Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως το ActiveSync 4.1 μου εχει σπασει τα νευρα ,κολλαει συνεχως ή σερνεται το 9100, μετα απο συνδεση

και θελει reset .:mad:

Εμένα μόνο τις 2 πρώτες φορές το έκανε αυτό. Μετά οι επόμενες είναι ΟΚ. Δοκίμαζε να το κάνεις AS over BT. Είναι λιγότερο buggy οπό όσο έχω καταλάβει...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα μόνο τις 2 πρώτες φορές το έκανε αυτό. Μετά οι επόμενες είναι ΟΚ. Δοκίμαζε να το κάνεις AS over BT. Είναι λιγότερο buggy οπό όσο έχω καταλάβει...

Τhanks ;) ,θα το δοκιμασω και αυτο .

Προς το παρον δοκιμασα αυτα που λεει εδω:

http://www.microsoft.com/windowsmobile/help/activesync/default.mspx

http://img392.imageshack.us/img392/3605/capture7he.jpg

Απο οτι φαινεται ,παει καλα τωρα :)

Γενικά πάντως ποιες είναι οι εντυπώσεις σας μετά απο τόσο καιρό....? :D

Εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος σαν νεος χρηστης WM,μια εβδομαδα που το εχω σχεδον τωρα.

Ακομα ειμαι στο ψαξιμο ,για το μελλον βλεπουμε ...

Βεβαια τα προβληματακια υπαρχουν και ελπιζω οτι σε νεα αναβαθμιση θα γινει σταθεροτερο .

Αλλα δεν με προβληματιζουν ,αφου συνηθισμενος με τα s60 ,τα εχω φαει με το κουταλι:p

Για τους ψαγμενους και πιο εμπειρους,τα εχουμε πει τι ισχυει.

Αληθεια ,ακουγεται τιποτε για αναβαθμιση ?

Τι ισχυει αντιστοιχα με αλλες WWE συσκευες της qtek,εκτος Ελλαδος ?

Απο που κανουμε αναβαθμιση εμεις τελικα ,μονο απο xda-developers ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γενικά πάντως ποιες είναι οι εντυπώσεις σας μετά απο τόσο καιρό....? :D

Χρόνια πολλά σε όλους παίδες!!Υγεία,υγεία,υγεία!!:) :)

Μετά απο μια εβδομάδα συμβίωσης είμαι αρκετά ικανοποιημένος!Μικροπροβλήματα υπάρχουν αλλά προσωπικά δεν έχω αντιπετωπίσει κάτι το σοβαρό.Μέχρι στιγμής έχει χρειαστεί μόνο ενα soft reset μετά απο κόλλημα του keybord GR..Βέβαια δεν το έχω φορτώσει ακόμα με πολλές εφαρμογές αλλά η εντύπωση που μου έχει δώσει προς το παρών είναι οτι δεν¨μασάει¨.Έχω αφήσει να τρέχουν ταυτόχρονα και 7-8 εφαρμογές χώρις να επιρεαστεί ιδιαίτερα η ταχύτητα του..Η κάμερα θεωρώ οτι είναι αξιοπρεπής στο φως της ημέρας αλλά το βράδυ ακόμα και σε εσωτερικό χώρο με φωτισμό είναι τουλάχιστον απαράδεκτη!Απο ποιότητα κατασκευής χωρίς να είναι απο τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου,παραμένει αρκετά καλό,για την κατηγορία της τιμής του πάντως υπήρχαν πιστεύω περιθώρια για μια καλύτερη κατασκευή..Το πληκτρολόγιο χρειάζεται μια περίοδο εξοικίωσης.Με έχει προβληματίσει λίγο το γεγονός οτι ο φωτισμός του(του πληκτρολογίου) σβήνει αυτόματα μετά απο λίγα δευτερόλεπτα και απ'οσο έχω δεί δεν υπάρχει δυνατότητα να το αλλάξεις αυτό με κάποια ρύθμιση(ελπίζω να διορθωθεί σε κάποιο update.Σε γενικές γραμμές υστερεί στον τομέα της εργονομίας απο το κορυφαίο(στη εργονομία) Ν9300 communicator..Καθαρά σαν τηλέφωνο η λήψη του δεν με έχει προβληματίσει πουθενά,και η ακουστική του είναι -ιδιαίτερα με τα ακουστικά- εξαιρετική.Τέλος η μπαταρία του προς το παρών το περισσότερο που έχει κρατήσει είναι κάτι παραπάνω απο δυο μέρες...Ουφ...Αυτά!;)

:mobile:

Για τους ψαγμενους και πιο εμπειρους,τα εχουμε πει τι ισχυει.

Αληθεια ,ακουγεται τιποτε για αναβαθμιση ?

Τι ισχυει αντιστοιχα με αλλες WWE συσκευες της qtek,εκτος Ελλαδος ?

Απο που κανουμε αναβαθμιση εμεις τελικα ,μονο απο xda-developers ?

Ναι από xda developers αναγκαστικά. Όσο για το τι μπορείς ακόμα να κάνεις... μείνε στο xda και θα δεις παπάδες... :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Ρε παιδιά οι ρυθμίσεις για GPRS-MMS δεν υποτίθεται οτι είναι προεγκατεστημένες απο την ACE?Εγώ γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ(δίκτυο Cosmote)?Thanks..
:mobile:

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Η αναγνώριση γραφής πως είναι στο 9100?

Βολεύει για τη σύνταξη μηνυμάτων?

Το έχει δοκιμάσει κανένας αριστερόχειρας?

Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

H αναγνώριση γραφής που έχει το pda...ισχύει μόνο για αγγλικά...με κάποιο πρόγραμμα όμως, όπως το penreader θα μπορείς να έχεις και ελληνική αναγνώριση γραφής....

Τώρα για το εαν βολεύει η όχι...θεωρώ οτι είναι θέμα εξοικίωσης.....

(Αν το έχει κανείς το penreader ***** ας μου στείλει ενα pm)

Ευχαριστώ Καλές Γιορτές....

D.G.

Χρόνια Πολλά κι απο εμένα σε όλους.

Μια έκδοση βρήκα εδώ

http://pocket-pc-software.penreader.com/PenReader/articles/Download_area_for_PenReader.html

αλλά είναι demo

H αναγνώριση γραφής που έχει το pda...ισχύει μόνο για αγγλικά...με κάποιο πρόγραμμα όμως, όπως το penreader θα μπορείς να έχεις και ελληνική αναγνώριση γραφής....

Τώρα για το εαν βολεύει η όχι...θεωρώ οτι είναι θέμα εξοικίωσης.....

(Αν το έχει κανείς το penreader ***** ας μου στείλει ενα pm)

Ευχαριστώ Καλές Γιορτές....

Έχω το 4 αλλά δεν ξέρω εάν δουλεύει σε wm5. Δοκίμασε και πες μας (Κοίτα τα pm σου)...

To πέρασα το penreader to 4...αλλα δν είναι συμβατό και μετά δεν λειτουργούσε καθόλου η touch οθόνη...μολις το εβγαλα πάντως ολα οκ πάλι...

κριμα....:(

D.G.

Xronia polla se ollous,

Re paidia mipos gnorizei kapoios poy mporo na bro kanena freeware elliniko plhktrologio h an exei brethei kapoia lysh me to Resco? (exo tin agglikh ROM).

Eyxaristo

για το resco δες εδω μια προσωρινη λυση που δινει ο katsj. αλλιως κανε μια αναζητηση για το infomanos greek keyboard. θα το βρεις σιγουρα στο www.clubpocketpc.gr

Μήπως ξέρει κάποιος, κάποιο ξυπνητήρι που να δουλεύει με WM5????

Όλα όσα δοκίμασα κάνουν διάφορα "κουφά":mad:

Δοκιμασες και το pTravelAlarm ?

Aπο οτι διαβασα, (δεν το εχω δοκιμασει εγω) δουλευει κανονικα στο 9100.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Yπαρχει κανενα καλο πτογραμμα για πληρες backup ολου του τηλεφωνου?

Sprite Back up beta ,http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1150183#post1150183

Sunny Back-up Manager

iPhone 5S Space Grey

Πως μπορουμε μεσω του bluetooth του 9100 να δουμε σελιδες στο ιντερνετ απο pc που ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ με DSL???

iphone 14 pro

Έχει βρει κανείς πώς αλλάζουμε τον ήχο ειδοποίησης εισερχομένων sms στο

9100 ? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά ...

Μήπως ξέρει κάποιος, κάποιο ξυπνητήρι που να δουλεύει με WM5????

Όλα όσα δοκίμασα κάνουν διάφορα "κουφά":mad:

Επίσης δοκίμασε το chronos.

Θα το βρεις και cr*****d

Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

Πως μπορουμε μεσω του bluetooth του 9100 να δουμε σελιδες στο ιντερνετ απο pc που ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ με DSL???
οι bt drivers της ms που εχει το κινητο, δεν σου επιτρεπουν να κανεις και πολλα πραγματα με το bluetooth πχ connection sharing, dialup networking κτλ ετσι ο μονος τροπος ειναι να καταφερεις να κανεις activesync μεσω bluetooth. αν το κανεις αυτο, θα εχεις αυτοματα και internet στο κινητο σου μεσα απο το pc.

αλλα οταν εχεις wifi που να ασχοληθεις με το bt. τρελα ειναι το ατιμο

Έχει βρει κανείς πώς αλλάζουμε τον ήχο ειδοποίησης εισερχομένων sms στο

9100 ? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά ...

πας στο start-settings-sounds and notifications- tab notifications επιλεγεις το new sms και απο κατω τον ηχο που θελεις να ορισεις..οι ηχοι για τα sms πρεπει να ειναι wav και αποθηκευμενοι μεσα στο windows/rings

Επανέρχομαι στο θέμα των καρτών mini sd. Αξίζει τελικά να πάρεις μια 120Χ (ή και 80Χ) ή είναι υπερβολή? Μπορεί κάποιος που είναι κάτοχος τέτοιας κάρτας να μας πει την άποψή του και να κάνει μια σύγκριση με μία απλή κάρτα mini sd?
Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

Κάνε μια σύνδεση ActiveSync μέσω Bluetooth. Όταν συνδεθείς θα μπορείς να έχεις την DSL σύνδεση για να σερφάρεις μέσα από το 9100. :)

Stavrosak αξίζει...διότι μικραίνουν οι χρόνοι προσπέλασης και εγγραφής....δηλ γρηγορότερη εκτέλεση των εφαρμογών απο την κάρτα....και επειδή ειναι και ο επεξεργαστής κάπως αργός....καλό θα ήταν να τον βοηθήσεις λίγάκι με αυτόν τον τρόπο.....;)

το θέμα είναι όμως ότι στην ελλάδα δεν βρίσκεις Mini SD κάρτες 120x....

την γρηγορότερη κάρτα που βρήκα..ήταν στο πλαίσιο και ήταν 80x.........

επίσης οι τιμές τους (των 80x με τις 120x) δεν διαφέρουν αρκετά....

D.G.

Δεν αξίζει για το PPC, αφού συνήθως δεν πιάνουν πάνω από 1-1,5mb/s, τη στιγμή που μια 80x πιάνει 10-11mb/s max. Οπότε είτε 60x, 80x, 120x βάλεις, δεν πρόκειται να δεις ουσιαστική διαφορά στην ίδια συσκευή.

Αξίζει ομως για τη στιγμή που θα την βάζεις στον card reader, όπου και θα τις δεις να πιάνουν τα μέγιστα της απόδοσή τους.