sportbilly1981 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 παιδια με το destinator ξερει κανεις τι παιζει?ενω ειναι φοβερο και απιστευτο,υστερα απο 10-15 λεπτα πλοηγησης το τηλ λεει οτι δεν εχει αρκετη μνημη και ζηταει στην αρχη να κλεισω τις ηδη ανοιχτες εφαρμογες,μετα μενει εντελως απο μνημη και δεν δουλευει. Αγορασμένη έκδοση του Destinator έχεις ή καμια ''σπασμένη'' ; Αν ΔΕΝ είναι κανονική αγορασμένη έχει παρατηρηθεί να γίνονται τέτοια περιστατικά! :cry: Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 σπασμενο δυστηχως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Να ρωτήσω κάτι μιας και το πήρα στα χέρια μου σήμερα το s100. Πού μπορώ να βρώ κάτι που να μου δείχνει την μπαταρία του κινητού στην αρχική οθόνη?Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon80 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 καλημέρα..2 ερώτησουλες απο εμένα..1)εβαλα το wisbar και τωρα δεν ξερω πως να το βγαλω...και 2) τα games που κατεβαζουμε απο το irc και εχουν για c***k .exe αρχειο δεν τα αντιγραφουμε πανω στα .exe αρχεια που εχουν εγκατασταθει στα program files του κινητου;;αν ναι τοτε γιατι οταν ξεκιναω το παιχνιδι μου λεει οτι θελει register;;; to ***** exe sinithos to anoigeis pliktrologeis to onoma pou exeis dosei sto ppc kai sou bgazei ton kodiko gia register.an to exe exei idio onoma me to arxeio to petas mesa sta arxeia tou programmatos kai kaneis replace.an ta exeis kanei pata sto register opio dipote kodiko kai tha xeklidosei. Παράθεση JEISON! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solamnic Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Τι λάθος κάνω; Έχω Qtek S100. Όταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά με αφήνει να γράψω 70 χαρακτήρες. Αν το γράψω στα αγγλικά είναι 160 χαρακτήρες... Κάνω κάτι λάθος?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Καλησπερα σε ολους.Απο χθες ειμαι και εγω ενας ακομα κατοχος του S100.Να ρωτησω κατι ρε παιδια επειδη οσο και αν το εψαξα απο την αναζητηση δεν το βρηκα ουτε σε αυτο το Thread ουτε στο παλιο,τα προγραμματα για μετρητη κλησεων εξερχομενων,εισερχομενων οπως phone dashboard που τα βρισκουμε...ξερετε??? :X Και πιο ειναι το καλυτερο? Επισης να βαλω την τελευταια version της Qtek? Κατι αλλο που προτεινουν οι παλιοι να βαλω δοκιμασε το προγραμμα του δικου μας kounadisck kg power toys λεγεται το προγραμμα και θα το βρεις στο αντιστοιχο thread. ελεγχει διαρκεια και κοστος κλησεων. Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Τι λάθος κάνω; Έχω Qtek S100. Όταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά με αφήνει να γράψω 70 χαρακτήρες. Αν το γράψω στα αγγλικά είναι 160 χαρακτήρες... Κάνω κάτι λάθος?????? το λαθος σου ειναι οτι πρεπει να γραφεις ελληνικα αλλα κεφαλαια.τοτε θα γραφεις με 160 χαρακτηρες.το λεει φιλε μου και οταν το βαζεις απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου.ρυθμισεις/συστημα/γλωσσα Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pom Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 to ***** exe sinithos to anoigeis pliktrologeis to onoma pou exeis dosei sto ppc kai sou bgazei ton kodiko gia register.an to exe exei idio onoma me to arxeio to petas mesa sta arxeia tou programmatos kai kaneis replace.an ta exeis kanei pata sto register opio dipote kodiko kai tha xeklidosei. Many thanks kon80... Παράθεση Live Streaming από Ζάκυνθο και Stigma FM 97.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Γεια χαρα σε ολους Θα ηθελα να κανω μια χαζη ερωτηση Μπορουμε να κανουμε Download απο το ιντερνετ στο S100 μεσω συνδεσης BT? Αν ναι απαιτειται κανενας εναλλακτικος Browser ή και ο IE αρκει? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; 1. Ξαφνικά όταν στέλνω μηνύματα στο "προς" εμφανίζεται μόνο ο αριθμός και όχι το όνομα του παραλήπτη. Πως μπορεί να διορθωθεί; 2. Υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιες "επαφές" σε μία λίστα για την οποία να ορίσω να μη δέχομαι τηλέφωνα; 3. Πως μπορώ να φτιάξω μια "λίστα διανομής" για τη μαζική αποστολή SMS; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 παιδια εχει αγορασει κανεις αυτην τη θηκη ειναι καλη?και ευχρηστη? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_76_98&manufacturers_id=85&products_id=969&zenid=d89637e72dbd3114e41e9c725a65f7bb Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Η τιμή του S100 βούτηξε άλλα 20 ευρώ και πλέον στο πλαίσιο κάνει 569 τελική!!! Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; 1. Ξαφνικά όταν στέλνω μηνύματα στο "προς" εμφανίζεται μόνο ο αριθμός και όχι το όνομα του παραλήπτη. Πως μπορεί να διορθωθεί; 2. Υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιες "επαφές" σε μία λίστα για την οποία να ορίσω να μη δέχομαι τηλέφωνα; 3. Πως μπορώ να φτιάξω μια "λίστα διανομής" για τη μαζική αποστολή SMS; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνγια το 2 που ρωτας θα τσεκαρεις στο smart filter τις επαφες που δεν θελεις να σε ενοχλουν και καθαρισες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solamnic Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση για 160 χαρακτήσες στα Sms..... Καλή η ερώτηση: 1) Πως στέλνω SMS και να φαίνεται το όνομα του παραλήπτη και όχι ο αριθμός... Μην κάνουμε και καμια πατάτα..... 2) Πως γίνεται στη λίστα των επαφών να φαίνονται πχ μόνο τα κινητά και όχι πχ τηλέφωνα σπιτιών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 2) Πως γίνεται στη λίστα των επαφών να φαίνονται πχ μόνο τα κινητά και όχι πχ τηλέφωνα σπιτιών... :) με δυο τροπους μπορεις να δεις και να καλεσεις τα υπολοιπα τηλεφωνα. 1 πατας το πολυπληκρο στη δεξια πλευρα και σου εμφανιζει τα επομενα τηλεφωνα της επαφης. 2 πατας το κεντρικο πληκτρο και σου εμφανιζει ολα τα τηλεφωνα της επαφης. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon80 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Γεια χαρα σε ολους Θα ηθελα να κανω μια χαζη ερωτηση Μπορουμε να κανουμε Download απο το ιντερνετ στο S100 μεσω συνδεσης BT? Αν ναι απαιτειται κανενας εναλλακτικος Browser ή και ο IE αρκει? an exeis sindesei to ppc me to pc meso bt kai to pc einai syndemeno sto internet ne.Mia xara einai o ie. Παράθεση JEISON! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasakis Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Αναβάθμιση στον IE πως μπορώ να κάνω;Όταν είμαι online μέσω GPRS και συγκεκριμένα θέλω να μπω στο http://www.yahoo.gr μου ζητάει οτι πρέπει να κάνω update στον explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 ρε παιδια αυτο το Destinator 3075 δουλευει μονο αν εχεις gps ????? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 επισης σημερα αγορασα ενα hands free της motorola που εχει radio on με extra μπαταρια και επιτελους απανταει μονο του το qtek μετα απο 3 χτυπους (ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ + RADIO) ΑΡΕ QTEK ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?????? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 ρε παιδια αυτο το Destinator 3075 δουλευει μονο αν εχεις gps ????? το Destinator 3 μπορει να δουλεψει και χωρις το gps μονο για να σου δειχνει τους χαρτες που θα φορτωσεις , δεν θα μπορει ομως να σου κανει καθοδηγηση. λογω του οτι δεν θα εχει επικοινωνια με δορυφορους. :) Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 επισης σημερα αγορασα ενα hands free της motorola που εχει radio on με extra μπαταρια και επιτελους απανταει μονο του το qtek μετα απο 3 χτυπους (ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ + RADIO) ΑΡΕ QTEK ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ??????μα και το δικο του απανταει σε οσους κτυπους του τσεκαρεις,το ραδιο οντως καλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 επισης σημερα αγορασα ενα hands free της motorola που εχει radio on με extra μπαταρια και επιτελους απανταει μονο του το qtek μετα απο 3 χτυπους (ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ + RADIO) ΑΡΕ QTEK ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?????? Ποιος τύπος είναι και πόσο κάνει? Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 κανενα καλο screen protector μπορουμε να βρουμε εδω Ελλαδα?Το ειχα δωσει σε εναν να το δει και τραβαγε χαρακιες με τα νυχια πανω στο screen γιατι δεν ηξερε τι ειναι !!!! :shock: :shock: ευτυχως τι γλυτωσε η οθονη και αυτος μαζι :kill: :shoot: :rocket: :whip: :knife: :hunter: . Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 εγω τον δικο μου το εβαλα στον βυρωνα ,modern talking λεγεται το μαγαζι,φορμιωνος 198,τιμη 12Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 κανενα καλο screen protector μπορουμε να βρουμε εδω Ελλαδα?Το ειχα δωσει σε εναν να το δει και τραβαγε χαρακιες με τα νυχια πανω στο screen γιατι δεν ηξερε τι ειναι !!!! :shock: :shock: ευτυχως τι γλυτωσε η οθονη και αυτος μαζι :kill: :shoot: :rocket: :whip: :knife: :hunter: . Πολύ καλός είνα της brando ultraclear αλλά θέλει ελάχιστη προσοχή κατά την εφαρμογή του στην οθόνη Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts