giannis1_ Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Δεν είμαι κανένας υπεραθλητής. Κάνω και πισίνα, ποδήλατο (πλέον μόνο commuting) και τώρα ξεκίνησα και λίγο τρέξιμο αλλά περιστασιακά δυστυχώς. Υπάρχουν μεγάλα χρονικά διαστήματα που δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Τώρα προσπαθώ να τρέχω κάποιες φορές τη βδομάδα σε κανά μήνα ή και λιγότερο θα πάω ξανά πισίνα! Τα πιο σοβαρά trackers που βλέπω είναι είτε πολύ ακριβά είτε δεν είναι αδιάβροχα για πισίνα και θάλασσα. Όποτε μάλλον για αρχή θα πάω στο Honor band 4 και αργότερα θα δω... Όπως και να έχει υπάρχει κάποια πρόταση στα 100€ πάνω κάτω για όλα τα πιο πάνω που ανέφερα; Ευχαριστώ! Δεν γνωριζω για αλλα smartbands. Ειναι αδιαβροχο το εχω δοκιμασει ολοκληρο καλοκαιρι. Δεν λειτουργει η αφη οταν ειναι βρεγμενο και η οθονη στον ηλιο δεν φαινεται καλα. Το μονο που μετραει ειναι βηματα και παλμους αλλα πολλες φορες χανει στους παλμους και δεν βγαζει αποτελεσμα. Μπαταρια 25+μερες ολα off και λιγο πανω απο μια εβδομαδα με heart rate 24h. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Δεν γνωριζω για αλλα smartbands. Ειναι αδιαβροχο το εχω δοκιμασει ολοκληρο καλοκαιρι. Δεν λειτουργει η αφη οταν ειναι βρεγμενο και η οθονη στον ηλιο δεν φαινεται καλα. Το μονο που μετραει ειναι βηματα και παλμους αλλα πολλες φορες χανει στους παλμους και δεν βγαζει αποτελεσμα. Μπαταρια 25+μερες ολα off και λιγο πανω απο μια εβδομαδα με heart rate 24h.Ευχαριστώ πολύ!! Όπως είπα πιο πριν λοιπόν θα πάω στο honor band 4 που είναι λίγο πιο advanced, αν και με προβληματίζει το "κλειστό" του σύστημα και στο μέλλον το βλέπω για κάτι καλύτερο αν χρειαστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) Καλησπέρα. Το Mi band 3 συνεχίζει να μην βγάζει αναγνώριση όταν το Xiaomi Κινητό είναι στα Ελληνικά; Εϊχα διαβάσει ότι ήθελα Αγγλική γλώσσα για να δουλέψει. Λύθηκε το θέμα ή παραμένει; Υ.Γ Από ότι διάβασα πιο πίσω...μάλλον όχι. Για να δούμε σωστή αναγνώριση και σωστούς Ελληνικούς χαρακτήρες, πρέπει να βάλουμε το Ελληνικό Firmware. Edited April 12, 2019 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δεν γνωριζω για αλλα smartbands. Ειναι αδιαβροχο το εχω δοκιμασει ολοκληρο καλοκαιρι. Δεν λειτουργει η αφη οταν ειναι βρεγμενο και η οθονη στον ηλιο δεν φαινεται καλα. Το μονο που μετραει ειναι βηματα και παλμους αλλα πολλες φορες χανει στους παλμους και δεν βγαζει αποτελεσμα. Μπαταρια 25+μερες ολα off και λιγο πανω απο μια εβδομαδα με heart rate 24h. Κάτσε 25 μέρες μπαταρία δεν γίνεται .... Εμένα 15 βγάζει με το ζόρι χωρίς heart rate monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Κάτσε 25 μέρες μπαταρία δεν γίνεται .... Εμένα 15 βγάζει με το ζόρι χωρίς heart rate monitorΤο ειχα και εγώ μπορεί να είναι είναι ανακριβές σαν συσκευή και να έχει χιλια δύο bugs αλλά με όλα κλειστά (μόνο ώρα να δείχνει και βήματα να μέτρα βγάζει περίπου τόσο 25 μερες) το ιδιο περίπου βγάζει και το honor band 4 (με όλα κλειστά τώρα αν ανοίξεις όλα 1 βδομάδα 5 μέρες ανάλογα με την χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Καλησπέρα. Το Mi band 3 συνεχίζει να μην βγάζει αναγνώριση όταν το Xiaomi Κινητό είναι στα Ελληνικά; Εϊχα διαβάσει ότι ήθελα Αγγλική γλώσσα για να δουλέψει. Λύθηκε το θέμα ή παραμένει; Υ.Γ Από ότι διάβασα πιο πίσω...μάλλον όχι. Για να δούμε σωστή αναγνώριση και σωστούς Ελληνικούς χαρακτήρες, πρέπει να βάλουμε το Ελληνικό Firmware. με ελληνικο firmware φαινονται κανονικα τα μηνυματα ομως ή υπαρχει θεμα με τα ερωτηματικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Φαίνονται ΟΛΑ κανονικά. Εάν περαστούν σωστά όλα τα αρχεία... ερωτηματικό δεν ξαναβλέπεις. from my HTC U12+ Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Φαίνονται ΟΛΑ κανονικά. Εάν περαστούν σωστά όλα τα αρχεία... ερωτηματικό δεν ξαναβλέπεις. from my HTC U12+ το πηρα προσφατα και εκανε 2 αναβαθμισεις αμεσως,οποτε πλεον εχω την εκδοση 3.6.0 και το firmware 1.1.14!!!ειδα καποια βιντεο που βαζουν ελληνικα αλλα σε εκδοση 3.5 Ξερεις καποιο link ή γενικα να με βοηθησεις να βαλω καποιο stable firmware για να εχω και τα μνματα κανονικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 το πηρα προσφατα και εκανε 2 αναβαθμισεις αμεσως,οποτε πλεον εχω την εκδοση 3.6.0 και το firmware 1.1.14!!!ειδα καποια βιντεο που βαζουν ελληνικα αλλα σε εκδοση 3.5 Ξερεις καποιο link ή γενικα να με βοηθησεις να βαλω καποιο stable firmware για να εχω και τα μνματα κανονικα?? το Link έχει δωθεί πολλές φορές, από μένα άλλες 1-2 φορές τουλάχιστον...... μία αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..... τέλος πάντων, δες https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33303-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-Mi-Fit-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Mi-Band-2-3-%CE%BC%CE%B5-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-Firmware- %CE%A4%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-Mi-Fit-3/?pageNo=1 Καλή Ανάσταση ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 το Link έχει δωθεί πολλές φορές, από μένα άλλες 1-2 φορές τουλάχιστον...... μία αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..... τέλος πάντων, δες https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33303-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-Mi-Fit-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Mi-Band-2-3-%CE%BC%CE%B5-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-Firmware- %CE%A4%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-Mi-Fit-3/?pageNo=1 Καλή Ανάσταση ! εχεις δικιο απλα δεν ειχα πολυ χρονο!ευχαριστω παντως πολυ και καλη ανασταση σε εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Χρόνια πολλά σε όλους..Πριν 3 μέρες μου δούλευε κανονικά αλλά σήμερα κάνει νερά.. Σταματάει να δουλεύει το touch και το κουμπί..Δηλαδή δουλεύει όποτε θέλει.. Υπάρχει καμία λύση ή το κάνω επιστροφή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Χρόνια πολλά σε όλους..Πριν 3 μέρες μου δούλευε κανονικά αλλά σήμερα κάνει νερά.. Σταματάει να δουλεύει το touch και το κουμπί..Δηλαδή δουλεύει όποτε θέλει.. Υπάρχει καμία λύση ή το κάνω επιστροφή;;Restore to factory reset και αν δεν πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 εχει λυθεί το πρόβλημα με αναγνώριση κλήσης; ειμαι με ελληνικό fw του γιατρού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 καλήμερα μια βοηθεια . είχα το νοτε5 και άλλαξα σε νοτε7 και από τότε το μπαντ δεν δειχνει ποιος με παίρνει μονο οτι εχω κλείσει ουτε καν το νούμερο τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 καλήμερα μια βοηθεια . είχα το νοτε5 και άλλαξα σε νοτε7 και από τότε το μπαντ δεν δειχνει ποιος με παίρνει μονο οτι εχω κλείσει ουτε καν το νούμερο τι να κάνω? δώσε permisions στην εφαρμογή του (να έχει πρόσβαση στα contacts κλπ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 καλήμερα μια βοηθεια . είχα το νοτε5 και άλλαξα σε νοτε7 και από τότε το μπαντ δεν δειχνει ποιος με παίρνει μονο οτι εχω κλείσει ουτε καν το νούμερο τι να κάνω? Tι firmware έχει; Πέρα από τα προφανή permissions, ίσως χρειάζεται η γλώσσα του κινητού να είναι στα Αγγλικά... Σε μένα το Amazfit Bit εμφανίζει όνομα, μόνο αν το Note 6 Pro που έχω είναι στα Αγγλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kal Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος του Mi band εδώ και 5 μέρες. Είχα εγκαταστήσει τό Mi fit καί δούλευε σωστά εκτός από τα ερωτηματικά πού έβγαζε σε μηνύματα στα ελληνικά. Εγκατέστησα τό Mi Bandage και από χθές ενώ το δεύτερο δουλεύει ( χωρίς να λυθει το ζήτημα με τα ???) , δεν συνδέομαι με τπτ στο Mi fit. Έκανα factory και πάλι τπτ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Καλησπέρα συμφορουμίτες κάτοχος από σήμερα το απόγευμα του mi band 3, έχω να ρωτήσω δυο τρία πράγματα. Πρώτη παρατήρηση ότι βγαίνει αρκετά δύσκολα από το λουράκι και θέλει αρκετή προσπάθεια και εξοικείωση θα έλεγα. Πάντως βρήκα έναν τρόπο και το έβγαλα μετά από 5-10 λεπτά πειραματισμού και αφού είδα κάτι βιντεάκια στο youtube σχετικά. Νομίζω όμως ότι με τον καιρό θα συνηθίσω και θα το βγάζω εύκολα, θα βρω έναν τρόπο. Θέλω την άποψή σας επί αυτού. Το δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: Οταν το άνοιξα ήταν σφραγισμένο το κουτί, αγορασμένο από γνωστή αλυσίδα. Η μπαταρία δεν ήταν καθόλου φορτισμένη, όταν λέμε καθόλου εννοούμε καθόλου, 0% μπαταρία. Βέβαια είχα ρωτήσει από πριν τον πωλητή και μου είπε ότι επειδή τα wearables ουσιαστικά δεν κλείνουν ποτέ, η πιο μεγάλη πιθανότητα είναι να μην έχει καθόλου μπαταρία μέσα και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Μου φάνηκε λογική η απάντηση του. Αυτην τη στιγμή το έχω βάλει να φορτίσει σε Powerbank. Θέλω να σας ρωτήσω, όταν το αγοράσατε εσείς είχε μέσα κάποιο ποσοστό φόρτισης η μπαταρία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 1. Φαντάζομαι το βγάζεις προς τα κάτω, όπως πρέπει. Σωστά? 2. Γιατί δε το βάζεις σε φορτιστή να φορτίσει πιο γρήγορα? Ναι, λογική η απάντηση του πωλητή και ακόμη πιο λογικό να μην έχει μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ευχαριστώ φίλε μου καταρχάς για την άμεση απάντηση. Εάν σου πω τώρα ότι δεν θυμάμαι πως το έβγαλα; Νομίζω όμως ότι προς τα κάτω κατευθύνω το χέρι μου, παίζει όμως κάποιο ρόλο; Δηλαδή αν το βγάζεις προς τα πάνω μπορεί να κάνει κάποια ζημιά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Φίλε p_k έχω αγοράσει 3 και όλα είχαν φορτίο στη μέση λίγο πάνω λίγο κάτω στη μπαταρία. Μάλλον θα διαφωνήσω εγώ με τον πωλητή. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Λες να το γυρίσω πίσω; Είναι λόγος αυτός; Προβληματιζομαι λίγο, αν και μου φάνηκε λογική η απάντησή του. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ευχαριστώ φίλε μου καταρχάς για την άμεση απάντηση. Εάν σου πω τώρα ότι δεν θυμάμαι πως το έβγαλα; Νομίζω όμως ότι προς τα κάτω κατευθύνω το χέρι μου, παίζει όμως κάποιο ρόλο; Δηλαδή αν το βγάζεις προς τα πάνω μπορεί να κάνει κάποια ζημιά; Αν είναι σα το mi band 2 και το βγάζεις προς τα πάνω, να θες ότι θα αλλάξεις πολύ γρήγορα το λουράκι. Φίλε p_k έχω αγοράσει 3 και όλα είχαν φορτίο στη μέση λίγο πάνω λίγο κάτω στη μπαταρία. Μάλλον θα διαφωνήσω εγώ με τον πωλητή. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έφερα 8-10 mi band 2 για φίλους, από Κίνα. Σχεδόν όλα ήταν πλήρως ξεφορτιστα. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν μέχρι σήμερα (μόνο το δικό μου εχασε φωτεινότητα) Λες να το γυρίσω πίσω; Είναι λόγος αυτός; Προβληματιζομαι λίγο, αν και μου φάνηκε λογική η απάντησή του. Δε θεωρώ ότι πρέπει να ανησυχείς. Αν δεις στον πορεία ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, χρησιμοποίησε την εγγύηση ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Προσπαθώ τώρα να το σετάρω και δεν μου εμφανίζει την αναγνώριση κλήσης, δονείται όταν δέχομαι τηλέφωνο δηλαδή χωρίς να εμφανίζει το όνομα του καλούντος, θέλει λίγο ψάξιμο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Προσπαθώ τώρα να το σετάρω και δεν μου εμφανίζει την αναγνώριση κλήσης, δονείται όταν δέχομαι τηλέφωνο δηλαδή χωρίς να εμφανίζει το όνομα του καλούντος, θέλει λίγο ψάξιμο. 3 τεμάχια για την ευρύτερη οικογένεια (παιδιά,ανήψια κλπ) σε κανένα δεν είχε μπαταρία. Και τα 3 στο 0%. Δουλεύουν μια χαρά αρκετούς μήνες. Για τα Ελληνικά πιο πάνω που ρωτά φίλος, έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι από μαμά δεν έχει ελληνικά. Πρέπει να τα περάσεις με "ελληνικό" Mi Fit app. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts