NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Αυτή είναι 10αρα ή 11αρα; με τρώει και μένα να αλλάξω από miui EU αλλά βαριέμαι την αλλαγή και το στήσιμο.Android 11 ειναι η τελευταία ... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα πρέπει να το δω τότε μπας και κάνω την αλλαγή από miui με Android 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα πρέπει να το δω τότε μπας και κάνω την αλλαγή από miui με Android 10Εμενα ποιο πολυ με αγχώνει το θεμα τι γινεται σε περίπτωση απωλιας της συσκευής η κλοπης με ξεκλειδωτο bootloader ... Υπάρχει περίπτωση να γίνει bypass το lockscreen με αποτέλεσμα στο expose των δεδομένων ? Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Ποια είναι η τελευταία rom που έχετε; Από τότε που το αγόρασα μέχρι τώρα με όλα τα updates βρίσκεται στην V12.0.1(QEAMIXM) Δεν έχει πειραχτεί ποτέ με root ή custom ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Ποια είναι η τελευταία rom που έχετε; Από τότε που το αγόρασα μέχρι τώρα με όλα τα updates βρίσκεται στην V12.0.1(QEAMIXM) Δεν έχει πειραχτεί ποτέ με root ή custom ROM.Και εδω θα μείνει για πάντα ...... Δεν υπάρχει κατι άλλο .... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Δε θα αναβαθμιστεί σε MIUI 12.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Eγω εχω την 12.0.2.0 stable (QEAMIXM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Εγώ έχω 12.0.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Eγω εχω την 12.0.2.0 stable (QEAMIXM) Λειτουργούν όλα καλά με αυτή την έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Λειτουργούν όλα καλά με αυτή την έκδοση; Ναι....δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 (edited) Και εδω θα μείνει για πάντα ...... Δεν υπάρχει κατι άλλο .... Sent from my MI 8 using Tapatalk Δε θα αναβαθμιστεί σε MIUI 12.5; Θα αναβαθμιστει, αλλα στο τελευταιο κυμα. https://www.gizchina.com/2021/06/15/xiaomi-mi-8-users-can-now-download-the-miui-12-5-update/amp/ Edited June 15, 2021 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Θα αναβαθμιστει, αλλα στο τελευταιο κυμα. https://www.gizchina.com/2021/06/15/xiaomi-mi-8-users-can-now-download-the-miui-12-5-update/amp/Κρατάω υπερβολικά μικρό καλάθι :) Και θέλουμε και ανδροιδ 11 !! Οχι μονο miui 12.5 ! Νομίζω πρεπει να τα ξεχάσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Κρατάω υπερβολικά μικρό καλάθι :) Και θέλουμε και ανδροιδ 11 !! Οχι μονο miui 12.5 ! Νομίζω πρεπει να τα ξεχάσουμε Τι καλύτερο θα φέρει το MIUI 12.5 σε android 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Γεια σας παιδιά! Εχω μεταβεί εδώ και λίγους μήνες σε POCO F2 pro και το κρατούσα σε περίπτωση που δεν με βολευε το poco. Τελικά το πουλάω οπότε εαν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με inbox. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Κρατάω υπερβολικά μικρό καλάθι :) Και θέλουμε και ανδροιδ 11 !! Οχι μονο miui 12.5 ! Νομίζω πρεπει να τα ξεχάσουμε Android 11 εννοειται πως δεν προκειται να ερθει, αυτο ειναι ξεκαθαρισμενο. ΜIUI 12.5 ομως θα παρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Παιδιά και σε εσάς οι εφαρμογές από το Google store αργούν να κατέβουν τόσο πολύ πχ για 20 εφαρμογές ακόμη και με Μέγκα μπαιτ παίρνει είκοσι λεπτά και πάρα πάνω,χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό iphine και γίνεται αστραπιαία αυτό εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Στην κινα ηδη κυκλοφορησε η miui 12.5 για το mi8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Τελικά το αποχωρίζομαι. Λαγκαρει πολύ άσχημα τελευταία ακόμα και με απλά πράγματα. Δεδομένων των τιμών των τωρινων ναυαρχίδων πήγα σε ios (12 mini 256gb). Τα ίδια χρήματα αλλά παραπάνω updates και υποστήριξη. Και αν με ρωτάτε γιατί μίνι, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να ξεκολλήσει από το χέρι μου. Απεξάρτηση αμεσα για μενα Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Πριν το δωσεις κανε ενα factory reset και δουλεψε το μια δυο μερες με απαραιτητες εφαρμογές μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Τελικά το αποχωρίζομαι. Λαγκαρει πολύ άσχημα τελευταία ακόμα και με απλά πράγματα. Δεδομένων των τιμών των τωρινων ναυαρχίδων πήγα σε ios (12 mini 256gb). Τα ίδια χρήματα αλλά παραπάνω updates και υποστήριξη. Και αν με ρωτάτε γιατί μίνι, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να ξεκολλήσει από το χέρι μου. Απεξάρτηση αμεσα για μενα Δυστυχώς και εγώ θα αναγκαστώ να το αποχωριστώ απ' ότι φαίνεται γιατί οι ενημερώσεις παίρνουν πλέον απίστευτο χρόνο να κατέβουν και κατά συνέπεια μου τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Το μόνο πράγμα που με απασχολεί και με κουράζει κάθε φορά που είναι να αλλάξω συσκευή είναι το σετάρισμα πάλι από την αρχή για εφαρμογές και επαφές. Με ποιο τρόπο πέρασες τις επαφές σε iOS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Δυστυχώς και εγώ θα αναγκαστώ να το αποχωριστώ απ' ότι φαίνεται γιατί οι ενημερώσεις παίρνουν πλέον απίστευτο χρόνο να κατέβουν και κατά συνέπεια μου τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Το μόνο πράγμα που με απασχολεί και με κουράζει κάθε φορά που είναι να αλλάξω συσκευή είναι το σετάρισμα πάλι από την αρχή για εφαρμογές και επαφές. Με ποιο τρόπο πέρασες τις επαφές σε iOS; Φιλε καλησπέρα. Σήμερα το παρήγγειλα και θα το έχω λογικά τέλος εβδομάδας. Θα εγκαταστήσω το move to ios στο mi8 και θα δω τι μπορώ να μεταφέρω. Νομίζω οι επαφές περνιούνται πολύ εύκολα. Το λατρευτο μου μπλε mi8 (το είχα παρει μέσω banggood Σεπτέμβρη/18) θα το πάρει ο μικρός ή θα το δώσω στο κατοσταρικο, εάν το πάρει κανείς δηλαδή... Το έβγαλε τίμια το μεροκάματο του και άντεξε όσο άντεξε. Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Μην το ξεγράφεται το τηλέφωνο επειδή η xiaomi σταμάτησε να το υποστηρίζει, υπάρχουν πολλές δυνατές ρομ που υποστηρίζουν κανονικά και αναβαθμίσεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Τελικά το αποχωρίζομαι. Λαγκαρει πολύ άσχημα τελευταία ακόμα και με απλά πράγματα. Δεδομένων των τιμών των τωρινων ναυαρχίδων πήγα σε ios (12 mini 256gb). Τα ίδια χρήματα αλλά παραπάνω updates και υποστήριξη. Και αν με ρωτάτε γιατί μίνι, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να ξεκολλήσει από το χέρι μου. Απεξάρτηση αμεσα για μενα Για το lag κατι πρεπει να φταιει παντως. Η software η hardware. Το εχω 2.5 χρονια, με τελευταιο reset πριν ενα χρονο, και απο ταχυτητα τα παει εξαιρετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 ουτε το δικο μου laggarε ποτέ ... το ειχα παρει με android 9 και miui 10 (αν θυμαμαι) και εφτασα μεχρι το τελευταιο update ... ΔΕΝ λαγγαρισε ποτε !!! και ουτε ακομα το κάνει. λογω αναβθήσεων και μονο αλλαξa την rom σε pixel experience με android 11 και ουτε τωρα laggarei !!! η μπαταρια μονο μετα απο τοσα χρονια εχει πεσει και βγαζει μεχρι 3+ ωρες οθονη .... κατα τα αλλα υπέροχο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Παιδιά πήρα το iphone και ****σταυριζω... Που θα πάει θα το μάθω Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts