Jump to content

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x)

rackal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης. Εάν διαβάστε XDA η συντριπτική πλειοψηφία από τα προβλήματα που είχαν οι χρήστες εξαφανίστηκαν με ένα απλό factory reset..το οποίο έτσι κι αλλιώς προτείνεται σε μεγάλες αναβαθμίσεις.

from my Mi A2

Για πιο πρόβλημα απ' όλα ; Γιατί το θέμα μνήμης δεν στρώνει με ρεσετ. Ούτε το otg files transfer

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

[...]αλήθεια θα προχωρήσει και πέραν του Pie να υποστηρίζει η Google την συσκευή (Mi A2) ? μου απαντάτε αν ξέρετε..

H Google εγγυάται δύο χρόνια αναβαθμίσεις στις Android One συσκευές, οπότε λογικά θα πάρει ό,τι βγει μέχρι τον Ιούλιο του '20. Σίγουρα δηλαδή θα δούμε το Android Q και όλες τις μηνιαίες ενημερώσεις μέχρι εκείνο το μήνα.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

ευχαριστώ daitalos , νομίζω πως πλησιάζω στο mi a2 . to poco προφανώς είναι δυνατότερο αλλά το body sar του και μόνο με τρομάζει (επίσης τα +100 , δεν νομίζω πως έχω διάθεση να τα δώσω) . ΝΑΙ μου αρέσει το stock android , αλήθεια θα προχωρήσει και πέραν του Pie να υποστηρίζει η Google την συσκευή (Mi A2) ? μου απαντάτε αν ξέρετε..

ίσως αν τελικά δε βγει στο επόμενο 15μερο -20 μερο που (το πολύ) θα ψωνίσω κάτι καλύτερο μέχρι €250 στην ελληνική αγορά από Xiaomi ή Huawei τελικά να σκεφτώ και να αγορασω την 128/6 , αν και δεν νομίζω και προσωπικά πως είναι προβληματική συσκευή (ΓΕΝΙΚΑ μιλάω) από ελληνικά και ξένα fora που διαβάζω ...

Οπωσδηποτε θα παρει update περαν του 9 ...Λογικα εφοσον βγηκε με 8.1 στο κουτι, θα υποστηριχτει με αναβαθμισεις λειτουργικου για 2 χρονια και ισως για 3-4 χρονια με ενημερωσεις ασφαλειας μονο μετα...Για εμενα και γνωριζοντας πολυ καλα τα Nexus οπου σχεδον παντα η google εκανε συμπαραγωγη με αλλες μεγαλες εταιρειες αλλα τις αναβαθμισεις τις εδινε η ιδια και μονο με τη google ειχαμε να κανουμε & ποτε δεν αντιμετωπισαμε προβληματα, θα εβλεπα σαν πιο σωστο - λογικο να παρει κι εδω τις αναβαθμισεις πανω της.Στο κατω κατω δικο της λειτουργικο ειναι, η xiaomi δεν το κατεχει το αντικειμενο και προκυπτουν καθυστερησεις προβληματα κλπ ...

Αλλο πραγμα το λειτουργικο της xiaomi & miui & αλλο android one & pixel ...Καποιος που αγοραζει androi one & pixel εχει και την απαιτηση να παιρνει πρωτος γρηγορα και απροσκοπτα τις αναβαθμισεις κι οχι τη μια να δινει την pie9 μετα να τη ξαναμαζευει μετα να τη δινει μονο στην ινδια & κανεις να μην γνωριζει για τι ειδους build προκειται αφου στις αρχες εγραφε beta & κατοπιν δινει το ιδιο ως stable...Η συσκευη εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα βγαζει ματια πλεον πως η xiaomi αγκομαχαει - εχει προβλημα στη σωστη υποστηριξη της συσκευης.Ας ελπισουμε να το βλεπει η google και να το παρει πανω της...(το εκανε και η samsung στο παρελθον...πρωτα δουλευε για τις συσκευες με exynos που ηταν δικος της & κατοπιν πχ με QSD κλπ..ισως κι εδω συμβαινει κατι αναλογο?)

ΥΓ - Απο εδω πηρα τη συσκευη μου https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/search&search=Xiaomi%20Mi%20A2%20(6gb%2F128gb)

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43875971

αμεσως στο χερι με εγγυηση...

Edited by daitalos
:respect:

Πλαισιο, public το έχουν 249

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Mi-A2-64gb-Mauro-MZB6469EU.htm

Πρέπει να κάνετε καλύτερη προσφορά

Πλαισιο, public το έχουν 249

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Mi-A2-64gb-Mauro-MZB6469EU.htm

Πρέπει να κάνετε καλύτερη προσφορά

Αν ερθει ο πιο πανω χρηστης να την αγορασει θα του τη δωσουμε με 150 ευρω επειδη φαινεται Κυριος και πανω απ ολα Σοβαρος!

:respect:

Εμ, λογικό το πλαίσιο να έχει πιο φτηνά, γιατί πουλάει την 64ρα έκδοση... :p

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παρακάτω ένα από τα "προβλήματα" για τα οποία γκρινιάζει το μισό XDA :

"Guys you have to adjust manually the brightness first few times. The new automatic brightness has to learn your preferences first. I also had very dim brightness and wasn't satisfied until I read the Google article about new learning machanism and now after like week of using pie I have to say that I have exact levels of brightness that I need under certain light conditions."

from my Mi A2

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Παρακάτω ένα από τα "προβλήματα" για τα οποία γκρινιάζει το μισό XDA :

"Guys you have to adjust manually the brightness first few times. The new automatic brightness has to learn your preferences first. I also had very dim brightness and wasn't satisfied until I read the Google article about new learning machanism and now after like week of using pie I have to say that I have exact levels of brightness that I need under certain light conditions."

from my Mi A2

Αυτό θεωρείται πρόβλημα;

Γιατί εγω θεωρώ πρόβλημα οταν κάτι δεν δουλεύει σωστά (π.χ το κόλλημα των πυρήνων), και δεν θεωρώ πρόβλημα όταν κάτι δουλεύει, αλλά όχι όπως θα ήθελα εγώ να δουλεύει.

ΥΓ Και με κάθε επιφύλαξη (δεν μου έχει έρθει update για την pie ώστε να έχω πλήρη άποψη )να υποθέσω πως η αυτόματη φωτεινότητα θα απενεργοποιείτε κιόλας.

Edited by memostrikas

Καλησπέρα σε ολους, νεος κάτοχος του m a2 64gb, μια ερώτηση, ποιο φορτιστή να πάρω για γρηγορη φορτηση του κινητού μου γιατί είδα υποστηρίζει quick charge απλα αυτον που ειχε μεσα δεν ειναι, τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω και πολλά ευχαριστώ πολυ

Καλησπέρα σε ολους, νεος κάτοχος του m a2 64gb, μια ερώτηση, ποιο φορτιστή να πάρω για γρηγορη φορτηση του κινητού μου γιατί είδα υποστηρίζει quick charge απλα αυτον που ειχε μεσα δεν ειναι, τη βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω και πολλά ευχαριστώ πολυ

Εναν οποιονδήποτε φορτιστή που να υποστηρίζει Quick charge 3.0 της Quallcomm.

Αλλά πρέπει να πάρεις και καλώδιο που να υποστηρίζει την γρήγορη φόρτιση.

Ευχαριστώ πολύ.... Που μπορώ να αγορασω γιατι ψαχνω σκρουτζ αλλα δν βρίσκω μονο εξωτερικό? Edited by giwrgosrod1988

Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του. Στα 200 ευρώ με προτεραιότητα την κάμερα θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Συμφωνείτε? Κάθε άλλη πρόταση δεκτή

Επίσης λέω να το πάρω από Γερμανό για τα 2 χρόνια εγγύηση,έχει κανείς πάρει από Γερμανό και έχει αντιμετωπίσει θέμα με τα γνωστά bugs που παίζουν? Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ.... Που μπορώ να αγορασω γιατι ψαχνω σκρουτζ αλλα δν βρίσκω μονο εξωτερικό?

https://cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=182673&check=best__9check&skr=bstpr&a=2&cat_id=00860581&ref=bestprice.gr

https://www.oneklik.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82/poweron-quick-charger-3-0-2xusb-ch-85k-black/?ref=bestprice.gr

Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του. Στα 200 ευρώ με προτεραιότητα την κάμερα θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Συμφωνείτε? Κάθε άλλη πρόταση δεκτή

Επίσης λέω να το πάρω από Γερμανό για τα 2 χρόνια εγγύηση,έχει κανείς πάρει από Γερμανό και έχει αντιμετωπίσει θέμα με τα γνωστά bugs που παίζουν? Ευχαριστώ!

€250 το έχει ο γερμανός .

Μπορεί το κινητό να ξεκλειδώνει μόνο με το δαχτυλικο αποτύπωμα, αλλά χωρίς επιπλέον pin, η μοτίβο;

Μπορεί το κινητό να ξεκλειδώνει μόνο με το δαχτυλικο αποτύπωμα, αλλά χωρίς επιπλέον pin, η μοτίβο;

Μόνο δαχτυλικό ξεκλειδώνει. Δεν ζητάει τίποτε άλλο.

Μόνο δαχτυλικό ξεκλειδώνει. Δεν ζητάει τίποτε άλλο.

Μου ζητάει να βάλω εφεδρικό ξεκλείδωμα με pin, η μοτίβο.

Edit: Το βρήκα εντάξει! Σε ευχαριστώ πολύ!

Edited by memostrikas

Εναν οποιονδήποτε φορτιστή που να υποστηρίζει Quick charge 3.0 της Quallcomm.

Αλλά πρέπει να πάρεις και καλώδιο που να υποστηρίζει την γρήγορη φόρτιση.

Καλημέρα. Το καλώδιο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Παραθέτω:

https://www.qualcomm.com/solutions/mobile-computing/features/quick-charge/faq

Καλημέρα. Το καλώδιο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Παραθέτω:

https://www.qualcomm.com/solutions/mobile-computing/features/quick-charge/faq

Απο προσωπική μου εμπειρία παραθέτω:

Οταν είχα το redmi 5 plus αγόρασα ενα ταχυφορτιστη Tronsmart Quick Charge 3.0!

Οταν φόρτιζα με το δικό του καλώδιο έκανε γρήγορη φόρτιση, ενώ με του κινητού όχι!

Επίσης σε αυτό τώρα με τον ίδιο φορτιστή αλλά με το καλώδιο της συσκευασίας του κινητού (του ταχυφορτιστη χάλασε) δεν κάνει γρήγορη φόρτιση. Οταν έψαχνα για καλώδιο τότε (που είχα το 5plus), βρήκα σε ένα κινεζικο μαγαζί που επάνω στο κουτί του έγραφε ότι είναι συμβατό με Qualcomm Quick Charge 3.0-4.0!

ΥΓ Αυτό που λες το διάβασα κι εγώ τότε και μου έκανε εντύπωση που ενώ λέει ότι κάνει σε εμένα δεν. Και μου το είπαν κι άλλοι εδώ μέσα για το καλώδιο!

Edited by memostrikas

Τα Micro USB είναι καλώδια τα οποία στην καλύτερη περίπτωση να αφήσουν 2,4Α να περάσουν.

Εάν είναι καλώδιο του "κιλού", τότε αφήνει 1-1,2Α. Ότι φορτιστή και να βάλεις εσύ...1 με 1,2 Α θα περάσουν (που ανάλογα με την τάση θα σου δώσει την ισχύ φόρτισης)

Τα καλά καλώδια αφήνουν από 2Α και πάνω και φτάνουν τα 2,4.

Στα USB type c τα πράγματα είναι πιό ξεκάθαρα (γιατί από την κατασκευή του το καλώδιο έχει την ικανότητα να αφήνει περισσότερα Α).

Τα περισσότερα (ότι ποιότητα και εάν έχουν) αφήνουν να περάσουν πάνω από 2Α.

Αυτά που δίνουν για QC3 - QC4 αφήνουν πάνω από 3Α.

Όπως και να έχει...το καλώδιο παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο!

Η Qualcomm όταν λέει ότι δεν παίζει ρόλο...δεν ξέρει οτι εμείς θα ψωνίσουμε από ali ένα καλώδιο των 0,5ευρώ...που είναι του κιλού. :p

Δεν παίζει ρόλο...όταν είναι σοβαρό καλώδιο.

Edited by pavlidisc

@memostrikas Μου έκανε εντύπωση που μίλησες για καλώδιο, γιατί πρώτη φορά το άκουγα. Γι' αυτό και το έψαξα λίγο.

@pavlifisc Τώρα, για τα καλώδια του "κιλού" που λέει και ο φίλος, λογικό ακούγεται...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα Micro USB είναι καλώδια τα οποία στην καλύτερη περίπτωση να αφήσουν 2,4Α να περάσουν.

Εάν είναι καλώδιο του "κιλού", τότε αφήνει 1-1,2Α.

Στα USB type c τα πράγματα είναι πιό ξεκάθαρα (γιατί από την κατασκευή του το καλώδιο έχει την ικανότητα να αφήνει περισσότερα Α).

Η Qualcomm όταν λέει ότι δεν παίζει ρόλο...δεν ξέρει οτι εμείς θα ψωνίσουμε από ali ένα καλώδιο των 0,5ευρώ...που είναι του κιλού. :p

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση...

Θέλω να πάρω μια θήκη και μου αρέσει αυτό το στυλ, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποιος την έχει!

Αν πέσει κάτω το κινητό υπάρχει περίπτωση να φύγει μέσα από την θήκη; Απο κραδασμούς απορροφά; Και μπορώ να βαλω tempered glass;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εάν είναι καλώδιο του "κιλού", τότε αφήνει 1-1,2Α. Ότι φορτιστή και να βάλεις εσύ...1 με 1,2 Α θα περάσουν (που ανάλογα με την τάση θα σου δώσει την ισχύ φόρτισης)

Πολύ σωστά τα λες! Αλλά λύσε μου μια απορία:

Με το καλώδιο που έχει το κινητό μας μέσα στην συσκευασία, γιατί όταν το βάζω με τον ταχυφορτιστη δεν κάνει γρήγορη φόρτιση ;