Jump to content

Fimotro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fimotro

  • Ημ. Γέννησης 15/05/1975

Fimotro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω το qtek 9100 με destinator PN αλλά είμαι αρκετά καινούργιος και έχω μια απορία. Θα κάνω σε λίγες μέρες ταξίδι Ιταλία-Γαλία-Ισπανία και θέλω να βάλω μέσα τη διαδρομή, αλλά μπορώ να φορτώσω μόνο ένα χάρτη κάθε φορά της χώρας, ή τον χάρτη EUroads που δεν έχει πολύ ακρίβεια μέσα στις πόλεις που θέλω να βάλω τη διεύθυνση του ξενοδοχείου. Υπάρχει καάποιος καλύτερος τρόπος???
  2. Δεν είναι το δικό μου αδερφεεεεεεεεεε:lol: Αλλά αφού το δικό σου δεν έχει πάθει τίποτα τότε τι σου λέω τώρα? Πιές τις μπίρες που σου λέει με τους φίλους σου στην Qtek ;) δεν είμαστε και τόσο βλακες.
  3. Ρε φίλε τόσο καιρό που μας ξέβαφαν τα κουμπιά και ξεκόλαγε το πίσω λάστιχο φωνάζαμε όλοι, τώρα τα ξεχάσαμε?? Έγινε το καλύτερο ?
  4. Τι να σου πώ ρε φίλε? Είσαι γεννημένος να σε εκμεταλεύονται, έφαγες μια μεγένθυνση ενός χτυπήματος και βγήκες να υπερασπιστείς την εταιρεία που σου πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Να το χαίρεσαι το κινητό σου εγώ το έχω βάλει ήδη για πούλημα :lol:
  5. Μόλις τώρα με ειδοποίησαν τηλεφωνικά από το τμήμα service της Qtek για το πρόβλημα που είχα με το ακουστηκό της συσκευης που σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί συν τα γνωστά προβλήματα με τα ξεβαμμένα σήματα και το πενάκι. Απαράδεκτο ότι ανακάλυψαν δικαιολογίες του παρελθόντως άλλων εταιριών ότι όλα οφείλονται σε πτώση του κινητού!!!!!!!!!!!! Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία με το 9100 φταίει και η πτώση η οποία πάντα διαπιστώνετε από το κατάλληλα εκπαιδευμένο τμήμα service και μόνο........... Επίσης απαράδεκτο ότι ο τεχνικός μιλάει μόνο αγγλικά.... δώσαμε 250 ευρώ παραπάνω για να έχουμε υποστήριξη στην Ελλάδα όχι για να μιλάμε με διερμηνείς. Τελικά 72+ΦΠΑ και αλλαγή δωρεάν της πρόσοψης η οποία χάλασε την 2η εβδομάδα... μήπως από πτώση κι αυτή??????? Ας γράφατε όταν διαφημίζατε τη συσκευή ότι είναι φτιαγμένη από πορσελάνη να την βάλουμε στη βιτρίνα μας
  6. Με δύο συσκευές δεν συνδέεται ταυτόχρονα, και διστυχώς δεν ξέρω και κάποιο να σου προτείνω αλλά η φωνητική δουλεύει άψογα, τσεκαρισμένο :)
  7. Παιδιά το ίδιο Hands Free έχω κι εγώ. Πολύ καλό με το 9100 και λειτουργεί άψογα η φωνητική κλήση.
  8. Ναι αυτό εννοούσα. Θα το ξαναπεράσω, ευχαριστώ παιδιά.
  9. Γιατί εμένα με την καινούργια αυτή έκδοση, μετά από λίγη ώρα μου "παγώνει" το κινητό???? :worry: Το έπαθε κανείς σας???
  10. τρέχω το OmapClock.exe και μου βγάζει μήνυμα ...not a valid win32 application κάνω κάτι λάθος? ΟΚ το βρήκα sorry !!!!!!
  11. Θέλω να αγοράσω ένα BlueTooth HandsFree με το Qtek 9100. Μήπως μπορείται να μου προτείνετε κάποια? Δεν είχα ποτέ και δεν γνωρίζω τίποτα :confused:
  12. Gia alles 10 meres 8a ksereis ti marka einai to kinito sou....:lol: koita na tis xareis
  13. Emena exei arxisei kai fevgei kai to Qtek to exo ena mina omos
×
×
  • Create New...