Jheremias Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος guru (28 Οκτ. 2004 , 00:47) Αυτό μπορώ να το κάνω εγώ :cool: Δες για παράδειγμα τις παρακάτω σελίδες: ● http://world-gazetteer.com/s/s_gr.htm ● http://www.kep.gov.gr/kep/kep.asp (δυστυχώς αυτή δεν παίζει με Firefox) ● http://www.opad.gr/html/map.htm Σύντομα θα κάνω τις αναγκαίες τροποποιήσεις στις σελίδες και θα δημοσιεύσω τα αρχεία με τους πίνακες. Ωραίος. Εγώ συνεχίζω παρατηρήσεις, και θα στείλω και το e-mail. Και αναμένουμε:) Περιμένετε post asap :) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Λοιπόν: Τρίπολη/Αρκαδία. Πινακίδες: ΤΡΑ/ΤΡΒ/ΤΡΕ (Τωρινές) ΧΥ/ΡΚ (Παλιότερες Διψήφιες) (Από το Αρκαδία)(Τελικά ίσως το ΡΙ της Λάρρισας και το ΜΙ της Λαμίας να έχουν την ίδια λογική των μεσαίων γραμμάτων). Επίσης είδα ένα ΟΟ το οποίο το έχω ξαναδεί μόνο στην Αθήνα και υποθέτω οτι πρέπει να είναι παλιό Αθηναικό. Άλλες που κυκλοφορούν: ΑΙΑ/ΑΤΑ/ΑΡΕ/ΑΡΑ (Υποθέτω οτι είναι όλες Αργίτικες) ΚΜΕ/ΚΜΑ/ (Υποθέτω Καλαμάτα) ΑΧΙ/ΑΧΜ (Πατρινές) ΕΜΑ=; Θα κάν edit το μεσημέρι με νέες παρατηρήσεις. Επίσης ψάχνω να βρω το e-mail του ΥΠΜΕΤ να στείλω, αλλά δεν το βρίσκω ρε γαμώτο... Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Mia parathrhsh: Extes eida kai IBN-**** .......Kalh tyxh Jheremias! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (30 Οκτ. 2004 , 11:10) ΑΙΑ/ΑΤΑ/ΑΡΕ/ΑΡΑ (Υποθέτω οτι είναι όλες Αργίτικες) To ΑΤΑ είναι από το νομό Άρτας... (όπως και τα ΑΤΒ, ΑΤΕ κλπ.) Το ΑΙΑ είναι από το Αγρίνιο ΕΜΑ=; Νομός Κυκλάδων. Προφανώς το ΕΜΑ προέρχεται από την πρωτεύουσα Ερμούπολη... ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seventh_heaven (30 Οκτ. 2004 , 16:44) Νομός Κυκλάδων. Προφανώς το ΕΜΑ προέρχεται από την πρωτέυουσα Ερμούπολη... ;) Το επιβεβαιώνω και εγώ. ;) Με την χαμηλή παρατηρητικότητα που έχω έχω δει και ΕΜΒ στη Σύρο. Τώρα αν παίζουν και άλλα, θα σας γελάσω... :o Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 telika ti ginetai me tis pinakides. mexri pote prepei na tis exoume allaksei?? pou na apeuthintho?? ti protinetai nees pinakides i autokolita. kai poso kostizoun?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Δεν νομιζω οτι υπαρχει χρονικο οριο αλλαγης των παλιων πινακιδων...Τωρα αν εννοεις αυτοκολλητα τα πλαισια των πινακιδων με το GR και να κρατησεις τις τωρινες πινακιδες¨οτι σ'αρεσει....τιμες δεν θυμαμαι, σιγουρα μπορει να βοηθησει καποιος συνthreadιτης.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Συγνώμη, δηλαδή πρέπει να αλλάξουμε τις πινακίδες μας και όλοι όσοι έχουμε παλιά αυτοκίνητα με τις παλιές πινακίδες? Και θα μας δώσουν τον ίδιο αριθμό σε καινούρια πινακίδα? Και θα πληρώσω κι από πάνω? Και θα κάθομαι να βιδώνω πάλι τις πινακίδες? Και να ψάχνω καινούρια λαστιχάκια για να μη γδάρω το χρώμα? Και να είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι αυτό το ελεεινό "8" στην καινούρια μου πινακίδα? Ρε, δε γ@μιούντ@ι να στρώσουν χαρακτήρα. :blink: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 looooooooooooooooooooooool:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 ...oxi den einai ypoxreotiko na allaxtoun oi pinakides... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dBpanos (31 Οκτ. 2004 , 10:47) ...oxi den einai ypoxreotiko na allaxtoun oi pinakides... Τι δεν είναι υποχρεωτικό... Δεν δίνεται καν η δυνατότητα! Jheremias όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν στον πίνακα στην 5η σελίδα! H Σύρος έχει φτάσει μέχρι ΕΜΖ... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loof Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Η Ευρυτανία (Καρπενήσι) τι πινακίδες έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 des selida 5........yparxei katalogos....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loof Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Υπάρχουν όλες εκτός από Ευρυτανία,γι'αυτό όποιος ξέρει ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Παιδια αν δλδ θελησω να παρω κι εγω καινουριες,μπορω...? Να αλλαξω δλδ τις ηδη υπάρχουσες... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 nai... alla den nomizw oti 8a pareis to idio noumero... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 οχι... δεν παιρνεις το ιδιο νουμερο... η δηλωνεις φθορα η απωλεια για την/τις πινακιδες σου κ σου δινουν καινουριο νουμερο... δεν θυμαμαι ποτε να ξαναδωσαν το ιδιο νουμερο μετα απο απωλεια η φθορα!αυτο παντως ειναι σιγουρο γιατι δυο κουμπαροι μου εχουν μαγαζια με αυτοκινητα εδω Θεσσαλονικη κ Αθηνα κ τα ξερω απο πρωτο χερι!το τελευταιο αμαξι του γαμπρου ενα Ροβερ 75 ειχε πινακιδες Ημαθιας κ ο προηγουμενος κατοχος του δεν τις αρεσε κ με εναν απο τους παραπανω τροπους τις αλλαξε με Θεσσαλονικιωτικες πινακιδες κ φυσικα καινουριο τελειως αριθμο! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Εντάξει, αλλάζεις τις πινακίδες (και άρα και αριθμό). Μετά τι γίνεται; Θέλουν αλλαγή άδειες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες, δηλώσεις στην εφορία, πιθανά ηλεκτρονικά διόδια και οτιδήποτε άλλο; Σαν πολύ φασαρία δεν είναι για να είναι πιο «όμορφες» οι πινακίδες; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Κατι μου λεει παντως οτι καμποσοι θα το εχουν κανει ηδη αυτο να αλλαξουν πινακιδες δηλαδη,γιατι εχω δει στο δρομο μοντελα 3ετιας και 4ετιας να εχουν νεου τυπου.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Οι πινακίδες σίγουρα αλλάζονται και χωρίς να αλλαχτεί το νούμερο. Έχω δει πλέον ένα σωρό αυτοκίνητα με πινακίδες Ζ και νέου τύπου πινακίδες. Απλά μάλλον θέλει μέσο αν δεν υπάρχει λόγος. Πιθανός λόγος πάντως είναι η κλοπή, σε αυτή τη περίπτωση εγώ ξέρω ότι σου δίνουν τα ίδια νούμερα. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 7 Νοέ. 2004 , 21:53) Κατι μου λεει παντως οτι καμποσοι θα το εχουν κανει ηδη αυτο να αλλαξουν πινακιδες δηλαδη,γιατι εχω δει στο δρομο μοντελα 3ετιας και 4ετιας να εχουν νεου τυπου.. :worry: τοτε παμε στην περιπτωση του μετ/νου αυτοκινητου κ συνηθως απο εξωτερικο που φυσικα ερχονται πχ απο Γερμανια κ τους δινονται νεα νουμερα! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 8 Νοέ. 2004 , 01:30) Οι πινακίδες σίγουρα αλλάζονται και χωρίς να αλλαχτεί το νούμερο. Έχω δει πλέον ένα σωρό αυτοκίνητα με πινακίδες Ζ και νέου τύπου πινακίδες. Απλά μάλλον θέλει μέσο αν δεν υπάρχει λόγος. Πιθανός λόγος πάντως είναι η κλοπή, σε αυτή τη περίπτωση εγώ ξέρω ότι σου δίνουν τα ίδια νούμερα. σε περιπτωση κλοπης των πινακιδων ειλικρινα δεν ξερω τι συμβαινει... οπως επισης δεν παιρνω ορκο για το τι συμβαινει αν καποιος ετσι απλα θελει να αλλαξει τις πινακιδες του κ ζητησει την αντικατασταση των παλιων με καινουριες! εγω προσωπικα θεωρω τις καινουριες απαισιες κ τις παλιες αυτες που εχω δηλ στο αυτοκινητο μου πολυ πιο ομορφες κ διακριτικες!αλλα αυτη ειναι μια προσωπικη κ μονο αποψη!φιλικα! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Εν ολιγοις,κανεις μας δεν ξερει κατι στα σιγουρα... Ναι,και εγω εχω δει παλιοτερες σειρες με καινουρια γραφη,και παλιοτερα αυτοκινητα με καινουριες πινακιδες...Αλλα ειναι μεταχειρισμενα συνηθως... Μπερδεμενος ειμαι ακομη... :rolleyes: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Προσωπικά, θεωρώ την "παλιά" γραφή πιό όμορφη και με μεγαλύτερη συνοχή. Οι νέες πινακίδες είναι πιό αραιογραμμένες και τα ψηφία είναι πιό άσχημα... ιδίως το 1... τί κουμούτσα είναι αυτή ρε παιδιά....! :blink: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson ( 8 Νοέ. 2004 , 13:41) Προσωπικά, θεωρώ την "παλιά" γραφή πιό όμορφη και με μεγαλύτερη συνοχή. Οι νέες πινακίδες είναι πιό αραιογραμμένες και τα ψηφία είναι πιό άσχημα... ιδίως το 1... τί κουμούτσα είναι αυτή ρε παιδιά....! :blink: δες και το 8...πλάθω κουλουράκια με τα δυο χεράκια... :rolleyes: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts