KALTS Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εμείς πως μπορούμε να βάλουμε την 10.0.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Εμείς πως μπορούμε να βάλουμε την 10.0.2.0 Αναλόγως τη συσκευή & rom που έχεις(φαίνονται πάνω οι διάφορες εκδόσεις πλην SE εδώ) http://en.miui.com/download-346.html#523 (διάβασε πώς πατώντας flashing guide..Ο ευκολότερος μέσω Local update/stock recovery) Αλλιώς με MFT & το fastboot αρχείο περιγράφεται και αυτό(δεν θα στο πρότεινα) Edited December 4, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ευχαριστώ αλλά σε pro που είμαι δεν βρήκα κάτι, και είμαι ασχετος απο Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ευχαριστώ αλλά σε pro που είμαι δεν βρήκα κάτι, και είμαι ασχετος απο Xiaomi Ναι σε pro global όπως φαίνεται τελευταία είναι η : V10.0.1.0.OECMIFH (MIUI10) στην επίσημη σελίδα Αν έχεις αυτή δεν χρειάζεται τίποτα.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ναι αυτή έχω, αλλά πολλά bug ρε παιδιά... Ουτε notification δεν εμφανιζονται ούτε καλή μπαταρία δεν ξέρω δεν έμεινα ευχαριστημένος απο την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εγώ έχω την έκδοση10.0.3.0 . Ευχαριστημένος απο κάθε άποψη!Global edition έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Βασικα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν η θηκη nilkin nature προστατευει την καμερα εστω και λιγο δηλαδη να ειναι λιγο πιο πανω απο την καμερα.Με ενδιαφερει γιατι ειναι λεπτη αλλιως αν ξερετε καμια αλλη πειτε μου Εξέχει ελάχιστα από την κάμερα. Μιλάμε για χιλιοστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Άμα κατεβάσω την 10.0.2.0 στο κινητό και το κάνω update μέσα από το κινητό από εκεί που διαλέγεις πακέτο ενημέρωσης θα γίνει bricked το κινητό. Γνωρίζει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Άμα κατεβάσω την 10.0.2.0 στο κινητό και το κάνω update μέσα από το κινητό από εκεί που διαλέγεις πακέτο ενημέρωσης θα γίνει bricked το κινητό. Γνωρίζει κανένας; Διάβασε το post #1828 λίγες θέσεις πίσω ... Απλά μην βιάζεσαι και διάβασε πρώτα καλά αναλόγως τη συσκευή & rom που έχεις και σε αφορά... Αυτό που αναφέρεις λέγεται Local update ή τοπική ενημέρωση & είναι ο πιο εύκολος τρόπος .Αν υπάρχει το αρχείο για τη δική σου συσκευή/rom και το επιτρέπει, απλά θα το δεις διαβάζοντας ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλημέρα, επειδή με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό ξέρει κάποιος να μου πει εάν τελικά δόθηκε το update για το slow motion και τη βελτίωση της νυχτερινής λήψης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Εχει καταφερει κανεις να το συνδεσει με καποιo smartwatch και να του ερχονται στο ρολοι οι ειδοποιησεις; Εγω σε garmin forerunner 230 δεν τα εχω καταφερει ενω εχουν συνδεθει κανονικα.Ενω στο Galaxy S8 δεν ειχα θεμα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Εχει καταφερει κανεις να το συνδεσει με καποιo smartwatch και να του ερχονται στο ρολοι οι ειδοποιησεις; Εγω σε garmin forerunner 230 δεν τα εχω καταφερει ενω εχουν συνδεθει κανονικα.Ενω στο Galaxy S8 δεν ειχα θεμα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με amazfit stratos έρχονται κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Εχει καταφερει κανεις να το συνδεσει με καποιo smartwatch και να του ερχονται στο ρολοι οι ειδοποιησεις; Εγω σε garmin forerunner 230 δεν τα εχω καταφερει ενω εχουν συνδεθει κανονικα.Ενω στο Galaxy S8 δεν ειχα θεμα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε εγώ έχω ρολόι με Android Wear και έπρεπε να πάω στις ρυθμίσεις και εγκατεστημένες εφαρμογές, να βρω την εφαρμογή Wear και από εκεί να ενεργοποιήσω τα πάντα για να έρχονται και είναι οκ τώρα Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Βρηκα την λυση.Ηθελα πειραγματα στις ρυθμισεις για να μπορεσει να δουλεψει σωστα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Το instagram γιατί δεν μπορω να το κατεβασω απο το play store μου λεει δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου. Ξέρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Το instagram γιατί δεν μπορω να το κατεβασω απο το play store μου λεει δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου. Ξέρει κανεις;έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Με τι region είστε; Εμένα με Ελλάδα κανονικά Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Εγω Hong Kong για να εχω face unlock αλλα και με Ελλάδα πάλι δεν κατέβαινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Εγω Hong Kong για να εχω face unlock αλλα και με Ελλάδα πάλι δεν κατέβαινε Το face unlock υπάρχει και για Ελλάδα σε περίπτωση που θες να γύρισεις σε region ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Σε μένα δεν υπάρχει δυστυχώς. αλλά έχω το pro δεν ξέρω αν έχει σχέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Σε μένα δεν υπάρχει δυστυχώς. αλλά έχω το pro δεν ξέρω αν έχει σχέση Θα μπορούσε αν και δεν ξέρω σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 εγώ έχω region India για να έχω πολλές εναλλακτικές σε themes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Τις ειδοποιήσεις από την εφαρμογή της μουσικής πως σκ@τ@ τις βγάζουμε; Αυτές τις ότι να ναι μουσικές που προτείνει. Έχω προσπαθήσει μία μία επιλογή να απενεργοποιω κάθε φορά αλλά πάντα κάτι πετάγεται. Η μόνη λύση είναι να τα κλείσω όλα αλλά μετά δεν μπορώ να χειρίζομαι τα τραγούδια που ακούω! Τι φάση, είναι υποχρεωτικά;; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Τις ειδοποιήσεις από την εφαρμογή της μουσικής πως σκ@τ@ τις βγάζουμε; Αυτές τις ότι να ναι μουσικές που προτείνει. Έχω προσπαθήσει μία μία επιλογή να απενεργοποιω κάθε φορά αλλά πάντα κάτι πετάγεται. Η μόνη λύση είναι να τα κλείσω όλα αλλά μετά δεν μπορώ να χειρίζομαι τα τραγούδια που ακούω! Τι φάση, είναι υποχρεωτικά;;Μάλλον και συ έχεις άλλο region! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Ελλάδα έχω!! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts