Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την αντίστοιχη για το Ε800 και είναι πολύ καλή κατασκευή!

Αν οργανωθεί καμιά παραγγελία μην με ξεχάσετε!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις ελληνική ρομ στο μντα?

αλεξη στο mda μπορει να περαστει οποια rom θελεις, αρκεινα παιζεις καθε φορα με τα country id και operators settings. Ελληνικη αυτουσια rom δεν υπαρχει (με την ενοια της γαλλικης, ιταλικης), υπαρχει η rom της Dangaard-Qtek που απλα περιεχει μια εφαρμογη επιλογης αγγλικου η ελληνικου interface της Ace hellas, η οποια ειναι κοματι της rom (λογικα περιεχεται στο nk.nbf και οχι στο ms.nbf-ext rom).Aπο οτι ακουω ειναι κλειδωμενη με καποιο τροπο (ΙΜΕΙ)? Πιστευω οτι αν καποιος που εχει s100 κανει romdump, με ntrw και serial update μεσω sd card,μπορει να αναβαθμιστει το mda/jam μιας και σε serial ο bootloader νομιζω δεν μπορει να δει IMEI, αλλα και σε αυτη την περιπτωση μονο η rom η /και η ext rom θα αναβαθμιστουν, οχι το radio. Τωρα αν περιμενουμε να βγει το update.exe που περιεχει μεσα nk,ms,radio.nbf απο το qtek.gr, θα προσπαθησουμε να βρουμε το πολυποθητο σε καποιους GR1.0.1.

Αλλη παλι λυση ειναι να περαστει rom imate wwe,που περνιεται ανετα, και να περιμενουμε τα ελληνικα της Paragon μεσω Πουλιαδη για το imate.

Γνώμη μου: ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :)

υγ: αυτη τη στιγμη εχω περασει την qtek τη γαλλικη 1.03.02, μετα απο imate, t-mobile και επεται ελληνικη συνεχεια :X

Νομίζω το κλείδωμα της ACE δεν είναι στην εγκατάσταση αλλά μετά κάνει restart ή μένει σε Bootloader..Η αναβάθμιση ολοκληρώνεται επιτυχώς..Οπότε μπορείς να αναβαθμίσεις και μέσω Usb, δε χρειάζεται serial..

Τουλάχιστον έτσι γινόταν σε smartphone edition (8080 που είχα..)

Μου έφτασε μόλις σήμερα και είναι πολύ καλή..

Έχει ένα διαφανές παράθυρο και η περιοχή με τα κουμπιά έχει και εκεί παράθυρο..

Αποτέλεσμα είναι πως απαντάς σε τηλέφωνο έχοντας αναγνώριση χωρίς κανένα πρόβλημα..

Επίσης έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιήσει για 2 βδομάδες τη δερμάτινη θήκη του brando Και επίσης είναι κορυφαία..

Μπορείς να μας πεισ πόσο ήταν το κόστος ??

Με τα μεταφορικά.

Μήπως έχει κανείς τις σωστές ρυθμίσεις gprs για cosmote ?

Από το site της qtek δεν δουλεύουν, εκτός και αν θέλουν παραπάνω ρυθμίσεις.

Geovas στείλε μου το προγραμματάκι!!

Nai anevasto kapou na to dokimasoume.

Epi ths efkairias mporei kapoios na mou steilei tis rythmiseis gprs kai mms gia COSMOTE aftes pou exei sto site ths Qtek den doulevoun ...

Tha tou eimoun ypoxrews (a re xadelfe pali ypoxreonome gia sena) :D

αλεξη στο mda μπορει να περαστει οποια rom θελεις, αρκεινα παιζεις καθε φορα με τα country id και operators settings. Ελληνικη αυτουσια rom δεν υπαρχει (με την ενοια της γαλλικης, ιταλικης), υπαρχει η rom της Dangaard-Qtek που απλα περιεχει μια εφαρμογη επιλογης αγγλικου η ελληνικου interface της Ace hellas, η οποια ειναι κοματι της rom (λογικα περιεχεται στο nk.nbf και οχι στο ms.nbf-ext rom).Aπο οτι ακουω ειναι κλειδωμενη με καποιο τροπο (ΙΜΕΙ)? Πιστευω οτι αν καποιος που εχει s100 κανει romdump, με ntrw και serial update μεσω sd card,μπορει να αναβαθμιστει το mda/jam μιας και σε serial ο bootloader νομιζω δεν μπορει να δει IMEI, αλλα και σε αυτη την περιπτωση μονο η rom η /και η ext rom θα αναβαθμιστουν, οχι το radio. Τωρα αν περιμενουμε να βγει το update.exe που περιεχει μεσα nk,ms,radio.nbf απο το qtek.gr, θα προσπαθησουμε να βρουμε το πολυποθητο σε καποιους GR1.0.1.

Αλλη παλι λυση ειναι να περαστει rom imate wwe,που περνιεται ανετα, και να περιμενουμε τα ελληνικα της Paragon μεσω Πουλιαδη για το imate.

Γνώμη μου: ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :)

υγ: αυτη τη στιγμη εχω περασει την qtek τη γαλλικη 1.03.02, μετα απο imate, t-mobile και επεται ελληνικη συνεχεια :X

ευχαριστώ πολύ Ιωάννη. με κάλυψες :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Έχω κάποιες ερωτήσεις,αν μπορει να με βοηθήσει κάποιος:

1) Όταν πηγαίνω στο system σχεδόν σε όποιο εικονίδιο και να πατήσω(battery,bluetooth...) με πάει στις ρυθμίσεις του brightness :blink:. Πιστεύω οτι φταίει το Pocket Plus αλλα το έβγαλα και συνεχίζει..Το έχει πάθει κανείς?

2)Το Sprite Backup πόση ώρα κάνει για backup περίπου?Το δοκίμασα κανα 2 φορές και έκανε 1 ώρα χώρις να είναι και τοσο φορτωμένο το ppc (12Μb περίπου) και είχε κολλήσει στο registry.

3)Πώς βάζω ξανά το default skin στο phone?

4) Γινεται να αποθηκεύονται οι photos της κάμερας σε κάποιο συγκεκριμένο folder και να μην φτιάχνει συνέχεια καινούργια?

5) και τέλος πως γίνεται να παίζει ο media player με κλειστό το ppc?

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις,τo ξέρω οτι σας κούρασα :o

Τhanks

Epi ths efkairias mporei kapoios na mou steilei tis rythmiseis gprs kai mms gia COSMOTE aftes pou exei sto site ths Qtek den doulevoun ...

Φίλε murdof αν γίνετε να μας στείλεις τις σωστές ρυθμίσεις για gprs kai mms για cosmote (μια και αυτές που έχετε στο site της qtek δεν δουλεύουν)!!!!

:X :rolleyes: :X :cry: :whistle:

με αυτο !

Τρεξε το cab και μετα κανε ενα soft reset !

EDIT> γιατι δεν βλεπω το αρχειο zip που ανεβαζω ρε παιδια ? ειναι 4,69kb μονο! :mad:

Επειδή και γω δε βλέπω κανένα αρχείο, μπορείς να το ξαναγράψεις, ή να το στείλεις στο email μου?

Eπι τη ευκαιρία, πόσες μέρες πρέπει να περάσουν από την αγορά του κινητού μου για να δεχθεί το club i-mate το ΙΜΕΙ της συσκευής μου, αν υποθέσω ότι ενημερώνεται με κάποιο τρόπο πως η συγκεκριμένη συσκευή αγοράστηκε και οτι δεν υπάρχει ήδη στις λίστες τους? Η μήπως αυτό συμβαίνει επειδή είναι qtek??? Λέμε τώρα...

Επειδή και γω δε βλέπω κανένα αρχείο, μπορείς να το ξαναγράψεις, ή να το στείλεις στο email μου?

Eπι τη ευκαιρία, πόσες μέρες πρέπει να περάσουν από την αγορά του κινητού μου για να δεχθεί το club i-mate το ΙΜΕΙ της συσκευής μου, αν υποθέσω ότι ενημερώνεται με κάποιο τρόπο πως η συγκεκριμένη συσκευή αγοράστηκε και οτι δεν υπάρχει ήδη στις λίστες τους? Η μήπως αυτό συμβαίνει επειδή είναι qtek??? Λέμε τώρα...

Εγώ έκανα εγγραφή μέσα στις επομενες 2 ώρες από τότε που είχα το Jam στα χέρια μου.

Μάλλον δεν σε δέχεται επείδη βάζεις IMEI qtek

Γειά χαρά,΄

θα ήθελα να (ξανά)ρωτήσω κάποια πράγματα για το qtek s100.

1)Δίπλα από το εικονίδιο με τις ενδείξεις σήματος τις τελευταίες μέρες μου βγάζει ένα τετράγωνο με το γράμμα G. Ξέρει κανένας τι είναι αυτό; Σημείωση: Αυτό εμφανίστηκε μετά από την ενεργοποίηση των MMS στο κινητό μου

2)Πώς διάολο τελικά ρυθμίζουμε τα MMS στο S100; Αυτά που αναφέρει στο site της qtek σίγουρα δεν παίζουν.

3)Η SD κάρτες με μνήμη+wifi παίζουν σωστά στο S100 και αν ναί πείτε μου κάποια μάρκα που είναι κατά την γνώμη σας η καλύτερη

4)Το metal case για το S100 είναι δυνατόν να το προμηθευτώ από Ελλάδα και αν ναί από πού;

Περιμένω απάντηση με pm ή public

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

A, πολύ ωραία. Θα πρέπει να "ζητιανεύω" για προγράμματα, δηλαδή. Καμιά άλλη λύση για ελεύθερα (ή μη) προγράμματα? Αναζητώ κυρίως βασικά utilities, έναν explorer, τέτοια πράγματα. Α ναι, και εκείνο που κλείνει το gprs!!! Να με συμπαθάτε για το εκτός θέματος σχόλιο. (sorry gia to offtopic, που λέμε).

Γειά χαρά,΄

θα ήθελα να (ξανά)ρωτήσω κάποια πράγματα για το qtek s100.

1)Δίπλα από το εικονίδιο με τις ενδείξεις σήματος τις τελευταίες μέρες μου βγάζει ένα τετράγωνο με το γράμμα G. Ξέρει κανένας τι είναι αυτό; Σημείωση: Αυτό εμφανίστηκε μετά από την ενεργοποίηση των MMS στο κινητό μου

Akrivws afto pou les einai an pathseis epanw sou dixnei thn katastash tou GPRS kathws kai tis ryumiseis einai xrhsimo gia na blepeis pote kai an eisai syndedmenos.

2)Πώς διάολο τελικά ρυθμίζουμε τα MMS στο S100; Αυτά που αναφέρει στο site της qtek σίγουρα δεν παίζουν.

Oi rythmiseis tis TIM paizoun mia xara (tis exw valei sto diko mou) aftes pou exoun provlhma einai ths COsmoTE (anamenw bohtheia apo kapoio kalo paidi pou tis exei rythmisei hdh).

3)Η SD κάρτες με μνήμη+wifi παίζουν σωστά στο S100 και αν ναί πείτε μου κάποια μάρκα που είναι κατά την γνώμη σας η καλύτερη

Apo oso lene sta xena fora paizoun mia xara twra apo marka ti na sou pw etsi kai alliws liges einai aftes pou exoun erthei sthn Ellada apo ta legomena twn GOUROU tou topic (katsj -panaros-v@ggelis ) makria apo KINGSTOM...

(thelw antalagmata gia thn diafhmhsh paides :D)

4)Το metal case για το S100 είναι δυνατόν να το προμηθευτώ από Ελλάδα και αν ναί από πού;

OXi den mporeis etoimazete omws omadikh paraggelia BALTE & EMENA MESA steilte mou pm gia leptomereies

Afta ..

Μπορείς να μας πεισ πόσο ήταν το κόστος ??

Με τα μεταφορικά.

http://shop.brando.com.hk/bwmetalcase_details.php?i=27

Ψαξε λιγο βρε Νικο. 28 δολαρια κανει. Τζαμπα πραγμα ειναι. Αλλα μου φαινεται οτι θα γινει πολυ μεγαλο και βαρυ. 47 γραμ. η θηκη και αλλα 150 το τηλεφωνο παμε στα 200 γραμ. Πολλα ειναι.

Problhma ...

Meta apo manual egatastash ths telefteas Agglikis ROm sto I-mate mou den etrexa kapoio cab pou einai ypeftyno gia thn prosthhkh photo & ringtones sta contacts (photo contacts)

Tha me vohthisei kapoio kalo paidi na mou pei pio cab prepei na trexw gia na diorthoso to problhma h n na mou proteinete kapoio enalaktiko programma pou na bazei photos kai ringtones (eidika sta group contacts)....

THANX BOYS...

Για την ελληνική έκδοση του S100 ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίγαμε ένα ξεχωριστό θέμα. Δε θα το βρει εύκολα κανείς μέσα στο T-mobile.

Έχει μέσα περασμένες τις ρυθμίσεις internet και mms για το δίκτυο της κοσμοτέ (το πήρα από Πλαίσιο). Στο internet έχω συνδεθεί με το browser, ωστόσο δεν έχω καταφέρει να λάβω/στείλω mms. Έχω πάρει τις ρυθμίσεις από την κοσμοτέ και το site της qtek και είναι ίδιες με αυτές που έχει μέσα!

Να συμπληρώσω ότι έχω ενεργοποιημένα τα mms στη γραμμή μου.

Κάποιος που να έχει λάβει/στείλει mms με S100 και δίκτυο κοσμοτέ;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Problhma ...

Meta apo manual egatastash ths telefteas Agglikis ROm sto I-mate mou den etrexa kapoio cab pou einai ypeftyno gia thn prosthhkh photo & ringtones sta contacts (photo contacts)

Tha me vohthisei kapoio kalo paidi na mou pei pio cab prepei na trexw gia na diorthoso to problhma h n na mou proteinete kapoio enalaktiko programma pou na bazei photos kai ringtones (eidika sta group contacts)....

THANX BOYS...

ειναι απο την ext rom, το default_callerid,εναλλακτικα μπορεις να βαλεις το ringtonex που σου εστειλα μονο για ηχους, που ειναι πολυ πιο μικρο σε μνημη, και πιο σταθερο απο το photo contacts (caller id)

ειναι απο την ext rom, το default_callerid,εναλλακτικα μπορεις να βαλεις το ringtonex που σου εστειλα μονο για ηχους, που ειναι πολυ πιο μικρο σε μνημη, και πιο σταθερο απο το photo contacts (caller id)

Kai pali efxaristw oso gia to ringtonex afto foraw alla den me bolevei giati paei kai apothikevei tous hxous sthn eswterikh mnhmh (\windows\rings) me apotelesma na mou desmevei xwro sthn eswterikh mnhmh ase pou den paizei kai mp3 kai prpei na ta metatrepw se wma..

Παναγιωτη τον λενε τον ανθρωπο.

στον katsj μιλούσα αποστόλη :lol:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

http://shop.brando.com.hk/bwmetalcase_details.php?i=27

Ψαξε λιγο βρε Νικο. 28 δολαρια κανει. Τζαμπα πραγμα ειναι. Αλλα μου φαινεται οτι θα γινει πολυ μεγαλο και βαρυ. 47 γραμ. η θηκη και αλλα 150 το τηλεφωνο παμε στα 200 γραμ. Πολλα ειναι.

εμένα μου αρέσει καλύτερα αυτή!!

http://shop.brando.com.hk/image/o2xdaIIminisiliconecase1.jpg

http://shop.brando.com.hk/o2xdaIIminisiliconecase.php

Loipon profanos osoi exete problima me ta MMS exete tin aggliki ROM tis T-Mobile kai den exete kanei to customization! Epeidi kai ego autin exo kai me cosmote mou stelnei MMS akouste ti prepei na kanete:

Otan treksate kapoia cab apo tin extended ROM gia egkatastasi profanos treksate mono to cab tou MMS composer kai oxi to MMS Settings tis T-Mobile. TO MMS Settings cab tis T-Mobile pera apo tis rithmiseis gia to diktio tis T-Mobile periexei kai ena patch gia ta MMS opote prepei na to treksete na egkatastisei tis rithmiseis gia ta MMS tis T-Mobile kai meta na ta allaksete me auta tis comsote! Opos episis na balete san port number sta mms settings to 9201

Έχω κάποιες ερωτήσεις,αν μπορει να με βοηθήσει κάποιος:

1) Όταν πηγαίνω στο system σχεδόν σε όποιο εικονίδιο και να πατήσω(battery,bluetooth...) με πάει στις ρυθμίσεις του brightness :blink:. Πιστεύω οτι φταίει το Pocket Plus αλλα το έβγαλα και συνεχίζει..Το έχει πάθει κανείς?

2)Το Sprite Backup πόση ώρα κάνει για backup περίπου?Το δοκίμασα κανα 2 φορές και έκανε 1 ώρα χώρις να είναι και τοσο φορτωμένο το ppc (12Μb περίπου) και είχε κολλήσει στο registry.

3)Πώς βάζω ξανά το default skin στο phone?

4) Γινεται να αποθηκεύονται οι photos της κάμερας σε κάποιο συγκεκριμένο folder και να μην φτιάχνει συνέχεια καινούργια?

5) και τέλος πως γίνεται να παίζει ο media player με κλειστό το ppc?

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις,τo ξέρω οτι σας κούρασα :o

Τhanks

1) Einai kapoio bug tis iMate ROM kai den simbainei se ola ta JAM. En anamoni tis neas ROM loipon gia sena!

2) To sprite backup tha mou ekane gyro sta 3 lepta to poly ara pio pithano einai tin ora pou sou ekane backup katalathos na sou ekleise me to power i giati perase o xronos anamonis! Prospathise na kratas tin othoni anameni patontas tin pou kai pou kata ti diarkeia tou backup kai sigourepsou oti exeis tin teleutaia ekdosi 3.1.4 gia na min exeis ekplikseis me ta SMS sou meta apo restore!

3) Den to allaksa pote opote den gnorizo kiolas!

4) Mallon den yparxei tetoia epilogi an kai den to epsaksa gia na leme kai tin alitheias

5) Apla kratas paratetamena to power gia na sbisei to backlight tis othonis alloste kanena ppc den paizei me entelos sbistei tin othoni an thimamai kala apo to e800

Auta

1)

5) Apla kratas paratetamena to power gia na sbisei to backlight tis othonis alloste kanena ppc den paizei me entelos sbistei tin othoni an thimamai kala apo to e800

Auta

Ormomenos apo to parapanw yparxei kanena tip gia safe mode katastash sta ppc

:geek:

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2