Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω εάν η θήκη που έχει μέσα η συσκευασία εφαρμόζει μια χαρά και είναι διακριτική σε πάχος. Υπάρχει περίπτωση να του βρω μια θήκη σκληρή όπως έχουν τα mi mix 2 ή 2s ?

Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω εάν η θήκη που έχει μέσα η συσκευασία εφαρμόζει μια χαρά και είναι διακριτική σε πάχος. Υπάρχει περίπτωση να του βρω μια θήκη σκληρή όπως έχουν τα mi mix 2 ή 2s ?

Spingen πάρε είναι κορυφαια!

Καλή είναι, αλλά μου έγινε πολύ γρήγορα κίτρινη γύρω από την κάμερα

Καλή είναι, αλλά μου έγινε πολύ γρήγορα κίτρινη γύρω από την κάμερα

Γενικά αυτές οι σιλικονατες κιτρινίζουν. Με την μπαταρία του κινητού είσαι ευχαριστημένος ; Ποσες ώρες SOT βγάζει και πόσο αναμονή ;

https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-xiaomi-poco-f1-mi-8/

Πολυ ωραία νέα! Άντε να έρθει... Εχει περάσει μια εβδομάδα που εχει κάνει αποστολή το Banggood.. Ποσο καιρό θέλει απο την εμπειρία σας;

Πολυ ωραία νέα! Άντε να έρθει... Εχει περάσει μια εβδομάδα που εχει κάνει αποστολή το Banggood.. Ποσο καιρό θέλει απο την εμπειρία σας;

9 εργάσιμες για Θεσσαλονίκη!!! Πριν κανά μήνα βέβαια.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα workaround είναι να εγκαταστήσεις τον Nova launcher. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια: και "νορμάλ" launcher, και "νορμάλ" συμπεριφορά του παρατεταμένου πατήματος του home key.

Mαλιστα. Απο μονο του δεν το υποστηριζει το MIUI, ε?

παιδια η συσκευη θερμαινεται?

Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Έπαιζα μια ώρα asphalt 9 και ήταν όλα μια χαρά. Γενικά το κινητό είναι πολύ καλό από θέμα θερμοκρασίας

/QUOTE]Κατέβασα το apk κ την πέρασα.αυτο ήταν?

Το παρήγγειλα κι εγώ χθες απο gearbest και το αναμένω. Κατέβασα και το apk για την google camera για να είμαι έτοιμος και ήθελα να ρωτήσω:πώς θα την εγκαταστήσω; θα πετάξω χύμα το apk στην εσωτερική μνήμη του κινητού και θα κάνω απλά εγκατάσταση;

root δεν χρειάζεται, έτσι;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία έκδοση (gcam) είναι για PIE 9 κάτι που δεν έχουμε πάρει ακόμα σε stable!

Προσπαθώ να βρω αυτό το wallpaper http://www.mobile88.com/gen/prodspics/xiaomi/mi-8/xiaomi-mi-8_2018811124713_b.jpg άλλα όσες έχω κατεβαση είναι κακής ποιότητας

Με το mui 10 το έχω χάσει και το χρησιμοποιούσα, αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το βρω σε καλή ποιότητα?

Edited by andreasktm300
Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8

Κάτι ακόμα να ρωτήσω για αυτό το τηλέφωνο. Δεν είναι θέμα το notch που είναι τόσο μεγάλο και κρύβει τις ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος ; Απ' ότι είδα με το ζόρι φαίνονται η ώρα η μπαταρία και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας

Κάτι ακόμα να ρωτήσω για αυτό το τηλέφωνο. Δεν είναι θέμα το notch που είναι τόσο μεγάλο και κρύβει τις ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος ; Απ' ότι είδα με το ζόρι φαίνονται η ώρα η μπαταρία και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας

Φεύγει τελείως το notch με ρύθμιση.

Από ειδοποιήσεις μηδέν εις την γραμμήν. Ίσως το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα της συσκευής.

Το notch το έκρυψα και το ξέχασα. Και να το ψάξω, δεν φαίνεται, λόγω AMOLED.

Edited by cirith

Από ειδοποιήσεις μηδέν εις την γραμμήν. Ίσως το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα της συσκευής.

Το notch το έκρυψα και το ξέχασα. Και να το ψάξω, δεν φαίνεται, λόγω AMOLED.

Ειδοποιησεις εχει στις beta rom.Λογικα μεσα στον μηνα θα ερθει και στην stable μαζι με το android pie!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το έχω ακούσει, αλλά περιμένω να δω την υλοποίηση. Έχω τις αμφιβολίες μου για την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα της λύσης...

Μιας και ενδιαφέρομαι να την αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα να γνωρίζω, τι εννοείτε όταν λέτε ότι δεν έχει ειδοποιήσεις;

Για ποιες ειδοποιήσεις μιλάτε και σε ποιο σημείο της οθόνης δεν εμφανίζονται;

OnePlus 6, A6000

Μιας και ενδιαφέρομαι να την αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα να γνωρίζω, τι εννοείτε όταν λέτε ότι δεν έχει ειδοποιήσεις;

Δεν εχει λαμπακι που να αλλαζει χρωματα. Εγω ποτε δεν με νοιαζει ουτε π το προσεχα στο Redmi note 3 pro.... αυτό νομιζω ότι λενε.

Οι προδιαγραφές του αναφέρουν ότι έχει Notification LED, νομίζω....

Μήπως εννοούν κάτι άλλο;

OnePlus 6, A6000

Δεν εμφανίζονται στη μπάρα εργαλείων παρά μόνο αν την σύρεις προς τα κάτω. Αναφερόμαστε στα εικονίδια ειδοποιήσεων. Το θέμα αυτό θα διορθωθεί με το που έρθει η νέα αναβάθμιση σε Android 9

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://imgur.com/a/sZ2HwaW πχ

Στην δεύτερη φωτό με την αρχική οθόνη,πάνω αριστερά εμφανίζεται λες και δεν έχω ειδοποίηση, ενώ αν τραβήξω την μπάρα προς τα κάτω, έχω.

Edited by Stavros750