kage Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 http://www.off-road.gr/article548.html oi nees πινακιδες για μηχανες:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 http://www.off-road.gr/article548.html oi nees πινακιδες για μηχανες:Pείναι λίγο τεράστιες :D :lol: αλλά είναι λειτουργικές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Οι καινούριες πινακίδες για τις μηχανές είναι άθλιες .Ευτυχώς που πρόλαβα και έβγαλα από τις παλιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Είδα και εγώ μια σε βέσπα.. Τρόμαξα.. Να δω χαρές που θα κάνουν όλοι αυτοί π δεν είχαν πινακίδες τόσο καιρό.. Ξέρετε αν θα ισχύσουν και για τα πενηντάρια? (3 γράμματα 4 αριθμοί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Είδα και εγώ μια σε βέσπα.. Τρόμαξα.. Να δω χαρές που θα κάνουν όλοι αυτοί π δεν είχαν πινακίδες τόσο καιρό.. Ξέρετε αν θα ισχύσουν και για τα πενηντάρια? (3 γράμματα 4 αριθμοί)3 αριθμούς βλέπω εγώ ακόμα... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Tα 50αρια έχουν πινακίδες με 3 γράμματα και 1 εως 4 αριθμους σε αντίθεση με τις μηχανές που έχουν 1 εώς 3 αριθμούς.Για τα 50αρια δεν υπάρχει τίποτα για ευρωπαϊκου τύπου πινακίδες (ακόμα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 ειδα σημερα ενα παπακι με τις καινουργιες πινακιδες .Λεω απο μεσα μου τι πραγμα ειναι αυτο παναγια μου...πιο πλατυες απτο ιδιο το παπακι ηταν και εξειχαν 5-6 εκατοστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 koψιμο θελουν κ θα ναι οκ..καλα με 50αρι που να πας Ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 3 αριθμούς βλέπω εγώ ακόμα... Έχει και 3 και 2 και 1. Λάθος μου. :) koψιμο θελουν κ θα ναι οκ..καλα με 50αρι που να πας Ευρωπη? Μπορεί να το κάνουν για ομοιογένεια. Δν γίνεται να πας με 50άρι έξω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Αν δείτε ένα hornet με αερόφρενο, εγώ θα είμαι .... σνιφ σνιφ... Έκανα γύρω στη μια βδομάδα ότι αυτό το έκτρωμα θα είναι στα πανέμορφα οπίσθια της κούκλας μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ξερει κανεις τι γινεται με τα νεα πλαστικα διπλωματα οδηγησης; Αρχισε η Ελλαδα να τα εκδιδει; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Τωρα πια εξελισωμαστε... :p οι εξετασεις για τα σηματα ως γνωστον γινονται σε PC. Μηπως ξερετε αν υπαρχει το προγραμμα αυτο με τις ερωτησεις για τα σηματα κ.τ.λ :shifty: Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τωρα πια εξελισωμαστε... :p οι εξετασεις για τα σηματα ως γνωστον γινονται σε PC. Μηπως ξερετε αν υπαρχει το προγραμμα αυτο με τις ερωτησεις για τα σηματα κ.τ.λ :shifty: Check this: Software για τα σήματα οδήγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Mipws gnorizei kaneis poso kostizei to diploma gia 125cc ?Kai akoma an to vgalw mazi kai gia avtokinito poso kostizei (kai ta duo mazi) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Mipws gnorizei kaneis poso kostizei to diploma gia 125cc ?Kai akoma an to vgalw mazi kai gia avtokinito poso kostizei (kai ta duo mazi) ?για σχολή οδηγών μιλάς;;; ή πόσο τα παράβολα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 gia sxoli odigwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 gia sxoli odigwnαυτό κυμαίνεται....ανά σχολή...ανά λάδωμα ....... :X :ninja: 700-1000 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Tι;;; 700-1000€ για εκδοση διπλωματος; Εγω θυμαμαι οτι μου ειχε βγει περιπου 600€! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Tι;;; 700-1000€ για εκδοση διπλωματος; Εγω θυμαμαι οτι μου ειχε βγει περιπου 600€!προφανώς όταν θα το πήρες...δεν θα ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 20 θεωρητικά + 20 πρακτικά μαθήματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ηταν 10 πρακτικα, 90 λεπτων. Θεωρητικα δε θυμαμαι ποσα, αλλα οχι 20! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ξερει κανεις τι χρειαζεται απο diplwma mhxanhs 25kw(125) να παει σε απεριοριστο?μ παν για φωτογραφια μονο κ μια υπευθυνη δηλωση ?πληρωνω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ρε παιδια, πως γινεται το διπλωμα και ισχυει στο εξωτερικο ενω δεν εχει ουτε μια προσωπικη πληροφορια με λατινικα γραμματα? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ξερει κανεις τι χρειαζεται απο diplwma mhxanhs 25kw(125) να παει σε απεριοριστο?μ παν για φωτογραφια μονο κ μια υπευθυνη δηλωση ?πληρωνω τιποτα? Δεν ξερω αν πληρωνεις αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να περασουν 2 χρονια απο τοτε που πηρες το διπλωμα για 125κ.εκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 1)βασικα αυτο περι αυτοματης αναβαθμισης γινεται απο ~02 κ μετα αφου πληρωνεις καπου 300-400ε για να βγαλεις α1 κατηγορια. 2)αν βγαλεις α1 εως 25κw θες 3 χρονια γιατι στα 21 δινουν απεριοριστο.. τι γινεται αν πας ομως στα 21 να βγαλεις διπλωμα μηχανης απο την αρχη σ δινουν α1 κ μετα απο 2 χρονια απεριοριστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaposto Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 1)βασικα αυτο περι αυτοματης αναβαθμισης γινεται απο ~02 κ μετα αφου πληρωνεις καπου 300-400ε για να βγαλεις α1 κατηγορια. 2)αν βγαλεις α1 εως 25κw θες 3 χρονια γιατι στα 21 δινουν απεριοριστο.. τι γινεται αν πας ομως στα 21 να βγαλεις διπλωμα μηχανης απο την αρχη σ δινουν α1 κ μετα απο 2 χρονια απεριοριστο? αυτό ισχύει για όσους έβγαλαν 2001-02 (περίπου) και μετά δίπλωμα. αν έχεις το α1 δύο χρόνια,και έχεις κλείσει τα 21 πας εκεί που στο έκδωσαν αρχικά, με ένα σετάκι φωτό και στο αλλάζουν, χωρίς εξετάσεις,χωρίς παράβολα (βασικό!!!) ώπα, δεν κατάλαβα καλά αυτό που είπες στο 2. αν δεν έχεις καθόλου δίπλωμα και είσαι 21 (ή 20,δεν θυμάμαι καλά), θα βγάλεις απεριόριστο κατ'ευθείαν. τα χρήματα για τα α1/α2 είναι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts