aras Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Παιδιά κάποιο νέο για την miui 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Παιδιά κάποιο νέο για την miui 12? Καλησπέρα! Η συσκευή αυτή μιας που ανήκει στη 2η φάση όσων συσκευών τη λάβουν, θα τους έρθει μέχρι τέλος του μήνα. Επομένως υπομονή. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo_s26 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Καλημέρα, δεν ισχύει αυτό. Φυσικά και υπάρχουν γνήσιες, αλλά επίσης φυσικά, τεράστια προσοχή στις απομιμήσεις. Όταν πας σε κάποιο μαγαζί και σου δίνει και εγγύηση για την μπαταρία, πως θα ξέρεις αν η απομίμηση είναι καλή ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Όταν πας σε κάποιο μαγαζί και σου δίνει και εγγύηση για την μπαταρία, πως θα ξέρεις αν η απομίμηση είναι καλή ή όχι? Απομίμηση καλή ή όχι δεν υπάρχει φίλε μου. Η απομίμηση είναι απομίμηση, καταλαβαίνω βέβαια τι και πώς το εννοείς. Ως προς το ερώτημά σου, η απάντησή μου είναι ότι απλά δε μπορείς να το καταλάβεις. Η εγγύηση είναι καταστήματος, εκτός κι αν αλλάξεις μπαταρία στον επίσημο εισαγωγέα την infoquest. Γνήσια μπαταρία θα τη βάλεις εσύ. Τα σκρουτζομάγαζα όταν λένε γνήσια είναι γνήσια. Το authentication θα το κάνεις https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/secur εδώ γενικότερα σε παρελκόμενα Xiaomi. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με τον Chrome ; Μετά απο την αναβάθμιση του Απριλίου μου κολλάει κατα διαστήματα αλλά μόνο η εφαρμογή και όχι όλο το λειτουργικό, δεν μου το κάνει σε κάποια άλλη εφαρμογή. Έχω μονίμως ανοιχτές στον Chrome 3-4 καρτέλες. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις να βάλω στην stock εφαρμογή της κάμερας για φωτογραφία αστεριών; Έχω ψάξει λίγα πράγματα στο ιντερνετ , αλλά γενικά για φωτογραφικές , θα ήθελα αν το έχει ψάξει κανείς συγκεκριμένα στο mi8 τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλουμε, και αν έχει καλά αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με τον Chrome ; Μετά απο την αναβάθμιση του Απριλίου μου κολλάει κατα διαστήματα αλλά μόνο η εφαρμογή και όχι όλο το λειτουργικό, δεν μου το κάνει σε κάποια άλλη εφαρμογή. Έχω μονίμως ανοιχτές στον Chrome 3-4 καρτέλες. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις να βάλω στην stock εφαρμογή της κάμερας για φωτογραφία αστεριών; Έχω ψάξει λίγα πράγματα στο ιντερνετ , αλλά γενικά για φωτογραφικές , θα ήθελα αν το έχει ψάξει κανείς συγκεκριμένα στο mi8 τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλουμε, και αν έχει καλά αποτελέσματα. Όσον αφορά το πρώτο μου το κάνει και μένα. Χρειάζεται να πατήσω το Home button προκειμένου να ξεκολλήσει ο Chrome και να μου εμφανίσει το περιεχόμενο της σελίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με τον Chrome ; Μετά απο την αναβάθμιση του Απριλίου μου κολλάει κατα διαστήματα αλλά μόνο η εφαρμογή και όχι όλο το λειτουργικό, δεν μου το κάνει σε κάποια άλλη εφαρμογή. Έχω μονίμως ανοιχτές στον Chrome 3-4 καρτέλες. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις να βάλω στην stock εφαρμογή της κάμερας για φωτογραφία αστεριών; Έχω ψάξει λίγα πράγματα στο ιντερνετ , αλλά γενικά για φωτογραφικές , θα ήθελα αν το έχει ψάξει κανείς συγκεκριμένα στο mi8 τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλουμε, και αν έχει καλά αποτελέσματα. Και σε εμένα το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Και σε εμένα το ίδιοΤο ίδιο και σε εμένα... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για αλλαγή μπαταρίας, έχει κάποιος να προτείνει από πού και τί μπαταρία? Δεν μπορώ να την τοποθετήσω μόνος μου, οπότε σε μαγαζί το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Παιδιά να ξέρετε οτι θεμα μπαταριας ειναι κυριως θεμα ρομ..αλλαξα σε custom κ η μπαταρία μου ξαναηρθε στους παλιους χρονους..και εγω ελεγα για αλλαγη αλλα τελικα δεν ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με τον Chrome ; Μετά απο την αναβάθμιση του Απριλίου μου κολλάει κατα διαστήματα αλλά μόνο η εφαρμογή και όχι όλο το λειτουργικό, δεν μου το κάνει σε κάποια άλλη εφαρμογή. Έχω μονίμως ανοιχτές στον Chrome 3-4 καρτέλες. και σε μένα συμβαίνει αυτό με τον chrome, οπου φτιάχνει είτε πηγαίνοντας στο home όπως λενε πιο πάνω, είτε εμφανίζοντας τις προσφατες εφαρμογές και επιστρέφοντας μετα στον chrome. Είναι λίγο σπαστικό γιατί το κάνει συχνά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 και σε μένα συμβαίνει αυτό με τον chrome, οπου φτιάχνει είτε πηγαίνοντας στο home όπως λενε πιο πάνω, είτε εμφανίζοντας τις προσφατες εφαρμογές και επιστρέφοντας μετα στον chrome. Είναι λίγο σπαστικό γιατί το κάνει συχνά.. Δεν ευθύνεται ο Chrome. Έχω το Redmi Note 9 Pro, και είμαι με Opera, και κάνω ακριβώς το ίδιο, κολλάει, και πατάω το home για να ξεκολλήσει. Με τι έκδοση MiUi, και με stock rom είστε παρακαλώ; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Καί εμένα στον opera τό κάνει.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Παιδιά να ξέρετε οτι θεμα μπαταριας ειναι κυριως θεμα ρομ..αλλαξα σε custom κ η μπαταρία μου ξαναηρθε στους παλιους χρονους..και εγω ελεγα για αλλαγη αλλα τελικα δεν ισχυει Μακάρι φίλε να συμβαίνει αυτό, να γύριζαν οι χρόνοι στα επίπεδα που το πήραμε, έβγαζα 8 ώρες οθόνη, και τώρα έχει πέσει στις 4. Πιστεύω ότι το miui 12 θα είναι το τέλος του κινητού από θέμα μπαταρίας. Τόσα κινούμενα animation, ήθελα να ξέρα για ποιό λόγο...και στο τέλος δεν κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Κατεβάζω το security patch Ιουνίου.. 154 mb Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Κατεβάζω το security patch Ιουνίου.. 154 mb Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατέβασα και εγώ άντε να δούμε το MUI 12 πότε θα εμφανιστεί .... προς το παρόν δεν είδα καμία διαφορά Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Οι φωτογραφίες το βράδυ με απόλυτο σκοτάδι βγαίνουν με πολύ θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Οι φωτογραφίες το βράδυ με απόλυτο σκοτάδι βγαίνουν με πολύ θόρυβο. Καλησπέρα φίλε μου! Εάν δε σε ευχαριστεί η stock camera, μπορείς να δοκιμάσεις μια gcam, η συγκεκριμένη, προτείνεται και για τη δική σου συσκευή φυσικά! Μπορείς λοιπόν να τη βρεις εδώ. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Οι φωτογραφίες το βράδυ με απόλυτο σκοτάδι βγαίνουν με πολύ θόρυβο.Βάλε φλας Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Ειδικά με φλας βγαίνουν με τρομερό θόρυβο. H gcam είναι εφαρμογή που μπορώ να την κατεβάσω από το play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Ειδικά με φλας βγαίνουν με τρομερό θόρυβο. H gcam είναι εφαρμογή που μπορώ να την κατεβάσω από το play store? Τρία post απο πάνω, σου προτείνω απο που να την κατεβάσεις, καθότι δεν είναι κάτι που υπάρχει στο playstore, και αυτή που σου προτείνω είναι κατάλληλη για το κινητό σου, όπου υπάρχουν κι άλλες για τη συσκευή σου gcam φτιαγμένες απο άλλους δηλαδή προγραμματιστές, σε περίπτωση που αυτή που σου προτείνω δε σε ικανοποιεί. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Ειδικά με φλας βγαίνουν με τρομερό θόρυβο. H gcam είναι εφαρμογή που μπορώ να την κατεβάσω από το play store?Δεν παίζει αυτό που λες. Μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή σου Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Επειδη είμαι λίγο άσχετος από αυτά, δε θα μπορέσω μάλλον να τα κατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Από σήμερα το απόγευμα μου ξαναφορτωνει συνέχεια ενώ είμαι μέσα την σελίδα Facebook,chrome ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Παιδιά η security patch Ιουνίου τι ονομασία εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts