Jump to content

judger

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by judger

  1. με ταρακουνησε και εμενα αρκετα στον βολο αν και μενω ισογειο ....
  2. i ekserxomeni klisi pou prepei na kaneis arxika prepei na einai xrewsimi. oxi anapantiti.
  3. poli aplo file apla i wind den exei ektetameni kalipsi stin perioxi para mono sto kedro tis kavalas... an den xrisimopoieis tpt data ipiresies klidwse to sto gsm.
  4. λοιπον εχουμε και λεμε το κινητο μου ηρθε σφραγισμενο και μου πουληθηκε ως N73 music edition και σε αντιστοιχη τιμη 214 ευρω (με επιδοτηση) το απλο εκανε 183 δεν διατιθετε μου ειπανε. κανοντας αναβαθμιση συνειδητοποιω οτι το κινητο δεν εχει ελληνικα. διαβαζωντας στο faq βλεπω οτι μαλλον ειναι παραεισαγωγη. μιλωντας με alpha copy μου ειπανε οτι ισχυει η εγγυηση επειδη ηρθε απο χωρα του εξωτερικου. τελικα κοιταζωντας το κουτι στο πεδιο που γραφει το ΙΜΕΙ ειδα απο διπλα εγραφε "ME GERMANY CV w/o miniSD ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω ! εγω γιατι πληρωσα 30 ευρω παραπανω αφου δεν ειχε καρτα μεσα , για το μαυρο χρωμα (το ασημι ειναι καλυτερο :p) !
  5. γεια σας θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας πριν λιγες ωρες πηγα σε ενα καταστημα της Wind και εκανα αναβαθμιση συσκευης, παιρνωντας το nokia N73 music edition ανηγωντας το ομως στο σπιτι βρεθηκα να κοιταζω το κουτι ψαχνωντας την καρτα μνημης η οποια ομως δεν ηταν μεσα στο κουτι ! σε επικοινωνια μου με το καταστημα αναφερθηκε μετα απο καποια ωρα οτι θα επρεπε να την ζητησω extra και απλως θα πληρωνα 20 ευρο λιγοτερα ! δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε η alpha copy λεει οτι ολα τα Ν73 music edition εχουνε μεσα 2 γιγα μνημη ! τι να κανω τωρα ? εχω θεσει θεμα στην wind και μου ειπανε θα το κοιταξουνε και θα εχω απαντηση την επομενη εβδομαδα! σκεφτομαι να παω το απογευμα στο μαγαζι και να κανω αναστροφη πωλησης ! ποια η γνωμη σας ? ευχαριστω
  6. γεια σας!! θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι πληρεις η χαρτες που εχει μεσα το κινητο !! ειναι σε επιπεδα destinator ? μπορει να κανει αντε πλοηγηση σε επαρχιακες πολεις ? ευχαριστω !
  7. νομιζω πως αυτο το προβλημα μπορει να λυθει με screen calibration δεν εχω ιδεα ομως που βρισκεται η επιλογη
  8. γεια σας ! εχω εδω και δυο μερες που ψαχνω να βρω το Μ600 σε καταστηματα ΤΙΜ αλλα δεν υπαρχει πουθενα μαλλον μου ειπανε οτι το αποσυρανε !! Αλλα καταστηματα ομως μου λενε οτι το χουν αλλα σε τιμη εξωφρενικη σε σχεση με την προσφορα της ΤΙΜ (360 ευρω περιπου) εχει κανενας υποψιν του καπου οπου μπορω να το βρω στο επιπεδο τιμης που ειχε με την προσφορα ? ευχαριστω :)
  9. cloud που πηγες στον Βολο ? και γω Βολο μενω και οταν εψαχνα για αντιπροσωπια για να το αγορασω το GT ειχα βρει μονο μια που θυμιζε το γωνιακο καταστημα τησ συμφορας ! :p Α παρεπιπτοντως πριν κανα 2 βδομαδες αρχισα να ακουω εναν θορυβο οποτε περνουσα πανω απο λακουβες , ενας φιλος μου που τον ακουσε μου ειπε οτι ειναι μαλλον η κρεμαγιερα ! επισης καποιες φορες τριζει ο συμπλεκτης :( Θα παρω αυριο την αντιπροσωπια και θα τους πω να περασω να το κοιταξουν ! Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν ?
  10. me ena grigoro psaksimo sto ebay vrika auto ! http://cgi.ebay.co.uk/1911-GEORGE-V-FULL-GOLD-SOVEREIGN_W0QQitemZ170013322811QQihZ007QQcategoryZ3408QQrdZ1QQcmdZViewItem elpizo na einai to idio nomisma an kai den eimai sigouros
  11. iliasandro αναφερεσαι στο ανοιγμα κλεισιμο ανεσης ? δεν νομιζο να ιταν αυτο επειδη το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο με κλειστη την μηχανη ! οσον αφορα την καταναλωση εμενα με 100 βενζινη δεν μου χει βγαλει ποτε πανω απο 570 χιλ ! μου χει ωγαλει και 480 :( πριν λιγο που πιγαινε σε κατηφορα εχοντας νεκρα στο κιβωτιο στην στιγμιαια καταναλωση μου βγαζε 9 λιτρα ! Πρεπει να ξαναμαθω να οδηγω διοτι το δεξι μου ποδι αρχιζει να εχει ομοιοτητες με τσεκουρι :D α δοκιμασε κανενας να οδηγηση με ενεργοποιημενο το χειμερινο προγραμα ? νομιζω οτι αυτος θα ηταν ενας καλος τροπος να χαμηλωση η καταναλωση
  12. ρε παιδια και μενα μου χει κανει μερικα τερτιπια με τα παραθυρα ! το κλειδωνο (εχει συναγερμο απανω) και παω να φυγω και κοιταζο και εκει που ανεβεναν τα παραθυρα ξαφνικα κατεβενουν και το αυτοκινιτο μενει ξεκλειδωτο! επισης και σε μενα μια φορα δεν λειτουργουσε το κλεισιμο-ανοιγμα ανεσης! τι μπορει να φταιει ? να μαγκονει καπου το παραθυρο και ο συναγερμοσ να το αφηνει ξεκλειδωτο ? θα κατεβω αυριο να ελεγξω αυριο τουσ πολους της μπαταριας
  13. περιεργο εγω ειχα βαλει το κεφαλι μου εκει και δεν ειχα ακουσει θα το ξανακοιταξω :confused: το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν aftermarket στερεο που ταιριαζουν ! τα 2ου din dvd players :rolleyes: ειδικα το alpine W200ri ! αλλα 1200 ευρο ειναι αυτα :cry:
  14. παιδια εγω μετα απο καμποσα τηλεφωνα στην αντιπροσοπια (εχοντας το standar ηχοσυστημα) μπας και βρεθει καποιος τροπος να συνδεθει ενα ipod χωρις πολυ βαβουρα τα παρατησα και πηγα και εβαλα το ALPINE 9850Ri που παιζει και mp3 και μπορει να λειτουργηση και το ipod ! οσον αφορα τα ηχεια στον απλο εξοπλισμο δεν νομιζω οτι εχουν tweeters
  15. χιλια ευχαριστω :)
  16. ρε παιδια καθομαι εδω και 2 ωρεσ και ψαχνω τα tools για να βαλω καινουργιο firmware και δεν τα βρισκω μηπως μπορει καποιος να μου τα στειλει με καποιον τροπο ? ευχαριστω
  17. http://www.tim.com.gr/details.cfm?PageID=1171&Status=Category
  18. afiste to star !! pote kanei premiera stin ameriki o 5os kiklos kseroume ? gia na ksero na po ston theio mou :p na mou to steilei tin epomeni mera :w00t:
  19. exete na proteinete kanena joystick me donisi ? gnorizete epeisis kapoio site me paixnidia pou na leei gia ta add-on pou exoun vgei gia to flight simulator 2004 ! euxaristo :)
  20. to ypepth apo tora sernete kai zorizete kai i ert
  21. παιδια μηπως ξερετε αν στο dell axim x50 με τον 412mhz επεξεργαστη αν θα μπορω να τα βαλω ?
  22. pdagold kai elega na se paro til. na sou to po alla ksexasa ! :p epimeno pantos akoma oti prepei na allakseis to avatar sou :shoot: :tease:
  23. gia nomima antigrafa tenion dvd shrink :p
  24. an mporeis vale kai mia katigoria oli mera anoikto kai kikloforo me otoaspides :) gia na eimaste olokliromenoi :p
×
×
  • Create New...