zontobolo Δημοσιεύτηκε May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2018 1) Κόστος 100€ το πολύ 120€. 2) Το μέγεθος οθόνης 5", με καλή ανάλυση. 3) Από Κίνα/Ευρώπη με την προϋπόθεση να μην υπάρχουν δασμοί. (Εκτός κι αν βρεθεί κάτι αντίστοιχο από Ελλάδα) 4) 800αρα μπάντα επιθυμητή, αν και όχι απόλυτα απαραίτητη. 5) Οπωσδήποτε dual. Επιθυμητό το ραδιόφωνο, όχι απαραίτητο. 6) Επιθυμητό το ελληνικό μενού, όχι απαραίτητο. Από φλασαρισμα δεν έχω ιδέα... αν έρθει έτοιμο και ρουταρισμένο κανένα πρόβλημα. 7) Καλή οθόνη, στα πλαίσια του αναφερόμενου κόστους, βέβαια. 8) βαθμός σημασίας: αυτονομία 8, ομαλή λειτουργία και απόκριση 9, βαρύ gaming 0, κάμερα 8. Είναι για την κόρη μου 16 ετών. Το επισημαίνω για να γίνει κατανοητή η χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Xiaomi Redmi 4x από Ελλάδα ή το καλύτερο σε όλα, (ειδικά στην κάμερα) πλην της υποστήριξης, leree le 3 (είναι 5,5) από Κίνα. Edited May 23, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. May 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 εγώ έχω το redmi note 4x. Έχουν την ίδια κάμερα; επίσης είδα και τα Huawei Y6 Dual (2017) (16GB) και Xiaomi Redmi 5A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 εγώ έχω το redmi note 4x. Έχουν την ίδια κάμερα; επίσης είδα και τα Huawei Y6 Dual (2017) (16GB) και Xiaomi Redmi 5A Ναι έχουν την ίδια κάμερα. Όπως και το redmi 5a. Για το Huawei δεν ξέρω. Για εμένα αν κοιτάς αποκλειστικά 5αρι πήγαινε στο Redmi 4x. Πολύ καλύτερο από όλα τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. May 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Όπως είπα είναι για την κόρη μου, οπότε θα την ρωτήσω. Αν μου πει οκ για 5.5' ψήνομαι και για το Letv LeRee Le 3. Πάντως στο Πλαίσιο που είδα το Xiaomi Redmi 5A και το Huawei Y6 Dual, μου φάνηκε καλύτερη η κάμερα του Huawei. εκτός αν ήταν θέμα οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Εφόσον είναι για το παιδί πάρε κάποιο να έχει και χαμηλό sar, οπότε κάτι letv κλπ εγώ θα τα απέφευγα γιατί εκτός των άλλων χρειάζεται να ασχοληθείς για να τα φέρεις στα μέτρα σου. Θες κάτι να δουλεύει out of the box και χωρίς ρουτ. Άποψη μου είναι μην μπαίνεις σε διαδικασία να κοιτάς χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστές, πυρήνες κλπ, νομίζω δεν έχουν νόημα. Κάμερα, μπαταρία, οθόνη, εμφάνιση και ίσως εγγύηση είναι τα κριτήρια που πρέπει να επικεντρωθείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Εφόσον είναι για το παιδί πάρε κάποιο να έχει και χαμηλό sar, οπότε κάτι letv κλπ εγώ θα τα απέφευγα γιατί εκτός των άλλων χρειάζεται να ασχοληθείς για να τα φέρεις στα μέτρα σου. Θες κάτι να δουλεύει out of the box και χωρίς ρουτ. Άποψη μου είναι μην μπαίνεις σε διαδικασία να κοιτάς χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστές, πυρήνες κλπ, νομίζω δεν έχουν νόημα. Κάμερα, μπαταρία, οθόνη, εμφάνιση και ίσως εγγύηση είναι τα κριτήρια που πρέπει να επικεντρωθείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Με το LeEco δε χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου, μια χαρά λειτουργεί. Επίσης, έχει νόημα αναλόγως πόσο θα το κρατήσεις. Το Nokia 2 πχ στα 100 ευρώ είναι για γέλια, θα κολλάει με το καλημέρα. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Εφόσον είναι για το παιδί πάρε κάποιο να έχει και χαμηλό sar, οπότε κάτι letv κλπ εγώ θα τα απέφευγα γιατί εκτός των άλλων χρειάζεται να ασχοληθείς για να τα φέρεις στα μέτρα σου. Θες κάτι να δουλεύει out of the box και χωρίς ρουτ. Άποψη μου είναι μην μπαίνεις σε διαδικασία να κοιτάς χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστές, πυρήνες κλπ, νομίζω δεν έχουν νόημα. Κάμερα, μπαταρία, οθόνη, εμφάνιση και ίσως εγγύηση είναι τα κριτήρια που πρέπει να επικεντρωθείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μία χαρά δουλεύει out of the box το leree. Όλα αυτά που αναφέρεις ότι έχουν νόημα (Κάμερα, μπαταρία, οθόνη, εμφάνιση) τα έχει και σε αυτά παίζει μόνο του σε αυτά τα λεφτά. Για την ακρίβεια για να βρεις καλύτερο πρέπει να πληρώσεις τα διπλάσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Leree και από εμένα! Έχοντας αγοράσει ένα leeco s3 για την σύζυγο (η selfie του τα σπάει!) και ψάχνοντας για ένα κινητό περίπου στα χρήματά σου για την μητέρα μου, κατέληξα στο leree. Με κωδικό από kimovil και priority από banggood στα 95€. Και σκέφτομαι μήπως το κρατήσω εγώ και της δώσω το honor 6x που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. May 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Με όλα αυτά που μου λέτε και με όσα άλλα έχω διαβάσει έχω ψηθεί. Ειδικά μου έκανε κλικ το ότι για τα λεφτά του έχει καλύτερη κάμερα από τον ανταγωνισμό. Το πρόβλημα είναι ότι η κόρη μου θέλει τελικά 5'. Της έδωσα το δικό μου που είναι 5,5' και της φάνηκε μεγάλο. Δεν την βόλευε. Οπότε αν υπάρχει κάποια πρόταση για 5' με τα ίδια χαρακτηριστικά, δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Με όλα αυτά που μου λέτε και με όσα άλλα έχω διαβάσει έχω ψηθεί. Ειδικά μου έκανε κλικ το ότι για τα λεφτά του έχει καλύτερη κάμερα από τον ανταγωνισμό. Το πρόβλημα είναι ότι η κόρη μου θέλει τελικά 5'. Της έδωσα το δικό μου που είναι 5,5' και της φάνηκε μεγάλο. Δεν την βόλευε. Οπότε αν υπάρχει κάποια πρόταση για 5' με τα ίδια χαρακτηριστικά, δεκτή. Στα 100 +ευρώ μόνο το redmi 4x θα βρεις με καλά χαρακτηριστικά αλλά με κατώτερη κάμερα από το leree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. June 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Επειδή η κόρη μου θέλει και καλή κάμερα, και όπως έγραψα παραπάνω δεν την βολεύουν οι 5,5' είπα να κάνω την υπέρβαση και να πάω στο Nubia Z17 mini, στα €140. Ποια είναι η γνώμη σας; αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos39 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 https://www.skroutz.gr/s/12434688/General-Mobile-GM-6-32GB.html ,μέτρια κάμερα, αλλά κατά τα άλλα ,ακριβώς όπως το θέλει το κορίτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Επειδή η κόρη μου θέλει και καλή κάμερα, και όπως έγραψα παραπάνω δεν την βολεύουν οι 5,5' είπα να κάνω την υπέρβαση και να πάω στο Nubia Z17 mini, στα €140. Ποια είναι η γνώμη σας; αξίζει; Καλή επιλογή λόγο κάμερας.Τώρα στις ίντσες δεν ξέρω πόσο μικρότερο μπορεί να είναι από το δικό σου.Το nubia στις 5,2" έχει 72,5mm πλάτος.Πες μας ποιο έχεις να δούμε αν θα δει διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. June 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Καλή επιλογή λόγο κάμερας.Τώρα στις ίντσες δεν ξέρω πόσο μικρότερο μπορεί να είναι από το δικό σου.Το nubia στις 5,2" έχει 72,5mm πλάτος.Πες μας ποιο έχεις να δούμε αν θα δει διαφορά... εγώ έχω το redmi note 4x. εκείνη είχε ένα mls 5'. Δεν θυμάμαι ποιο. Νομίζω στα 5,2' θα βολευτεί. το θέμα είναι αν το κινητό αξίζει τα λεφτά του. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/s/12434688/General-Mobile-GM-6-32GB.html ,μέτρια κάμερα, αλλά κατά τα άλλα ,ακριβώς όπως το θέλει το κορίτσι. Δεν το έχω ακούσει ξανά. Είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos39 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Δεν το έχω ακούσει ξανά. Είναι αξιόπιστο; Έχω το GM5 16 μήνες σχεδόν και το GM6 κανά τρίμηνο τώρα,δεν παρουσιάσαν κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. June 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Τελικά αποφάσισε για το LeRee Le 3. Το παρήγγειλα και περιμένουμε. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Τελικά αποφάσισε για το LeRee Le 3. Το παρήγγειλα και περιμένουμε. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Καλή επιλογή. Δε θα το μετανιώσει. Είναι και από τα πιο "μαζεμένα" 5,5'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. June 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Εγώ έχω ψηθεί τόσο πολύ που θα της το αντάλλαζα ευχαρίστως με το δικό μου Edited June 11, 2018 by zontobolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Τελικά αποφάσισε για το LeRee Le 3. Το παρήγγειλα και περιμένουμε. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Πολύ καλή επιλογή! Μόλις χθες το παρέλαβα. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Είμαι σε δίλημμα, αυτό ή το honor 6x που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Πολύ καλή επιλογή! Μόλις χθες το παρέλαβα. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Είμαι σε δίλημμα, αυτό ή το honor 6x που έχω? Σε καμερα πως τα παει σε σχεση με honor 6x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Σε καμερα πως τα παει σε σχεση με honor 6x? Χθες το δοκίμασα λιγάκι στο σπίτι. Χωρίς να είμαι σχετικός, πίσω κάμερα ισάξια, με καλύτερη selfie το LeRee. Το είχα δει άλλωστε και στο leeco s3 της συζύγου. Θέλω να τα δω παράλληλα σε εξωτερικό χώρο και εν κινήση του μικρού. Με χαλάει λίγο το χρυσό χρώμα, είναι και ίδιο με της γυναίκας, αλλά μάλλον θα πάρω τον Ρώσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Χθες το δοκίμασα λιγάκι στο σπίτι. Χωρίς να είμαι σχετικός, πίσω κάμερα ισάξια, με καλύτερη selfie το LeRee. Το είχα δει άλλωστε και στο leeco s3 της συζύγου. Θέλω να τα δω παράλληλα σε εξωτερικό χώρο και εν κινήση του μικρού. Με χαλάει λίγο το χρυσό χρώμα, είναι και ίδιο με της γυναίκας, αλλά μάλλον θα πάρω τον Ρώσο. Εμένα πάλι το χρυσό μου κάνει πιο premium κατασκευή, και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του, σε σχέση με τα μαύρα που φαίνονται όλα ίδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εμένα πάλι το χρυσό μου κάνει πιο premium κατασκευή, και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του, σε σχέση με τα μαύρα που φαίνονται όλα ίδια :) Δεν το συζητάμε, είναι πολύ όμορφο τηλέφωνο. Έχει και την ψευδεστηση της οθόνης από άκρη σε άκρη. Είναι και το μικρόβιο της αλλαγής. Ας μην χαλάω όμως άλλο το ποστ.. @zontobolo με το καλό να παραλάβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zontobolo Δημ. June 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μόλις το παρέλαβα. 8/11 το παρήγγειλα από banggood και σήμερα ήρθε. Πολύ γρήγορα!!! Το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts