Jump to content

Αναζήτηση κινητού εώς 120€ max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό φαίνεται σούπερ. Αυτό όμως που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι το κουτί ήρθε ανοιγμένο. Οι ασφάλειες (τα αυτοκόλλητα) ήταν κομμένες. Λογικά δεν θα έπρεπε,ετσι δεν είναι;

Το κινητό φαίνεται σούπερ. Αυτό όμως που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι το κουτί ήρθε ανοιγμένο. Οι ασφάλειες (τα αυτοκόλλητα) ήταν κομμένες. Λογικά δεν θα έπρεπε,ετσι δεν είναι;

Από banggood να υποθέσω ότι το πήρες;

Στα 120€ είναι η καλύτερη λύση?Ψάχνω ένα 2ο κινητό μετά το Meizu Μ6 Note που έχω και αν γίνεται θα ήθελα να είναι ισάξιο χωρίς να δώσω πολλά χρήματα(μεχρι 130€).Γρηγορο (κάτι με Snapdragon 6++ υποθέτω) 5,5" 16:9 με καλή μπαταρία,καλή ποιότητα κλήσης και σήματος(κυρίως WiFi) είναι τα βασικά που ζητάω..Τώρα αν γίνεται να έχει και Nougat τουλάχιστον,ακόμα καλύτερα.. Edited by George6633

Ναι banggood

Φίλε για αποφυγή τελωνείου άφησες την επιλογή αποστολής με το Air Parcel Register ή επέλεξες το Priority Direct Mail? Σκέφτομαι μήπως το χτυπήσω και εγώ για δεύτερο...

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Φίλε για αποφυγή τελωνείου άφησες την επιλογή αποστολής με το Air Parcel Register ή επέλεξες το Priority Direct Mail? Σκέφτομαι μήπως το χτυπήσω και εγώ για δεύτερο...

Παναγιώτης

Το priority direct mail επέλεξε για να έρθει γρήγορα και χωρίς τελωνείο.

Πολύ καλή επιλογή!

Μόλις χθες το παρέλαβα. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Είμαι σε δίλημμα, αυτό ή το honor 6x που έχω?

Απο sar τι τιμές εχει;

Η αίσθηση όταν βάζεις το δάκτυλο στην οθόνη πως ειναι και ειδικα όταν εισαι στο ήλιο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Απο sar τι τιμές εχει;

Η αίσθηση όταν βάζεις το δάκτυλο στην οθόνη πως ειναι και ειδικα όταν εισαι στο ήλιο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sar LeRee

Head: 0,439

Body: 1,240

Μια χαρά αίσθηση έχει η οθόνη του. Δεν το έχω δουλέψει στον ήλιο, μόνο μέσα στο σπίτι.

Θα μείνω με το honor, παρόλο που μου φαίνεται καλύτερο το LeRee

• 5 weeks later...

Χρειάζομαι βοήθεια. Έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη. Μόνο το τζάμι. Κατά τα άλλα παίζει κανονικά.

Υπάρχει service για αυτά τα κινητά στην Ελλάδα;

Χρειάζομαι βοήθεια. Έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη. Μόνο το τζάμι. Κατά τα άλλα παίζει κανονικά.

Υπάρχει service για αυτά τα κινητά στην Ελλάδα;

Νομίζω πως όχι. Εγώ στη θέση σου θα έψαχνα το ανταλλακτικό στο ebay (εκτός κι αν το έχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα) και μετά θα το πήγαινα σε κάποιο μαγαζί με καλές αξιολογήσεις για να το αλλάξουνε.