greg2310 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Επειδη δοκιμασα το miui12 μπορω να πω οτι ειναι διαφορετικο,καλυτερο κατ εμε,πιο ομορφο και πολυ σμουθ στη τελευταία beta...το mi8 ακομα με καλύπτει σε καθε τομεα ..η μπαταρια ισως αλλα με τη χρηση που κανω μου αρκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Δεν καταλαβαίνω γιατί ,ανυπομονούν κάποιοι να πάρουν το miui 12 ,έχοντας ξεκινήσει από το miui 9,το μόνο νέο που βλέπω σε κάθε έκδοση είναι ότι η διαρκεια της μπαταρίας μειώνεται.Προσωπικα κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να το γυρίσω σε παλιότερη έκδοση miui ή custom rom ,μπας και πιάσω τη διάρκεια που είχα αρχικά...ξέρω λόγω χρήσης προφανώς η μπαταρία δεν έχει πλέον την ίδια χωριτικοτικοτητα,αλλά έχω κουραστεί με ιδία χρήση ξαφνικά να βλέπω το κινητό έτοιμο να κλείσει...Δεν ξέρω αν είναι θέμα βελτιστοποίησης ή απλά πρέπει η διάρκεια της μπαταρίας σιγά σιγά να φθηνει μέχρι να καθίσταται ένα κινητό μη χρησιμοποιήσουμε λόγω drain από ενημερώσεις.Ολα καλά και άγια με το mi 8 αλλά η xiaomi με έχει απογοητεύσει στο θέμα ενημερώσεων.Καλυτερα να είχε πάρει μια ενημέρωση και να καθόταν έτσι όπως έπρεπε ,πάρα 3-4 με bugs και μόνιμο drain battery εγώ έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις και η συσκευή από μπαταρία είναι μία χαρά. Διαβάζω αυτά που έγραψες και υποθέτω ότι η κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία, η για κάποιο λόγο έχει χαλάσει η μπαταρία σου πρόωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Προσωπικά όπως είπες γιατί σε μένα η μπαταρία είναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Eχω την συσκευη 1.5 χρονο και την χρησιμοποιω με gestures, οχι με home button κτλ. Προχτες ανακαλυψα οτι αν κανεις swipe up σε μια απο τις δυο κατω γωνιες, ανοιγει το google assistant. Αργησα λιγο αλλα ενταξει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Eχω την συσκευη 1.5 χρονο και την χρησιμοποιω με gestures, οχι με home button κτλ. Προχτες ανακαλυψα οτι αν κανεις swipe up σε μια απο τις δυο κατω γωνιες, ανοιγει το google assistant. Αργησα λιγο αλλα ενταξει:p Φίλε είσαι ο καλύτερος και εγώ πάνω από 1,5 χρόνο τώρα δεν το ήξερα χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Παιδιά αυτό με το Google assistant είναι αναβάθμιση του τελευταίου μήνα ..οπότε μην ανχωνεστε ..στην αρχή κιόλας άνοιγε τα Google news Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Παιδιά αυτό με το Google assistant είναι αναβάθμιση του τελευταίου μήνα ..οπότε μην ανχωνεστε ..στην αρχή κιόλας άνοιγε τα Google news Α δεν το ηξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 (edited) Α δεν το ηξερα. Αυτό το ξεκλείδωμα επιπλέον λειτουργιών βοηθού τι κάνει γιατί εμένα μου λέει να κοιτάξω την σύνδεση μου.Τα δουλεύετε εσείς αυτά;Μόνο αγγλικά υπάρχουν σε ελληνικά τίποτα; Edited June 9, 2020 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Σε ελληνικά ακόμα τουλάχιστον τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Η xiaomi λέει ετοιμάζει κινητό με 16gb μνήμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Καλημερα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω ,μετά από ένα ολόκληρο χρόνο,reset ,γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να κρατήσω back up με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό ,ώστε να τις βρω πιο εύκολα μετά ;Επίσης ,επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα των κινητών ,μήπως ξέρετε αν με το reset ,θα σβηστούν και οι επαφές που δεν είναι περασμένες στην σιμ; Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Καλημερα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω ,μετά από ένα ολόκληρο χρόνο,reset ,γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να κρατήσω back up με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό ,ώστε να τις βρω πιο εύκολα μετά ;Επίσης ,επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα των κινητών ,μήπως ξέρετε αν με το reset ,θα σβηστούν και οι επαφές που δεν είναι περασμένες στην σιμ; Ευχαριστώ ! Καλημέρα. Εάν πας ρυθμίσεις, google εκεί έχει την επιλογή για δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας. Μπορεί να είναι ήδη ενεργοποιημένη. Πατώντας την επιλογή θα δεις ότι σου λέει εάν θες να κάνει αντίγραφο για τις εφαρμογές, επαφές κλπ. Οπότε όταν κάνεις φορμάτ και βάλεις το μέιλ σου , επαναφέρει το αντίγραφο και περνάει μόνο του τις εφαρμογές. αν και θεωρώ ότι όταν κάνεις φορμάτ το ιδανικό είναι να τα βάλεις όλα απο την αρχή ένα ένα για να γίνει "καθαρή" εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Καλησπέρα παιδιά .. σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα e learning αλλά βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου και δεν έχω υπολογιστές λάπτοπ παρά μόνο το mi8 μου ..η ερώτηση είναι εξής σκέφτομαι να τα κάνω μέσο Skype αλλά θα χρειαστώ μεγαλύτερη οθόνη και σύνδεση μέσω αυτής με το mi8 μπορείτε να μου προτείνετε λογικά το hub που θα χρειαστώ και τι πρέπει να έχει η οθόνη που θα αγοράσω και αν έχει κάποιος εμπειρία με τέτοιο είδος set-up για να μου πει περίπου πως θα δουλεύει και αν είναι εφικτό , ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 αυτή είναι με parrot 7.3.020 V6, η προτελευταια εκδοση δηλαδη.. δοκιμασα και την V7 αλλά όταν πατούσα να εστιάσει θόλωνε ολο το κάδρο και δεν έστρωνε αν δεν έκλεινες την εφαρμογή η V6 δουλεύει άψογα και την προτείνω IMG_20200615_205522 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Λοιπόν μόλις το αγόρασα κι εγώ από skroutzομάγαζο και όπως, αν θυμάμαι καλά, είπε και κάποιος άλλος εδώ μέσα είναι παραεισαγωγή από Ιταλία και έχει κάποιες εφαρμογές της ΤΙΜ. Έχει Android version OPM1.171019.026 και MIUI version MIUI Global Stable10.0.4.0(OEATIMFH). Μου έβγαλε update V11.0.2.0.PEAITTI. Τι κάνω; Το αφήνω έτσι ή θα έχω πρόβλημα; Μήπως πρέπει να βάλω άλλη ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Λοιπόν μόλις το αγόρασα κι εγώ από skroutzομάγαζο και όπως, αν θυμάμαι καλά, είπε και κάποιος άλλος εδώ μέσα είναι παραεισαγωγή από Ιταλία και έχει κάποιες εφαρμογές της ΤΙΜ. Έχει Android version OPM1.171019.026 και MIUI version MIUI Global Stable10.0.4.0(OEATIMFH). Μου έβγαλε update V11.0.2.0.PEAITTI. Τι κάνω; Το αφήνω έτσι ή θα έχω πρόβλημα; Μήπως πρέπει να βάλω άλλη ROM;Global stable ROM έχει γιατι να μην αναβαθμίσεις; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δεν ξέρω, ρωτάω. Παλιά στο Ζ3 Compact που είχα, αν το είχες πάρει π.χ. από Cosmote και είχε την δική της rom, έπαιρνες τις αναβαθμίσεις με σημαντική καθυστέρηση. Μάλιστα η τελευταία ενημέρωση δεν ήρθε ποτέ. Κάποιοι επέλεξαν να το flashάρουν με την στάνταρ έκδοση εξ αρχής. Δεν ξέρω από Xiaomi και λέω μήπως ισχύει κάτι αντίστοιχο με την rom της ΤΙΜ, οπότε να μην κάτσω και κάνω όλες τις ενημερώσεις άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Παντως απο αναβαθμισεις δεν παιρνει τωρα τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Το ξέρω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η τελευταία global stable είναι η 11.0.6, αλλά εμένα σταμάτησε τις αναβαθμίσεις στην 11.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Το ξέρω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η τελευταία global stable είναι η 11.0.6, αλλά εμένα σταμάτησε τις αναβαθμίσεις στην 11.0.2. Τώρα με ποια έκδοση εισαι ? Γράψε και τους αριθμούς και τα γράμματα 11.xxxx και τα γράμματα που έχει στην παρένθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Τώρα με ποια έκδοση εισαι ? Γράψε και τους αριθμούς και τα γράμματα 11.xxxx και τα γράμματα που έχει στην παρένθεση. Την 11.0.2.0(PEAITTI) και δεν με αφήνει να βάλω π.χ. την 11.0.4.0.QEAMIXM με τον updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 (edited) Έβγαλε σήμερα αναβάθμιση για την εκκαθάριση και εξαφανίστηκε το εικονίδιο από τότε! Το κίτρινο με το σκουπάκι! Ενώ υπάρχει στην αποθήκη εφαρμογών ! Τι παίζει ; http://img4.imagetitan.com/img4/small/22/22_img_20200617_185925.jpg Edited June 17, 2020 by mach3 Δεν εμφανίζεται η εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Εμένα γενικά τον τελευταίο καιρό μου εξαφανιζονται εφαρμογές μετά επανέρχονται και εξαφανιζονται άλλες δε ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Εμένα γενικά τον τελευταίο καιρό μου εξαφανιζονται εφαρμογές μετά επανέρχονται και εξαφανιζονται άλλες δε ξέρω τι παίζει. Είναι λίγος καιρός τώρα που μου το κάνει και εμένα και συγκεκριμένα με το YouTube.. η εφαρμογή υπάρχει στο app tray αλλά εξαφανίζεται από την αρχική σελίδα.. αν την ξανά βάλω μένει κανονικά και μετά από επανεκκίνηση ξαφνικά έχω δυο εικονίδια. Θεώρησα πως είναι κάποιο κόλλημα του πακέτου εικονίδια γιατί το άλλαξα πριν κάνα δίμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Εγώ έχω την 11.0.4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts