aras Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Γιατί στα θέματα έχει έως 3 και δεν μπορούν να μπουν κι άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Στα θέματα αποθηκεύσει τα τελευταία 3θεματα που έχεις χρησιμοποιήσει ,αν θέλεις να βρεις την εφαρμογή της xiaomi με τα θέματα απλά γυρίζεις τη χώρα προέλευσης σε Ινδία η Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Τα άλλα όμως εξαφανιζονται φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Καλημέρα παιδιά, κανένα με την ενημέρωση σε 11 έχουμε; Κατά βάση σε εμάς που έχουμε ακόμη Dev αν έχει έρθει σε κανέναν μπορεί να ενημερώσει. Και να πω πως εδώ και 5 μέρες τουλάχιστον δεν λειτουργεί η σελίδα της xiaomi με τις Rom, ξέρει κανείς για ποιο λόγο; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εγω δεν εχω καταλαβει αν στο Μi8, το MIUI 11 θα ερθει μαζι με το Android 10 η μονο του. Γιατι καποια μοντελα παιρνουν μονο την αναβαθμιση του MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εγω δεν εχω καταλαβει αν στο Μi8, το MIUI 11 θα ερθει μαζι με το Android 10 η μονο του. Γιατι καποια μοντελα παιρνουν μονο την αναβαθμιση του MIUI.Και εγώ την έχω αυτή την απορία... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Το πιθανότερο είναι να έρθουν και οι δύο μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Καλά σίγουρα θα πάρετε το 10 το καλό αφού ξεκίνησε με Pie αλλά έχω μια απορία εδώ μιας που έχω το 8 Lite. Τα major android updates συμβαίνουν μόνο μια φορά σε όλα τα Xiaomi; Γιατί το δικό μου ως πιο καινούριο είχε Oreo και την έκανε την αναβάθμιση σε Pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εχει βγει κινεζικη 11 miui με android 10 αλλα το βλεπω πρωτα να έρχεται με pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εχει βγει κινεζικη 11 miui με android 10 αλλα το βλεπω πρωτα να έρχεται με pie Λογικά μαζί θα έρθουν αν ισχύει αυτό που έγραψες από τον ίδιο σέρβερ φεύγουν οι αναβαθμίσεις αλλά σταδιακά για να το σήκωσει ..λογικα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να έρθει και η σειρά μας.Το αντροιντ δέκα δεν έχει και κάτι ουαου που πρέπει να περιμένουμε το miui 11 μακάρι να βάλουν κάτι ωραίο να αλλάξει λίγο εγώ είμαι από αυτούς που έχω Poco launcher πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Καλησπέρα.. Έβαλα κ γω τοποθεσία Ινδία για τα θέματα κ τώρα έχω διαφημίσεις ... Πώς τις εξαφανίζω ; Εννοείται ότι έχω βάλει πάλι την Ελλάδα ως τοποθεσία. Edited October 29, 2019 by thodoros1369 Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μήπως λοιπον παιρνουν πάνω από 2 μεγαλες αναβαθμισεις τα xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Καλησπέρα.. Έβαλα κ γω τοποθεσία Ινδία για τα θέματα κ τώρα έχω διαφημίσεις ... Πώς τις εξαφανίζω ; Εννοείται ότι έχω βάλει πάλι την Ελλάδα ως τοποθεσία. Άλλαξε το σε Ρωσία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Καλησπέρα, Άσχετο /σχετικό με το νήμα αλλά θέλω να αγοράσω ένα smartwatch samsung galaxy watch ,γνωρίζει κάποιος από ιδία πείρα αν υπάρχει ζήτημα συμβατότητας με το mi8?Στο ίντερνετ υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κάποιοι που λένε πως ούτε καν ολοκληρώνεται το pairing ,υπάρχει κάποιος που να είναι κάτοχος και των δύο συσκευών ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημέρες!Όταν μπαίνω στην εφαρμογή google με πετάει έξω από την εφαρμογή.Το κάνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημερα ,οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημέρες!Όταν μπαίνω στην εφαρμογή google με πετάει έξω από την εφαρμογή.Το κάνει και σε εσάς; Όχι. Έχω βέβαια το κινητό μου στα αγγλικά, ίσως να κάνει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημέρα παιδιά, κανένα με την ενημέρωση σε 11 έχουμε; Κατά βάση σε εμάς που έχουμε ακόμη Dev αν έχει έρθει σε κανέναν μπορεί να ενημερώσει. Και να πω πως εδώ και 5 μέρες τουλάχιστον δεν λειτουργεί η σελίδα της xiaomi με τις Rom, ξέρει κανείς για ποιο λόγο; Άλλαξε url. Τώρα χρησιμοποιείται αυτή: http://c.mi.com/miuidownload/index Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλησπέρα, Άσχετο /σχετικό με το νήμα αλλά θέλω να αγοράσω ένα smartwatch samsung galaxy watch ,γνωρίζει κάποιος από ιδία πείρα αν υπάρχει ζήτημα συμβατότητας με το mi8?Στο ίντερνετ υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κάποιοι που λένε πως ούτε καν ολοκληρώνεται το pairing ,υπάρχει κάποιος που να είναι κάτοχος και των δύο συσκευών ??? Καλησπέρα, εγώ έχω το Galaxy watch και συνεργάζονται άψογα! Πάρτο άφοβα Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Τι να πω.Μηπως με καμμία ενημέρωση της εφαρμογής στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Άντε να δούμε πότε θα έρθει η ενημέρωση .... Μας τα πρήζει λίγο η xiaomi ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To android 10 με mui 11 λεω Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Άντε να δούμε πότε θα έρθει η ενημέρωση .... Μας τα πρήζει λίγο η xiaomi ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To android 10 με mui 11 λεω Στην αρχή είχαν πει ότι miui 11 πάει στανταρ πακέτο με android 10. Τελικά μόνο miui 11 δίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Τι να πω.Μηπως με καμμία ενημέρωση της εφαρμογής στρώσει;κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και θα στρώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Κάποιοι λένε πως ήρθε αλλά όχι σε περιοχή Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόλις ήρθε η αναβάθμιση global 11.0.6.0 σε χώρα Ελλάδα. Έβαλα να κατεβαίνει, αλλά ίσως να περιμένω λίγο να ακούσω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts