johnnyman25 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Δεν νομίζω να μην υποστηρίζεται το OIS στα 1080.. Τα βίντεο που τραβάς φαίνονται κουνημενα; Κάνε ένα τεστ κουνώντας το κινητό. Στο 4Κ ελπίζω να έχει τουλάχιστον EISΕγώ που έχω havoc os και πέρασα το magisk module που βγήκε για 4k 60fps στην ported κάμερα miui δεν έχει ois ούτε eis στα 1080/4κ 60fps. Και στο mi mix 3 με στοκ Ρομ έτσι είναι... The power of Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Εγώ που έχω havoc os και πέρασα το magisk module που βγήκε για 4k 60fps στην ported κάμερα miui δεν έχει ois ούτε eis στα 1080/4κ 60fps. Και στο mi mix 3 με στοκ Ρομ έτσι είναι... The power of Mi 8 be with you Τι να πω ρε συ. Πραγματικα με την xiaomi σε ορισμενα πραγματα σηκωνω τα χερια ψηλα. Λες και θελουν να τιμωρησουν τους πελατες της για καποιον λογο. Video χωρις καποια σταθεροποιηση ειναι αχρηστο σε αρκετα σεναρια χρησης. Τουλαχιστον ας εδιναν στα 1080@60fps. Edited March 2, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τι να πω ρε συ. Πραγματικα με την xiaomi σε ορισμενα πραγματα σηκωνω τα χερια ψηλα. Λες και θελουν να τιμωρησουν τους πελατες της για καποιον λογο. Video χωρις καποια σταθεροποιηση ειναι αχρηστο σε αρκετα σεναρια χρησης. Τουλαχιστον ας εδιναν καποια σταθεροποιηση στα 1080@60fps.Άστα να πάνε φίλε μου. 2 βήματα μπροστά 10 πίσω... Δώρο άδωρο.... The power of Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Mi8 pro εχω. Αλλά βασικά δεν βρίσκω και τα ar emoji. Φίλε μου στο mi8 Pro φοράς ελληνική xtrv η xiaomi eu η official?? Γιατί εγώ με costum dev 9.2.21 έχω το πρόβλημα που χωρίς ρολόι aod δεν δουλεύει το δαχτυλικό εδώ και 3 ρομ :wacko::wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Καλησπέρα official stable φοράω 10.2.1.0 αυτή φοράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 (edited) Ερώτηση προς τους χρήστες Havoc OS: Πώς απενεργοποιούμε τελείως τη μία SIM; Δεν έχω βρει τη ρύθμιση, όσο και αν έψαξα... Edit: Άκυρο. Μόλις είδα post του Johnny στο XDA που λέει ότι λείπει η ρύθμιση... Edited March 3, 2019 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Ναι φίλε cirith λείπει δυστυχώς και απορώ γιατί δεν την έχει βάλει... Έχω βγάλει αναγκαστικά την 2η Σιμ... The power of Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Σε global beta που θα βγει την Δευτέρα λογικά θα υπάρχει έτσι διάβασα στο telegram The power of Mi 8 be with you Όντως θα βγει σήμερα η global beta ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 σημερα όντως βγηκε η global beta. το ερώτημα ειναι ποτε θα βγει η stable. σε κανα μηνα; Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Η stable λογικά μέσα στον Μάρτιο The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Παιδιά πόσοι από δω μέσα έχουμε το Pro?? Υπάρχει κάποιος φίλος με mi8 Pro με κάποια από της τελευταίες costum rom xtrv η eu. που έχει κιαυτός πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του δαχτυλικου όταν βγάζει σε off το ambient display χωρίς κανένα χρωματιστό ρολόι..?? Η είμαι ο μόνος τυχερός... :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Η stable λογικά μέσα στον Μάρτιο The power of the Mi 8 be with you Αλήθεια με ποιο τρόπο περνάμε τη beta ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Αλήθεια με ποιο τρόπο περνάμε τη beta ;;;Καλημέρα. Την κατεβάζεις και την περνάς μέσω του updater. Θα γίνει factory reset οπότε καλό είναι να σώσεις τα αρχεία σου! The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Καλημέρα. Την κατεβάζεις και την περνάς μέσω του updater. Θα γίνει factory reset οπότε καλό είναι να σώσεις τα αρχεία σου! The power of the Mi 8 be with you μετα παλι μεσω του updater μπαινει η stable? (απο beta σε stable) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 μετα παλι μεσω του updater μπαινει η stable? (απο beta σε stable) Εγω που το ειχα δοκιμασει μπαινει κανονικα ναι! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Εγω που το ειχα δοκιμασει μπαινει κανονικα ναι! Ρε παιδιά μέσω κινητού δεν γίνεται χωρίς την χρήση υπολογιστή ;;; Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει τα βήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Oσοι χρησιμοποιειται Gmail δουλευει κανονικα? Γιατι εμενα δεν μου ερχονται ουτε τα μισα mail σωστα στην ωρα τους. Ειτε αργουν καμια ωρα και παραπανω ειτε πρεπει να μπω στην εφαρμογη για να τα δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rezazade Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 (edited) mkaragiannis Σήμερα, 14:27 ↑ #3042 mkaragiannis's Avatar: Nokia 8110 GPRS Member Περιοχή: Κουκάκι Μηνύματα: 446 Εγγραφή: Ιούν. 2004 Παράθεση από johnnyman25 > Εγω που το ειχα δοκιμασει μπαινει κανονικα ναι! Ρε παιδιά μέσω κινητού δεν γίνεται χωρίς την χρήση υπολογιστή ;;; Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει τα βήματα http://en.miui.com/getrom.php?r=346&m=yes&app=false από εδώ κατεβάζεις απ' ευθείας στο κινητό και κάνεις εγκατάσταση από τον updater. Edited March 5, 2019 by rezazade Παράθεση Huawei p30 pro,Xiaomi remdi note 10,Xiaomi mi A3,Samsung s10+,Xiaomi mi9,Sony XZ3,Xiaomi mi 10,oneplus 7 pro,Huawei mate 10 pro,Huawei p9plus,Sony XZ premium, Honor 8,Xiaomi mi 9T,Xiaomi Mi8,Oneplus 6,Oneplus 3t,Xiaomi mi note 2,LeEco Le Max 2, Ηuawei Nexus 6P,Lenovo Vibe Z2 Pro,Lenovo Vibe X2,Xiaomi mi note pro,Xiaomi mi4,inew V3,Sony Xperia sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 mkaragiannis Σήμερα, 14:27 ↑ #3042 mkaragiannis's Avatar: Nokia 8110 GPRS Member Περιοχή: Κουκάκι Μηνύματα: 446 Εγγραφή: Ιούν. 2004 Παράθεση από johnnyman25 > Εγω που το ειχα δοκιμασει μπαινει κανονικα ναι! Ρε παιδιά μέσω κινητού δεν γίνεται χωρίς την χρήση υπολογιστή ;;; Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει τα βήματα http://en.miui.com/getrom.php?r=346&m=yes&app=false από εδώ κατεβάζεις απ' ευθείας στο κινητό και κάνεις εγκατάσταση από τον updater. Επειδή δεν το κατέχω το άθλημα με την Xiaomi o updater πως ενεργοποιείται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Πας ρυθμίσεις -updater.πατας πανω στο σημα του miui10 μερικες φορες..πας στις τρεις τελειες πανω δεξια και διαλεγεις να αναβαθμισεις απο πακςτο που κατεβασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Πας ρυθμίσεις -updater.πατας πανω στο σημα του miui10 μερικες φορες..πας στις τρεις τελειες πανω δεξια και διαλεγεις να αναβαθμισεις απο πακςτο που κατεβασες Είσαι φοβερός!!! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Για βίντεο τι ρυθμίσεις βάζουμε; 4Κ 30ft ή FHD; επίσης υψηλή συμβατότητα ή υψηλή απόδοση; την stable έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 (edited) Καλησπέρα σας κύριοι και κυρίες. Με ενδιαφέρει να πάρω το mi 8 και θα ήθελα να ρωτήσω από μπαταρία και φωτογραφία και βίντεο πως είναι σε χαμηλό φωτισμό και σε εσωτερικό φωτισμό. Προέρχομαι από leeco Le max 2 με Gcam. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 5, 2019 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Παιδιά πόσοι από δω μέσα έχουμε το mi8 Pro?? Υπάρχει κάποιος φίλος με mi8 Pro με κάποια από της τελευταίες costum rom xtrv η eu. που έχει κιαυτός πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του δαχτυλικου όταν βγάζει σε off το ambient display χωρίς κανένα χρωματιστό ρολόι..?? :wacko: Κακός που δεν έχει φτιαχτεί ξεχωριστή ενότητα για το mi8 Pro γιατί εδώ μέσα χανόμαστε και μπερδεύομαστε.. :mad: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλησπέρα σας κύριοι και κυρίες. Με ενδιαφέρει να πάρω το mi 8 και θα ήθελα να ρωτήσω από μπαταρία και φωτογραφία και βίντεο πως είναι σε χαμηλό φωτισμό και σε εσωτερικό φωτισμό. Προέρχομαι από leeco Le max 2 με Gcam. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα, το ίδιο τηλέφωνο με εσένα είχα πριν. Από μπαταρία ο " λύκος " με άφηνε κατά τις 18:00 κάθε μέρα από της 8:00 που το έβγαζα από την φόρτιση. Με το mi8 δεν έχω καταφέρει να τελειώσω την μπαταρία σε μια μέρα ότι και αν έκανα , πολλές φορές κρατάει και 1,5 μέρα . Για την φωτογραφία έχω να πω τα καλύτερα, παίρνει και gcam οπότε κανένα πρόβλημα. Βίντεο δεν πολύ τραβάω οπότε δεν έχω άποψη. Σε κάθε περίπτωση πολύ πολύ καλύτερo από το lemax σε όλους τους τομείς . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts