HellasLover Δημοσιεύτηκε June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2005 loipon epeidh variemai anoigw auto to thema :) poses wres ti mera leitourgei? kai oxi poses wres to xrhsimopoieite! (to pc) Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judger Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 an mporeis vale kai mia katigoria oli mera anoikto kai kikloforo me otoaspides :) gia na eimaste olokliromenoi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Όταν είχα πρωτοβάλει DSL δεν έκλεινε ποτέ. Τώρα είναι ανοιχτός μόνο 8-10 ώρες καθημερινά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 To pc δουλευει περιπου 24 ωρες. Μονο κανα restart κανω καμια φορα επειδη εβαλα καπιο προγραμα η κατι αλλο. Βεβαια καμια φορα τον κλεινο για να ηρεμισει και αυτος λιγακη. Τελευτεα φορα που τον εκλεισα ητανε την Δευτερα. Τωρα το ποτε θα τον ξανακλεισω ειναι ενα αλλο ζητιμα. Το χρησιμοποιο ομως περιπου 4-5 ωρες της καθημερινες που εχω σχολειο και καπου 10 ωρες το Σαβατο. Την Κυριακη δεν εχω καπιο σταθερο επειδη μια παο καπου μια δεν παω κτλ. Το καλοκαιρι συνιθος το βραδυ απο της 11 περιπου επειδη δεν εχει τπτ η τηλεωσαη καθομαι και τελιωνω κατα της 1-2 αντε καμια φορα και στης 3.Και την ημερα δεν εχς καπιο σταθερο. Καλοκαιρι εινια που να εχεις καπιο σταθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 24/7/365 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 mia aporia..den uparxei periptwsh na pathei kati an einai sunexeia anoixto..na kaei kserw gw... :worry: egw to kleinw mono to vradu prin koimithw kai to anoigw molis ksipnisw...alla sinithos de to exw etsi anoixto na kathete, eite akouw mousikh eite to afinw na katevazei diafora... :) Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 mia aporia..den uparxei periptwsh na pathei kati an einai sunexeia anoixto..na kaei kserw gw... :worry: egw to kleinw mono to vradu prin koimithw kai to anoigw molis ksipnisw...alla sinithos de to exw etsi anoixto na kathete, eite akouw mousikh eite to afinw na katevazei diafora... :) Δεν παθαίνει τίποτα, μην φοβάσαι. Απλά κλείνε την οθόνη όταν δεν είσαι από πάνω για να μην καις πολύ ρεύμα (αν έχεις CRT κυρίως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 ti kleinw alla kai na mh ti kleisw phgaine se power saving mode meta apo ligo..to eipa yiati akouw ti fena na zorizete merikes fores alla tha mou peis edw de pathainw tipota egw pou eimai 10 wres ti mera tha pathei to mhxanima :lol: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 All day, Every Day :> Αν και πριν βάλω UPS μου έκανε νερά λόγο ΔΕΗ ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Γύρω στις 16 ώρες την μέρα. Το καλοκαίρι αναμένεται να πάρει φωτιά.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Ολο το 24ωρο. Τελευταία φορά έκλεισε το Πάσχα που πήγα διακοπές :D Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Γύρω στις 16 ώρες την μέρα. Το καλοκαίρι αναμένεται να πάρει φωτιά.. :p Εκεί είμαι και γώ ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 εκανα μια επενδυση σε UPS γιατι δεν εχω καμοια επενδυση στη ΔΕΗ, εκανα και μια επενδυση σε 3 ησυχους ανεμιστηρες και το πισακι δουλευει πια 27/7/365! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Δεν παθαίνει τίποτα, μην φοβάσαι. Απλά κλείνε την οθόνη όταν δεν είσαι από πάνω για να μην καις πολύ ρεύμα (αν έχεις CRT κυρίως). eLeKtriK EyE, εγω εχω εναν παλιο υπολογιστη (pentium 3 800 kai kati mz) λες να παθει τιποτα ; Δεν εχω και ανεμιστηρακια πολλα ; Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 mia aporia..den uparxei periptwsh na pathei kati an einai sunexeia anoixto..na kaei kserw gw... :worry: Την ιδια ερωτηση θελω να κανω αλλα για laptop. Παντως κι εγω στο 16ωρο ειμαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 eLeKtriK EyE, εγω εχω εναν παλιο υπολογιστη (pentium 3 800 kai kati mz) λες να παθει τιποτα ; Δεν εχω και ανεμιστηρακια πολλα ; Και εγώ το ίδιο pc έχω! Σου προτείνω να ανοίγεις ένα παράθυρο στο οποίο φυσάει αεράκι ώστε να μην ζεστένεται πολύ το pc! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Και εγώ το ίδιο pc έχω! Σου προτείνω να ανοίγεις ένα παράθυρο στο οποίο φυσάει αεράκι ώστε να μην ζεστένεται πολύ το pc! :p οκ. μονο 2 ανεμ. εχς .ενα cpu και αλλλο τροφοδοτικο Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 an mporeis vale kai mia katigoria oli mera anoikto kai kikloforo me otoaspides :) gia na eimaste olokliromenoi :p Συμφωνώ και επαυξάνω. :lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Απο την ωρα που ξυπναω μεχρι να κοιμιθω περιπου τον εχω ανοιχτω!δλδ καμια 15ωρες! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Απο τοτε που εβαλα dsl, μενει συνεχεια ανοιχτο. Κανω κανα restart που και που και μετα ξανα προς την δοξα τραβα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 20/7/365 :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 24/7/365 :) Me too εκτος απο τα απαιραιτητα restart καμμια φορα αν φαει κανενα κολληματακι... :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Kαλά, πρέπει να είμαστε και πολύ χέβυ γιούζερς όλοι μας!!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Kαλά, πρέπει να είμαστε και πολύ χέβυ γιούζερς όλοι μας!!! :w00t: Δεν νομιζω. Απλα, ολες οι dsl εχουν παρει φωτια!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εγώ πάλι το ανοίγω μόνο όταν θέλω να κάνω δουλειά, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι όλη μέρα ανοιχτός. Και καμιά φορά άμα βαριέμαι τρελά, οπότε παίζω κανένα παιχνιδάκι Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts