chewbacca222 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Τελικά έχει βρει κανείς κάποια λύση γι αυτό? Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει!!!Και σε εμένα σταμάτησε να το κάνει πλέον. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Όταν είμαστε σε περιαγωγή και κάνουμε μια κλήση στην Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνει αυτόματα μπροστά το +30 ? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μα φυσικά! Από το dialer -> Ρυθμίσεις κλήσεων -> Τοποθεσία Όλα τα option είναι εκεί. Συνήθως εξωτερικό χρησιμοποιώ data... Εν ολίγης είναι στην ευχέρεια σου.. να τα δοκιμάσεις πως λειτουργούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Τελικά έχει βρει κανείς κάποια λύση γι αυτό? Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει!!! Και σε μενα το εκανε 2-3 μερες μετα το hard reset αλλα πλεον εχει σταματησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία παρατηρώ ότι η φόρτιση του κινητού γίνεται πολύ πιο γρήγορα, δηλαδή στη μία ώρα φόρτισης, από 5% φτάνει το 92%. Παλιότερα γύρω στη μία ώρα, βρισκόταν κοντά στο 78%. Γενικότερα μετά το android 10, είδα και πτώση μπαταρίας, αλλά και τελευταία πολύ πιο γρήγορη φόρτιση. Στη μπαταρία με το *#*#6485#*#* είμαι στο 77% υγεία. Δυστυχώς πριν το android 10, δεν είχα τσεκάρει. Μήπως με το νέο λογισμικό είναι λίγο πιο γρήγορη η φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους ,παρατηρώ τελευταία και μετά την αναβάθμιση σε android 11 ότι υπάρχει αρκετά σοβαρό θέμα με την μπαταρία ,και όχι μόνο 10-15%που αναφέρω πιο πάνω.Συγκεκριμενα από τις εφτά το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα ,έχω μείνει με 20% μπαταρία ...ενώ άλλες φορές με ίδια ακριβώς χρήση ,κράταγε τουλάχιστον μέχρι τις εννιά με δέκα το βραδυ...Υπάρχει κάποια λύση ή να περιμένουμε νέο update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία παρατηρώ ότι η φόρτιση του κινητού γίνεται πολύ πιο γρήγορα, δηλαδή στη μία ώρα φόρτισης, από 5% φτάνει το 92%. Παλιότερα γύρω στη μία ώρα, βρισκόταν κοντά στο 78%. Γενικότερα μετά το android 10, είδα και πτώση μπαταρίας, αλλά και τελευταία πολύ πιο γρήγορη φόρτιση. Στη μπαταρία με το *#*#6485#*#* είμαι στο 77% υγεία. Δυστυχώς πριν το android 10, δεν είχα τσεκάρει. Μήπως με το νέο λογισμικό είναι λίγο πιο γρήγορη η φόρτιση?Πώς βλέπεις την υγεία της μπαταρίας; Δεν βλέπω πουθενά ποσοστό; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους ,παρατηρώ τελευταία και μετά την αναβάθμιση σε android 11 ότι υπάρχει αρκετά σοβαρό θέμα με την μπαταρία ,και όχι μόνο 10-15%που αναφέρω πιο πάνω.Συγκεκριμενα από τις εφτά το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα ,έχω μείνει με 20% μπαταρία ...ενώ άλλες φορές με ίδια ακριβώς χρήση ,κράταγε τουλάχιστον μέχρι τις εννιά με δέκα το βραδυ...Υπάρχει κάποια λύση ή να περιμένουμε νέο update ? Μαλλον εννοεις MIUI 11 ? android 10 ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Πώς βλέπεις την υγεία της μπαταρίας; Δεν βλέπω πουθενά ποσοστό; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει ξαναειπωθεί αυτό σε προηγούμενα post. Όταν πατήσεις τον κωδικό, θα προσέξεις τις τιμές MF_05, MF_06 και MF_02. Για να βρεις την υγεία, θα κάνεις τη διαίρεση MF_05/MF_06 και όλο αυτό το πολλαπλασιάζεις με 100. Το MF_02 δείχνει πόσες φορτίσεις έχεις κάνει συνολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Υπάρχει περίπτωση μετά από 1,5 χρόνο σχεδόν να έχω υγεία μπαταρίας 97% με 426 κύκλους; λίγο απίθανο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 211 φορτίσεις 88% υγεία αν όντως ισχύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Η κύκλοι φόρτισης ισχύουν, εχω το Α3 περίπου 2 μήνες 56 μέρες για την ακρίβεια το φορτιζω περίπου κάθε 3 μέρες εχω κάνει και κάποιες φορές φόρτιση 40-80% που δεν μετράει κύκλο, και μου λέει το mf_02, 15 κύκλους εκεί περίπου είμαι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καλησπέρα σε όλους ,παρατηρώ τελευταία και μετά την αναβάθμιση σε android 11 ότι υπάρχει αρκετά σοβαρό θέμα με την μπαταρία ,και όχι μόνο 10-15%που αναφέρω πιο πάνω.Συγκεκριμενα από τις εφτά το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα ,έχω μείνει με 20% μπαταρία ...ενώ άλλες φορές με ίδια ακριβώς χρήση ,κράταγε τουλάχιστον μέχρι τις εννιά με δέκα το βραδυ...Υπάρχει κάποια λύση ή να περιμένουμε νέο update ? Και γω το ίδιο. Νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου αλλα δυστυχώς και τα δικά σου λεγόμενα με επαληθεύουν. Λογικά θα το φτιάξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Εγώ με 843 κύκλους είμαι στο 76% μάλλον θέλω αλλαγή αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 521 φορτίσεις (ολες η με qc3+ η με το φορτιστή macbook) 85%. Είναι κανείς που να το έχει μόλις πάρει ώστε να μας πει αν όντως δείχνει 100%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Και μένα που δεν βγάζει mf5 και mf6 τι να διαιρεσω? Το mf2 είναι 28. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Και μένα που δεν βγάζει mf5 και mf6 τι να διαιρεσω? Το mf2 είναι 28. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι σε μένα δεν τα βγάζει mf2 εμένα είναι 3 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Eμενα δείχνει αυτα. Πως βγαζω το ποσοστο υγειας? "][/url] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Αν τα υπολόγισα σωστά 98% πρέπει να έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Αν τα υπολόγισα σωστά 98% πρέπει να έχεις. Α μαλιστα. Ευχαριστω. Πολυ μου φαινεται αλλα οκ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Γιατί ρε παίδες δεν μου ήρθε εμένα η ειδοποίηση για τον κορονοΐο. Εχω ενεργοποιήμενο από τις ρυθμίσεις την σχετική ρύθμιση. Το φάση...χαμενοι θανπαμε... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Εμενα μου ήρθε και χτυπούσε ένας ήχος σαν συναγερμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Εμένα όχι. Λένε ότι ήρθε στο 90% που έχουν κινητό. Δεν παίρνω και όρκο... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Γιατί δεν έλαβαν όλοι την ειδοποίηση από το 112 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ούτε σε εμενα ηρθε η ειδοποιηση με δυο Sim Wind και Vodafone :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Eμενα μου ηρθε η ειδοποιηση με Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts