greg2310 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Εγω εχω γυρισει σε stable...παλι πυραυλος ειναι..gcam k nova launcher και ολα σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Εγω να σας πω το μόνο πλεονέκτημα της gcam έναντι της stock μόνο στις νυχτερινές βλέπω.Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μετά το τελευταίο stable update μου φαίνονται καλύτερες (και δεν κάνει και τα χαζά κολλήματα της gcam) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Το game turbo το νέο animation στη φόρτιση και οι μόνιμες ειδοποιήσεις υπάρχουν στην τωρινή stable έκδοση; Είμαι στη beta για αυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Να υποθεσω κανενας δεν ξερει τι θα συμβει. Ωραιο κινητο αλλα μεσα σε 2 με 3 μήνες με εχει αναγκασει να κανω δυο στησιματα.. δεν ειναι και το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Να αναφέρω ένα tip για την μπαταρία. Επειδή ακούω πολλούς που αναφέρονται στην 10.3.2., για batteru drain . Αν πατήσετε *#*#4636 #*#* μπορείτε να αλλάξετε σε lte cdma umts auto prl. Διορθώνει το κακό σήμα κ.η μπαταρία δουλεύει αξιοπρεπεστατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Να αναφέρω ένα tip για την μπαταρία. Επειδή ακούω πολλούς που αναφέρονται στην 10.3.2., για batteru drain . Αν πατήσετε *#*#4636 #*#* μπορείτε να αλλάξετε σε lte cdma umts auto prl. Διορθώνει το κακό σήμα κ.η μπαταρία δουλεύει αξιοπρεπεστατα. Εγω ηξερα οτι το αλλαζεις σε LTE/WCDMA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Αναβάθμιση χθες στην Dev και ένα σημαντικό είναι πως πλέον το δαχτυλικό στην οθόνη, σχεδόν, πιάνει με την πρώτη.... Τρομερό.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Εγω να σας πω το μόνο πλεονέκτημα της gcam έναντι της stock μόνο στις νυχτερινές βλέπω.Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μετά το τελευταίο stable update μου φαίνονται καλύτερες (και δεν κάνει και τα χαζά κολλήματα της gcam) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η stock καμερα εχει πολυ καλο στησιμο και βγαινει στα σημεια καλυτερη του Port της gcam, gcam μονο για night sight που ξεφευγει,ενω το night mode της στοκ ειναι κατω του μετριου, φιλε μου ποια gcam χρησιμοποιεις? Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Εγω ηξερα οτι το αλλαζεις σε LTE/WCDMA. Αυτό που ποσταρα είναι καθαρά οι Ευρωπαίκες μπάντες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Αυτό που ποσταρα είναι καθαρά οι Ευρωπαίκες μπάντες . Θα το δοκιμασω και αυτο σε βαθος χρονου αν και νομιζω οτι αν εχεις κακο σημα δεν σε σωζει τιποτα. Παλι κακο σημα θα εχεις. Π.χ το αλλαξα σε αυτο το mode και παλι την ιδια κακη ισχυ εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Θα το δοκιμασω και αυτο σε βαθος χρονου αν και νομιζω οτι αν εχεις κακο σημα δεν σε σωζει τιποτα. Παλι κακο σημα θα εχεις. Π.χ το αλλαξα σε αυτο το mode και παλι την ιδια κακη ισχυ εχω. Δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 παιδες,τελευταια εκδοση για gcam? MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk εγω παιδια χρησιμοποιω την παραπανω,υπαρχει κατι ποιο improved? thanks! Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 η stock καμερα εχει πολυ καλο στησιμο και βγαινει στα σημεια καλυτερη του Port της gcam, gcam μονο για night sight που ξεφευγει,ενω το night mode της στοκ ειναι κατω του μετριου, φιλε μου ποια gcam χρησιμοποιεις?Τωρα έχω την 6.2.030.244457635 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Παιδια να ρωτησω πως γυρναμε σε stable rom απλα κατεβαζουμε ρομ και φλασαρουμε οπως καναμε απο stable σε dev ή θελει αλλη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 ναι.θα σβηστουν ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) ναι.θα σβηστουν ολα.. Στο μονο που ελπίζω ειναι μήπως δωσει η Xiaomi την τελευταία ΟΤΑ να σε γυρνάει σε stable χωρις format.. κανονικά ετσι πρέπει.. Format γίνεται σε περίπτωση downgrade. Θα μπορούσε να δωσει την επερχόμενη dev σε stable πχ 10.3.3 και έτσι να έχουμε ολοι ομαλή μετάβαση. Αλλιως δεν είναι σοβαρό να παίρνονται τετοιες αποφάσεις στα καλα καθούμενα. Edited June 19, 2019 by pchatzip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Στο μονο που ελπίζω ειναι μήπως δωσει η Xiaomi την τελευταία ΟΤΑ να σε γυρνάει σε stable χωρις format.. κανονικά ετσι πρέπει.. Format γίνεται σε περίπτωση downgrade. Θα μπορούσε να δωσει την επερχόμενη dev σε stable πχ 10.3.3 και έτσι να έχουμε ολοι ομαλή μετάβαση. Αλλιως δεν είναι σοβαρό να παίρνονται τετοιες αποφάσεις στα καλα καθούμενα. Έχεις πολύ δίκιο, το σκέφτομαι κι εγώ συνέχεια, τη πατήσαμε αν θα πρέπει να το στήσουμε σου τη αρχή.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Έχεις πολύ δίκιο, το σκέφτομαι κι εγώ συνέχεια, τη πατήσαμε αν θα πρέπει να το στήσουμε σου τη αρχή.... Τι να πω κι εγώ που στο mi8 της γυναίκας ήταν stable, του πέρασα dev και στήσιμο μισή μέρα και τώρα θα το γυρίσω πάλι σε stable :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον οκ απλά κινητάρα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Τωρα έχω την 6.2.030.244457635 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την δοκιμασα αλλα δεν εχει τιποτα στα settings...... να αλλαξεις saturation επισης δεν βλεπω τις επιλογες hdr+ kai enhanched περιεργο.... Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Αξίζει η αγορά του μετά απο ένα χρόνο που έχει βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αξίζει η αγορά του μετά απο ένα χρόνο που έχει βγει?Τώρα είναι που αξίζει να το αγοράσεις γιατί έχει και πολύ πιο χαμηλή τιμή.. εγώ το έχω ένα χρόνο, και είναι το μοναδικό κινητό που θα το κρατήσω άλλα δύο χρόνια το λιγότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αξίζει η αγορά του μετά απο ένα χρόνο που έχει βγει?Αξίζει και με το παραπάνω φίλε μου πλέον με αυτήν την τιμή. Ένας λόγος επιπλέον επειδή θα πάρει και update για MIUI 11 και Android Q όπως ανακοίνωσε η Xiaomi. Τώρα αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις παραπάνω λεφτά σαφώς και υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Αν και προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Εξαιρετικο είναι . Για μένα κάνει σχεδόν τα πάντα με άνεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Αξίζει και με το παραπάνω φίλε μου πλέον με αυτήν την τιμή. Ένας λόγος επιπλέον επειδή θα πάρει και update για MIUI 11 και Android Q όπως ανακοίνωσε η Xiaomi. Τώρα αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις παραπάνω λεφτά σαφώς και υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις. Αν και προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πριν αγορασω το κινητο το ειχα ψαξει παρα πολυ,τα κινητο του 2019 δεν σου προσφερουν κατι καινουργιο με περυσι, ημουν μεταξυ του mi8,pixel 2xl kai p20 pro, ηταν το φθηνοτερο με καλυτερο hardware απο τα παραπανω και το καλυτερο dual setup που κυκλοφορει(σε συνδυασμο με gcam για night sight,ξεφευγει) το setup καμερων του p20 pro ειναι ανωτερο αλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια, αρα με 300-330 παιρνεις οτι καλυτερο παιζει, απλα value for money αν εχεις φραγκα παιρνεις και p30 pro τι να λεμε Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts