guzel Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Είναι φανερό πλέον ότι η xiaomi έχει εγκαταλείψει το mi a2 .. ποτέ ξανά xiaomi! Πέταμενα 329 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 πώς είναι δυνατόν να το εγκατέλειψε αφού όπως λέγεται το αναβαθμίζει σε android 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) πώς είναι δυνατόν να το εγκατέλειψε αφού όπως λέγεται το αναβαθμίζει σε android 9 Αρχικά δεν υπάρχει αναβάθμιση ούτε καν patch update νοεμβρίου. Στο ota update της Ινδίας συνεχίζουν τα προβλήματα της συσκευής σχετικά με τη μνημη, data write 30mb/s ... Smart lens όπως διαφήμιζαν άφαντο και τελικά όπως πάλι διαφήμιζαν θα βάλει την pie τελευταία ! Αν αυτό δεν είναι εγκατάλειψη υποστήριξης και ανάπτυξης τι είναι ; Εγώ αρχίζω και πιστεύω ότι η συσκευή έχει hardware πρόβλημα με τη μνημη και απλά σφυρίζουν αδιάφορα, διαφορετικά πως είναι δυνατόν να σέρνουν τόσο σοβαρό πρόβλημα και σε επόμενη έκδοση λογισμικού ; Edited November 23, 2018 by guzel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Αρχικά δεν υπάρχει αναβάθμιση ούτε καν patch update νοεμβρίου. Στο ota update της Ινδίας συνεχίζουν τα προβλήματα της συσκευής σχετικά με τη μνημη, data write 30mb/s ... Smart lens όπως διαφήμιζαν άφαντο και τελικά όπως πάλι διαφήμιζαν θα βάλει την pie τελευταία ! Αν αυτό δεν είναι εγκατάλειψη υποστήριξης και ανάπτυξης τι είναι ; Εγώ αρχίζω και πιστεύω ότι η συσκευή έχει hardware πρόβλημα με τη μνημη και απλά σφυρίζουν αδιάφορα, διαφορετικά πως είναι δυνατόν να σέρνουν τόσο σοβαρό πρόβλημα και σε επόμενη έκδοση λογισμικού ; Δεν ξέρω , αν ήταν hardware δεν θα ήταν σε όλες τις συσκευές; δεν σκαμπάζω και πολλά από αυτά. τί να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Η xiaomi παθαινει τωρα αυτο που ειχε παθει & η samsung με δεκαδες αποτυχιες και καθυστερησεις...Ειναι αλλο πραγμα οταν εχεις 10-20 μοντελα και εντελως διαφορετικο οταν πλεον γινεσαι παγκοσμια εταιρεια κολοσσος και βγαζεις 10 μοντελα την εβδομαδα....Τι να πρωτοκανουν οι προγραμματιστες & με ποιο να πρωτοασχοληθουν? Με τα δικα τους miui που το κατεχουν η με ενα λογισμικο αγνωστο & μαλλον ξενο σε αυτους και την εταιρεια? ....Ακομη πιστευω πως θα ηταν πολυ καλυτερα αν τις ενημερωσεις στις androidone συσκευες τις εδινε η google που σε τελικη αναλυση δικο της λειτουργικο ειναι & το παιζει στα δακτυλα ενω για την xiaomi ειναι αχαρτογραφητα νερα ..Ανετα θα μπορουσε να γινει ετσι κι αλλιως συμπαραγωγη δεν ειναι? πχ στα Nexus 7,9,10 παλι συμπαραγωγη ειχαμε με τις Asus / HTC / samsung & παιρναμε τις ενημερωσεις σφαιρα χωρις προβληματα απο τη google...Τι διαολο συμφωνια εκανε εδω η google με μια εταιρεια που δεν κατεχει το συγκεκριμενο αντικειμενο & εως τωρα ασχολιοταν με το δικο της λειτουργικο που εκει ενταξει το γνωριζει αριστα το θεμα, δεν καταλαβαινω.Μαλλον θα πρεπει να το παρει πανω της το ζητημα η google οσο ακομη ειναι νωρις γιατι βλεπω να ρχεται το 2020 και ναμαστε σε.....beta 9 ...LOL ΥΓ: (330 ευρω δεν εδινα για αυτη τη συσκευη ουτε με σφαιρες οταν με 350-360 παιρνεις πχ mi8 & poco f1με Qsd845....215 ευρω το πηρα το 64gb απο ελλαδα με εγγυηση) η συσκευη ειναι καλη & με πολυ καλα χαρακτηριστικα, η υποστηριξη ειναι για κλωτσιες.... Edited November 23, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Εχει αναφερθει σε διαφορα forums προβλημα με τη cache στο mia2 σε ορισμενους χρηστες,ειναι σε γνωση της xiaomi και θα διορθωθει μαλλον σε επομενο update...προσωπικα δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα η συσκευη δουλευει πολυ καλα εστω και με αυτο το πολυ "βιαστικο" build στην 9 ... εάν πατήσεις διαχείρηση χώρου σε βγάζει σε υπομενου που καθαρίζει την προσωρινή μνήμη και ας είναι όση θέλει ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπορείς κάνε clear cache το Google chrome και πες αν κολλήσει το τηλέφωνο.. εάν πατήσεις διαχείρηση χώρου σε βγάζει σε υπομενου που καθαρίζει την προσωρινή μνήμη και ας είναι όση θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 εάν πατήσεις διαχείρηση χώρου σε βγάζει σε υπομενου που καθαρίζει την προσωρινή μνήμη και ας είναι όση θέλει Εγω δεν εχω προβλημα εως τωρα στην 9 ουτε & στην 8.1 ειχα τετοιο προβλημα...Υπαρχουν ομως αρκετοι χρηστες με αυτο το προβλημα.... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 ΥΓ: (330 ευρω δεν εδινα για αυτη τη συσκευη ουτε με σφαιρες οταν με 350-360 παιρνεις πχ mi8 & poco f1με Qsd845....215 ευρω το πηρα το 64gb απο ελλαδα με εγγυηση) η συσκευη ειναι καλη & με πολυ καλα χαρακτηριστικα, η υποστηριξη ειναι για κλωτσιες.... ούτε εγώ θα τα έδινα αλλα έπεσα στην ανάγκη μιας που μου έκλεψαν το προηγούμενο τηλέφωνο και ήθελα κινητό την επομενη ημερα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 εάν πατήσεις διαχείρηση χώρου σε βγάζει σε υπομενου που καθαρίζει την προσωρινή μνήμη και ας είναι όση θέλει Εγω δεν εχω προβλημα εως τωρα στην 9 ουτε & στην 8.1 ειχα τετοιο προβλημα...Υπαρχουν ομως αρκετοι χρηστες με αυτο το προβλημα.... εγώ ακόμα στην 8.1 και επίπεδο ασφαλειας οκτωβρίου. δεν εχει κάνει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 εγώ ακόμα στην 8.1 και επίπεδο ασφαλειας οκτωβρίου. δεν εχει κάνει αναβάθμιση. Όσοι έχουν προχωρήσει σε αναβάθμιση,την έχουν κάνει με forced update με vpn μέσω Ολλανδίας. Επίσημα, σε Ελλάδα δεν έχει σκάσει ακόμα. Λίγη υπομονή. Καλύτερα να πάρουμε ένα Pie με όσο το δυνατόν λιγότερα bugs, παρά το σουρωτήρι που δώσανε στην Ινδία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Ειτε μεσω VPN αν ισχυει ακομα η και με αυτο τον τροπο : https://www.theandroidsoul.com/xiaomi-mi-a2-update/ Oσο για σουρωτηρι δεν το νομιζω γιατι αυτο το build εχω στην 9 και δουλευει μια χαρα.... Μεσω VPN δες εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7713039#post7713039 Edited November 23, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Το γνωρίζω. Ξέρω ότι υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που η 9 τρέχει απροβλημάτιστα. Απλά διαβάζω και στα ξένα fora, οπού πέφτει τρελό κράξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofilosmou Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλησπερα!Με τα λιγα που προλαβα να διαβασω, αξιζει τελικα το κινητο ή μπορει να πεσεις σε προβληματικο;Απο θεμα καμερας αξιζει το κινητο παιδια; Παράθεση Όταν είσαι νέος θέλεις να είσαι καλός στις εξετάσεις και όταν γεράσεις θέλεις να είναι καλές οι εξετάσεις σου...:superman:: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλησπερα!Με τα λιγα που προλαβα να διαβασω, αξιζει τελικα το κινητο ή μπορει να πεσεις σε προβληματικο;Απο θεμα καμερας αξιζει το κινητο παιδια; Δεν αξίζει, δες κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλησπερα!Με τα λιγα που προλαβα να διαβασω, αξιζει τελικα το κινητο ή μπορει να πεσεις σε προβληματικο;Απο θεμα καμερας αξιζει το κινητο παιδια; και να προσθεσω στις ερωτήσεις του φίλου γιατί είμαι στην ίδια θέση : (ειδικά για όσους έχετε την PIE) η μπαταρία πώς τα ... πάει (μετά το update σε PiE) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 και να προσθεσω στις ερωτήσεις του φίλου γιατί είμαι στην ίδια θέση : (ειδικά για όσους έχετε την PIE) η μπαταρία πώς τα ... πάει (μετά το update σε PiE) ??? Πολυ καλύτερα, προσωπικά με την PIE βγάζει 2 μέρες με τη χρήση που κάνω ενώ πριν μια με το ζόρι. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 και να προσθεσω στις ερωτήσεις του φίλου γιατί είμαι στην ίδια θέση : (ειδικά για όσους έχετε την PIE) η μπαταρία πώς τα ... πάει (μετά το update σε PiE) ??? Η μπαταρία έχει βελτιωθεί κατά πολύ όμως τι να το κάνεις με τόσα προβλήματα ; Άλλος έχει πρόβλημα με τη μνημη, άλλος με το clock speed της cpu, άλλος με proximity sensor και και και ... Και η xiaomi ανυπαρκτη! Ασχολείται με το pocophone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Πολυ καλύτερα, προσωπικά με την PIE βγάζει 2 μέρες με τη χρήση που κάνω ενώ πριν μια με το ζόρι. ευχαριστώ φίλε VirusPlus . ποιά είναι περίπου η μέση χρήση που κάνεις ? για να μπορέσω να έχω μια εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 ευχαριστώ φίλε VirusPlus . ποιά είναι περίπου η μέση χρήση που κάνεις ? για να μπορέσω να έχω μια εικόνα... κυρίως messengers, mails ελάχιστες κλήσεις και ψιλο games... wifi/4G/bluetooth always on. Με την 8 το βράδυ γύρναγα σπίτι με 20% μπαταριά με την 9 με 60%. Για μένα είναι τεράστια διαφορά στη μπαταρία. Να σημειώσω πως έχω το 128αρα εκδοσή και δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί, ούτε στην 8 τα είχα βέβαια Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) ευχαριστώ φίλε VirusPlus . ποιά είναι περίπου η μέση χρήση που κάνεις ? για να μπορέσω να έχω μια εικόνα... Η συσκευη εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αν σου αρεσει το stock android και αν τη βρεις εως 200 το ανωτερο παρτη..Ουτε εγω εχω προβληματα στην 9 ουτε στην 8.1 ειχα και τη πηρα περισσοτερο για εφεδρικη συσκευη.Σε ολο το forum απο οτι βλεπω ενας εχει προβλημα & τα περισσοτερα εχουν προκυψει στην ινδια..Μπορεις ομως λογω ημερων & εκπτωσεων να βρεις συσκευη με επεξεργαστη ναυαρχιδας (sd845) αν μπορεις να διαθεσεις λιγα παραπανω χρηματα...