Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τhanks dane ;)

Kατι αλλο ,ρυθμισεις mms ,κλπ που μπορω να τις βρω ευκολα ,πριν αρχισω το ψαξιμο και τα πειραματα ?

Aκυρο ,θα δοκιμασω απο εδω

http://www.qtek.gr/9090_vodafone.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τhanks dane ;)

Kατι αλλο ,ρυθμισεις mms ,κλπ που μπορω να τις βρω ευκολα ,πριν αρχισω το ψαξιμο και τα πειραματα ?

sorry den exo idea den ta xriazome giati ime germania !!!! :wacko:

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Το είδα σήμερα live στο Πλαίσιο στο The Mall και μου άρεσε εμφανισιακά.. κομψό (τουλάχιστον μπροστά στο jasjar) αλλά παίζοντας λίγο με τα μενού είδα ότι είναι μάπα ο εξελληνισμός... τιμές δεν είδα ..

Πάντως είναι κρίμα τέτοια τηλέφωνα να τα αγοράζουν άσχετοι...

Την ώρα που το χάζευα το αγόρασε ένας (τυπικός ΒΠ) μαζί με το Destinator (άγνωστο πόσα.. άλλωστε χρεώθηκαν στην εταιρία του μπαμπά!) ..

Όταν του είπα ότι δεν συνεργάζεται καλά με το εν λόγω πρόγραμμα παραπέμποντάς τον εδώ, δήλωσε άγνοια αλλά παρόλα αυτά το πήρε.... (εννοείται ότι οι πωλητες στο ΠΛΑΙΣΙΟ ούτε που ήξεραν για τι μιλάμε!!)

Κρίμα δεν είναι...????

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Πάντως είναι κρίμα τέτοια τηλέφωνα να τα αγοράζουν άσχετοι...

Την ώρα που το χάζευα το αγόρασε ένας (τυπικός ΒΠ) μαζί με το Destinator (άγνωστο πόσα.. άλλωστε χρεώθηκαν στην εταιρία του μπαμπά!) ..

Όταν του είπα ότι δεν συνεργάζεται καλά με το εν λόγω πρόγραμμα παραπέμποντάς τον εδώ, δήλωσε άγνοια αλλά παρόλα αυτά το πήρε.... (εννοείται ότι οι πωλητες στο ΠΛΑΙΣΙΟ ούτε που ήξεραν για τι μιλάμε!!)

Κρίμα δεν είναι...????

Είμαστε λίγο χαζοί εμείς στα ΒΠ... Άσε μας ρε φίλε, πρόσεχε λιγάκι τι γράφεις :mad:

file iceman ta exoume pii edo sta diafora rooms sto myphone xiliades fores ... telos panton afti psaxnoun tilefono kai na ine emfanisimo .. an kseri na magirebi i na kani mpougada den tous niazi.. alla fisika ine krimas !!!!

@hab : ηρεμια φιλε μου ,δεν υπαρχει λογος ,ο iceman

δεν αναφερθηκε σε καποιον προσωπικα :worry:

Η τεχνολογια τωρα πια ,δεν εχει να κανει με περιοχες . :O

Συνεχεια στο θεμα μας :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Εντάξει ρε παίδες μην τα κάνουμε και όλα flat...Το να είναι κάποιος απο τα ΒΠ δεν σημαίνει οτι είναι de facto ούτε ψώνιο ούτε παντελώς άσχετος...Αλλά ξεφύγαμε απο το θέμα μας ας επιστρέψουμε στο τηλέφωνο καλύτερα.. :)
:mobile:

Δεν έχω καμία όρεξη να δημιουργήσω φασαρία ούτε να οδηγήσω το topic εκτός θέματος. Απλά δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε έτσι γενικά και αόριστα.

Αυτό και τίποτε άλλο, μένει εδώ το θέμα...

Κι όχι φίλε dane δε "μυγιάστηκα". Άλλωστε εάν το θέμα μου ήταν να αγοράζω έτσι απλά συσκευές χωρίς να με ενδιαφέρει τι είναι δε θα ήμουνα καν εδώ μέσα... Πριν πας να θίξεις κάποιον (εμένα με το αν "μυγιάστηκα") ή κάποια ομάδα ανθρώπων (κατοίκους ΒΠ) καλό είναι να σκεφτεσαι πριν μιλάς...

offtopic

pos pai ??? opios exi tin miga migiazete ??!!

Sorry εσύ γιατί πετάγεσαι τώρα; Δεν είχαμε παρέμβαση Moderator? Το θέμα τελείωσε και όλοι συνεχίζετε σε αυτό και μόνο αυτό.

Είναι η τελευταία προειδοποίηση προς όλους. Και προς εσένα ειδικά Iceman... τα σχόλια καλό είναι να τα κρατάς για εσένα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αυτό και τίποτε άλλο, μένει εδώ το θέμα...

Κι όχι φίλε dane δε "μυγιάστηκα". Άλλωστε εάν το θέμα μου ήταν να αγοράζω έτσι απλά συσκευές χωρίς να με ενδιαφέρει τι είναι δε θα ήμουνα καν εδώ μέσα... Πριν πας να θίξεις κάποιον (εμένα με το αν "μυγιάστηκα") ή κάποια ομάδα ανθρώπων (κατοίκους ΒΠ) καλό είναι να σκεφτεσαι πριν μιλάς...

den exis katalabi tipota apolitos .ki oute

lixi thematos

λοιπον κουλαρετε, και ακουστε αυτο:

βγηκε η νεα beta skype, και για low cpu version (312 leei..):)

Αποτελεσματα : και η low cpu αλλα και η αλλη παιζουν στο wizard αψογα. Πηρα τηλεφωνο και σε skype αλλα και σε επιγεια γραμμη (στη μανα μου) και πραγματικα μιλαγα και ακουγα καμπανα, χωρις καμια διακοπή. Me adsl 1024 over wifi, δεν ειχα ξαναμιλησει καλυτερα με skype.

Δεστε το εδω! ;)

Mονο προβλημα οτι με ελληνικα εχω προβλημα unicode χαρακτηρων (sms>70 characters)

Ακυρο αυτο με τα unicode ,υπαρχει επιλογη για απενεργοποιηση . :O

@panaros: Τhanks για τις πληροφοριες περι Skype ;)

Aληθεια ,η πηγη σας για εφαρμογες -(ολοκληρες :secret: ) το ιphone-forum.org ειναι ,ή και κατι αλλο ?

iPhone 5S Space Grey

Katarxin sorry gia ta greeklish alla ayto to minima to grafo apo to qtek 9100 !!! nai eirthe kai tora fortizei kai to dokimazo!

mexri tora exo tis kalliteres entiposis.Einai mia xara grigoro kai eyxristo. Perrisotera gia ti siskeyh h to vradi h avrio...

exo 2 erotiseis :

1. ayto to katapliktiko hardware keyboard poy exei pos sto kalo girnaei se ellinika; gia ayto to logo sas grafo se greeklish...(exei ellinika windows)

2. Exo sindethei kanonika me WiFi sto internet (sto spiti). alla exo alla 2 pc pou exoun kapious kinoxristous fakelous.

Pos boro apo to qtek na do aytous tous fakelous kai ta arxia tous; Den enoo meso sixronismou alla meso topikou diktiou!!;;;; Please opios kserei na mou pei giati pao na skaso!

byeeee gia tin ora!

πατώντας 2 φορές το caps lock νομίζω αλλάζει γλώσσα στο πληκτρολόγιο!καλορίζικο!

αλήθεια πόσο σου κόστισε?ace hellas μυρίζομαι?

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Aληθεια ,η πηγη σας για εφαρμογες -(ολοκληρες :secret: ) το ιphone-forum.org ειναι ,ή και κατι αλλο ?

Aααααα nervous θα σε μαλώσω!:D

http://www.aivanet.com/showthread.php?t=2322

Aααααα nervous θα σε μαλώσω!:D

http://www.aivanet.com/showthread.php?t=2322

Θα τον μαλώσω και εγώ...

efNet on #pocketwarez... ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Μόλις ήρθα από το Πλαίσιο Αργυρούπολης που το είχαν live και μπορώ να πώ ότι μου άφησε άψογες εντυπώσεις.Τα πάντα άνοιγαν γρήγορα και μου καθόταν πολύ καλά στο χέρι. Ο πωλητής λέει ότι πουλάει τρελά το μηχάνημα και του είχε μείνει μόνο 1 κομμάτι. Εγώ το περιμένω απο Τιμ..........
Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

Μ Ο πωλητής λέει ότι πουλάει τρελά το μηχάνημα και του είχε μείνει μόνο 1 κομμάτι.
etimastite i nea esso mpeni .. :lol:

Απ'ότι έχω διαβάσει σε review πατάς 2 φορές το caps lock

Για να αλλάξετε από Ελληνικά<->Αγγλικά πιέστε Shift,Space.

Για να βάλετε τόνους πιέστε Q,(γράμμα). π.χ. Q+a=ά

Και το Destinator PN παιζει μια χαρά, σε mini SD 120x.

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

Fritz min ta parales giati to na trexei apla to skype me eidiki ekdosi kai na se kanei eutixismeno den simainei tipota! Einai dedomeno oti to 9100 einai to pleon argo PDA Phone kai auto den allazei me to na bgei mia low requirements ekdosi gia to skype.

Osoi exoun asxoleithei apo kairo me PPC kai me grigora mixanakia exoun apogoiteutei! Tora sigoura kapoios pou eixe P800/P900 h kanena Nokia tha exei brei tin xara tou me to 9100 to opoio peran tou oti einai argo kata ta alla einai ena timio mixanaki pou kai aksiopisto einai kai paidi mias empeiris pleon etaireias sto xoro. Omos tipota perissotero kai sigoura sta benchmarks einai proto..... apo to telos!

Re katsj se poion milas? Sta fantasmata ?? Pane na ftiaksoun email accounts twra :p dwstous ligo xrono :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!