DrAndreas Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Εμένα μου βγάζει unofficial ROM package αδύνατη η ενημέρωση.10.0.3.0 σταθερή global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εμένα μου βγάζει unofficial ROM package αδύνατη η ενημέρωση.10.0.3.0 σταθερή global Διάβασε τα post #1993 / 1994 / 1995 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλημέρα!!Την πέρασα κ εγω την 9 παίδες εδω κ δυο μέρες.... αυτο που βλεπω είναι οτι σε καμία περίπτωση η μπαταρία δεν ηταν οπως στην 10.0.3 κ το σύστημα Android στον Θεό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλημέρα!!Την πέρασα κ εγω την 9 παίδες εδω κ δυο μέρες.... αυτο που βλεπω είναι οτι σε καμία περίπτωση η μπαταρία δεν ηταν οπως στην 10.0.3 κ το σύστημα Android στον Θεό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα έλεγα ότι είναι στα ίδια. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι το standby το βράδυ. Παλιά έπεφτε 2-3% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ένα antutu με το όπλο mi8 global stable pie.... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δηλαδή με stable global 8 και κλειδωμένο bootloader απλά πετάω χύμα μέσα την pie και όλα καλά;; Χάνονται αρχεία έτσι; Γιατί αν περιμένω ΟΤΑ πιστεύω σίγουρα δεν χάνονται αρχεία Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Και πάλι δεν χάνονται Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή του FB αλλά το εικονίδιο πουθενά! Που θα το βρω για να το βάλω στη home screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δηλαδή με stable global 8 και κλειδωμένο bootloader απλά πετάω χύμα μέσα την pie και όλα καλά;; Χάνονται αρχεία έτσι; Γιατί αν περιμένω ΟΤΑ πιστεύω σίγουρα δεν χάνονται αρχεία Αυτο ονομαζεται τοπικη αναβαθμιση η Local update & τα δεδομενα ΔΕΝ χανονται (βασικα ειναι το ιδιο οπως μια αναβαθμιση μεσω ota ετσι κι εδω χρησιμοποιειται η stock recovery) Δεδομενα Χανονται μονο με αναβαθμιση μεσω fastboot αρχειου Μπορεις να το διαβασεις εδω που λεει Method 1: Local Update : http://en.miui.com/a-232.html Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Έχω την 10.1.1.0 στο κινητό. Άμα θέλω να πάω στην global beta μπορώ να το κάνω μέσω του updater όπως πολλοί περάσαμε το android pie; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 παιδια οσοι εχετε δουλεψει και το απλο Mi8 και το Mi8 Pro. Στις τιμες που παιζουν τωρα , ποια θεωρειτε VFM τιμη για το Pro? 450 είναι πολλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 παιδια οσοι εχετε δουλεψει και το απλο Mi8 και το Mi8 Pro. Στις τιμες που παιζουν τωρα , ποια θεωρειτε VFM τιμη για το Pro? 450 είναι πολλά? Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα το pro ειναι η εκπληκτική πλάτη του που όμως προϋποθέτει ότι δεν θα του φορέσεις θήκη (με ότι αυτό συνεπάγεται). Ο αισθητήρας δακτυλικού στην οθόνη για μένα είναι αδιάφορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Έχω την 10.1.1.0 στο κινητό. Άμα θέλω να πάω στην global beta μπορώ να το κάνω μέσω του updater όπως πολλοί περάσαμε το android pie; Ναι εγώ έτσι το έκανα, απλά φρόντισε να την κάνεις μόλις σου βγάλει το μήνυμα για διαγραφή αρχείων και επανεκκίνηση γιατί μετά bugarei και πρέπει να το ξανακατεβάσεις από την αρχή. Επιπλέον, όπως θα κατάλαβες κάνει wipe data οπότε θέλει backup το όλο σκηνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsikos Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις παρέλαβα και εγώ το mi8. Εκτός από την αναβάθμιση σε 10.0.3 με ζοριζει λίγο η αλλαγή από το iOS σε Android. Υπάρχει κάποιος που την έχει κάνει να μου δώσει λίγο τα φώτα του; Ας είναι και προσωπικό μήνυμα να μη γεμίζουμε τζάμπα το θέμα με άσχετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 παιδια οσοι εχετε δουλεψει και το απλο Mi8 και το Mi8 Pro. Στις τιμες που παιζουν τωρα , ποια θεωρειτε VFM τιμη για το Pro? 450 είναι πολλά? Κτγμ δεν αξίζει με τίποτα το Pro, εκτός αν κάποιος ψήνεται τρελά με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη. Κατά τα άλλα, δίνεις 100 ευρώ επιπλέον και έχεις χειρότερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focus84 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Παιδιά ερώτηση...δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί..αλλά πως αφαιρείται αν αφαιρείται το άσπρο πλαίσιο γύρω από τις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Παιδιά καλησπέρα εχω το mi 8 se με τν miui 10.1 stable εδώ και 3 μήνες στο σαιτ που έχει για τις rom ποια είναι για το κινητό μου για να την κατεβάσω χειροκίνητα γτ δν μ την βγάζει αυτόματα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 http://en.miui.com/download-346.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Rom για mi 8 se, δεν μπόρεσα να βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Rom για mi 8 se, δεν μπόρεσα να βρω! ναι εχει δυσκολια η συσκευη ..πολυ δυσκολα θα βγαλει μια global - διεθνη, η συσκευη βγηκε για την κινεζικη αγορα κυριως εδω μεσα στα forums θα ψαξεις : http://en.miui.com/type-197-1588.html εδω επειδη ειναι το κινεζικο site της συσκευης ανοιξε το στον chrome για μεταφραση αναγκαστικα : http://www.miui.com/download-346.html και εδω καποια recovery / fastboot αρχεια : https://xiaomifirmware.com/roms/download-official-miui-roms-for-xiaomi-mi-8-se/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Το ota update θα αργήσει πολύ λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Ευχαριστώ παιδιά βλέπω ότι έχει ακόμα την ίδια 10.1 νόμιζα ότι επειδή είναι China rom θα έκανε συχνές ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 https://forum.xda-developers.com/mi-8/development/kernel-sphinx-kernel-t3843701 Για όσους έχουν ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Στην stable miui 10 που εχουν κρυψει την επιλογη να ορισουμε ενα wifi σαν mobile hotspot ? Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα!Έχει δοκιμάσει κάποιος το tempered glass της spigen με το μαύρο πλαίσιο; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts