manosgagalis Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ερχόμενος και γω από z2 σε mi 8, με είχε αφήσει έκπληκτο η μπαταρία του lenovo, αλλά μετά τον 1μιση χρόνο άρχισε να πέφτει αρκετά πιο γρήγορα.. Ήμουν ευχαριστημενος με το mi8 από άποψη μπαταρίας αλλά τελευταία βλέπω ότι πεφτει πιο γρήγορα με την ίδια χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Στην μπαταρία πιστεύω θα παιχτεί το παιχνίδι αν θα βρούμε γνήσια Xiaomi, μετά αν ξεκολλήσουμε από το εμφανισιακο κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξουμε την συσκευή για τον επόμενο τουλάχιστον χρόνο.. ο 845 δεν δείχνει ηλικία την ηλικία του custom ROMs υπάρχει τεράστια κοινότητα οπότε και από θέμα ασφάλεια θα ήμαστε καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Στην μπαταρία πιστεύω θα παιχτεί το παιχνίδι αν θα βρούμε γνήσια Xiaomi, μετά αν ξεκολλήσουμε από το εμφανισιακο κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξουμε την συσκευή για τον επόμενο τουλάχιστον χρόνο.. ο 845 δεν δείχνει ηλικία την ηλικία του custom ROMs υπάρχει τεράστια κοινότητα οπότε και από θέμα ασφάλεια θα ήμαστε καλά . στις custom rom γνωρίζεις αν λειτουργούν οι εφαρμογές των τραπεζών? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 στις custom rom γνωρίζεις αν λειτουργούν οι εφαρμογές των τραπεζών? Ναι κανονικά τουλάχιστον στο zuk γινόταν οπότε το ίδιο είναι για όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 στις custom rom γνωρίζεις αν λειτουργούν οι εφαρμογές των τραπεζών? "Δουλεύω" κυρίως τις xrtv ROMS (παλιότερα dev, πρόσφατα stable), αλλά έχω περάσει και από Havoc OS, Pixel Experience, Pixel 3. Δεν θυμάμαι να έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τα apps Εθνικής, Alpha, Winbank. Κάποια στιγμή θυμάμαι είχα πρόβλημα με την HSBC, αλλά η καινούργια εφαρμογή με την xtrv stable είναι OK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ναι κανονικά τουλάχιστον στο zuk γινόταν οπότε το ίδιο είναι για όλα "Δουλεύω" κυρίως τις xrtv ROMS (παλιότερα dev, πρόσφατα stable), αλλά έχω περάσει και από Havoc OS, Pixel Experience, Pixel 3. Δεν θυμάμαι να έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τα apps Εθνικής, Alpha, Winbank. Κάποια στιγμή θυμάμαι είχα πρόβλημα με την HSBC, αλλά η καινούργια εφαρμογή με την xtrv stable είναι OK. εγώ πάντως στο zuk 2 pro εχω αλλάξει μια aosp σε treble rom για να δουλέψουν οι εφαρμογές των τραπεζών. Όσον αφορά το mi8, επειδή πίστεψα αυτόν τον ηλίθιο του gizchina greece, το αγόρασα από ένα κινεζομαγαζο που αποδείχτηκε απατεώνες γιατί εκτός που το πλήρωσα πιο ακριβά για να το πάρω γρήγορα, το πήρα μετά από 50 μέρες με ξεκλειδωτο bootloader και με όχι γνήσια Xiaomi stable global rom. Αυτό το διαπίστωσα μετά από το γνωστό τεστ. Και μετά από όλα αυτά, δεν έχω επιχειρήσει να βάλω custom rom αφού έχει πάρει όλα τα updates εκτός του τελευταίου σαν ρωσική rom με ελληνικά, και οι εφαρμογές τραπεζών δουλεύουν κανονικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ήθελα και εγώ να ξεκλείδωσω να βάλω καμία ρομ συν root αλλά βουνό μου φάνηκε όλη η διαδικασία. Με το mi max 2 ήταν παιχνιδάκι... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Δε ξέρω καμιά φορά νομίζω πως αξίζει κάποιος να δώσει μερικά ευρώ παραπάνω και να παίρνει το επίσημης αντιπροσωπείας. Εγώ που δε θέλω να ασχολούμαι με custom roms κτλ και δεν το πολύ ψάχνω μπορώ να πω πως με το mi8 και συναλλαγές κάνω και η μπαταρία μου βγάζει 5 έως 6 ώρες sot. Δεν καίγομαι εάν και πότε θα πάρω Android 10, δουλεύει άψογα ως έχει... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 εγώ πάντως στο zuk 2 pro εχω αλλάξει μια aosp σε treble rom για να δουλέψουν οι εφαρμογές των τραπεζών. Όσον αφορά το mi8, επειδή πίστεψα αυτόν τον ηλίθιο του gizchina greece, το αγόρασα από ένα κινεζομαγαζο που αποδείχτηκε απατεώνες γιατί εκτός που το πλήρωσα πιο ακριβά για να το πάρω γρήγορα, το πήρα μετά από 50 μέρες με ξεκλειδωτο bootloader και με όχι γνήσια Xiaomi stable global rom. Αυτό το διαπίστωσα μετά από το γνωστό τεστ. Και μετά από όλα αυτά, δεν έχω επιχειρήσει να βάλω custom rom αφού έχει πάρει όλα τα updates εκτός του τελευταίου σαν ρωσική rom με ελληνικά, και οι εφαρμογές τραπεζών δουλεύουν κανονικά... Εγώ είχα το Zuk z2 plus με pixel experience και lineage os χωρις να είναι treble δούλευαν κανονικά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Νεο update στο 10..222 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Νεο update στο 10..222 mbΚαλή φάση update στη 10 την οποία ακόμα δεν έχουμε πάρει οι περισσότεροι! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Μαλλον την ετοιμαζουν για ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Για όποιον βιάζεται, ανέβασαν την global stable Για το MI8 http://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.QEAMIXM/miui_MI8Global_V11.0.3.0.QEAMIXM_785bed5822_10.0.zip Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Μπορούμε και οι κλειδωμενοι να την βάλουμε; η πρέπει να ήμαστε beta tester Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Από ότι διάβασα λένε ότι είναι η global και όχι ή beta tester.... Δοκιμάζεις δεν χάνεις τίποτα. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Και πώς την περνάμε παιδιά ; Απευθείας από το κινητό ; Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Για beta tester και αυτη. Μην ασχοληθείτε.... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Τελικά τι ισχύει; μην την κατεβάσουμε τζάμπα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Καντε υπομονη μερικες μερες ακομα ρε σεις, να ερθει επισημα. Τι θα παθετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Υπομονή και θα έρθει..... Τι σκάμε κιόλας Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) Η QEAMIXM είναι για beta ενώ η PEAMIXM είναι stable! Edited January 21, 2020 by mach3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ευχαριστουμε παίδες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Ερχεται οπου να'ναι λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Αυτό το όπου να είναι βέβαια έχει κρατήσει δέκα μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση θα έχει βγει το mi10, και φοβάμαι δεν θα αντέξω στον πειρασμό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts