smyrali Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Σε φακούς μόνο με φίλτρα ασχολήσου. Για τηλεφακό μακριά. Χάλια ποιότητα και φθηνές κατασκευές. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΈχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένα φίλτρα; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Έχω αγοράσει πρόσφατα μια συλλογή από φίλτρα της neewer. Gradient blu /grey/orange, ένα cpl, ένα macro lens, και μερικά nd. Παραπολυ καλή ποιοτικά κρυστάλλου. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Έχω αγοράσει πρόσφατα μια συλλογή από φίλτρα της neewer. Gradient blu /grey/orange, ένα cpl, ένα macro lens, και μερικά nd. Παραπολυ καλή ποιοτικά κρυστάλλου. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Μπαινει μονο στο εν λογο κινητο ?? Ενδιαφερομαι να αγορασω κάτι ανάλογο..εχετε να προτεινετε και κατι αλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Τα φίλτρα είναι Universal. Τοποθετούνται πάνω από τους φακούς με μανταλάκι. Συνήθως 37mm διαμέτρου. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εγώ θα ήθελα ένα λινκ για wide angle φακό που να κουμπώνει καλά στο κινητό μας. Δοκιμασμένο. Οκ, θα κάνει κάποια παραμόρφωση αλλά θέλω να αποφύγω και τους φακούς με τα μανταλάκια γιατί μισό χιλιοστό να κουνηθεί, χάνεται όλη η φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Θα έχεις παραμόρφωσης στα άκρα οπότε όλη η φώτο είναι ούτως ή άλλως χαμένη. Απέφυγε αυτούς τους φακούς γενικότερη. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Θα έχεις παραμόρφωσης στα άκρα οπότε όλη η φώτο είναι ούτως ή άλλως χαμένη. Απέφυγε αυτούς τους φακούς γενικότερη. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Ακόμα και με μια τέτοια θήκη που κουμπώνει πάνω ο φακός; όπως εδώ https://www.aliexpress.com/item/32949264538.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Ακόμα και με μια τέτοια θήκη που κουμπώνει πάνω ο φακός; όπως εδώ https://www.aliexpress.com/item/32949264538.htmlΝαι. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ούτε η θήκη ούτε η ευθυγραμμιση του φακού. Είναι η ποιότητα των ιδίων των φακών. Ουσιαστικά το αποτέλεσμα είναι σωστό μέχρι εκεί που ούτως ή άλλως θα ήταν με το εργοστασιακο εύρος του φσκου, και ή υπόλοιπη φώτο έχει αλλοιώσεις. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνεις μια φώτο με τον 40ρι και την κροπαρεις και είσαι οκ. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Σε φακούς μόνο με φίλτρα ασχολήσου. Για τηλεφακό μακριά. Χάλια ποιότητα και φθηνές κατασκευές. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Το θεμα ειναι κ η ποιότητα του κρυσταλλου...καποια μαρκα που να εχεις δοκίμασει κ να προτεινεις ?? Επειδη σε βλεπω να γνωριζεις.... Εχω στην dslr, για 2 φακούς φίλτρο 1000αρι, ουδετερης πυκνοτητας... ND λεγονται... Ειναι σκουρα κρυσταλλο κ ανεβαζεις στοπ στο timer. Παίζουν τετοια για κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 (edited) Από nd (nd 2-400 μεχρι 9 stop) , cpl και gradient φίλτρα έχω δοκιμάσει με πολύ καλά αποτελέσματα της neewer διαμευρου 37mm. Της ίδιας εταιρείας ο φακός macro είναι πολύ καλός. Όχι όμως ο wide φακός της. Επίσης δοκίμασα της apexel τους αντίστοιχους συνδιαδμοτς με άθλια αποτέλεσματα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Edited April 20, 2019 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Από nd (nd 2-400 μεχρι 9 stop) , cpl και gradient φίλτρα έχω δοκιμάσει με πολύ καλά αποτελέσματα της neewer διαμευρου 37mm. Της ίδιας εταιρείας ο φακός macro είναι πολύ καλός. Όχι όμως ο wide φακός της. Επίσης δοκίμασα της apexel τους αντίστοιχους συνδιαδμοτς με άθλια αποτέλεσματα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Βεβαια δεν εχω huawei, γιαυτο σε ρωτησα αν ειναι universal... Αλλα μολις μας εβαλες σε εξοδα... Να δω απο ebay λες η κατευθείαν απο το site τους ?? Καπου είδα οτι η samsung βγαζει για τα μοντέλα της καποιους εξτρα φακους... Αλλα δεν ειμαι κ πολυ σίγουρος... Ισως λεω κ χαζομαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Είναι universal τα kits. Εγώ από ebay τα έφερα. Κοντά στο 30ρι υπολόγισε. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Είναι universal τα kits. Εγώ από ebay τα έφερα. Κοντά στο 30ρι υπολόγισε. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Δεν μπορω να βρω με τπτ την συγκεκριμενη μάρκα.... Βρισκω οτι αλλο θες σε φακούς... Απο κινα, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισίας,Αμερικη.. Με τιμες απο 3 ευρω εως 60...αλλα οχι αυτη την μαρκα... Εν το μεταξυ στην official σελιδα, αν κ εχει λινκ για τος φακούς, το λινκ σε παει σε κενη σελιδα... Μηπως μπορεις να δεις πωλητή κ κατι απ το ebay να βοηθήσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Και από Amazon και από ebay στην φωτο Check this out at Amazon.de Neewer Handy-Objektiv-Zubehörset, 37 mm, inklusive 0,45*x Weitwinkel-Objektiv, Clip, Farbverlaufsfilter (blau orange grau), runder Polfilter, Graufilter ND2–400*Filter https://www.amazon.de/dp/B06Y674GBT/ref=cm_sw_r_other_apa_i_V95UCbFG8V0J9 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα και μια ωραία φώτο που έβγαλα πριν λίγο. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Και από Amazon και από ebay στην φωτο Check this out at Amazon.de Neewer Handy-Objektiv-Zubehörset, 37 mm, inklusive 0,45*x Weitwinkel-Objektiv, Clip, Farbverlaufsfilter (blau orange grau), runder Polfilter, Graufilter ND2–400*Filter https://www.amazon.de/dp/B06Y674GBT/ref=cm_sw_r_other_apa_i_V95UCbFG8V0J9 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα και μια ωραία φώτο που έβγαλα πριν λίγο. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Την φωτογραφία την έβγαλες με το wide angle φακό; Αν ναι, τον έχεις με μανταλάκι ή κουμπώνει σε κάποια θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Είναι universal τα kits. Εγώ από ebay τα έφερα. Κοντά στο 30ρι υπολόγισε. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Κι όμως στο ebay δεν μπορω να τα βρω... Βρισκω αλλα, αλλα οχι αυτη τη μαρκα.... Τα φίλτρα τα 37αρια τα βρισκω, αλλα οχι τους φακούς. Amazon δυστυχως δεν εχω. Ευχαριστώ για τον χρονο σου.... Ασχετο... Γερμανια εισαι? (σε εχω ξαναρωτησει? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Όχι όχι. Ελλάδα είμαι. Αθήνα. Η φώτο είναι απλό crop χωρίς φακο. Που θεωρώ ότι είναι και η πιο σωστή λύση. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Δύο φώτο με τον neewer macro lens. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δύο φώτο με τον neewer macro lens. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Σε αυτές καλό θα ήταν να έβαζες και μία χωρίς τον έξτρα φακό και με aftershot επεξεργασία να την ζούμαρες ώστε να φτάσει το ζάρι στο μέγεθος αυτής με τον φακό, ώστε να καταλάβουμε τη διαφορά σε ποιότητα.. Αν δεν είναι πολύ κόπος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Θα ανεβάσω. Ναι φυσικά. Αν και απ όσο θυμάμαι, δεν θα εστιάσει σε τόσο μικρή απόσταση. Θα δοκιμάσω όμως. Ps : οι παραπάνω φώτο δεν έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία. Είναι όπως τραβήχτηκαν. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Θα ανεβάσω. Ναι φυσικά. Αν και απ όσο θυμάμαι, δεν θα εστιάσει σε τόσο μικρή απόσταση. Θα δοκιμάσω όμως. Ps : οι παραπάνω φώτο δεν έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία. Είναι όπως τραβήχτηκαν. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Σίγουρα δε θα εστιάσει τόσο κοντά. Εσύ εστίασε όσο πιο κοντά μπορεί να εστιάσει το κινητό και μετά φέρ'το ψηφιακά όπως είναι και οι άλλες με το φακό ώστε να δούμε τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Η λίμνη σερβιων χωρίς κανένα edit pro mode 40mp (μόνο crop σε κάποιες που δεν ήταν τέλειο το κάδρο) και χρήση φίλτρου cpl. Οι καταραχτες προς Καλλιπευκη με χρήση silky water. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Η λίμνη σερβιων χωρίς κανένα edit pro mode 40mp (μόνο crop σε κάποιες που δεν ήταν τέλειο το κάδρο) και χρήση φίλτρου cpl. Οι καταραχτες προς Καλλιπευκη με χρήση silky water. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Οι φωτογραφίες είναι φανταστικές! Χρόνια πολλά σε όλους! Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Οι φώτο της γέφυρας σερβιων είναι χωρίς edit με φίλτρο φακου cpl. Η φώτο του Ολύμπου είναι croped και λίγο demist. Όλες με τον 40ρι σε Pro mode. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Η λίμνη σερβιων χωρίς κανένα edit pro mode 40mp (μόνο crop σε κάποιες που δεν ήταν τέλειο το κάδρο) και χρήση φίλτρου cpl. Οι καταραχτες προς Καλλιπευκη με χρήση silky water. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Χριστός Ανέστη. Πολύ καλες φωτογραφιες.Το silky water πως το έκανες φιλε μου; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts