Gka Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 και που πανε τα 30ε?σε καποιο ταμειο σιγουρα,αλλα σε ποιο συγκεκριμενα?Υποθέτω στο αρμόδιο υπουργείο μεταφορών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 μαλιστα! και τα παλια διπλωματα μεχρι ποτε θα ισχυουν? 30+ χρονια θα μπορεις να εχεις το παλιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Οσοι ειναι στην διαδικασια να βγαλουν διπλωμα οπως εγω εχω παραδοσει τα χαρτια μου πριν γινει αυτη η ανακοινωση αλλα δεν εχω δωσει ακομα εξετασεις τι διπλωμα θα παρω? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Απ οτι ακουσα απο τις 19 του μηνα τα διπλωματα που θα εκδιδονται θα ειναι τα καινουργια οποτε κατα 99% αυτο θα παρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Εχω χάσει το δίπλωμα μου και αναγκαστικά θα πρέπει να πάω να βγάλω καινούργιο. Διάβασα κάπου οτι πλέον τα διπλώματα βγαίνουν απο την υπηρεσία διαβατηρίων της αστυνομίας. Εκεί θα πρέπει να πάω ή στο ΚΕΠ? Θα μου βγάλουν νέου τύπου ή επειδή είναι απώλεια θα βγει το παλιό? Θα δώσουμε που θα δώσουμε τα 30ε, να πάρουμε και το καινούργιο τουλάχιστον. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Απ οτι ακουσα απο τις 19 του μηνα τα διπλωματα που θα εκδιδονται θα ειναι τα καινουργια οποτε κατα 99% αυτο θα παρεις. ενας φιλος μου ο οποιος εκανε το διπλωμα της μηχανης απο Α1 σε Α του δωσανε καινουργιου τυπου .απο Χαλκιδικη Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 ολοι την καρτα ποια θα περνουν . Εχω χάσει το δίπλωμα μου και αναγκαστικά θα πρέπει να πάω να βγάλω καινούργιο. Διάβασα κάπου οτι πλέον τα διπλώματα βγαίνουν απο την υπηρεσία διαβατηρίων της αστυνομίας. Εκεί θα πρέπει να πάω ή στο ΚΕΠ? Θα μου βγάλουν νέου τύπου ή επειδή είναι απώλεια θα βγει το παλιό? Θα δώσουμε που θα δώσουμε τα 30ε, να πάρουμε και το καινούργιο τουλάχιστον. θα πας αστυνομια να δηλωσεις οτι το εχασες . θα παρεις μια βεβαιωση και θα πας σε μια σχολη οδηγων να σου βγαλει ενα καινουριο οπου φυσικα θα ειναι καρτα . τα παλια τελος. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 δεν χρειαζετε να μπει κανεις σε αυτη την διαδικασια..(χασιμο) μπορεις να πας στην συγκεκριμενη διευθυνση και να κανεις αιτηση για αλλαγη διπλωματος.ξεθωριασμενο να ειναι..μπορεις να το αλλαξεις.με το αντιστοιχο κοστος :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 ανθες απλα να αλλαξεις διπλωμα να παρεις το καινουριο τι πρεπει να κανεις και ποσο στοιχιζει ? δε το εχεις χασει η δεν εχει σκιστει το παλιο απλα θες να αλλαξεις Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 πρεπει να πληρωνεις μονο το παραβολο. καπου στα 30-50€ ειναι. αν δεν κανω λαθος εχει απαντηθει σε αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 To ζήτημα είναι ότι θέλει λιγάκι προσοχή το θέμα,γιατί αν και κοστίζει 50ευρώ,ακούω από πολλούς γνωστούς ότι πήγαν σε σχολές για να το αλλάξουν και τους είπε ο καθένας διαφορετική τιμή.Άλλος του είπε 50,άλλος 60,άλλος 70. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 30ευρώ για παράβολο και μία φωτό διαβατηρίου θα χρειαστείς! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 30ευρώ για παράβολο και μία φωτό διαβατηρίου θα χρειαστείς! :) ετσι ειναι . βεβαια η σχολη θα σου παρει κανα ψιλο για παροχη υπηρεσιων . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Eγώ έδωσα κανονικά μονάχα 30ευρώ και φωτό τίποτα άλλο,αλλά φίλοι που ρώτησαν τους ζητήσανε παραπάνω. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Το δίπλωμα αυτοκινήτου μου είναι ακόμη στο μηχανογραφικό και δεν έχει εκδωθεί ακόμη. Αμα με σταματήσουν για έλεγχο,πληρώνω μόνο τα 17ευρώ πρόστιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Το δίπλωμα αυτοκινήτου μου είναι ακόμη στο μηχανογραφικό και δεν έχει εκδωθεί ακόμη. Αμα με σταματήσουν για έλεγχο,πληρώνω μόνο τα 17ευρώ πρόστιμο; δεν πληρωνεις τιποτα.κανονικα πρεπει να σου ειχαν δωσει χαρτι το οποιο να δειχνει οτι εισαι νομιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Τελικα ποσα λεφτα πρεπει να δωσεις? Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Τελικα ποσα λεφτα πρεπει να δωσεις? λιγο παραπανω εχεις την απαντηση που θελεις.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 αυτο με την καταβολη των 30€ παιζει να αλλαξει στο αμεσο μελλον?(δλδ να μη χρειαζεται να πληρωσουμε για να παρουμε το καινουργιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Επιβεβαιώνω ότι το κόστος της αλλαγής με καινούριου τύπου είναι 30 ευρώ και χρειάζεται μία φωτογραφία διαβατηρίου (βιομετρική). Μη δίνετε τσάμπα λεφτά στις σχολές, πηγαίνετε κάντε το μόνοι σας (αν έχετε το χρόνο βέβαια). Ένας γείτονας έδωσε 180 ευρώ σε σχολή για την αλλαγή, έλεος! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 στη περιπτωση που θελουμε να το κανουμε μονοι μας,που πρεπει να απευθυνθούμε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 στη περιπτωση που θελουμε να το κανουμε μονοι μας,που πρεπει να απευθυνθούμε..? Στην ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.εκει που βγαζεις το διπλωμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 στη περιπτωση που θελουμε να το κανουμε μονοι μας,που πρεπει να απευθυνθούμε..? Στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχίας που ανήκεις (για Αθήνα είναι στο Χολαργό, έξω απ' τη στάση "Εθνική Άμυνα" του Μετρό). Το παράβολο των 30 ευρώ το παίρνεις από οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Επιβεβαιώνω ότι το κόστος της αλλαγής με καινούριου τύπου είναι 30 ευρώ και χρειάζεται μία φωτογραφία διαβατηρίου (βιομετρική). Μη δίνετε τσάμπα λεφτά στις σχολές, πηγαίνετε κάντε το μόνοι σας (αν έχετε το χρόνο βέβαια). Ένας γείτονας έδωσε 180 ευρώ σε σχολή για την αλλαγή, έλεος! αποκλειεται κατι αλλο εκανε . μηπως του γειτονα το διπλωμα ειχε ληξει και το ανανεωσε ? οποτε εδωσε 150 ευρω για γιατρους κτλ ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 αποκλειεται κατι αλλο εκανε . μηπως του γειτονα το διπλωμα ειχε ληξει και το ανανεωσε ? οποτε εδωσε 150 ευρω για γιατρους κτλ ? Μπορεί να έχεις δίκιο, θα τον ρωτήσω. Πράγματι 180 ευρώ είναι πάρα πολλά... :X Πάντως για Αθήνα είναι εύκολο (με το Μετρό πας άνετα στην αρμόδια υπηρεσία στο Χολαργό), οπότε για όσους έχουν χρόνο μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι μόνο με 30 ευρώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts