Shimpaku Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Σε chinese dev ηρθε αναβάθμιση και ηρθε η καμερα με Night επιλογη!!!! :) Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω εάν η θήκη που έχει μέσα η συσκευασία εφαρμόζει μια χαρά και είναι διακριτική σε πάχος. Υπάρχει περίπτωση να του βρω μια θήκη σκληρή όπως έχουν τα mi mix 2 ή 2s ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω εάν η θήκη που έχει μέσα η συσκευασία εφαρμόζει μια χαρά και είναι διακριτική σε πάχος. Υπάρχει περίπτωση να του βρω μια θήκη σκληρή όπως έχουν τα mi mix 2 ή 2s ? Spingen πάρε είναι κορυφαια! Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrAndreas Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω εάν η θήκη που έχει μέσα η συσκευασία εφαρμόζει μια χαρά και είναι διακριτική σε πάχος. Υπάρχει περίπτωση να του βρω μια θήκη σκληρή όπως έχουν τα mi mix 2 ή 2s ? Καλή είναι, αλλά μου έγινε πολύ γρήγορα κίτρινη γύρω από την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλή είναι, αλλά μου έγινε πολύ γρήγορα κίτρινη γύρω από την κάμερα Γενικά αυτές οι σιλικονατες κιτρινίζουν. Με την μπαταρία του κινητού είσαι ευχαριστημένος ; Ποσες ώρες SOT βγάζει και πόσο αναμονή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-xiaomi-poco-f1-mi-8/ Πολυ ωραία νέα! Άντε να έρθει... Εχει περάσει μια εβδομάδα που εχει κάνει αποστολή το Banggood.. Ποσο καιρό θέλει απο την εμπειρία σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-xiaomi-poco-f1-mi-8/ Πολυ ωραία νέα! Άντε να έρθει... Εχει περάσει μια εβδομάδα που εχει κάνει αποστολή το Banggood.. Ποσο καιρό θέλει απο την εμπειρία σας;9 εργάσιμες για Θεσσαλονίκη!!! Πριν κανά μήνα βέβαια. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Ένα workaround είναι να εγκαταστήσεις τον Nova launcher. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια: και "νορμάλ" launcher, και "νορμάλ" συμπεριφορά του παρατεταμένου πατήματος του home key. Mαλιστα. Απο μονο του δεν το υποστηριζει το MIUI, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 παιδια η συσκευη θερμαινεται? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 παιδια η συσκευη θερμαινεται? Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Έπαιζα μια ώρα asphalt 9 και ήταν όλα μια χαρά. Γενικά το κινητό είναι πολύ καλό από θέμα θερμοκρασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-xiaomi-poco-f1-mi-8/ Πολυ ωραία νέα! Άντε να έρθει... Εχει περάσει μια εβδομάδα που εχει κάνει αποστολή το Banggood.. Ποσο καιρό θέλει απο την εμπειρία σας; /QUOTE]Κατέβασα το apk κ την πέρασα.αυτο ήταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-xiaomi-poco-f1-mi-8/ Πολυ ωραία νέα! Άντε να έρθει... Εχει περάσει μια εβδομάδα που εχει κάνει αποστολή το Banggood.. Ποσο καιρό θέλει απο την εμπειρία σας; Το παρήγγειλα κι εγώ χθες απο gearbest και το αναμένω. Κατέβασα και το apk για την google camera για να είμαι έτοιμος και ήθελα να ρωτήσω:πώς θα την εγκαταστήσω; θα πετάξω χύμα το apk στην εσωτερική μνήμη του κινητού και θα κάνω απλά εγκατάσταση; root δεν χρειάζεται, έτσι; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία έκδοση (gcam) είναι για PIE 9 κάτι που δεν έχουμε πάρει ακόμα σε stable! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Την έβαλα αλλά κρασαρει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε παιδιά; Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Προσπαθώ να βρω αυτό το wallpaper http://www.mobile88.com/gen/prodspics/xiaomi/mi-8/xiaomi-mi-8_2018811124713_b.jpg άλλα όσες έχω κατεβαση είναι κακής ποιότητας Με το mui 10 το έχω χάσει και το χρησιμοποιούσα, αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το βρω σε καλή ποιότητα? Edited November 12, 2018 by andreasktm300 Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μπορούν με κάποιο τρόπο να μπουν τα gestures της Google (pie) αντί για αυτά της xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Κάτι ακόμα να ρωτήσω για αυτό το τηλέφωνο. Δεν είναι θέμα το notch που είναι τόσο μεγάλο και κρύβει τις ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος ; Απ' ότι είδα με το ζόρι φαίνονται η ώρα η μπαταρία και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Κάτι ακόμα να ρωτήσω για αυτό το τηλέφωνο. Δεν είναι θέμα το notch που είναι τόσο μεγάλο και κρύβει τις ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος ; Απ' ότι είδα με το ζόρι φαίνονται η ώρα η μπαταρία και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας Φεύγει τελείως το notch με ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Κάτι ακόμα να ρωτήσω για αυτό το τηλέφωνο. Δεν είναι θέμα το notch που είναι τόσο μεγάλο και κρύβει τις ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος ; Απ' ότι είδα με το ζόρι φαίνονται η ώρα η μπαταρία και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας Από ειδοποιήσεις μηδέν εις την γραμμήν. Ίσως το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα της συσκευής. Το notch το έκρυψα και το ξέχασα. Και να το ψάξω, δεν φαίνεται, λόγω AMOLED. Edited November 13, 2018 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Από ειδοποιήσεις μηδέν εις την γραμμήν. Ίσως το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα της συσκευής. Το notch το έκρυψα και το ξέχασα. Και να το ψάξω, δεν φαίνεται, λόγω AMOLED. Ειδοποιησεις εχει στις beta rom.Λογικα μεσα στον μηνα θα ερθει και στην stable μαζι με το android pie!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το έχω ακούσει, αλλά περιμένω να δω την υλοποίηση. Έχω τις αμφιβολίες μου για την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα της λύσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μιας και ενδιαφέρομαι να την αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα να γνωρίζω, τι εννοείτε όταν λέτε ότι δεν έχει ειδοποιήσεις; Για ποιες ειδοποιήσεις μιλάτε και σε ποιο σημείο της οθόνης δεν εμφανίζονται; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μιας και ενδιαφέρομαι να την αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα να γνωρίζω, τι εννοείτε όταν λέτε ότι δεν έχει ειδοποιήσεις; Για ποιες ειδοποιήσεις μιλάτε και σε ποιο σημείο της οθόνης δεν εμφανίζονται; Δεν εχει λαμπακι που να αλλαζει χρωματα. Εγω ποτε δεν με νοιαζει ουτε π το προσεχα στο Redmi note 3 pro.... αυτό νομιζω ότι λενε. Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Οι προδιαγραφές του αναφέρουν ότι έχει Notification LED, νομίζω.... Μήπως εννοούν κάτι άλλο; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Μιας και ενδιαφέρομαι να την αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα να γνωρίζω, τι εννοείτε όταν λέτε ότι δεν έχει ειδοποιήσεις; Για ποιες ειδοποιήσεις μιλάτε και σε ποιο σημείο της οθόνης δεν εμφανίζονται; Δεν εμφανίζονται στη μπάρα εργαλείων παρά μόνο αν την σύρεις προς τα κάτω. Αναφερόμαστε στα εικονίδια ειδοποιήσεων. Το θέμα αυτό θα διορθωθεί με το που έρθει η νέα αναβάθμιση σε Android 9 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://imgur.com/a/sZ2HwaW πχ Στην δεύτερη φωτό με την αρχική οθόνη,πάνω αριστερά εμφανίζεται λες και δεν έχω ειδοποίηση, ενώ αν τραβήξω την μπάρα προς τα κάτω, έχω. Edited November 13, 2018 by Stavros750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts