Cartsiu Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Έχω μία απορία σχετικά με τις πινακίδες της Αθήνας. Με ποιο κριτήριο παίρνει κάποιος στην Αθήνα πινακίδες απο Υ, Ζ ή ΙΒ; Παρόλο που άρχισε το Ζ και το ΙΒ, το Υ και το Ζ δεν εγκαταλήφθηκαν και βγαίνουν πάλι πινακίδες με ΥΡΡ και ΖΥΤ καινούριες με το GR. Έχει σχέση με τη Διεύθυνση συκοινωνιών που εκδίδονται, πχ Ανατ. Αττικής, Πειραιώς, Αθηνών κτλ το αν θα πάρει κάποιος Υ, Ζ ή ΙΒ; Επίσης μήπως ξέρει οι πινακίδες ΜΗ* από πού προέρχονται; Τις βλέπω πολύ συχνά στην Θεσσαλονίκη, υποψιάζομαι ότι είναι leasing όπως και οι περισσότερες ΙΒ, ΖΚ* και ΖΜ* που κυκλοφορούν εδώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Οσοι εχουν παλιες πινακιδες χωρις το σημα της Ε.Ε μπορουν να τις αλλαξουν?Με τι κοστος?Θα ειναι η τελευταια αλλαγη ή θα εχουμε και κατι αλλο αργοτερα? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Εννοεις να κρατησεις και τον ιδιο αριθμο στην πινακιδα οταν την αλλαξεις? Δεν νομιζω να γινεται.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cartsiu ( 3 Δεκ. 2004 , 20:30) Έχω μία απορία σχετικά με τις πινακίδες της Αθήνας. Με ποιο κριτήριο παίρνει κάποιος στην Αθήνα πινακίδες απο Υ, Ζ ή ΙΒ; Παρόλο που άρχισε το Ζ και το ΙΒ, το Υ και το Ζ δεν εγκαταλήφθηκαν και βγαίνουν πάλι πινακίδες με ΥΡΡ και ΖΥΤ καινούριες με το GR. Έχει σχέση με τη Διεύθυνση συκοινωνιών που εκδίδονται, πχ Ανατ. Αττικής, Πειραιώς, Αθηνών κτλ το αν θα πάρει κάποιος Υ, Ζ ή ΙΒ; Επίσης μήπως ξέρει οι πινακίδες ΜΗ* από πού προέρχονται; Τις βλέπω πολύ συχνά στην Θεσσαλονίκη, υποψιάζομαι ότι είναι leasing όπως και οι περισσότερες ΙΒ, ΖΚ* και ΖΜ* που κυκλοφορούν εδώ. ΥΝ, ΥΡ και ΖΥΤ δίνουν ακόμα με ευρωπαικού τύπου πινακίδα. προφανώς αυτά τα νούμερα είχαν ξεμείνει σε κάποιο υπέυθυνο τμήμα. Το ΜΗ αγνοείεται, βλέπω και εγώ στην Αθήνα... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cartsiu ( 3 Δεκ. 2004 , 20:30) Έχω μία απορία σχετικά με τις πινακίδες της Αθήνας. Με ποιο κριτήριο παίρνει κάποιος στην Αθήνα πινακίδες απο Υ, Ζ ή ΙΒ; Παρόλο που άρχισε το Ζ και το ΙΒ, το Υ και το Ζ δεν εγκαταλήφθηκαν και βγαίνουν πάλι πινακίδες με ΥΡΡ και ΖΥΤ καινούριες με το GR. Έχει σχέση με τη Διεύθυνση συκοινωνιών που εκδίδονται, πχ Ανατ. Αττικής, Πειραιώς, Αθηνών κτλ το αν θα πάρει κάποιος Υ, Ζ ή ΙΒ; Επίσης μήπως ξέρει οι πινακίδες ΜΗ* από πού προέρχονται; Τις βλέπω πολύ συχνά στην Θεσσαλονίκη, υποψιάζομαι ότι είναι leasing όπως και οι περισσότερες ΙΒ, ΖΚ* και ΖΜ* που κυκλοφορούν εδώ. Ειναι πινακιδες που εχουν ξεμεινει...Και βγαινουν τωρα στο προσηνιο και για αυτο κανουν μπαμ ως προς το οτι διαφερουν απο τη λογικη σειρα που θα επρεπε να υπαρχει...κι εγω προχτες ειδα και νουρια με YNB* ... :rolleyes: Δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο η διευθυνση απο την οποια βγαινουν αλλιως καθε περιοχη θα ειχε μονο καποιες πινακιδες και παει λεγοντας... Οι πινακιδες ΜΗ* ειναι πολυ φοβαμαι το αλυτο ως τωρα μυστηριο... :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Μυστηριο οι ΜΗ*-xxxx...........(Να το πουμε στον Χαρδαβελα!!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 ενας φιλος πηρε αυτοκινητο κ του δωσαν τετοιες πινακιδες κ εμαθε πως ειναι απο Λημνο... τωρα γιατι κατεληξαν στην Αθηνα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Όσον αφορά διπλώματα οδήγησης εφοδιασμένα με ειδικό «μικροτσίπ» (επεξεργαστή προσωπικών στοιχείων), και αντιδρούν αρνητικά έχω να πω τα παρακάτω. ;) Εντάξει, και τα αυτοκίνητα με GPS λένε ότι δίνουν σήμα σε ''κεντρικά'' και ξέρουν που είσαι. Το ίδιο ισχύει και με τους συναγερμούς του Γερμανού. ΑΛΛΑ! Υπάρχει και η άλλη άποψης... :worry: Έχεις να κρύψεις το που πάς? :confused: Δηλαδή τι? :cry: Πά να κάνεις κάνα φόνο και φοβάσαι μην σε ''στανιάρουν'' ?? :whistle: Ή μήπως δεν θα ήθελα να μαγκώσουν τον πούστη που χτύπησε τρία ανήλικα με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε... ή μήπως τον βιαστή που κυκλοφορεί ανέμελα και τρομοκρατεί αθώα μυαλά? Στην τελική, τι σε νοιάζει να ξέρουν πόσα λεφτά έχεις στον λογαριασμό σου? Τι είσαι? Μυστικοπαθής? Αν δεν θές να ξέρουν φύλα τα στο μαξιλάρι σου. Αν δεν θες να ξέρουν που πας μην αγοράσεις κάρτα. Αν δεν θές να ελέγχουν την πιστωτική σου, μην έχεις πιστωτική. Αν δεν θές να ξέρουν απο που πας, πήγαινε απο αλλού (δεν ξέρουν που πας ωστόσο, ξέρουν ποιά διόδια πέρασες, όχι σε ποια έξοδο βγήκες ). Αν δεν σου αρέσει να κοιτάνε μέσα στο σπίτι σου, κλείνεις τις κουρτίνες ή πάς και το χτίζεις αλλού. Το ίδιο λένε και για το ίντερνετ. Παρακολουθούνε και κάνουνε και δίχνουνε. Αν αίσθάνεσαι μη παραγωγικός, τότε μάλλον είσαι/είμαι οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρυφτώ απο κανέναν. Μ΄ενδιαφέρει ΑΝ ξέρουν τις παραβάσεις μου? Ή να το θέσω καλύτερα. Μ' ενδιαφέρει να μην ξέρουν αν ΚΑΝΩ παραβάσεις? Ή δεν τις κάνω, ή κοιτάω πώς και πού τις κάνω, και προπάντων με τί και με ποιόν Δηλαδή, επειδή στην Ελλάδα το πρωτοείδατε με τα τσιπάκια? Το σύστημα με τα Points έμμεσα αυτό δεν ήταν απλά σε πιο ήπια μορφή? Ήξεραν τον βαθμό παράβασης του κάθε ατόμου... Εξ άλλου στα κεντρικά φακελώνεσαι και για κόκκινο λένε αλλά αυτό είναι πάντα το πρόβλημα... όλο λένε. Το ίδιο ακούγεται για οτιδήποτε ηλεκτρονικό. Σε λίγο θα μας πούνε ότι η Honda στις ηλεκτρονικές βάζει GPS για να ξέρει ανα πάσα στιγμή πόσα Honda είναι σε λειτουργία ... :down: Μπορεί να φυλακίσουν τις κάρτες σου, τον λογαριασμό σου, να κοιτάνε με κάμερες τα διόδια, έξω απ' το σπίτι σου, στους δρόμους.... παντού. Όμως ποτέ δεν θα μπορέσουν να κοιτάξουν πουθενά κατά την γνώμη μου αν δεν το θέλεις εσύ... :up: ΔΑΜΙΑΝΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Μπορεί κανείς να μου πει τί είναι αυτές οι πινακίδες; Έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα και δεν μπορώ να καταλάβω απο πού είναι... http://www.myphone.gr/gallery/uploads/12255/plate.GIF Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 εχουν να κανουν με Τελωνειο... η κατι τετοιο!ειχα ακουσει κατι τετοιο τουλαχιστον... τωρα τι ισχυει γι'αυτα τα αυτοκινητα με τοσο χαρακτηριστικες πινακιδες... δεν εχω ιδεα! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Πηρα αμαξι πριν πεντε μερες και εχω πινακιδες ΙΒ. Ενας φιλος πηρε πριν 2 εβδομαδες καινουργιο και εχει ΥΖ. Τι γινεται? Δεν ειναι λιγο παλια η δικια μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Οσοι εχουν παλιες πινακιδες χωρις το σημα της Ε.Ε μπορουν να τις αλλαξουν?Με τι κοστος?Θα ειναι η τελευταια αλλαγη ή θα εχουμε και κατι αλλο αργοτερα? Γιατι να τις αλλαξεις; Για να τις βλεπουν καλυτερα τα φωτογραφικα ρανταρ? Μια χαρα ειναι οι παλιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Πηρα αμαξι πριν πεντε μερες και εχω πινακιδες ΙΒ. Ενας φιλος πηρε πριν 2 εβδομαδες καινουργιο και εχει ΥΖ. Τι γινεται? Δεν ειναι λιγο παλια η δικια μου?έχουν ξεμείνει μερικές Υ πινακίδες και της δίνουν ακόμα. Στην πλειοψηφία των πινακίδων το Ι είναι πιο καινούριο από το Υ και το Ζ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ξερετε αν θα υποχρεωθουμε να βαλουμε ολοι νεου τυπου πινακιδες η αν στις αλλαζουν στο κτεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Οχι Σακη μου! Μην ανυσηχεις δεν θα χαλασεις τη μουρη της Gt! Η αλλαγη θα γινει σταδιακα, και στην Ελλαδα οταν λεμε σταδιακα μιλαμε για καμια 10αρια χρονια τουλαχιστον! Κατι σαν τις ταυτοτητες...Εγω ακομα την παλια εχω (και η μιση Ελλαδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 @cartsiu,drgus αν ειναι τελωνειου δηλ.ta aytok που εισαγονται δεν τους δινουν πινακιδες απλα κυκλοφορουν μεχρι 2 μηνες μεχρι να πανε να τις αλλαξουν(πληρωσουν) για ελληνικες http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=604404&lngDtrID=244 Πράσινο φως από το Στρασβούργο για το κοινό ευρωπαϊκό δίπλωμα οδήγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 ΥΝ, ΥΡ και ΖΥΤ δίνουν ακόμα με ευρωπαικού τύπου πινακίδα. προφανώς αυτά τα νούμερα είχαν ξεμείνει σε κάποιο υπέυθυνο τμήμα. Το ΜΗ αγνοείεται, βλέπω και εγώ στην Αθήνα... Είχα γράψει πριν από μερικές σελίδες, οτι φίλος πήρε από Αθήνα αυτοκίνητο και έχει πινακίδες ΜΗΕ. Είναι Επαρχίας, μη σας μπερδεύουν, απλά το συγκεκριμένο τμήμα θα το έχουν "βρει" οι αντιπροσωπείες "εύκολο" και "γρήγορο" και θα του έχουν αλλάξει τα φώτα. Αν μιλάμε όντως για Λήμνο, πόσα αμάξια πουλιόνται στη Λήμνο κάθε χρόνο;;; Τις πράσινες με τα νούμερα. Τις είχα δει πρώτη φορά στα αυτοκίνητα του "Αθηνα 2004', εκείνα τα Huindai. Εγώ έχω μια άλλη απορία. Οι ΞΕΝΕΣ πινακίδες, δικαιούνται να κυκλοφορούν ακριβώς όπως και οι ελληνικές; Αν κάνει κάποια παράβαση και τον γράψει, πως τον βρίσκει για να πληρώσει; Μια και υποθέτω οτι δεν είναι καταχωρημένες στην ασφάλεια. . . Τώρα που είπατε για ΚΤΕΟ. Η Νομαρχία εξέδωσε κατάλογο σύμφωνα με τον οποίο περνάω ΚΤΕΟ σε 3 χρόνια από σήμερα! Αν με σταματήσουν στην Αθήνα και τους δείξω τον κατάλογο, δεν με γράφουν, έτσι;;; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 egw exw tin mprostini pinakida sxedon spasmeni sta 2. den pisteuo na allaksi o arithmos tis pinakidas?? Το οτι θα αλλάξει είναι το μόνο σίγουρο νομίζω... Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 και μενα ενας φιλος μου πηρε αυτοκινητο αλλα απο γερμανια. ενω στη Θεσσαλονικη ολες οι πινακιδες αρχιζουν απο ΝΗ.. αυτη την περιοδο αυτος πηρε ΚΟΗ .... νομιζω πως αυτη η πινακιδα ειναι απο κομοτηνη. τι γινεται με αυτες τις πινακιδες? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 γαμησέτα νίκο2004, στέλνουν περίσσευμα απ'την κομότα γιατί προφανώς δεν έχουν αυτό τον καιρό να δώσουν σαλονικιώτικες... έτυχε κ σε δικό μου γνωστό να πάρει ΚΟΗ, ξενέρωμα κανονικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 στην ροδο κανονικα δινουνε πινακιδες που αρχιζουν απο ΡΟ (αυτην την εποχη συγγεκριμενα ειναι ΡΟΜ) αλλα βλεπω ολο και περισσοτερα με ΜΥ και ΙΒ και δεν μπορω να καταλαβο αν τα αγοραζουν απο αλλες πολεις της ελλαδας η επιδι δεν τους φτανουν δινουνε απο αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Με φιλο μου, εχουμε παρατηρησει οτι στη Θεσσαλονικη πλεον σαν να σταματησε στο ΝΗΑ και παιρνει απο Κομοτηνη πλεον..Παρατηρηστε ολα τα καινουρια που ακομη εχουν χαρτινες και θα δειτε το 90% ειναι με ΚΟx-xxxx Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Για να λύσουμε τις παρεξηγήσεις. (Έλεορ ρε resurection_boy με τα άχρηστα posts, διάβασε και λίγο τις προηγούμενες σελίδες. . . ) Λοιπόν. Το τι πινακίδες θα έχεις στο καινούργιο σου αυτοκίνητο, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από σένα. Δηλαδή: Συνήθως οι αντιπροσωπείες, για διευκόλυνση των πελατών τους, αναλαμβάνουν αυτές την έκδοση των πινακίδων, καθώς και την τοποθέτησή τους με κάθε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Επομένως, αν πάρεις αυτοκίνητο στην Τρίπολη(για παράδειγμα), η αντιπροσωπεία της Τρίπολης θα απευθυνθεί πρώτα στο νομαρχιακό τμήμα της Τρίπολης, και συγκεκριμένα νομίζω στο ΥΠ.Μετ.(νομίζω οτι εκείνοι σου εκδίδουν πινακίδες). Οι πινακίδες όμως, έρχονται κατά παρτίδες. Δεν ξέρω παρτίδες των πόσων, ή αν πάει με τα γράμματα ή τους αριθμούς. Λογικό άλλωστε, μια και κατασκευάζονται σε εργοστάσιο με περιορισμένο ρυθμό παραγωγής. Επομένως: Αν εσύ αγοράσεις αυτοκίνητο από την Τρίπολη, σε περίοδο που έχουν εξαντληθεί οι πινακίδες, κάνεις 2 τινά: Είτε λες στην αντιπροσωπεία "Όχι, εγώ θέλω ΤΡΕ πινακίδες, θα περιμένω 2 μήνες τη νέα παρτίδα" είτε σε ενημερώνουν οτι θα σου φέρουν από αλλου. Από που; ΛΟΓΙΚΟ. Από κάποιο κοντινό μέρος. Συνήθως από αυτό που συνεργάζεται πιο συχνά ο εκάστοτε αντιπρόσωπος. Για το παράδειγμά μας, μιλάμε είτε για το Άργος (ΑΡΕ) είτε για την Καλαμάτα (ΚΜΕ) είτε για την Κόρινθο (ΚΡΕ) είτε από την Πάτρα (AXI). Εν τούτοις, αν εσύ σόνι και καλά θές πινακίδες από τις Σέρρες (ΕΡΕ) επείδη έτσι έχεις κ**λά, δεν έχεις παρά να ανέβεις στις Σέρρες με όλα τα απαραίτητα χαρτιά, να πάρεις τις πινακίδες σου και να τις φέρεις να τις βάλεις. Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα ότι πινακίδες και να είχα. Αν και κάτι φορές, παίζει ρόλο (σε μερικά μέρη γράφουν...επιλεκτικά). Δεν καταλαβαίνω όμως το τόοοοσο πια μεγάλο ξενέρωμα αν έχω αυτοκίνητο στην Αθήνα με πινακίδες ΤΡΕ. Το μόνο που δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται είναι το ΚΤΕΟ. Πρέπει να το περνάς υποχρεωτικά στην επαρχία που ανήκουν οι πινακίδες σου; Αυτό αν το ξέρει κάποιος ας το διευκρινίσει. Ελπίζω να ξεκαθάρισα. Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 για το κτεο δεν ξερω αλλα ενας φιλος που πηρε bmw απο αθηνα με αθηναικες πινακιδες ΥΧΗ .... παιρνα κτεο κανονικα στη θεσσαλονικη αλλα θα τον ρωτησω μηπως εκανε τιποτα χαρτια. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Για να λύσουμε τις παρεξηγήσεις. (Έλεορ ρε resurection_boy με τα άχρηστα posts, διάβασε και λίγο τις προηγούμενες σελίδες. . . ) Λοιπόν. Το τι πινακίδες θα έχεις στο καινούργιο σου αυτοκίνητο, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από σένα. Δηλαδή: Συνήθως οι αντιπροσωπείες, για διευκόλυνση των πελατών τους, αναλαμβάνουν αυτές την έκδοση των πινακίδων, καθώς και την τοποθέτησή τους με κάθε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Επομένως, αν πάρεις αυτοκίνητο στην Τρίπολη(για παράδειγμα), η αντιπροσωπεία της Τρίπολης θα απευθυνθεί πρώτα στο νομαρχιακό τμήμα της Τρίπολης, και συγκεκριμένα νομίζω στο ΥΠ.Μετ.(νομίζω οτι εκείνοι σου εκδίδουν πινακίδες). Οι πινακίδες όμως, έρχονται κατά παρτίδες. Δεν ξέρω παρτίδες των πόσων, ή αν πάει με τα γράμματα ή τους αριθμούς. Λογικό άλλωστε, μια και κατασκευάζονται σε εργοστάσιο με περιορισμένο ρυθμό παραγωγής. Επομένως: Αν εσύ αγοράσεις αυτοκίνητο από την Τρίπολη, σε περίοδο που έχουν εξαντληθεί οι πινακίδες, κάνεις 2 τινά: Είτε λες στην αντιπροσωπεία "Όχι, εγώ θέλω ΤΡΕ πινακίδες, θα περιμένω 2 μήνες τη νέα παρτίδα" είτε σε ενημερώνουν οτι θα σου φέρουν από αλλου. Από που; ΛΟΓΙΚΟ. Από κάποιο κοντινό μέρος. Συνήθως από αυτό που συνεργάζεται πιο συχνά ο εκάστοτε αντιπρόσωπος. Για το παράδειγμά μας, μιλάμε είτε για το Άργος (ΑΡΕ) είτε για την Καλαμάτα (ΚΜΕ) είτε για την Κόρινθο (ΚΡΕ) είτε από την Πάτρα (AXI). Εν τούτοις, αν εσύ σόνι και καλά θές πινακίδες από τις Σέρρες (ΕΡΕ) επείδη έτσι έχεις κ**λά, δεν έχεις παρά να ανέβεις στις Σέρρες με όλα τα απαραίτητα χαρτιά, να πάρεις τις πινακίδες σου και να τις φέρεις να τις βάλεις. Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα ότι πινακίδες και να είχα. Αν και κάτι φορές, παίζει ρόλο (σε μερικά μέρη γράφουν...επιλεκτικά). Δεν καταλαβαίνω όμως το τόοοοσο πια μεγάλο ξενέρωμα αν έχω αυτοκίνητο στην Αθήνα με πινακίδες ΤΡΕ. Το μόνο που δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται είναι το ΚΤΕΟ. Πρέπει να το περνάς υποχρεωτικά στην επαρχία που ανήκουν οι πινακίδες σου; Αυτό αν το ξέρει κάποιος ας το διευκρινίσει. Ελπίζω να ξεκαθάρισα. Τι ασχετο ερωτημα εκανε ο resurection_boy? :confused: ΚΤΕΟ περνας οπου θελεις. Οταν ειναι η ωρα να περασεις στο νομο σου, πας σε οποιοδηποτε ΚΤΕο και περνας ;) . resurection_boy στη Ροδο τωρα δινουν ΙΒΧ-ΧΧΧΧ ιδιες με της Αθηνας. Δωσανε και λιγες ΜΗΑ τα Χριστουγεννα. Τα ΜΥΖ 1000-3100 τα δωσανε το καλοκαιρι. ΡΟΜ τα περισσοτερα εχουν τελειωσει και ειχαν αρχισει τα ΡΟΝ ωσπου τους τελειωσαν :mad: . Ενας εξυπνος που να μπορει να προβλεψει την ελλειψη πριν εμφανιστει δεν υπαρχει? Τοσο μυαλο θελει πια? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts