manan69t Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 μήπως μπορείς να μ πείς που είναι στο μενού??Βέβαια έχει Και είναι και πιο έξυπνο απ τις Samsung Αν δε το αγγίξεις μισή ώρα κλείνει Και όταν το ακουμπάς ανοίγει. Αν το βάλεις σε θήκη η τσέπη κλείνει πάλι. Και δε μένει συνέχεια ανοιχτό όπως στα Samsung Θυμίζει καλές εποχές Nokia που είχαν και επιλογή 15' για off Θα το βρεις σε: Ρυθμίσεις Προβολή Λειτουργία πάντα ενεργό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Βέβαια έχει Και είναι και πιο έξυπνο απ τις Samsung Αν δε το αγγίξεις μισή ώρα κλείνει Και όταν το ακουμπάς ανοίγει. Αν το βάλεις σε θήκη η τσέπη κλείνει πάλι. Και δε μένει συνέχεια ανοιχτό όπως στα Samsung Θυμίζει καλές εποχές Nokia που είχαν και επιλογή 15' για off Θα το βρεις σε: Ρυθμίσεις Προβολή Λειτουργία πάντα ενεργό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραία υλοποίηση μπράβο, από ειδοποιήσεις τι δείχνει; Αν και εμένα προσωπικά θα μου είναι άχρηστο λόγω smartwatch. Επειδή καταλαβαίνω ότι έχεις την συσκευή μπορείς να βοηθήσεις για το τι γίνεται στο YouTube, μπορεί να προσαρμόσει τα 16:9 βίντεο που είναι και η πλειοψηφία σε ολόκληρη την οθόνη; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Βέβαια έχει Και είναι και πιο έξυπνο απ τις Samsung Αν δε το αγγίξεις μισή ώρα κλείνει Και όταν το ακουμπάς ανοίγει. Αν το βάλεις σε θήκη η τσέπη κλείνει πάλι. Και δε μένει συνέχεια ανοιχτό όπως στα Samsung Θυμίζει καλές εποχές Nokia που είχαν και επιλογή 15' για off Θα το βρεις σε: Ρυθμίσεις Προβολή Λειτουργία πάντα ενεργό Eχω διαβασει οτι λογω μεγαλου notch δεν φαινεται καμια ειδοποιηση στην taskbar αλλα μονο στην AOD. Φαινονται ολες οι ειδοποιησεις απο ολα τα app ομως η υπαρχουν θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Παιδιά τι Sot σας βγάζει πάνω κάτω?Χωρίς Gaming πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Παιδιά τι Sot σας βγάζει πάνω κάτω?Χωρίς Gaming πάντα..Και να προσθέσω στην ερώτηση του φιλου, με πόσες ώρες standby. Τώρα με το redmi note 5 έχω ησυχάσει με την φόρτιση κάθε μέρα. Με το mi 8 είναι εφικτό με light προς medium χρήση (χωρίς gaming) να βγάλεις 2 μέρες ή σχεδόν 2; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009462476039.html?wid=1349303 Το βρήκα εδώ σε flash sale αξίζει το κόπο σε αυτή τη τιμή; Είναι αξιόπιστο; βλέπω μόνο hk warehouse (ενώ στο λινκ έλεγε για registered air mail) μη χτυπάω το κεφάλι μου στο τελωνείο μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009462476039.html?wid=1349303 Το βρήκα εδώ σε flash sale αξίζει το κόπο σε αυτή τη τιμή; Είναι αξιόπιστο; βλέπω μόνο hk warehouse (ενώ στο λινκ έλεγε για registered air mail) μη χτυπάω το κεφάλι μου στο τελωνείο μετά. Δεν είναι κακή αλλά δες και από Banggood. Ναι είναι αξιόπιστο το μαγαζί. Καλά βλέπεις HK warehouse. Θα το πάρεις με επιλογή Belgium Post Registered. Δε θα χτυπάς κανένα κεφάλι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Παιδιά τι Sot σας βγάζει πάνω κάτω?Χωρίς Gaming πάντα.. Σήμερα που το τσεκαρα Στο 50% είχα 3ωρες και 30 λεπτά οθόνη 30 λεπτά κλήσεις και 14 ώρες εκτός πρίζας Μια χαρά πιστεύω Γενικά το κινητό αξίζει με1000 Εγώ θα το δώσω γιατί δε μου παίζει με το Bluetooth στο αμάξι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Δεν είναι κακή αλλά δες και από Banggood. Ναι είναι αξιόπιστο το μαγαζί. Καλά βλέπεις HK warehouse. Θα το πάρεις με επιλογή Belgium Post Registered. Δε θα χτυπάς κανένα κεφάλι.:) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Eχω διαβασει οτι λογω μεγαλου notch δεν φαινεται καμια ειδοποιηση στην taskbar αλλα μονο στην AOD. Φαινονται ολες οι ειδοποιησεις απο ολα τα app ομως η υπαρχουν θεματα?Στην AOD φαίνονται Στη notification bar όχι. Μόνο αν την κατεβάσεις. Επίσης με διπλό ταπ στην AOD (σε αντίθεση με τη Samsung) δε σε πάει κατευθείαν πχ στο μέσσεντζερ αλλά σε πάει στην οθόνη κλειδώματος που θέλει κι εκεί ταπ για να σε πάει Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Σήμερα που το τσεκαρα Στο 50% είχα 3ωρες και 30 λεπτά οθόνη 30 λεπτά κλήσεις και 14 ώρες εκτός πρίζας Μια χαρά πιστεύω Γενικά το κινητό αξίζει με1000 Εγώ θα το δώσω γιατί δε μου παίζει με το Bluetooth στο αμάξι !!Τι εννοείς δεν παίζεις με το Bluetooth στο αυτοκίνητο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Σήμερα που το τσεκαρα Στο 50% είχα 3ωρες και 30 λεπτά οθόνη 30 λεπτά κλήσεις και 14 ώρες εκτός πρίζας Μια χαρά πιστεύω Γενικά το κινητό αξίζει με1000 Εγώ θα το δώσω γιατί δε μου παίζει με το Bluetooth στο αμάξι !! Ωχ,αυτή τη στιγμή με το Meizu m6 note είμαι στο 48% με 2:30 κλειστής οθόνης και 5 ώρες και 15 λεπτά sot...Δεν είναι άσχημο το Xiaomi απλά κατι 8-9(έχω δει και 10) ώρες τα ξεχνάω για πλάκα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Τι εννοείς δεν παίζεις με το Bluetooth στο αυτοκίνητο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις συνδεθεί με το αυτοκίνητο κάτι κρασαρει στο ηχοσύστημα Ενώ με samaung όλα οκ Ίδιο πρόβλημα και με honor Kai 1+6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Να ρωτήσω κάτι χαζό?...βλέπω στο kimovil μοντέλο Mi8 και μοντέλο Mi8 global edition με διαφορετική τιμή, αλλά δεν βρισκω διαφορές στα χαρακτηριστικά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Να ρωτήσω κάτι χαζό?...βλέπω στο kimovil μοντέλο Mi8 και μοντέλο Mi8 global edition με διαφορετική τιμή, αλλά δεν βρισκω διαφορές στα χαρακτηριστικά τους Το global έχει ελληνικά και play store .το άλλο αγγλικά και κινέζικα, και χρειάζεται μια διαδικασία για να περάσεις την global Rom και να έχεις updates. Κατά τα άλλα είναι ίδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoticos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Xiaomi Mi 8 MIUI 9 4G Phablet International Version - BLACK 6GB RAM 64GB ROM Gearbest στα 374,31 ευρώ με Registered Air Mail. Σόρρυ τώρα είδα ότι το έβαλε άλλος φίλος πριν. Edited August 18, 2018 by exoticos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Καλησπέρα στην παρέα.Στο Banggood το έχει με επιλογή αποστολής Air Parcel Register-Priority Direct Mail και EMS Express Mail Service.Εκτός το κριτήριο της τιμής ποια από τις τρεις μεθόδους αποστολής να διαλέξω?Δεν έχω αγοράσει κινητό από Κίνα τα τελευταία χρόνια και φοβάμαι μην πληρώσω τίποτα τελωνεία η να μου έρθει σπασμένο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Priority Direct Mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα στην παρέα.Στο Banggood το έχει με επιλογή αποστολής Air Parcel Register-Priority Direct Mail και EMS Express Mail Service.Εκτός το κριτήριο της τιμής ποια από τις τρεις μεθόδους αποστολής να διαλέξω?Δεν έχω αγοράσει κινητό από Κίνα τα τελευταία χρόνια και φοβάμαι μην πληρώσω τίποτα τελωνεία η να μου έρθει σπασμένο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. διαλέγεις Priority direct mail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Κάτι ακόμα,ασφάλεια να βάλω ή είναι να 'χαμε να λέγαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Κάτι ακόμα,ασφάλεια να βάλω ή είναι να 'χαμε να λέγαμε?Απλά πληρώνεις με PayPal. Και δεν βάζεις Ασφάλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχει να προτείνει κανείς θήκη (διάφανη κατα προτίμηση λόγο του μπλε χρώματος)και γυαλί για την οθόνη? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχει να προτείνει κανείς θήκη (διάφανη κατα προτίμηση λόγο του μπλε χρώματος)και γυαλί για την οθόνη? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Διάφανη θήκη έχει μέσα η συσκευασία, για γυαλί σου προτείνω της kafele ( αν γράφω σωστά την Μάρκα) το πήρα από gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχει να προτείνει κανείς θήκη (διάφανη κατα προτίμηση λόγο του μπλε χρώματος)και γυαλί για την οθόνη? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Από γυαλί θα σου πρότεινα το Nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Πήρε ένα update . Αν και δε διαβάζω για σοβαρές αλλαγές το βλέπω λίγο πιο σβέλτο και smooth. Ελληνικό από Κωτσόβολο.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts