Eldir Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 100% τελωνείο απο aliexpress... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 http://www.eglobalcentral.eu ;) Έχει και το honor play... Αλλά με χαλάει η έλλειψη 800αρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 γεια τον ηχο με ακουστικα πως ειναι? ειναι δυνατος οπως του αιφων ? Ο ήχος με stock player και ακουστικά Samsung που χρησιμοποιώ(τα δικά του είναι σφράγισμενα για τον επόμενο κάτοχο μιας και αλλάζουμε κινητό κάθε τρεις και λίγο) είναι ικανοποιητικός. Κανονικός προς δυνατό θα έλεγα. Δεν νομίζω ότι είναι ανώτερος από το αιφον. Με mx player και επιλογή που έχει το πρόγραμμα για διπλάσια ένταση μέσω software παίζει πολύ δυνατά χωρίς παραμόρφωση. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 http://www.eglobalcentral.eu ;) Έχει και το honor play... Αλλά με χαλάει η έλλειψη 800αρας Η αγορά του από εκεί είναι μάλλον μονόδρομος, από τελωνείο ελπίζω να μην υπάρχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Η αγορά του από εκεί είναι μάλλον μονόδρομος, από τελωνείο ελπίζω να μην υπάρχει θέμα Αν παραγγείλεις ενημέρωσε για εντυπώσεις Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Αν παραγγείλεις ενημέρωσε για εντυπώσεις Σε επικοινωνία πού είχα μαζί τους και τι γίνεται περί τελωνείο κλπ μου απάντησαν το εξής Any VAT or customs duties incurred will be settled by eGlobaL. The price you see on the website is the final price you pay for the product. Hereby, we confirm that we will settle VAT, related taxes and custom charges Shipping takes 6-8 days Λογικά από βδομάδα λέω να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το εχει παραγγειλει κανενας? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το μόνο που με κρατάει είναι ότι λένε ότι σύντομα θα βγει η global έκδοση, τώρα το πόσο σύντομα είναι ένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Το μόνο που με κρατάει είναι ότι λένε ότι σύντομα θα βγει η global έκδοση, τώρα το πόσο σύντομα είναι ένα θέμαΣτην IFA πάντως που λεγόταν ότι θα ανακοινωθεί παγκόσμια έκδοση, δεν έγινε κάτι. Έχει ακουστεί κάτι άλλο πρόσφατα για κυκλοφορία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Στην IFA πάντως που λεγόταν ότι θα ανακοινωθεί παγκόσμια έκδοση, δεν έγινε κάτι. Έχει ακουστεί κάτι άλλο πρόσφατα για κυκλοφορία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ομάδα στο fAcebook λένε ότι βγαίνει και στο gearbest είδα χτες ενώ πριν δεν υπήρχε ότι αναμένεται σύντομα η global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Στην IFA πάντως που λεγόταν ότι θα ανακοινωθεί παγκόσμια έκδοση, δεν έγινε κάτι. Έχει ακουστεί κάτι άλλο πρόσφατα για κυκλοφορία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι λογικά αν έδινε ευρωπαϊκή έκδοση θα το έδινε στην ιφα αφού είναι τεράστια η προβολή. Μην ξεχνάτε ότι θα ανακοινώσει και το 8max στις 5 Σεπτεμβρίου. Δεν το πλησιάζει βέβαια σε ποιοτητα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 https://eu.etoren.com/products/huawei-honor-note-10-dual-sim-64gb-black-%286gb-ram%29 Βρήκα κι αυτό το site για αγορά, λέει ότι στέλνει από Αγγλία και δεν έχει τελωνεία κλπ και έρχεται σε λίγες μέρες, τώρα από αξιοπιστία αν το ξέρει κανείς καλό θα είναι να μας πει γνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δεύτερο update! Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δεύτερο update! Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Μετά από αρκετές μέρες συμβίωσης για πες αν μπορείς εντυπώσεις από μπαταρία, κάμερα, οθόνη και βολικοτητα στην καθημερινή χρήση λόγω μεγέθους. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Καλημέρα. Μετά από αρκετές μέρες συμβίωσης για πες αν μπορείς εντυπώσεις από μπαταρία, κάμερα, οθόνη και βολικοτητα στην καθημερινή χρήση λόγω μεγέθους. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Η μπαταρία είναι φανταστική. Συνήθως έχω 4 ώρες sot και υπόλοιπο 50% ακόμα με χρήση 4g και όλα ανοιχτά! Η κάμερα ήταν πολύ καλή αλλά με την αναθαμιση που πήρε απογειώθηκε. Έχει φτάσει επίπεδα ποιότητας p20 pro με το night Mode και το Ai να κάνουν φανταστική δουλειά. Πράγμα σπάνιο για συσκευές με αυτό το μεγεθος οθόνης. Στην καθημερινότητα το έχω μόνιμα σε τσαντάκι (όπως και όλα τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου) και σε κάποιες περιπτώσεις στης τσέπες των βερμουδων που φοράω. Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το μέγεθος. Πιστεύω για κάποιον που του αρέσουν οι μεγάλες οθόνες είναι μονόδρομος η αγορά της. Είναι υπερπλήρες σε όλα σαν συσκευή και δουλεύει υποδείγματικα χωρίς λαγκ και κολλήματα. Μερικά τυπικά δείγματα της κάμερας από εμένα για να έχεις μια γενική εικόνα. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Η αγορά του από εκεί είναι μάλλον μονόδρομος, από τελωνείο ελπίζω να μην υπάρχει θέμα Μόνο προσοχή γιατί λένε κάτι χαζομάρες στο remarks δεν ξέρω αν το διάβασες εν συντομία δεν έχει playstore το κατεβάζει ο χρήστης μέσω app και οποιαδήποτε παρέμβαση αλλαγή Ρομ ακυρώνει την εγγύηση που δίνουν. Και εγώ είμαι προς απόκτηση του αλλά ακόμα δεν το έχω αποφασίσει, μένω με το mi max 2 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Playstore βάζεις εύκολα από ότι είδα, πάντως αυτές τις μέρες είδα ότι έχει πέσει και η τιμή και το κανει ακόμα πιο λαχτάριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Ο ήχος με stock player και ακουστικά Samsung που χρησιμοποιώ(τα δικά του είναι σφράγισμενα για τον επόμενο κάτοχο μιας και αλλάζουμε κινητό κάθε τρεις και λίγο) είναι ικανοποιητικός. Κανονικός προς δυνατό θα έλεγα. Δεν νομίζω ότι είναι ανώτερος από το αιφον. Με mx player και επιλογή που έχει το πρόγραμμα για διπλάσια ένταση μέσω software παίζει πολύ δυνατά χωρίς παραμόρφωση. ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλημέρα. Η μπαταρία είναι φανταστική. Συνήθως έχω 4 ώρες sot και υπόλοιπο 50% ακόμα με χρήση 4g και όλα ανοιχτά! Η κάμερα ήταν πολύ καλή αλλά με την αναθαμιση που πήρε απογειώθηκε. Έχει φτάσει επίπεδα ποιότητας p20 pro με το night Mode και το Ai να κάνουν φανταστική δουλειά. Πράγμα σπάνιο για συσκευές με αυτό το μεγεθος οθόνης. Στην καθημερινότητα το έχω μόνιμα σε τσαντάκι (όπως και όλα τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου) και σε κάποιες περιπτώσεις στης τσέπες των βερμουδων που φοράω. Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το μέγεθος. Πιστεύω για κάποιον που του αρέσουν οι μεγάλες οθόνες είναι μονόδρομος η αγορά της. Είναι υπερπλήρες σε όλα σαν συσκευή και δουλεύει υποδείγματικα χωρίς λαγκ και κολλήματα. Μερικά τυπικά δείγματα της κάμερας από εμένα για να έχεις μια γενική εικόνα. Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα, ευχαριστούμε πολύ για τις εντυπώσεις και τα δείγματα φωτογραφίας. Αν είχε κυκλοφορήσει global έκδοση θα το είχα πάρει ήδη. Σε αναμονή να ξεκαθαρίσει το τοπίο, εν τω μεταξύ είναι περίοδος που εμφανίζεται η μία συσκευή πίσω από την άλλη...Μύλος, δεν ξέρεις που να καταλήξεις! Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Στο gearbest πάντως που έγραφε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει και έγραφε global , τώρα πωλείται κανονικά αλλά λέει ότι είναι η κινέζικη έκδοση, κάτι μου λέει ότι για global το ξεχνάμε, ελπίζω να κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλημέρα, ευχαριστούμε πολύ για τις εντυπώσεις και τα δείγματα φωτογραφίας. Αν είχε κυκλοφορήσει global έκδοση θα το είχα πάρει ήδη. Σε αναμονή να ξεκαθαρίσει το τοπίο, εν τω μεταξύ είναι περίοδος που εμφανίζεται η μία συσκευή πίσω από την άλλη...Μύλος, δεν ξέρεις που να καταλήξεις! Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ξέρεις που να καταλήξεις γιατί όλο κατι λείπει απο την κάθε συσκευή. Στις ίντσες που λέμε δεν υπάρχουν επιλογές... Για του τίτλου αρκετοί περιμένουμε την global. Εγω θα ήθελα και ois που νομίζω δεν έχει. Τι επιλογές υπάρχουν πάνω από 6.5 με 800 και τι και με ois? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 δεν ξέρεις που να καταλήξεις γιατί όλο κατι λείπει απο την κάθε συσκευή. Στις ίντσες που λέμε δεν υπάρχουν επιλογές... Για του τίτλου αρκετοί περιμένουμε την global. Εγω θα ήθελα και ois που νομίζω δεν έχει. Τι επιλογές υπάρχουν πάνω από 6.5 με 800 και τι και με ois? Κοιταξα κια στο xda πολυ δυσκολα θα βγει global version.θυμιζω οτι οσοι ημασταν κατοιχοι του honor note 8 δεν εδωσε ποτε αλλη εκδοση πλην της κινεζικης.μαλλον θεωρει οτι σε αυτο το μεγεθος δεν επενδυουν πολλοι εκτος κινας Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 καλημερα και καλο ΣΚ σε ολους τους φιλους μου αρεσει πολυ η συσκευη....ηθελα να ρωτησω οσοι την εχετε ειναι χωρις ελληνικα ?? παραγγειλατε απο καπου συγκεκριμενα να αποφυγουμε τελωνειο ?? ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 καλημερα και καλο ΣΚ σε ολους τους φιλους μου αρεσει πολυ η συσκευη....ηθελα να ρωτησω οσοι την εχετε ειναι χωρις ελληνικα ?? παραγγειλατε απο καπου συγκεκριμενα να αποφυγουμε τελωνειο ?? ευχαριστω πολυ. :) ψαχνουμε ολοι το απο που θα την παραγγειλουμε.εγω εχω δει αυτα: https://eu.etoren.com https://www.eglobalcentral.eu/huawei-honor-note-10-rvl-al09-6gb-64gb-dual-sim-cn-version-blue.html δεν εχω προηγουμενη εμπειρεια παραγγελιας απο κανενα απο τα δυο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Γνωρίζει κάποιος από θέμα service αν χρειαστεί τι κάνουμε θα το δέχεται η αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα, σε περίπτωση που το αγοράσουμε από εξωτερικό; Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts