pittas Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Χωρίς να έχω διάθεση για αντιπαραβολη θέλω να θυμήσω το εξής : Σήμερα στην Ελλάδα το Galaxy S9 σε dual έκδοση με καμεραρα με όλες τι μπάντες, με volte, 4G+ και όλα τα καλούδια, με επίσημη εγγύηση, με παραλαβή την επόμενη ημέρα κλπ κάνει 550 ευρώ Αν κόψεις τιμολόγιο και γλιτώσεις ΦΠΑ πάει στα 443 Το Mi 8 128 GB (διότι το 64 δεν αρκεί επειδή δεν έχει sd) κάνει από Κίνα με τριγωνικές και με όλα τα γνωστά προβλήματα 400. Εγγύηση κινεζου κλπ Μεταπωλητικη αξία; δε θα πω. Τα ξέρετε μόνοι σας. Αλήθεια όταν πέφτει το κουπονακι και πλακωνεστε ποιος θα προλάβει το κουπόνι θεωρείτε ότι είναι ευκαιρία;;;; Εγω το έδωσα γρήγορα και ορκίστηκα ποτέ ξανά ακριβό xiaomi μέχρι να μάθει να μας σέβεται στα βασικά. Και για τα δικά μου μάτια είναι ακριβό πλέον μετά από όλα αυτά Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν και τα γράφεις με λίγο υπερμετρο ζήλο, επί της ουσίας έχεις δίκιο. Ανέκδοτο επίσης να πωλείται στην Ελλάδα το μι8 64 549 και να έχει το s9 64 550. Edited August 27, 2018 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Σήμερα στην Ελλάδα το Galaxy S9 σε dual έκδοση με καμεραρα με όλες τι μπάντες, με volte, 4G+ και όλα τα καλούδια, με επίσημη εγγύηση, με παραλαβή την επόμενη ημέρα κλπ κάνει 550 ευρώ Εγω το έδωσα γρήγορα και ορκίστηκα ποτέ ξανά ακριβό xiaomi μέχρι να μάθει να μας σέβεται στα βασικά. Και για τα δικά μου μάτια είναι ακριβό πλέον μετά από όλα αυτά Εισαγωγή : 1) Είμαι δηλωμένος Sasmung Hater. 2) Μου αρέσει τρομερά η Xiaomi. Την λατρεύω. Κυρίως θέμα: Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ότι οι ναυαρχίδες τις Xiaomi είναι φθηνές είναι μύθος. Εάν το πάρεις από Κίνα και πάνε όόόόόόόΛα καλά στην 2ετία, τότε πραγματικά θα έχεις κάνει μία άριστη αγορά. Εάν όμως στραβώσει κάτι (το παραμικρό ε...) τότε την πάτησες. Το S9 έχει 550 (δεν λαμβάνω το τιμολόγιο υπόψη γιατί λίγοι είναι αυτοί που έχουν επαγγελματικό ΑΦΜ) αλλά δίνει 2 χρόνια πανευρωπαϊκή εγγύηση, service σε dt (για επιβεβαιωμένη βλάβη πάς, το αφήνεις, πίνεις καφές, πας και το παίρνεις), επίσημη υποστήριξη από τον πάροχο. Το Mi8 (το οποίο έχω ήδη παραγγείλει από Κίνα), με τα 350 τί δίνει; ΤΙΠΟΤΑ! ΑΡΑ: Οι ναυαρχίδες της Xiaomi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΘΗΝΕΣ! Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να βγουν και πανάκριβες στο τέλος την ημέρας. Μπορεί στα 350 ευρώ να το θεωρώ κορυφαία επιλογή το mi8, αλλά τα 350 τα έχω ΠΡΟ-πληρώσει, θα έρθει το κινητό σε ένα μήνα (και άν), εάν έχει βλάβη θα το φτιάξουν αλλά μέχρι να πάει και να έρθει θα κάνει 2 μήνες, δεν το υποστηρίζει επίσημα ο πάροχος, η εγγύηση του είναι από Κίνα και είναι ΕΝΑ έτος (και όχι 2)....θέλετε και άλλα;;;;;; Ανέκδοτο επίσης να πωλείται στην Ελλάδα το μι8 64 549 και να έχει το s9 64 550. Κακόγουστο κιόλας... Edited August 27, 2018 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techfreak Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Εισαγωγή : 1) Είμαι δηλωμένος Sasmung Hater. 2) Μου αρέσει τρομερά η Xiomi. Την λατρεύω. Κυρίως θέμα: Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ότι οι ναυαρχίδες τις Xiaomi είναι φθηνές είναι μύθος. Εάν το πάρεις από Κίνα και πάνε όόόόόόόΛα καλά στην 2ετία, τότε πραγματικά θα έχεις κάνει μία άριστη αγορά. Εάν όμως στραβώσει κάτι (το παραμικρό ε...) τότε την πάτησες. Το S9 έχει 550 (δεν λαμβάνω το τιμολόγιο υπόψη γιατί λίγοι είναι αυτοί που έχουν επαγγελματικό ΑΦΜ) αλλά δίνει 2 χρόνια πανευρωπαϊκή εγγύηση, service σε dt (για επιβεβαιωμένη βλάβη πάς, το αφήνεις, πίνεις καφές, πας και το παίρνεις), επίσημη υποστήριξη από τον πάροχο. Το Mi8 (το οποίο έχω ήδη παραγγείλει από Κίνα), με τα 350 τί δίνει; ΤΙΠΟΤΑ! ΑΡΑ: Οι ναυαρχίδες της Xiaomi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΘΗΝΕΣ! Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να βγουν και πανάκριβες στο τέλος την ημέρας. Μπορεί στα 350 ευρώ να το θεωρώ κορυφαία επιλογή το mi8, αλλά τα 350 τα έχω ΠΡΟ-πληρώσει, θα έρθει το κινητό σε ένα μήνα (και άν), εάν έχει βλάβη θα το φτιάξουν αλλά μέχρι να πάει και να έρθει θα κάνει 2 μήνες, δεν το υποστηρίζει επίσημα ο πάροχος, η εγγύηση του είναι από Κίνα και είναι ΕΝΑ έτος (και όχι 2)....θέλετε και άλλα;;;;;; Κακόγουστο κιόλας... Θα συμφωνήσω μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 @pavlidisc Συμφωνω απολυτα σε ολα! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Και γω το εχω κανει,εχω και VoLTE. 4G+ που βγαζει πανω εχεις πειραξει κατι;Όχι τίποτα MI mix2. Edited August 29, 2018 by XP130TD Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Όχι τίποτα MI mix2. Τι σχέση έχει το Mi. Mix 2? Να στείλουμε κανένα speedtest από Galaxy S9. Επίσης αν νομίζεις ότι έχεις volte τότε κάνε μια κλήση με data ανοιχτά και δες αν θα γυρίσεις σε 3G Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Τι σχέση έχει το Mi. Mix 2? Να στείλουμε κανένα speedtest από Galaxy S9. Επίσης αν νομίζεις ότι έχεις volte τότε κάνε μια κλήση με data ανοιχτά και δες αν θα γυρίσεις σε 3G Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγω παρέθεσα το Screenshot επειδή αναφέρθηκε ότι δεν πιάνουν 4G+ οι ναυαρχίδες της xiaomi και είπες να βάλουμε speedtest για να κλάψουμε κλπ κλπ. Edited August 29, 2018 by XP130TD Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Είπα εγώ ότι έχει βόλτε,? Εγω παρέθεσα το Screenshot επειδή αναφέρθηκε ότι δεν πιάνουν 4G+ οι ναυαρχίδες της xiaomi και είπες να βάλουμε speedtest για να κλάψουμε κλπ κλπ. Επίσης 96 Mbps είναι κανονικά μέσα στα όρια του απλού 4G (θεωρητικά έως 150) Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σχετικά με το 4G+, ζήτησα την γνώμη, από διαφορετικό φόρουμ, και η απάντηση: Όταν είχε κινεζική ρομ stable, είχε 4G+,,( και νομίζω αυτό έδειξε και σε μένα, δεν το θυμάμαι), είχε 4G+ στην Αθήνα. Όταν έβαλε global stable, δείχνει 4g, και μάλλον είναι θέμα του software, που δεν προβάλλει το "+". Δηλαδή, ακόμα και έτσι, συνδέεται με 4G+, ας μην έχει το +,, ( έχει ξαναγίνει σε κινητό χιαομι). Αυτό το speedtest , ποιο είναι, να το κάνω εγώ ? Έχω global stable, unlocked bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σχετικά με το 4G+, ζήτησα την γνώμη, από διαφορετικό φόρουμ, και η απάντηση: Όταν είχε κινεζική ρομ stable, είχε 4G+,,( και νομίζω αυτό έδειξε και σε μένα, δεν το θυμάμαι), είχε 4G+ στην Αθήνα. Όταν έβαλε global stable, δείχνει 4g, και μάλλον είναι θέμα του software, που δεν προβάλλει το "+". Δηλαδή, ακόμα και έτσι, συνδέεται με 4G+, ας μην έχει το +,, ( έχει ξαναγίνει σε κινητό χιαομι). Αυτό το speedtest , ποιο είναι, να το κάνω εγώ ? Έχω global stable, unlocked bootloader το china stable εχει miui 10 οποτε φανταζομαι οταν ερθει το miui10 global stable θα λυθει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σχετικά με το 4G+, ζήτησα την γνώμη, από διαφορετικό φόρουμ, και η απάντηση: Όταν είχε κινεζική ρομ stable, είχε 4G+,,( και νομίζω αυτό έδειξε και σε μένα, δεν το θυμάμαι), είχε 4G+ στην Αθήνα. Όταν έβαλε global stable, δείχνει 4g, και μάλλον είναι θέμα του software, που δεν προβάλλει το "+". Δηλαδή, ακόμα και έτσι, συνδέεται με 4G+, ας μην έχει το +,, ( έχει ξαναγίνει σε κινητό χιαομι). Αυτό το speedtest , ποιο είναι, να το κάνω εγώ ? Έχω global stable, unlocked bootloaderhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest Κλείνεις το WiFi και με τα data κάνεις τεστ. Περιμένουμε Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 4 ώρες οθόνη και είναι στο 42% Σαφή βελτίωση όσο στρώνει η μπαταρία!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τέτοια βελτίωση σε σχέση με τις 4 ώρες του ΜΙ5? :blink::blink::blink: Καλά το 8SE πόσες ώρες οθόνη βγάζει; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Τέτοια βελτίωση σε σχέση με τις 4 ώρες του ΜΙ5? :blink::blink::blink: Καλά το 8SE πόσες ώρες οθόνη βγάζει; :wacko: Στη μιαμιση μερα 7μιση ωρες οθονη. Με μονιμο bluetooth(smartwatch και handsfree) αλλα ελαχιστα mobile data. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 To spend test, foto δεν μπορώ να ανεβάσω Ping 22ms Jitter. 5ms DOWNLOAD Mbps. 10,8 UPLOAD Mbps. 9,98 Έγινε από Τρίκαλα, με COSMOTE Athens. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Μαλιστα. Πολυ καλη συσκευη παιδια, value for money αλλα εγω τελικα δεν ψηνομαι να δωσω 350 ευρω, να αγορασω απο Κινα και να μην εχω καποια πραγματα βασικα. Οχι οτι θα παθω κατι αν δεν εχω 4G+ και face unlock στην Ελλαδα αλλα ειναι ετσι για το ****το. Καλη συνεχεια και να την χαρειτε οσοι την εχετε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ουπς ...τα ίδια με το nr5 και δω? Φταίνε οι πάροχοι που δεν υποστηρίζει 4g+ Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Στη μιαμιση μερα 7μιση ωρες οθονη. Με μονιμο bluetooth(smartwatch και handsfree) αλλα ελαχιστα mobile data. Mιλαμε για την global rom, σε νορμαλ λειτουργία; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Μιλάω για το se το οποίο δεν έχει global rom. Ήταν αρκετά χαλαρή χρήση. Τώρα με λίγο πιο βαριά χρήση είμαι στις 5 30 ωρες με υπόλοιπο 18 % σε σύνολο 1 μέρα και 16 ώρες Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Μόλις παρέλαβα την κινηταρα απλά τα σπάει σε όλα τα επίπεδα ανακαλύπτω περισσότερα και ενημερώνω εδώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραιος κ καλοριζικο!!Αυτο θελουμε κ οχι για χιλιοστή φορα (το μαθαμε το ξερουμε) να ακουσουμε οτι δεν παιζει 4G+..Εννοειτε ενημέρωσε κ περιμενουμε να πεις περισσοτερα:) ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς να έχω διάθεση για αντιπαραβολη θέλω να θυμήσω το εξής : Σήμερα στην Ελλάδα το Galaxy S9 σε dual έκδοση με καμεραρα με όλες τι μπάντες, με volte, 4G+ και όλα τα καλούδια, με επίσημη εγγύηση, με παραλαβή την επόμενη ημέρα κλπ κάνει 550 ευρώ Αν κόψεις τιμολόγιο και γλιτώσεις ΦΠΑ πάει στα 443 Το Mi 8 128 GB (διότι το 64 δεν αρκεί επειδή δεν έχει sd) κάνει από Κίνα με τριγωνικές και με όλα τα γνωστά προβλήματα 400. Εγγύηση κινεζου κλπ Μεταπωλητικη αξία; δε θα πω. Τα ξέρετε μόνοι σας. Αλήθεια όταν πέφτει το κουπονακι και πλακωνεστε ποιος θα προλάβει το κουπόνι θεωρείτε ότι είναι ευκαιρία;;;; Εγω το έδωσα γρήγορα και ορκίστηκα ποτέ ξανά ακριβό xiaomi μέχρι να μάθει να μας σέβεται στα βασικά. Και για τα δικά μου μάτια είναι ακριβό πλέον μετά από όλα αυτά Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαζι σου αλλα να ξερεις οτι υπάρχουν κάποιοι που δεν γουσταρουν edge οθονες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Αλτσαντίρι, τέτοιο μένος ούτε απατημένη σύζυγος για τη νυν του πρώην. Ρε τι τραβάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 κοιτα ο ανθρωπος βγαζει πολυ κακια για την συσκευη που δεν πρεπει. με τα λεφτα αυτα σιγουρα δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο. μπορουμε να παραδεχτουμε οτι ir blaster, ελλειψη sd card , audio jack ειναι κατι που δεν μας ενοχλει και τοσο. ωστοσο η αρνηση της xiaomi να ακουει το κοινο της σε θεματα οπως 4g+, και σε updates ειναι γεγονος. ειναι κριμα πραγματικα. η καθε συσκευη θελει το αντιστοιχο support και την εχουν γραμμενη. σιγουρα αξιζει τα λεφτα της, αλλα θα μπορουσες οντως να ηταν οτι καλυτερο υπηρχε, αλλα προφανως η xiaomi τρομπαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ασφαλές συμπέρασμα μπορεί να βγει μόνο με σύγκριση με φετεινή ναυαρχίδα (π.χ. S9) στο ΙΔΙΟ σημείο (με καλό σήμα) και το ΙΔΙΟ δίκτυο. Θα μας βοηθούσε πολύ αν κάποιος από αυτούς που έχουν παραλάβει μπορεί να πραγματοποιήσει τη σύγκριση αυτή. Στο διαδίκτυο υπάρχουν ένα σωρό τεστ της συσκευής. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται πρόβλημα με το 4g. Ακόμα και στο GSMArena, που επισημάνθηκε ζήτημα thermal throttling, δεν αναφέρεται τίποτε για το θέμα αυτό. Αντίθετα, στα specifications της συσκευής, αναφέρεται ότι διαθέτει LTE-A με 4CA. http://i64.tinypic.com/ete1wh.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ασφαλές συμπέρασμα μπορεί να βγει μόνο με σύγκριση με φετεινή ναυαρχίδα (π.χ. S9) στο ΙΔΙΟ σημείο (με καλό σήμα) και το ΙΔΙΟ δίκτυο. Θα μας βοηθούσε πολύ αν κάποιος από αυτούς που έχουν παραλάβει μπορεί να πραγματοποιήσει τη σύγκριση αυτή. Στο διαδίκτυο υπάρχουν ένα σωρό τεστ της συσκευής. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται πρόβλημα με το 4g. Ακόμα και στο GSMArena, που επισημάνθηκε ζήτημα thermal throttling, δεν αναφέρεται τίποτε για το θέμα αυτό. Αντίθετα, στα specifications της συσκευής, αναφέρεται ότι διαθέτει LTE-A με 4CA. http://i64.tinypic.com/ete1wh.jpg παιζει να ειναι θεμα που λογικα με miui 10 θα λυθει. οσοι εχουν miui 10 china beta παιζει κανονικα το 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 παιζει να ειναι θεμα που λογικα με miui 10 θα λυθει. οσοι εχουν miui 10 china beta παιζει κανονικα το 4g+Δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί softwarικα αυτό, μην χαίρεστε τσάμπα. Αν κάποιος το πάρει από επίσημο retailer Infoquest στην Ελλάδα ας ενημερώσει με φωτό εδώ εάν υποστηρίζει παντού 4g+. Volte είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα παίξει, γιατί δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί η Xiaomi ή η Cosmote, τουλάχιστον στα κοντά. Θέλει συνεργασία και των 2 αυτό. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί softwarικα αυτό, μην χαίρεστε τσάμπα. Αν κάποιος το πάρει από επίσημο retailer Infoquest στην Ελλάδα ας ενημερώσει με φωτό εδώ εάν υποστηρίζει παντού 4g+. Volte είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα παίξει, γιατί δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί η Xiaomi ή η Cosmote, τουλάχιστον στα κοντά. Θέλει συνεργασία και των 2 αυτό. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 το volte ειναι κατι που δε με ενδιαφερει καν εμενα προσωπικα διοτι δε μιλαω και πολυ στο τηλεφωνο και ουτος η αλλιως δυσκολα να γινει η συνεργασια . ουτε το 4g+ με ενδιαφερει αμεσα, απλα ειναι για το ****το. εφοσον καποιες συσκευες το εχουν φανταζομαι ειναι θεμα software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts