ilka71 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Όχι, δεν έχει...κάποιες παρτίδες έχουν αλλά πως να το δούμε πριν το πάρουμε δεν ξέρω.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 κάποιες παρτίδες έχουν αλλά πως να το δούμε πριν το πάρουμε δεν ξέρω.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εμένα είναι το μοντέλο M1805D1SG, αν σε βοηθάει, και δεν έχει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Εμένα είναι το μοντέλο M1805D1SG, αν σε βοηθάει, και δεν έχει...σε ευχαριστώ αλλά μάλλον πρέπει να ανοιχτεί το κουτί και το κινητό για να δεις με εφαρμογή ποια οθόνη έχει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 σε ευχαριστώ αλλά μάλλον πρέπει να ανοιχτεί το κουτί και το κινητό για να δεις με εφαρμογή ποια οθόνη έχει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Με ένα Nova launcher βέβαια μπορείς να το έχεις αυτό το χαρακτηριστικό αν δε κάνω λάθος... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Με ένα Nova launcher βέβαια μπορείς να το έχεις αυτό το χαρακτηριστικό αν δε κάνω λάθος...όχι. μόνο για σβήσιμο της οθόνης με double tap γίνεται! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Τα πλήκτρα οθόνης μιας και τα έχει στην οθόνη, αλλάζουν ως προς τη σειρά τους ; Επίσης εμφανίζονται συνέχεια ή χάνονται μετά από κάποια δευτερόλεπτα κατά τη χρήση της συσκευής ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Τα πλήκτρα οθόνης μιας και τα έχει στην οθόνη, αλλάζουν ως προς τη σειρά τους ; Επίσης εμφανίζονται συνέχεια ή χάνονται μετά από κάποια δευτερόλεπτα κατά τη χρήση της συσκευής ; Δε μπορεί να αλλαχθεί η σειρά τους. Εξαφανίζονται όταν βλέπεις κάποιο βίντεο ή παίζεις κάποιο παιχνίδι κλπ. Όταν είσαι σε εφαρμογή (πχ chrome) dimmαρουν, πράγμα που το βρήκα πολύ καλό... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα έτσι. Πάντως θα ήταν ωραίο να άλλαζε και η σειρά τους πχ, το πλήκτρο πίσω να είναι δεξιά και αριστερά να είναι το πλήκτρο των εφαρμογών. Η οθόνη του είναι IPS αν δε κάνω λάθος ενώ του mi A1 που έχω είναι LTPS. Ποιά είναι καλύτερη άραγε ; Έχω διαβάσει ότι λέτε ότι έχει τρομερή οθόνη οι περισσότεροι εδώ μέσα και είδα και γω κάτι βιντεάκια και με εξέπληξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ναι κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα έτσι. Πάντως θα ήταν ωραίο να άλλαζε και η σειρά τους πχ, το πλήκτρο πίσω να είναι δεξιά και αριστερά να είναι το πλήκτρο των εφαρμογών. Η οθόνη του είναι IPS αν δε κάνω λάθος ενώ του mi A1 που έχω είναι LTPS. Ποιά είναι καλύτερη άραγε ; Έχω διαβάσει ότι λέτε ότι έχει τρομερή οθόνη οι περισσότεροι εδώ μέσα και είδα και γω κάτι βιντεάκια και με εξέπληξε Πάντα είχα stock ή near stock Android κινητά οπότε το έχω συνηθίσει. Είναι θέμα εξοικείωσης. Όσο για την οθόνη, είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις σε non-amoled κινητό... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 δύο-τρεις παρατηρησεις για το Oreo. 1) χαζομάρα που δεν σε αφήνει με επιλέξεις dark theme, αυτό που το βάζει αυτόματα με το εκάστοτε wallpaper. ελπίζω στο pie να έχεις αυτή την επιλογή 2) επίσης ελπίζω στο pie να μπορείς να επιλέξεις το σχήμα των φακέλων, αυτό το στρογγυλό είναι άθλιο 3) τι φάση με αυτή την εμμονή στα dots. που πήγαν οι ωραιοτατοι counters; Γενικά αισθητικής φύσης η γκρίνια με ένα καλό launcher λύνεται. σε διαχείριση μνήμης και κλείσιμο εφαρμογών είναι άριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 όσοι το έχετε πάρει και δουλεύει το double tap to wake πειτε λίγο το μαγαζί μήπως καταφέρω και πετύχω κομμάτι που να το έχει. νομίζω κάποιος είχε αναφέρει το mediamarkt? από σκρουτζ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 όσοι το έχετε πάρει και δουλεύει το double tap to wake πειτε λίγο το μαγαζί μήπως καταφέρω και πετύχω κομμάτι που να το έχει. νομίζω κάποιος είχε αναφέρει το mediamarkt? από σκρουτζ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkέχεις σκάσει με το double tap, τόσο πολύ σε βολεύει; εγώ το πήρα από Γερμανό και δουλεύει. βέβαια τώρα το έχει 329€ πολύ ακριβά imo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 εγώ απο kaizerstor. εχει tap to wake κουφό να έχουν μερικά και άλλα οχι. ελπίζω να μη μου φύγει με το pie :ninja: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 εγώ απο kaizerstor. εχει tap to wake κουφό να έχουν μερικά και άλλα οχι. ελπίζω να μη μου φύγει με το pie :ninja: :cry: Και γω από το kaizerstore το πήρα αλλά δεν έχει...! Τι φάση;! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Και γω από το kaizerstore το πήρα αλλά δεν έχει...! Τι φάση;! Xiaomαρα :lol: ποιος ξέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Xiaomαρα :lol: ποιος ξέρει.. Σε ποιο σημείο των ρυθμίσεων υπάρχει αυτή η επιλογή μήπως το έχει και μένα και μου έχει ξεφύγει...;;!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 δεν υπάρχει ρύθμιση για on off είναι απο μόνο του έτσι. βρήκα και εδώ μια συζήτηση αποτι φαίνεται υπάρχουν δυο οθόνες - εκδώσεις (κάτι τετοιο λένε που το διάβασα στα πεταχτά) https://forum.xda-developers.com/mi-a2-lite/help/double-tap-to-wake-t3826918 As it turns out, this phone comes with two types of display CSOT & EBBG.On csot, the double tap works, but it can not be turned off, and on ebbg it does not work. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα σε όλους, Είμαι σε έρευνα για να αγοράσω ενα best value κινητό για την σύζυγο και εχω καταλήξει μεταξύ αυτού, του S2 και του Note 5. Μάλλον κλίνω προς το Mi A2 lite αν και θα ήθελα και την άποψη σας... Επίσης βλέπω στο skroutz και σε άλλα site αναγράφει ξεκάθαρα για θήκη που περιλαμβάνεται ενω σε άλλα δεν λέει τίποτα. Τελικά έχει θήκη ούτως ή άλλως? Τέλος η γυναίκα κάνει βασική χρήση και είμαι επίσης σε δίλημμα, να δώσω το 20αρι παραπάνω για 4/64 ή να παω για το 3/32? Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα σε όλους, Είμαι σε έρευνα για να αγοράσω ενα best value κινητό για την σύζυγο και εχω καταλήξει μεταξύ αυτού, του S2 και του Note 5. Μάλλον κλίνω προς το Mi A2 lite αν και θα ήθελα και την άποψη σας... Επίσης βλέπω στο skroutz και σε άλλα site αναγράφει ξεκάθαρα για θήκη που περιλαμβάνεται ενω σε άλλα δεν λέει τίποτα. Τελικά έχει θήκη ούτως ή άλλως? Τέλος η γυναίκα κάνει βασική χρήση και είμαι επίσης σε δίλημμα, να δώσω το 20αρι παραπάνω για 4/64 ή να παω για το 3/32? Ευχαριστώ. Θήκη περιλαμβάνει η συσκευασία. Τώρα, απο τη στιγμή που προορίζεται για βασική χρήση θα πρότεινα το 3/32 μιας και με stock Android η διαχείριση της RAM είναι παιχνιδάκι. Όσο για την επιλογή κινητού τίποτα δε νικάει το καθαρό Android και τις συχνές αναβαθμίσεις Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Η πλάκα είναι ότι όσοι έχουν double tap to wake γκρινιάζουν επειδή δεν μπορούν να το απενεργοποιήσουν και όσοι δεν έχουν γκρινιάζουν επειδή δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν (προφανώς γράφουν όσοι θέλουν να γκρινιάξουν) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Η πλάκα είναι ότι όσοι έχουν double tap to wake γκρινιάζουν επειδή δεν μπορούν να το απενεργοποιήσουν και όσοι δεν έχουν γκρινιάζουν επειδή δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν (προφανώς γράφουν όσοι θέλουν να γκρινιάξουν) :lol: Κοίτα, από το να το έχω και να μη μπορώ να το ενεργοποιώ και να το απενεργοποιώ κατά βούληση, προτιμώ να μη το έχω... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 1;;;λοιπόν κάτοχος 4/64 πλέον. από μαγαζί πανεπιστημίου phonegallery. δυστυχώς ΔΕΝ έχει double tap. εάν δεν το συνηθίσω σε 3,4 μέρες θα βάλω και εδώ αγγελία. για να δούμε. πάντως πατώντας το μενού του kernel την βγάζει το CIT menu να δω από περιέργειά την οθόνη που έχει. 2;;;άσχετο gallery app δεν έχει; 3;;; ποσοστό μπαταρίας δεν γίνεται να φαίνεται στην πάνω μπάρα; 4;;; το notch γίνεται να απενεργοποιηθεί; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) 1;;;λοιπόν κάτοχος 4/64 πλέον. από μαγαζί πανεπιστημίου phonegallery. δυστυχώς ΔΕΝ έχει double tap. εάν δεν το συνηθίσω σε 3,4 μέρες θα βάλω και εδώ αγγελία. για να δούμε. πάντως πατώντας το μενού του kernel την βγάζει το CIT menu να δω από περιέργειά την οθόνη που έχει. 2;;;άσχετο gallery app δεν έχει; 3;;; ποσοστό μπαταρίας δεν γίνεται να φαίνεται στην πάνω μπάρα; 4;;; το notch γίνεται να απενεργοποιηθεί; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk 1. Μεγεια! 2. Έχει το Google photos σαν gallery app 3. Πάνω στη μπάρα όχι, αν θες όμως μπορείς να το κάνεις να φαίνεται μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας (δε βολεύει όμως γιατί είναι πολύ μικρό) 4. Όχι. Νομίζω όμως ότι στην έκδοση 9 θα έχει Edited December 4, 2018 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 2. Έχει το Google photos σαν gallery app 3. Πάνω στη μπάρα όχι, αν θες όμως μπορείς να το κάνεις να φαίνεται μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας (δε βολεύει όμως γιατί είναι πολύ μικρό) 4. Όχι. Νομίζω όμως ότι στην έκδοση 9 θα έχει3;;; πως γίνεται αυτό; ξέρεις; στις επαφές πως βλέπω τις ομάδες που έχω φτιάξει τόσο καιρό; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 3;;; πως γίνεται αυτό; ξέρεις; στις επαφές πως βλέπω τις ομάδες που έχω φτιάξει τόσο καιρό; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Δε ξέρω αν το έχει ακόμα. Την είχε αυτή την επιλογή μέχρι την έκδοση 7.1.1. Αν κατεβάσεις τη μπάρα ειδοποιήσεων και κρατήσεις πατημένο το γραναζακι των ρυθμίσεων για 10s περίπου θα σου εμφανίσει μια έξτρα επιλογή στις ρυθμίσεις. System UI tuner Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts