johnnyman25 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Τώρα global stable έχω αλλά για λίγο καιρό που είχα δουλέψει την dev υπήρχε κανονικά. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Global stable εχω και εγώ, μήπως έχεις άλλο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Global stable εχω και εγώ, μήπως έχεις άλλο θέμα;Έχω άλλο θέμα ναι αλλά δεν παίζει ρόλο. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Έχω άλλο θέμα ναι αλλά δεν παίζει ρόλο. The power of Mi8 be with youΤότε κατέβασες και κάτι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Το έχει παιδιά... Κατεβάζετε κάτω τη κουρτίνα κ μετά έχει εικονίδιο που λέει "περισσότερα" Εκεί μέσα έχει εικονίδιο που λέει κλείδωμα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) Τα μόνα που βλέπω εγώ είναι αυτά εδώ, τι παίζει άραγε; Έχω την σωστή ρομ; Edited February 6, 2019 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Τρίτη σειρά κ μετά το δεύτερο από αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Τρίτη σειρά κ μετά το δεύτερο από αριστεράΚοίτα να δεις χαχαχα, εγώ έψαχνα εικονίδιο σαν του φίλου πιο πάνω, ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Παίζει και widget κλείδωμα οθόνης Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Αυτό είναι ακόμη καλύτερο, ωραίος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Εγώ για κλείδωμα έχω βάλει το tile επάνω στην κουρτίνα. Με βολεύει αρκετά. The power of Mi8 be with you Το θέμα πιο ειναι αν επιτρέπεται? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 MGC_6.1.021_MI8_V2a. Την έχει δοκιμάσει κανένας; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Παίζει και widget κλείδωμα οθόνης Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι μπράβο πες τα Κι όχι μόνο αυτό. Από όλες τις τοπ εταιρείες δλδ Samsung, Huawei, Sony ,LG etc το Miui είναι το μόνο UI που σου δίνει δυνατότητα και με 3rd part app όπως πχ το screen off and lock να κλειδώνεις την οθόνη και να ανοίγει μετά ακαριαία με το δαχτυλικό αποτύπωμα χωρίς το γνωστό delay που έχει το android σε αυτές τις περιπτώσεις. Πολύ δουλεμένο UI το Miui παιδιά Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Το θέμα πιο ειναι αν επιτρέπεται?Γιατι να μην επιτρέπεται? :) Black amoled λέγετε φίλε μου. http://en.miui.com/thread-5415226-1-1.html Απλα με συγκεκριμένο θέμα δεν δουλεύει η always on display αλλά εγώ που δεν την χρησιμοποιώ μικρό το κακό!! The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Καλημέρα, πώς ενεργοποιείτε η always on display; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Αλλάζοντας περιοχή από Ελλάδα δε Ινδία για να εγκαταστήσω μαύρο θέμα.. Επιλέχτηκε στο swipe up ο xiaomi browser με αποτέλεσμα ότι και αν έχω κάνει από εκκαθάριση προεπιλογής browser, εγκατάσταση εκ νέου διαγραφή μνήμης κλπ, επαναφορά σε launcher από από... και πολλά άλλα δεν μπορώ να επιλέξω στο swipe up to Google search έχει τύχει σε κάποιον; Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Καλημέρα, πώς ενεργοποιείτε η always on display;Θα πας ρυθμίσεις , προβολή , οθόνη περιβάλλοντος. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Ευχαριστω φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Είμαι στη τελευταία αναβάθμιση σε global. Γιατί δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση που κρύβει το notch? Έχει αλλάξει μέρος στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Είμαι στη τελευταία αναβάθμιση σε global. Γιατί δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση που κρύβει το notch? Έχει αλλάξει μέρος στις ρυθμίσεις;έχουν βγαλει αυτην την επιλογή πετινε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Κάπου κάπου όταν έχω μια ειδοποίηση και πατάω ν ανοίξει για να την δω , βάζοντας το δαχτυλικο αποτύπωμα ξεκλειδώνει και ανοίγει η κάμερα, πώς διορθώνουμε αυτό το bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Tempered glass τι προτείνετε; Να πιάνει και την μπροστινή κάμερα ή όχι; Αν την πιάνει θα βγαίνουν θολές οι φωτό; Οι πίσω κάμερες θέλουν προστασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Tempered glass τι προτείνετε; Να πιάνει και την μπροστινή κάμερα ή όχι; Αν την πιάνει θα βγαίνουν θολές οι φωτό; Οι πίσω κάμερες θέλουν προστασία;έχει απαντηθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα.... αν κάνεις μια αναζήτηση στο νήμα για το συγκεκριμένο που ζητάς θα δεις οτι το spigen είναι ο απόλυτος σεβασμός Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Ευχαριστώ, για τις πίσω κάμερες έχεις κάποια άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Ευχαριστώ, για τις πίσω κάμερες έχεις κάποια άποψη;#2710....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts