ίσως υπερέχει αυτή την στιγμή το N9 καθώς η Huawei με τα πειράματα στα updates έχει εκνευρίσει αρκετό κόσμο στο θέμα της φωτογραφίας.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9