Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για του λόγου το αληθές, το φόρτισα αργά το απόγευμα μέχρι το 100% και σκάλισα όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι που η μπαταρία έπεσε από το 91 στο 90%. Τα ΠΑΝΤΑ ήταν ανοιχτά! Ορίστε αποτέλεσμα. Με αναγωγή θα βγάλει πάνω από 8 ώρες SOT οπότε τις 6 ώρες που ισχυρίζομαι τις βγάζει πάρα πολύ άνετα.

PSX-20200319-000815.jpg

Σίγουρα είναι μια εκτίμηση της μπαταρίας. Καμία μπαταρία δεν έχει πλήρη απόδοση από τη στιγμή που το παίρνεις. Και σε μένα εκτίμηση είναι το 78%. Συγκεκριμένα, 2 βδομάδες πριν μου έδειχνε 77, τώρα 78. Αν μιλάγα για ίδια έκδοση android 8, δηλαδή σε σχέση με παλιότερα, θα είχα μια ποιο σωστή εικόνα. Πάντως μετά από τόσες φορτίσεις σε μένα, λογικό μου φαίνεται η πτώση στην απόδοση της, και πάλι καλά είναι. Στην εκτίμηση της μπαταρίας λέει ακόμα good. Μια αλλαγή τώρα τελευταία που είχα δει, είναι ότι φορτίζει λίγο πιο γρήγορα, δηλαδή σε μία ώρα, από 5% φτάνει στο 92% περίπου, και τελειώνει 100% σε 1 ώρα και 20 λεπτά. Πριν, από γύρω στο 5-10% πήγαινε 78% σε μία ώρα και πλήρης 100 σε 1.5 ώρα. Παρόλα αυτά, δεν έχω απότομες πτώσεις τύπου, από 80 να πέσει 60, ή αν κάνω επανεκκίνηση, από κάποιο ποσοστό να πέσει σε άλλο πολύ κάτω. Αυτά πιστεύω είναι καλά σημάδια για να κρατηθεί μέχρι και 2 χρόνια (το αγόρασα 9/2018).

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά γιατί όταν βγάζω φωτογραφίες και εστιάζω σε προσωπα μου τα βγάζει λιγάκι θολά ενώ η υπόλοιπη φωτογραφία βγαίνει καθαρή; Το έχετε παρατηρήσει;

Παιδιά γιατί όταν βγάζω φωτογραφίες και εστιάζω σε προσωπα μου τα βγάζει λιγάκι θολά ενώ η υπόλοιπη φωτογραφία βγαίνει καθαρή; Το έχετε παρατηρήσει;

Κοίτα μην βγάζεις στην λειτουργία πορτραίτο.

Τα τελικά αποτελέσματα της δοκιμής μπαταρίας μετά από πλήρη φόρτιση και λίγο πριν εξαντληθεί εντελώς. Κράτησε σχεδόν 24 ώρες, με ΟΛΑ ανοιχτά (Data, 4G, VoLTE, VoWiFi, NFC, AOD), με πάνω από 6 ώρες SOT, με πτώση μόνο 2% κατά την διάρκεια του οκταώρου που έμεινε ανοικτό αλλά αχρησιμοποίητο την νύχτα, ενώ την ημέρα ήταν στο αυτοκίνητο και βολτάριζε σε υψόμετρο 1500 μέτρων, συνεχώς σε αδύναμο δίκτυο 4G μέσω του οποίου έγιναν κλήσεις περίπου 10 λεπτών και ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ μέσω του Messenger διάρκειας ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ μέσω δεδομένων του αδύναμου 4G. Έγινε ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ χρήση των Facebook, Messenger, Instagram, Chrome, Photoshop Express και της Κάμερας.

Eπαναλαμβάνω ότι το τηλέφωνο στήθηκε επίτηδες από το μηδέν, χωρίς την χρήση κανενός backup της Google ή της Xiaomi (εκτός από τις επαφές).

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για συσκευή τέτοιας "ιπποδύναμης", ειδικά για όσους χαρακτήρισαν την μπαταρία του ως "άθλια"!!!!!

Clipboard.jpgjobs related to forensics

Αυτοί που χαρακτηρίζουν την μπαταρία του ως άθλια μάλλον θέλουν να έχει καμία μπαταρία αυτοκινήτου για να είναι ικανοποιημένοι.... έλεος πια με αυτό το θέμα, για τα χαρακτηριστικά του η μπαταρία του είναι μια χαρά.....

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τα τελικά αποτελέσματα της δοκιμής μπαταρίας μετά από πλήρη φόρτιση και λίγο πριν εξαντληθεί εντελώς. Κράτησε σχεδόν 24 ώρες, με ΟΛΑ ανοιχτά (Data, 4G, VoLTE, VoWiFi, NFC, AOD), με πάνω από 6 ώρες SOT, με πτώση μόνο 2% κατά την διάρκεια του οκταώρου που έμεινε ανοικτό αλλά αχρησιμοποίητο την νύχτα, ενώ την ημέρα ήταν στο αυτοκίνητο και βολτάριζε σε υψόμετρο 1500 μέτρων, συνεχώς σε αδύναμο δίκτυο 4G μέσω του οποίου έγιναν κλήσεις περίπου 10 λεπτών και ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ μέσω του Messenger διάρκειας ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ μέσω δεδομένων του αδύναμου 4G. Έγινε ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ χρήση των Facebook, Messenger, Instagram, Chrome, Photoshop Express και της Κάμερας.

Eπαναλαμβάνω ότι το τηλέφωνο στήθηκε επίτηδες από το μηδέν, χωρίς την χρήση κανενός backup της Google ή της Xiaomi (εκτός από τις επαφές).

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για συσκευή τέτοιας "ιπποδύναμης", ειδικά για όσους χαρακτήρισαν την μπαταρία του ως "άθλια"!!!!!

Clipboard.jpgjobs related to forensics

Δεν είναι άσχημα, οπότε υπολογίζω με νορμάλ χρήση 5-5.5 ώρες.

Για κάποιους όπως εμένα είναι πολύ λίγο άλλοι βολεύονται, ο καθένας έχει άλλες ανάγκες. Για μένα είναι μέτρια η μπαταρία του.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Οταν γράφεις μέχρι να εξαντληθεί εντελώς τι εννοείς; πόσο;;

Εγω επειδή κρατάω τα τηλέφωνα 2-3 χρόνια και δεν θέλω σε 6 μήνες να αλλάξω μπαταρία δεν αφήνω την μπαταρία να κατεβαίνει χαμηλά 20-25% πάω. Το να κατέβει χαμηλά μια στο τόσο δεν είναι θέμα.

Όταν η μπαταρία πάει χαμηλά καταστρέφετε δεν κάνει καλό, αυτό εννοώ νορμάλ χρήση.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το γνωρίζω αυτό, 100-0 είναι η μέτρηση του sot, για αυτό είπα σε νορμάλ χρήση έχει 5-5.5 , εγώ από 100-20% παίζω 7-8 ώρες, αυτό θεωρώ το πραγματικό sot αν το αφήσω να πάει 0 θα πιάσω 10 ώρες .

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ξαναπήρα μετά από ενάμισι χρόνο με κόστος 200 ευρώ από τον Γερμανό. Απορώ τι έχανα τόσον καιρό! Και απορώ γιατί έχασαν την ευκαιρία να το αγοράσουν σ' αυτήν την τιμή όλοι αυτοί που παιδεύονται με τα φτηνιάρικα αυτής της τιμής αλλά έχουν να λένε ότι είναι μοντέλα 2020!!! Αυτή η ποιότητα χαρακτηριστικών και κατασκευής ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ στα κινητά αυτής της κατηγορία τιμής. Ούτε AMOLED, ούτε επιδόσεις Snapdragon 845, ούτε αυτή η κάμερα, ούτε μεταλλικό πλαίσιο (όλα πλαστικά είναι) ούτε, ούτε....! Με τον δικό του launcher αλλά με συρτάρι εφαρμογών, με την GCam του Urnix MONO για αργές νυχτερινές λήψεις, με μια Spigen και μια ΠΟΛΥ ποιοτική ζελατίνα από Γερμανία (και όχι κινεζιά, χοντρό tempered glass που χαλάει όλη την αίσθηση) έχεις μια ναυαρχίδα με κόστος μάλλον αστείο.

Τι ζελατίνα βάλατε?

Εγώ αυτήν που έβαλα είναι κακή αλλά δεν καλύπτει τους αισθητήρες της οθόνης..

Μια πιο ποιοτική που είδα η οποία κάλυπτε όλη την οθόνη φοβήθηκα να την βάλω διότι διάβασα ότι μερικές φορές δημιουργεί πρόβλημα στους αισθητήρες της.

Spigen GLAS.tR.

Σαν να μην υπάρχει. Την φοράς και την ξεχνάς.

Και εγώ αυτό φοραω ,σχεδόν ενα χρόνο.πολλοι που έχουν πιάσει το κινητό δεν κατάλαβαν ότι έχει τζάμι πάνω και όταν τους το έλεγα το έβλεπαν. Τόσο άψογη εφαρμογή

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περί Spigen Glas.tr ο λόγος!

It's liquid crystals which dry after being applied and form an additional layer on top of the glass, in most cases fusing with the glass below.

And that layer can get scratched, resulting in a scratch like any other ( which can't be removed ).

Καλά είναι να ξέρει αυτός στον οποίο απευθύνετε συστάσεις ότι ΚΑΙ γρατζουνίζεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ από την πολύτιμη amoled οθόνη σας!

Από πού είναι αυτό που παραθέτεις;εγώ μπήκα και στο site της εταιρίας δε λέει κάτι τέτοιο, επίσης δεν έχω διαβάσει πουθενά καμία κριτική που να αναφέρει το συγκεκριμένο.

Δεν ξέρεις ότι μπορείς κάνεις αναζήτηση όλου του παρατιθέμενου κειμένου μέσω Google search???

Ξέρεις τι είναι αυτό το υγρό;;; Aυτό ακριβώς που γράφει. Υγροί κρύσταλλοι που δημιουργούν ένα στρώμα ΠΑΝΩ στην οθόνη...ΜΟΝΙΜΑ! Αν ζοριστούν....γρατζουνίζονται. Αν γρατζουνιστούν χρειάζεται άλλη επίστρωση από το ίδιο υγρό. Αν τοποθετηθούν ΔΕΝ αφαιρούνται. Όποιος θέλει να κολλήσει μια επίστρωση "γυαλιού" πάνω στην οθόνη του ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, χωρίς να μπορεί να την αφαιρέσει, ΑΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!

Can liquid glass be removed?

Can it be removed? No. Once it is applied it is embedded in your glass. Unlike traditional tempered glass screen protectors, there is nothing to remove.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/accessories/tried-spigen-glas-tr-nano-liquid-t3829589

https://www.mobilereviews-eh.ca/the-ultimate-guide-to-liquid-screen-protectors/

Καταρχήν ηρέμησε.Το νημα είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον όχι να κράζουμε με το παραμικρό.οταν αναφέρεις κάποιες προδιαγραφές οφειλεις να παραθέτεις και την πηγή, τι Google search μου λες. από εκεί και πέρα όπως είπε και ο φίλος μιλάμε για γυαλί.

Και εγώ σε αυτό αναφέρομαι, 3 έχω αλλάξει και αν χρειαστεί πάλι τέτοιο θα πάρω, αρκεί να προσέξετε λίγο στην τοποθέτηση

Kατ' αρχήν δεν με ξέρεις για να κάνεις συστάσεις. Έτσι είμαι εγώ ήρεμος. Κι αν δεν ήμουν, πάλι δεν θα άλλαζα επειδή θέλεις εσύ.

Για παράθεσε τώρα εσύ τις προδιαγραφές από το site της εταιρείας!!!

Ο τρόπος που γράφεις τα λέει όλα. Και σταματάω εδώ γιατί γεμίζουμε το topic με ανούσια πράγματα. Δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω τον καυγά που θες να δημιουργήσεις. Οι υπόλοιποι ας κρίνουν.

Kατ' αρχήν δεν με ξέρεις για να κάνεις συστάσεις. Έτσι είμαι εγώ ήρεμος. Κι αν δεν ήμουν, πάλι δεν θα άλλαζα επειδή θέλεις εσύ.

Για παράθεσε τώρα εσύ τις προδιαγραφές από το site της εταιρείας..."ως οφείλεις"!!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είστε βέβαιοι ότι αυτό είναι 100% original Spigen;;; Το site της εταιρείας δεν το αναφέρει. Παρέθεσα λινκ πιό πανω.

Λες να μην είναι original; εγώ πιστεύω πως ναι, πέρα από την συσκευασία τέτοια ποιότητα σε γυαλί δύσκολα βλέπεις, τέλεια αφή, χωρίς δαχτυλιές, εφαρμόζει τέλεια, με λίγα λόγια είναι σαν να μην έχεις tempered glass, δεν ενοχλεί σε κάτι, λίγο δύσκολο να είναι μαϊμού το συγκεκριμένο, τα χαμηλής ποιότητας τα βγάζεις από την πρώτη μέρα, τέλος και μαϊμού να είναι πάλι δεν το αλλάζω :)

Κάνει για το mi 8 pro.

Εννοώ εχει διάφορα (νομίζω στο notch) με το mi 8 pro???

Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Παιδιά ποια gcam έχετε και λειτουργεί απρόσκοπτα;

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδιά ποια gcam έχετε και λειτουργεί απρόσκοπτα;

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/

Έχω μια εφαρμογή για drone στο κιν (freeflight 6)και ως πριν λίγο καιρό λειτουργούσε σωστά..όταν πάταγα το κουμπάκι που έχω κυκλώσει στη φωτο μου εμφάνιζε στο πλαίσιο να στείλω εμαιλ το αρχείο .json ή να το στείλω με bluetooth. Τώρα μόλις πατάω το κουμπακι που έχω κυκλώσει όπως βλέπετε μου εμφανίζει εκτύπωση ή αποστολή σε κοντινή συσκευή αλλά tv.

https://imgur.com/a/xAKoHKc

Μήπως έχει πειραχτεί καμιά ρύθμιση στις ρυθμίσεις εφαρμογών; Κάτι πρέπει να έγινε με το τελευταίο update.. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει; :O

...Life goes on...;)

Aπορω που κάποιοι έχετε θέμα με τη μπαταρία του. Ίσα-ίσα που θα έλεγα οτι ειναι από τα δυνατα του σημεία.

Και σε μένα μια χαρά η μπαταρία .... Εάν όλη μέρα το έχετε στο χέρι τι να σε κάνει ;

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different