Jump to content

ofilosmou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ofilosmou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ofilosmou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έτσι κ αλλιώς με τα λεφτά που διαθέτω (μέχρι 350) δεν νομίζω να βρω κινητό που να πω ουαου από θέμα κάμερας...Εκτός αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο... Απλά δεν έχω κ πολύ χρόνο για να ψάξω μόνη μου αλλιώς θα το έκανα και εφόσον υπάρχει ακόμα το ματε10 προ σε αυτή την τιμή τώρα το σκέφτομαι ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερασιτεχνικα τελείως ακόμα δεν εστιάζω σε συγκεκριμένα είδη... Αλλα όταν δεν μπορώ να έχω την Dslr θα ήθελα να έχω μαζί μου ενα αξιοπρεπές κινητό-κάμερα...Το μπάτζετ όπως προείπα δεν είναι μεγάλο οπότε ψάχνω ακόμα!!
  2. Καλησπερα!Με τα λιγα που προλαβα να διαβασω, αξιζει τελικα το κινητο ή μπορει να πεσεις σε προβληματικο;Απο θεμα καμερας αξιζει το κινητο παιδια;
  3. Καλησπερα παιδια! Εψαχνα ενα κινητο με καλη καμερα (γιατι ασχολουμαι με φωτογραφια) και καπως οικονομικο... Απο αποψη επιδοσης της καμερας του συγκεκριμενου κινητου τι πιστευετε, οσοι το εχετε;Ημουν ετοιμη να παω σε κατι πιο οικομικο (xiaomi mi a2) μιας και απο αποψη καμερας φαινεται αξιοπρεπεστατο αλλα αν ειναι κλασης ανωτερη η καμερα του ΜΑΤΕ 10 pro τοτε να το σκεφτω σοβαρα...
  4. Τι καταπληκτικο δωρο ειναι αυτο;;;:blink: Ας το κερδισει ο πιο τυχερος!!!:drool: Καλες γιορτες με υγεια!
  5. εχω την 4.2.8.2Α...Θα δω φως με factory reset??τι χανω με factory reset?
  6. Καλησπερα σε ολους...θελω μια μικρη βοηθεια σχετικα με την εγκατασταση του google installer απο το App Store που έχει η Meizu...βρηκα την εφαρμογη,ολα καλα αλλα εκει που εκανε downloading τα διαφορα (framework,google account management) το use google play δεν κατεβαινε και στο τελος μου εβγαλε file damage και μου δινει 2 επιλογες...uninstall και a key to repair...δεν ειδα φως ουτε πατωντας την μια επιλογη ουτε την αλλη...τι να κανω???
  7. ofilosmou

    Doogee F5

    δεν το εχω αγορασει ακομα απλα δουλευω συχνα με λειτουργια πτησης, με ενδιαφερει να εχω wifi ενεργο ταυτοχρονα. Οταν μπαινεις σε λειτουργια πτησης και απενεργοποιειται το wifi , πατωντας το για ενεργοποιηση σου δινει διαθεσιμο για wifi ή λειτουργια πτησης και wifi δεν πανε μαζι στο doogee?
  8. ofilosmou

    Doogee F5

    καλησπερα σας! Μια ερωτηση για αυτους που το εχουν στα χερια τους.Οταν το βαζετε σε λειτουργια πτησης το Wifi μενει ενεργο?
  9. ουτε με balance τα καταφερα και θελω την ασφαλεια του Paypal. καποια αλλη λυση υπαρχει? σας ευχαριστω!
  10. καλησπερα παιδια! προσπαθω να πληρωσω στο bangood αλλα το paypal μου την απορριπτει (denied) .ξερουμε κανενα τροπο ωστε να πληρωσω με paypal ? βοηθηστε με γιατι τα εχω παιξει. προσπαθω 3 μερες τωρα
  11. Εγω εχω μια samsung micro sd (Samsung MicroSD HC 16GB Class 6 & Adapter ( MB-MSAGA/EU )) και δουλευει μια χαρα!!!ηταν και οικονομικη(22ευρω) οποτε πηρα αυτη!!!!
  12. Τι να σου πω..εγω προσωπικα το κρινω απαραιτητο!!!πιστευεις οτι δεν χρειαζεσαι γενικα antivirus ή συγκεκριμενα το avg antivirus??
×
×
  • Create New...