Τα xiaomi mi8 & ειδικα το Poco F1 λογω τιμης πχ : https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-pocophone-f1-6gb-ram-128gb-mple https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-pocophone-f1-64gb-mavro https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-mi-a2-64gb-android-one-mple https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-mi-a2-6gb-ram-128gb-android-one-mavro (δες το Poco F1 το 64αρι + SD στα 288 ευρω ειναι πολυ δυνατη συσκευη) Edited November 23, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Η συσκευη εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αν σου αρεσει το stock android και αν τη βρεις εως 200 το ανωτερο παρτη..Ουτε εγω εχω προβληματα στην 9 ουτε στην 8.1 ειχα και τη πηρα περισσοτερο για εφεδρικη συσκευη.Σε ολο το forum απο οτι βλεπω ενας εχει προβλημα & τα περισσοτερα εχουν προκυψει στην ινδια..Μπορεις ομως λογω ημερων & εκπτωσεων να βρεις συσκευη με επεξεργαστη ναυαρχιδας (sd845) αν μπορεις να διαθεσεις λιγα παραπανω χρηματα...Τα xiaomi mi8 & ειδικα το Poco F1 λογω τιμης πχ : https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-pocophone-f1-6gb-ram-128gb-mple https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-pocophone-f1-64gb-mavro https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-mi-a2-64gb-android-one-mple https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-mi-a2-6gb-ram-128gb-android-one-mavro (δες το Poco F1 το 64αρι + SD στα 288 ευρω ειναι πολυ δυνατη συσκευη) Τον αν άλλοι χρήστες δε καθαρίζουν τη cache των εφαρμογών η δε σβήνουν μεγάλα αρχεία αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Η συσκευή έχει θέματα είτε σ αρέσει είτε όχι. Περισσότερα για το πρόβλημα της μνήμης θα βρεις εδώ: https://forum.xda-developers.com/mi-a2/help/rom-issue-mi-a2-t3842664 Αντίστοιχα θα βρεις topics για τα υπόλοιπα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Τον αν άλλοι χρήστες δε καθαρίζουν τη cache των εφαρμογών η δε σβήνουν μεγάλα αρχεία αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Η συσκευή έχει θέματα είτε σ αρέσει είτε όχι. Περισσότερα για το πρόβλημα της μνήμης θα βρεις εδώ: https://forum.xda-developers.com/mi-a2/help/rom-issue-mi-a2-t3842664 Αντίστοιχα θα βρεις topics για τα υπόλοιπα προβλήματα. Λες δηλαδη οτι οι υπολοιποι δεν ξερουν να καθαρισουν παλια αρχεια η τη cache εκτος απο εσενα? Εγω μεχρι τωρα μονο εσενα βλεπω να γραφεις για προβληματα κι αν υποηρχαν και αλλοι σιγουρα θα το ελεγαν εκτος κι αν τους επιασαν οι ντροπες ...Kαι αλλος χρηστης πριν ειπε δεν εχει προβλημα Το Link τι μου το ποσταρεις? Εχω γνωση εδω και πολυ καιρο & ναι γνωριζω να διαβαζω αλλα δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο οσο η δικη μου συσκευη λειτουργει σωστα...Και ενταξει ειμαι συνεταιρος - μετοχος στη xiaomi και δεν μου αρεσει να τη κακολογουν.....της κραταω τα μποσικα..LOL Εγω λεω να ηρεμησεις και να κοιταξεις τι θα κανεις με το προβλημα που εχεις αντι να επιτιθεσαι σε λαθος ατομα.Στειλτη πισω λοιπον μπας και ησυχασουμε και οι υπολοιποι που δεν φταιμε σε τιποτα... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Λες δηλαδη οτι οι υπολοιποι δεν ξερουν να καθαρισουν παλια αρχεια η τη cache εκτος απο εσενα? Εγω μεχρι τωρα μονο εσενα βλεπω να γραφεις για προβληματα κι αν υποηρχαν και αλλοι σιγουρα θα το ελεγαν εκτος κι αν τους επιασαν οι ντροπες ...Kαι αλλος χρηστης πριν ειπε δεν εχει προβλημα Το Link τι μου το ποσταρεις? Εχω γνωση εδω και πολυ καιρο & ναι γνωριζω να διαβαζω αλλα δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο οσο η δικη μου συσκευη λειτουργει σωστα...Και ενταξει ειμαι συνεταιρος - μετοχος στη xiaomi και δεν μου αρεσει να τη κακολογουν.....της κραταω τα μποσικα..LOL Εγω λεω να ηρεμησεις και να κοιταξεις τι θα κανεις με το προβλημα που εχεις αντι να επιτιθεσαι σε λαθος ατομα.Στειλτη πισω λοιπον μπας και ησυχασουμε και οι υπολοιποι που δεν φταιμε σε τιποτα... Είναι τοπικ για το mia2 αν δεν σου αρέσει να διαβάζεις για τα προβλήματα της συσκευής μην τα διαβάζεις! Διάβασε για το ποκο Δεν ξέρω και δεν με αφορά αν είσαι μέτοχος, μεταπωλητής όμως παίζει και να εισαι. Τι έγινε φίλε μου φοβάσαι μη μείνουν στοκ ; Ας σοβαρευτούμε ... Edited November 23, 2018 by guzel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Η συσκευη εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αν σου αρεσει το stock android και αν τη βρεις εως 200 το ανωτερο παρτη..Ουτε εγω εχω προβληματα στην 9 ουτε στην 8.1 ειχα και τη πηρα περισσοτερο για εφεδρικη συσκευη.Σε ολο το forum απο οτι βλεπω ενας εχει προβλημα & τα περισσοτερα εχουν προκυψει στην ινδια..Μπορεις ομως λογω ημερων & εκπτωσεων να βρεις συσκευη με επεξεργαστη ναυαρχιδας (sd845) αν μπορεις να διαθεσεις λιγα παραπανω χρηματα...Τα xiaomi mi8 & ειδικα το Poco F1 λογω τιμης πχ : https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-pocophone-f1-6gb-ram-128gb-mple https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-pocophone-f1-64gb-mavro https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-mi-a2-64gb-android-one-mple https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/xiaomi-mi-a2-6gb-ram-128gb-android-one-mavro (δες το Poco F1 το 64αρι + SD στα 288 ευρω ειναι πολυ δυνατη συσκευη) ευχαριστώ daitalos , νομίζω πως πλησιάζω στο mi a2 . to poco προφανώς είναι δυνατότερο αλλά το body sar του και μόνο με τρομάζει (επίσης τα +100 , δεν νομίζω πως έχω διάθεση να τα δώσω) . ΝΑΙ μου αρέσει το stock android , αλήθεια θα προχωρήσει και πέραν του Pie να υποστηρίζει η Google την συσκευή (Mi A2) ? μου απαντάτε αν ξέρετε.. ίσως αν τελικά δε βγει στο επόμενο 15μερο -20 μερο που (το πολύ) θα ψωνίσω κάτι καλύτερο μέχρι €250 στην ελληνική αγορά από Xiaomi ή Huawei τελικά να σκεφτώ και να αγορασω την 128/6 , αν και δεν νομίζω και προσωπικά πως είναι προβληματική συσκευή (ΓΕΝΙΚΑ μιλάω) από ελληνικά και ξένα fora που διαβάζω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Εγώ με 6/128 είμαι. Με 8ρα ακόμα καθώς περιμένω την επίσημη ΟΤΑ. Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α από τα προβλήματα που διαβάζω δεν υπάρχουν στην συσκευή μου (τα έχω testάρει ένα ένα). Επίσης. Εάν διαβάστε XDA η συντριπτική πλειοψηφία από τα προβλήματα που είχαν οι χρήστες εξαφανίστηκαν με ένα απλό factory reset..το οποίο έτσι κι αλλιώς προτείνεται σε μεγάλες αναβαθμίσεις. from my Mi A2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts