smartfonakias Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 (edited) Έρχετε το super night mode και στο mi 8 se και πήρε και το Android 9!!! Edited February 1, 2019 by smartfonakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 (edited) Για κάποιο λόγο με την 10.2.2 έχει απίστευτο drain. Ακόμα και σε stand by. Χάνω σχεδόν 40% το βράδυ χωρίς να χρησιμοποιείται Υπαρχει drain σε πολλους με το MIUI 10, ειναι γνωστο γενικα αν δεις σχολια στο forum της xiaomi. Oμως το 40% σε αναμονη ειναι τεραστιο και αδικαιολογητο. Αν δεν φταιει καποια συγκεκριμενη εφαρμογη κανε ενα hard reset και θα λυθει. Κατα τ'αλλα επιτελους 60fps -> https://www.gizmochina.com/2019/01/31/xiaomi-mi-8-will-get-ota-update-to-usher-in-support-for-4k-60fps-soon-official/ Edited February 1, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Για το drain πατηστε *#*#4636#*#* και βάλτε και στις 2 Σιμ της ρύθμιση LTE/WCDMA Να ξερετε θα πρέπει να το κάνετε σε κάθε επανεκκίνηση και ότι με αυτή την ρύθμιση δεν θα πιάνουμε 2g Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ισχυει αυτο αλλα το 40% δεν δικαιολογειται. Επισης πολλοι δεν εχουν δει διαφορα. Μαλλον δεν εχει κατσει καλα η αναβαθμιση η φταιει καποια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drulix Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Θα μπορουσε καποιος να ανεβασει ρυθμισεις απο gcam και απο στοκ cam για εμας που δεν σκαμπαζουμε και πολλα? Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Θα μπορουσε καποιος να ανεβασει ρυθμισεις απο gcam και απο στοκ cam για εμας που δεν σκαμπαζουμε και πολλα? Sent from my MI 8 using Tapatalk Και εγώ αυτό περιμένω ,κάποιος να μοιράσει τα settings του gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Ρε παίδες έχω το mi 8 se. Στο βίντεο ρυθμίσεις το VIDEO HFR τι είναι που έχει 1080 στα 120 fps? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Και εγώ αυτό περιμένω ,κάποιος να μοιράσει τα settings του gcamΜήπως βρήκες ρυθμίσεις αδελφέ στην gcam? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως βρήκες ρυθμίσεις αδελφέ στην gcam? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω βάλει αυτες http://miblog.co/xiaomi-mi8-google-camera/ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 προστατευτικό κάμερας.. ταιριάζει απόλυτα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) προστατευτικό κάμερας.. ταιριάζει απόλυτα Το έχω αγοράσει και εγώ πολύ ωραίο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κάνω μία ερώτηση γιατί έχω αυτό WiFi calling μόνο στο Wi-Fi του σπιτιού μου και δεν γίνεται σε κάποιο άλλο Wi-Fi που συνδέομαι? Edited February 2, 2019 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drulix Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Θα δοκιμασω και εγω τις ρυθμισεις της gcam. ✌️ Επισης εχω παραγγειλει εδω και 1 μηνα ισως και περισσοτερο αυτο το προστατευτικο της καμερας και αναρωτιομουν αν θα χωραει μαζι με τη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Σε παλαιότερα μνμ είχε αναφέρει φίλος ότι έβλεπε 4g+ σε 2600 και το είχα επιβεβαίωση και γω, από χθες είδα και σε 1800 και μ έκανε εντύπωση! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Παιδιά τι διάφορες έχει η developer rom με την stable στο mi 8 ; Θέλω να μου πείτε μερικές διαφορές να δω αν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Cosmote έχω. Όντως παίζει να κανουν πειράματα με τις κεραίες Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Eπιβεβαιωνω και εγω οτι με Vodafone δεν εχω δει ποτε 4G+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Eπιβεβαιωνω και εγω οτι με Vodafone δεν εχω δει ποτε 4G+. Και εγώ με cosmote και είχα ισχυρό σήμα και με τις 3 συχνότητες. (800, 1800, 2600) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Να χαζεψε το κινητό δεν νομίζω :) :) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Και έχω πολύ ισχυρό σήμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Και έχω πολύ ισχυρό σήμα..Έχω άγνοια από το App αυτό, η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι στο CID έχω 3 ενώ στο δικό σου έχει 2,, τώρα τα db και τα υπόλοιπα έχω άγνοια, μπορεί όντως στο Download να έχεις καλύτερη ταχύτητα, απλά με κάνει εντύπωση τις τελευταίες ημέρες έχω ένδειξη 4g+!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Γενικά ταχύτητες έχω καλές δεν μπορώ να πω. Έχω περίπου 110 download και 60 upload. Απλά δεν μου βγάζει το + !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Αυτά να τα πεις στον επόμενο παροχο ίντερνετ και τηλεφωνίας (σταθερό) να δω τι θα σε πούνε!!!!! :) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Μόνο εγώ δεν μπορώ να δω 4G+ πουθενά ενώ παλιότερα με το LG είχα στα περισσότερα σημεία. Μήπως παίζει κάποια ρύθμιση η οποία μας διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Μόνο εγώ δεν μπορώ να δω 4G+ πουθενά ενώ παλιότερα με το LG είχα στα περισσότερα σημεία. Μήπως παίζει κάποια ρύθμιση η οποία μας διαφεύγει? Oχι. Ειναι θεμα υποστηριξης συχνοτητων 4G+ απο την Xiaomi, απ'οτι εχω καταλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Oχι. Ειναι θεμα υποστηριξης συχνοτητων 4G+ απο την Xiaomi, απ'οτι εχω καταλαβει.Σωστός τίποτα άλλο απλά δεν το υποστηρίζει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Καλημέρα στην παρέα, τελικά μάλλον η cosmote πρέπει να κάνει κάτι με τις κεραίες γιατί τώρα μόλις και στην 800 έχω ένδειξη 4g+, δεν εξηγείται αλλιώς! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts