Jump to content

Meizu 16/16+ με SD845

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 173
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άμα δώσω τόσα παίρνω p20 pro από skroutz και έχω και εγγύηση.
Είναι από το επίσημο store της meizu με εγγύηση κλπ και σου έρχεται σε 5 6 μέρες με dhl (χωρίς τελονειο χωρίς τπτ)

Άμα δώσω τόσα παίρνω p20 pro από skroutz και έχω και εγγύηση.
To p20 pro όπως βλέπω στο Σκρουτζ ειναι περίπου 200 επιπλέον ευρώ ακριβότερο.

To p20 pro όπως βλέπω στο Σκρουτζ ειναι περίπου 200 επιπλέον ευρώ ακριβότερο.

Και σιγουρα δεν ειναι καλυτερο ή πιο ομορφο απο το Meizu.

Οσο απο αποψη ui, απλα καμμια σχεση.;)

Εντάξει έχει 650€ το ένα το άλλο 550$ εκεί μπερδεύτηκα απλά το να δώσω τόσα χρήματα το θεωρώ υπερβολή για κάτι που δεν εισάγεται επίσημα και αν πάθει κάτι θα πρέπει να το στείλω πισω.Ισως αν βγει καμιά προσφορά να το σκεφτώ. Δεν διαφωνώ σε αυτά που λέτε και γω την θεωρώ καλύτερη συσκευή γι αυτό είμαι και τόσα χρόνια κολλημένος στα meizu.

Εντάξει έχει 650€ το ένα το άλλο 550$ εκεί μπερδεύτηκα απλά το να δώσω τόσα χρήματα το θεωρώ υπερβολή για κάτι που δεν εισάγεται επίσημα και αν πάθει κάτι θα πρέπει να το στείλω πισω.Ισως αν βγει καμιά προσφορά να το σκεφτώ. Δεν διαφωνώ σε αυτά που λέτε και γω την θεωρώ καλύτερη συσκευή γι αυτό είμαι και τόσα χρόνια κολλημένος στα meizu.

Η meizu ερχεται επισημα στην Ελλαδα, το θέμα είναι πότε θα έρθει επίσημα και το 16. Επίσης τώρα βγαίνουν και τα 16Χ και 8Χ τα οποία είναι και αυτά πολύ ενδιαφέροντα και φυσικά φθηνότερα!

Ξεκίνησαν στα 475$ οι πρώτες συσκευές... +55$ από τον βασικό ανταγωνιστή. Δεν το λες και άσχημα για αρχή...

https://www.aliexpress.com/store/product/Pre-Sale-Meizu-16th-16-th-Global-Version-6GB-RAM-64GB-ROM-Smartphone-Snapdragon-845-Octa/3869084_32915161345.html?spm=2114.12010612/itm2home-1.8148356.2.65f97591HTZAQ3

Πάρα πολύ καλή τιμή αλλά δεν ξέρω αν γλιτώνεις τελωνείο από το συγκεκριμένο κατάστημα του alie.

Νομιζω ειναι το Ισπανικο και ερχεται απο Ευρωπη, οποτε τελωνειο γιοκ.

Είναι από το official store της meizu και έρχεται από Κίνα με στάση την Αγγλία και μετά αποστολή στην χώρα μας με DHL.

Παραλαβή σε λιγότερο από δέκα μέρες χωρίς τελωνειο.

Official Global Version Meizu 16th 16 th 8GB 128GB Snapdragon 845 Octa Core 6.0 inch 2160x1080P Dual Rear Camera

https://s.click.aliexpress.com/e/bBwb3jiY

Τι θα γίνει μ'αυτό το 16th;Θα πέσουν καθόλου οι τιμές;Κάτω από 350 ευρώ πρέπει να φτάσει(6/64) για να ανταγωνιστεί το mi8 και να μπει δυνατά στο παιχνίδι.

Τι θα γίνει μ'αυτό το 16th;Θα πέσουν καθόλου οι τιμές;Κάτω από 350 ευρώ πρέπει να φτάσει(6/64) για να ανταγωνιστεί το mi8 και να μπει δυνατά στο παιχνίδι.
Γιατί να πέσει έχει amoled πολύ καλή Camera παρέχει εγγύηση αν το πάρεις από επίσημο site από το Ali (450+ euro για ) για μένα είναι πολύ καλή τημη 450 ευρώ για αυτά που παρέχει και δεν έχει καμία σχέση με τα xiaomi Edited by egodemis

Με τόσο μικρή μπαταρία και το κακό ρομ support της meizu, 300€ και πολλά είναι. Όσο υπάρχει το poco όλα τα άλλα τα ξεχνάμε.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Με τόσο μικρή μπαταρία και το κακό ρομ support της meizu, 300€ και πολλά είναι. Όσο υπάρχει το poco όλα τα άλλα τα ξεχνάμε.

Εχεις το pro 6 plus με flyme 7 και κραζεις ετσι την meizu.

Τι συμβαινει? Δεν εισαι ευχαριστημενος?

Γιατι για να παρει το τηλεφωνο σου το 7 δεν εχει και τοσο κακο support.

Εξαλλου μην ξεχνας οτι η meizu κανει τωρα ενα νεο ξεκινημα και ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαξει και το support της.

Πολλες εταιρειες θα χασουν τον υπνο τους σε λιγο καιρο γιατι μην ξεχνας οτι εχει και τον σχεδιασμο με το μερος της.

Τι να το κάνω που έδωσε flyme 7 και είναι γεμάτο bug, έχω γυρίσει σε beta china που είναι αρκετά καλύτερη, γενικά παράπονο από το κινητό δεν έχω, θα ήθελα πιο μεγάλη μπαταρία και αυτός είναι ο λόγος που κινητά κάτω από 4000 mah τα απορρίπτω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τι να το κάνω που έδωσε flyme 7 και είναι γεμάτο bug, έχω γυρίσει σε beta china που είναι αρκετά καλύτερη, γενικά παράπονο από το κινητό δεν έχω, θα ήθελα πιο μεγάλη μπαταρία και αυτός είναι ο λόγος που κινητά κάτω από 4000 mah τα απορρίπτω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Θεωρεις δηλαδη οτι το 16 θα εχει bugs?

Οσο για την μπαταρια που λες ειναι και μενα αυτος ο προβληματισμος μου και λεω να παω ισως στο honor play που την εχει μεγαλυτερη:lol:,

και θα παρει συντομα pie. Ενα δελεαρ ειναι και η τιμη του.

Στην καμερα ομως και στη σχεδιαση το meizu δεν παιζεται.

Γιατί να πέσει έχει amoled πολύ καλή Camera παρέχει εγγύηση αν το πάρεις από επίσημο site από το Ali (450+ euro για ) για μένα είναι πολύ καλή τημη 450 ευρώ για αυτά που παρέχει και δεν έχει καμία σχέση με τα xiaomi
Πρώτον επειδή ανακοινώθηκε με τιμή 400$ και δεύτερον επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός πλέον. Και δε καταλαβαίνω φίλε μου γιατί απαξιώνεις συνέχεια τόσο πολύ τα xiaomi. Έχω πάρει τουλάχιστον 20 για φίλους κλπ. Όλοι ευχαριστημενοι

Sent from my C106 using Tapatalk

Ούτε το honor μου αρέσει πολύ, για πιο σίγουρα θα πήγαινα σε poco, εμφανισιακά ναι τα meizu είναι πολύ ωραία, το flyme θέλει δουλειά για να φτάσει το miui.

Στην πλαστικουρα το poco που είναι και αυτό γεμάτο bugs? Ούτε να το βλέπω ούτε να το ακούω. Ούτε της προκοπής κάμερα δεν έχει. Μόνο έναν επεξεργαστή. Τίποτα άλλο

Ούτε το honor μου αρέσει πολύ, για πιο σίγουρα θα πήγαινα σε poco, εμφανισιακά ναι τα meizu είναι πολύ ωραία, το flyme θέλει δουλειά για να φτάσει το miui.

Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρολο που κι αυτο ειναι πολυ ομορφο,ειναι το μοντελο με sd 710

Εχεις δίκιο με παραπλάνησε το kimovil

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-16th-global

Σε λίγο και στην Ελλάδα σε τιμή χώμα :lol:

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_meizu-16th-m882h-1217411.html

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

• The title was changed to Meizu 16/16+ με SD845