griniaris Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Ρε παιδιά από τη πρώτη μέρα out of stock είναι.δε πρόλαβα και θέλω να παραγγειλω και τη συσκευή μαζί. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Παρέλαβα χτες.. Όμορφη συσκευασια. Πολύ πρωτότυπη.Τελεια εφαρμογή των ακουστικών με τα αυτιά. Πολύ δυνατό μπάσο.5καθαρός ήχος και στα ψηλά και στα χαμηλά..Άριστη ποιότητα εφαρμογής.... Επίσης όταν παιζει ένα τραγουδι και ακούω από τα ακουστικά αν τα βγάλω από τα αυτιά και τα ενωσω και τα 2 μαζί. Σταματάει η μουσική εννοείται να παίζει με τα ακουστικά αλλά συνεχίζει να παίζει από το κινητό κανονικά....δεν σταματάει και στο κινητό δηλαδή.. μόλις τα πιάσω και τα φορέσω πάλι ξανασυνδεεται σε 1_2 δευτερόλεπτα κ παίζει πάλι από τα ακουστικά..... Μεγειές λοιπόν. Να τολμήσω να σε ρωτήσω τη γνώμη σου συγκριτικά με τα AKG που δίνει η Samsung στα s8/s9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Sorry αλλά είμαι απογοητευμένος, τουλάχιστον σε όρους OnePlus και όλου του vibe που επιδίωξε αλλά κυρίως για τα 70€. Ο ανταγωνισμός στα ασύρματα ακουστικά είναι πια σκληρός. Τόσο σε επίπεδο ποιότητας (AirPods), όσο και σε επίπεδο τιμών καθώς ειδικά στα διάφορα eshops μπορεί κανείς να βρει τεράστια ποικιλία. Θα προσπαθήσω να μην με επηρεάσει το γεγονός ότι τα καθαυτά ακουστικά είναι wired και απλά η επικοινωνία με την συσκευή είναι wireless. Ήταν κάτι που το ήξερα προφανώς εξαρχής, και αν και το θεωρώ τεράστιο πλην, για τους δικούς μου λόγους προέβη στην αγορά. Για εμένα η OnePlus είναι πρωτίστως το ασυμβίβαστο στην ποιότητα κατασκευής και εκεί τα ακουστικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το μοναδικό καλό μέρος της κατασκευής είναι η συσκευασίας και η υφή του τμήματος που κάθεται στο λαιμό. Κατά τα άλλα το υλικό μοιάζει να αποκτά «μνήμης» της τελευταίας θέσης του. Το καλώδιο που συνδέει την βάση με τις ψείρες είναι φθηνότερο και από τις κλασσικές ψείρες της Phillips. Είμαι σίγουρος ότι σε 1-2 χρόνια, οι καλωδιώσεις θα έχουν φθαρεί από την χρήση και θα αρχίσουν τα πρώτα παράσιτα, εύχομαι μόνο να μην είναι νωρίτερα καθώς η θήκη που τα συνοδεύει όσο πανέμορφη και με υπέροχη υφή, τόσο δύσχρηστη είναι και μοιάζει να πιέζει περαιτέρω. Όσο αφορά την ποιότητα ήχου και πάλι θα πρέπει να αφήσω μετεξεταστέα την OnePlus και θεωρώ σκέτη κοροϊδία το δήθεν Blind Test ( ). Τα AKG ακουστικά μου που αγόρασα 30€ το 2010 από το Plaisio και υπό την καθοδήγηση ενός υπάλληλου, βγάζουν καλύτερο ήχο. Μάλλον το ίδιο (πλην την ένταση) και οι MONK ψείρες των 2.5€ που αγοράζω 10-10 από το aliexpress και είναι μόλις μια-δυο σκάλες παραπάνω από τα απαράδεκτα soundpeats q10, τα οποία σημειωτέον είναι πλήρως Wireless. Ο ήχος δεν έχει βάθος και δεν είναι καθόλου γλυκός και αναγκάστηκα να χαμηλώσω τον ήχο. Να παραδεχτώ ωστόσο, 2-3 ώρες που ακούω μουσική, δεν έχει κάνει κανένα παράσιτο, κόλλημα κτλ. Το μικρόφωνο ωστόσο μοιάζει εξαιρετικό! Σε επίπεδο καινοτομίας και εργονομίας, η αλήθεια είναι το feature με το μαγνητάκι θέλει και άλλο R&D. Η ταχύτητα επανασύνδεση είναι απλά η αναμενόμενη και δεν παίζει το resume με το spotify. Ωστόσο κάθονται άνετα στο σώμα, όντως πέτυχαν την κατάλληλη αίσθηση στο περιλαίμιο. Η ιδέα ωστόσο να κάθονται με αυτό τον τρόπο κλειστά στο λαιμό είναι εύστοχη και πρακτική. Σίγουρα δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι είναι αδιάβροχο, τους χρόνους φόρτισης και όντως μοιάζει να έχει καλή αυτονομία! Συνοψίζοντας: 3.5/5 1. Δεν θα αναζητήσω την επιστροφή και θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ καθώς μου είναι βολικό ασύρματο handsfree. Απλά περίμενα πολλά περισσότερα ή χαμηλότερη τιμή. 2. Πιστεύω ότι ακόμη και στο gearbest μπορεί κάποιος να βρει καλύτερες προτάσεις, και όση και αδυναμία να έχει στην OnePlus να το ζυγίσει πολύ καλά τις άλλες επιλογές. Διάφορες φωτογραφίες: https://1drv.ms/f/s!AhX3qKiFnMMPr-BYmdqM6teivINSGw Μικρό update: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7589220#post7589220 Edited June 9, 2018 by Exposed_Bone Μικρό update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Ωραίο mini review σε μία κατηγορία που δεν είναι καθόλου εύκολη να παίξει η 1+ Αυτό που με κράτησε από την αγορά τους είναι καθαρά ότι δεν είναι όλο καλώδιο και έχει αυτό το περιλαίμιο που κάθεται μόνιμα εκεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Οντως ωραιο το review σου αγαπητε και κατι τετοια ειναι που ψαχνω προσωπικα πριν αποφασισω για μια αγορα γιατι δεν ειναι ολα μελι γαλα οπως τα παρουσιαζουν ορισμενοι. Προσωπικα ηθελα να τα αγοραζα μαζι με το Oneplus6 για δυο λογους 1)κουπονο 20ευρω,αρα να μου εβγαιναν στα 49ευρω που ειναι πολυ τιμια επιλογη 2)για τον καλυτερο συγχρονισμο με τα oneplus κινητα. Απλα επειδη μαλλον θα το προσπερασω το 6ρι και θα περιμενω για 6Τ ή 7 αρα προς το παρον θα τα προσπερασω και τα ακουστικα. Δοκιμασες με το καλωδιο που εχει μεσα την γρηγορη φορτιση να δεις αν ισχυει οπως λενε και τι αυτονομια τελικα εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Χαλαρώστε ρε παιδιά οκ.. δεν έχουν και 150-200 ευρώ.. είπαμε. Για τα λεφτά τους πολύ τιμια Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Καλά δεν τα λες και φθηνά.... Για την τιμή τους θα πρέπει να προσφέρουν πολύ καλό ήχο και οι λεπτομέρειες όπως υλικό κατασκευής μετράνε... Βρίσκεις τρομερά ακουστικά στα 70-80 ευρώ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Εγω προσωπικα τα κοιτουσα γιατι εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα απλα bullets εδω και σχεδον 1 χρονο και επισης η γρηγορη φορτιση στα ακουστικα μαρεσε παρα πολυ σαν ιδεα. Σιγουρα η τιμη τους δεν ειναι χαμηλη(σε σχεση με τα αρχικα bullets),αρα λογικο να υπαρχουν και καποιες απαιτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 2. Πιστεύω ότι ακόμη και στο gearbest μπορεί κάποιος να βρει καλύτερες προτάσεις, και όση και αδυναμία να έχει στην OnePlus να το ζυγίσει πολύ καλά τις άλλες επιλογές. Καλά δεν τα λες και φθηνά.... Για την τιμή τους θα πρέπει να προσφέρουν πολύ καλό ήχο και οι λεπτομέρειες όπως υλικό κατασκευής μετράνε... Βρίσκεις τρομερά ακουστικά στα 70-80 ευρώ... Δεκτές όλες οι γνώμες... για πείτε λοιπόν, ποιος είναι ο "ανταγωνισμός" ...? Πχ τα Meizu EP51 & EP52, ειναι στην ίδια κατηγορία? Άλλες προτάσεις? (προφανως μιλάμε για ασυρματα bluetooth, με παραπλήσια χαρακτηριστικά) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Και εγώ θα ήθελα άλλες προτάσεις στην ίδια τιμή περίπου με usb-c. Άμα είναι οτνως πολύ ακριβά σε σχέση με τον ανταγωνισμό να αλλάξω γνώμη αν θα τα παρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Σημαντική επεξήγηση: Δεν έχω ούτε τεχνικές γνώσεις γύρω από τον ήχο, ούτε έχω δοκιμάσει πολλές προτάσεις bluetooth headphones. Νομίζω αυτό φαίνεται και από την ορολογία που χρησιμοποιώ. Για την ακρίβεια έχω δοκιμάσει τα SoundPeats Q10 τα οποία με άφησαν απογοητευμένο και μου είχαν στοιχίσει γύρω στα 60€. Είναι πια σίγουρα ξεπερασμένο μοντέλο και είχε κυκλοφορήσει με διάφορα brands. Πριν από αυτά είχα βολευτεί με BT μαραφέτι της Sony, το οποίο το θεωρούσα εξαιρετική λύση, καθώς είχε το ίδιο μικρόφωνο και μπορούσα να κουμπώσω ότι ακουστικά ήθελα. Δυστυχώς μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης και άπειρες πτώσεις, τελικά το έσπασα και δεν βρήκα κανένα κατάστημα ή eshop. Ξέρω ότι πλέον πουλάει κάτι αντίστοιχο και η Xiaomi αλλά προτίμησα την λύση των OnePlus. Η σύγκριση με τα AΚG του 2010, που ανέφερα να είναι τελικά άδικη καθώς δεν πρόκειται για ψείρες και προφανώς ο ήχος θα έχει περισσότερο βάθος. Ωστόσο νομίζω ότι είμαι αντικειμενικός λέγοντας ότι ο ήχος στα OnePlus θα έπρεπε να είναι αισθητά καλύτερος από τα Monk, και αν εξαιρέσεις την συνολική ένταση, μοιάζουν να είναι στα ίδια ή και καλύτερα επίπεδα από τα OnePlus. Feedback για χρήση σε εξωτερικό χώρο (περπάτημα): Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολλές "διαρροές" ο ήχος και μπορούσα να ακούσω καθαρά την μουσική παρά το θόρυβο. Ήταν άνετα και δεν μου βγήκαν καθόλα την διάρκεια του περπατήματος. Το μέγεθος τους είναι ιδανικό και συνήθως τα στεριώνω με την πρώτη. Συμπέρασμα: Επιμένω, ο ήχος είναι "ρηχός" και μάλλον θα έπρεπε να προβλέψουν περισσότερο μπάσο ή έστω μέσω software να μας αφήνουν να παίξουμε λίγο με κάποιο equalizer. Πέρσι σε ένα μικρομάγαζο skroutz φάση στην Ολλανδία είχα βρει ψείρες xiaomi με 18€. Προφανώς δεν θυμάμαι μοντέλο, ούτε καν έψαχνα ακουστικά. Ο ήχος είχε το μπάσο που ήθελα και τον θυμάμαι ως καλύτερο. Δυστυχώς όμως σε 4-5 μήνες, φθάρηκαν και άρχισαν παράσιτα. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεκτές όλες οι γνώμες... για πείτε λοιπόν, ποιος είναι ο "ανταγωνισμός" ...? Πχ τα Meizu EP51 & EP52, ειναι στην ίδια κατηγορία? Άλλες προτάσεις? (προφανως μιλάμε για ασυρματα bluetooth, με παραπλήσια χαρακτηριστικά) Είχα μπει σε αυτόν πειρασμό αλλά με κράτησε το brand της OnePlus. Βλέπω ότι τα EP51 κάνουν μόλις 26€ και τα EP52 κοντά στα 40€. Η διαφορά είναι σημαντική κακά τα ψέματα... Πάντως στο youtube δεν έχει κάνει κανένας κάποιο versus. Αυτό που με κράτησε από την αγορά τους είναι καθαρά ότι δεν είναι όλο καλώδιο και έχει αυτό το περιλαίμιο που κάθεται μόνιμα εκεί... Σε αυτό επιστρατεύσουμε, είναι το καλύτερο τους σημείο. Δεν μπλέκεται, και κάθεται πολύ εύκολα χωρίς να φεύγει. Αν ήταν λεπτό και εκεί το καλώδιο, θα γίνονταν εύκολα κόμπος και δεν παίζει να είχα καλή εφαρμογή. Προφανώς, αυτό το βάζεις πίσω στο λαιμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Δεν ξέρω, έχω συνηθίσει με καλώδιο τελείως και κάπως μου κάθεται... Δεκτές όλες οι γνώμες... για πείτε λοιπόν, ποιος είναι ο "ανταγωνισμός" ...? Πχ τα Meizu EP51 & EP52, ειναι στην ίδια κατηγορία? Άλλες προτάσεις? (προφανως μιλάμε για ασυρματα bluetooth, με παραπλήσια χαρακτηριστικά) Αν και έκανες quote δύο διαφορετικά πράγματα να σου απαντήσω... Πριν από δύο μήνες πήρα τα Optoma NuForce BE Sport3. Καταπληκτικά ακουστικά. Στην ίδια κατηγορία χρημάτων παίζουν πολύ καλές προτάσεις από JBL, Jaybird, Beats και το be6i της Optuma... Πριν κάνω την αγορά έψαξα πάρα πολύ σε αυτή την κατηγορία ακουστικών για αυτό ανέφερα ότι υπάρχουν πολύ καλές προτάσεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 ...Πριν από δύο μήνες πήρα τα Optoma NuForce BE Sport3. Καταπληκτικά ακουστικά. Στην ίδια κατηγορία χρημάτων παίζουν πολύ καλές προτάσεις από JBL, Jaybird, Beats και το be6i της Optuma..... Για τα Optoma που δίνεις πρώτα, στο Amazon εχουν 3 στα 5 αστεράκια, με 224 reviews, οπότε ναι μεν ειναι εμπορικά αλλα... Κοιτώντας λίγο παραπάνω, τα Meizu EP52 εχουν πολλές ομοιότητες με τα ΟΡ bullets (πχ μέχρι και η θήκη είναι σχεδόν ίδια, σταματούν όταν ακουμπήσεις πλάτη/πλάτη τους μαγνήτες, κλπ) Anyway, στα ακουστικά μπαίνει ΠΟΛΥ και ο υποκειμενικός παράγων Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Πριν από δύο μήνες πήρα τα Optoma NuForce BE Sport3. Καταπληκτικά ακουστικά. Να γιατί ξενέρωσα (σχετικά) με τα OnePlus, το καλώδιο δεν μοιάζει τόσο ευαίσθητο ακόμη και στην φωτογραφία. Θα κρατήσω αυτό που είπες ότι στα 70€ δυστυχώς υπάρχουν παρά πολλές παρεμφερείς προτάσεις. Από περιέργεια θεωρείς το μπάσο τους αρκετό; Αν τρεις μέρες μετά μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για τα πολύ θετικά των OnePlus, θα διάλεγα: Φόρτιση/DASH Κάθονται ωραία στο λαιμό Μαγνητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Για τα Optoma που δίνεις πρώτα, στο Amazon εχουν 3 στα 5 αστεράκια, με 224 reviews, οπότε ναι μεν ειναι εμπορικά αλλα... Κοιτώντας λίγο παραπάνω, τα Meizu EP52 εχουν πολλές ομοιότητες με τα ΟΡ bullets (πχ μέχρι και η θήκη είναι σχεδόν ίδια, σταματούν όταν ακουμπήσεις πλάτη/πλάτη τους μαγνήτες, κλπ) Anyway, στα ακουστικά μπαίνει ΠΟΛΥ και ο υποκειμενικός παράγων Στις κρητικές αναφέρουν κάποια προβλήματα συνδεσιμότητας κυρίως που εγώ πχ δεν έχω δει. Όπως και να έχει εγώ δεν είπα πιο είναι καλύτερο ή χειρότερο, απάντησα στο φίλο που με ρώτησε ποιος είναι ο ανταγωνισμός σε αυτή την τιμή. Επειδή μιλάμε για ακουστικά γνώμη για την ποιότητα του ήχου μπορούμε να εκφέρουμε μόνο για αυτά που έχουμε δοκιμάσει κυρίως. Η οποία όπως είπες είναι και υποκειμενική. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 αυτο που εχω να πω εγω ειναι τα εξης. τα εχω 4 μερες. τα φοραω και τα δουλευω φουλ. βρισκω εξαιρετικο το μπασο τους.. αψογη εφαρμογη και στο λαιμο μου και στα αυτια..εξαιρετικη ποιοτητα. για καποιον αλλο που ειπε μια χαζομαρα για το καλωδιο.. παναλαφρα. δεν σε κουραζουν καθολου. απιστευτη μπαταρια και οφρτιση πολυ πολυ γρηγορα.. το μοο αρνητικο που βρηκα ειναι ορισμενες φορες οχι ολες και παντα καποιους του ακουω λιγο πιο βαθια. ηθελα μεγαλυτερη ενταση στην κληση. στην μουσικη ειμαι κομπλε. ειναι σουπερ.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Φίλε άσε τις εκφράσεις χαζομάρα κτλ... Κανείς δεν σου είπε εσένα ότι λες χαζομάρες... Την γνώμη του είπε το παιδί... Γούστα και «εκτιμήσεις» είναι όσον αφορά τα ακουστικά αλλά κ την ποιότητα του καλωδίου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Φίλε άσε τις εκφράσεις χαζομάρα κτλ... Κανείς δεν σου είπε εσένα ότι λες χαζομάρες... Την γνώμη του είπε το παιδί... Γούστα και «εκτιμήσεις» είναι όσον αφορά τα ακουστικά αλλά κ την ποιότητα του καλωδίου... εσυ ασε τις βλαχομαγκιες κατα μερος.. τι σε βαλαμε εδω μεσα.?? δεν εβρισα το παιδι. σχολιασα απλα το σχολιο του. διοτι για εμενα ειναι χαζομαρα να αχολουμαστε με το καλωδιο ( ενα καλωδιο που ειναι παρα πολυ προσεγμενο και στην κατασκευη του ποιοτικο πολυ και δεν μπλεκεται και πολυ ελαφρυ και σωστο μακρος για μενα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης ή συμπεριφοράς? Όπως κανείς δεν αναφέρει τα λεγόμενα σου χαζομάρες μην το κάνεις και για τους υπόλοιπους.... Επίσης κάνεις λάθος ότι είναι ανούσιο να ασχολούμαστε με το καλώδιο. Είναι από τα πιο σημαντικά points η ποιότητα του γιατί μέσα στο χρόνο δεν θα αντέξει... Αν μιλούσαμε για 20 ευρώ θα ήταν οκ, αλλά αν σκάσεις 70€ και μέσα σε 1-1,5 χρόνο αρχίσει τα νερά λόγω φθοράς του καλωδίου είναι άσχημο, όχι μόνο για την 1+, αλλά για όλα τα ακουστικά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης ή συμπεριφοράς? Όπως κανείς δεν αναφέρει τα λεγόμενα σου χαζομάρες μην το κάνεις και για τους υπόλοιπους.... Επίσης κάνεις λάθος ότι είναι ανούσιο να ασχολούμαστε με το καλώδιο. Είναι από τα πιο σημαντικά points η ποιότητα του γιατί μέσα στο χρόνο δεν θα αντέξει... Αν μιλούσαμε για 20 ευρώ θα ήταν οκ, αλλά αν σκάσεις 70€ και μέσα σε 1-1,5 χρόνο αρχίσει τα νερά λόγω φθοράς του καλωδίου είναι άσχημο, όχι μόνο για την 1+, αλλά για όλα τα ακουστικά... σταματα σε παρακαλω να ασχολεισαι συνεχως μαζι μου. τι θα πω και τι θα κανω ειναι δικαιωμα μου. τι εχεις εμμονη με μενα? αν σε προσβαλω τοτε να πεταχτεις. κρινομαι και γω οπως ολοι για τα γραφομενα μας. αν δεν μου αρεσει κατι σχολιαζω με τον τροπο μου. δεν δεχομαι οδηγιες απο κανεναν εφοσον δεν βριζω η προσβαλω καποιον.. καθομαστε και ασχολουμαστε με το καλωδιο που για μενα ισα ισα ειναι ποιοτικοτατο φαινετε ανθεκτικο και στην υγρασια και στον ιδρωτα και δεν μπλεκεται και εχει και το σωστο μηκος. και οκ. εχουν 70 ευρω.. οχι 150-200 οπως καποια αλλα....ονοματα δεν λεμε. που τα περνεις και σε 8 μηνες ειναι για πεταμα.. σιγουρα και αυτα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος και στον χρονο. ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..!! και παλι μιλαω γιατι τα εχω τα χρησιμοποιω τα δουλεω σχεδον ολη μερα.. οποτε αυτοι που τα ειδατε σε φωτογραφια η διαβασατε μα βλακεια καπου αλλου να ξερετε δεν ισχυουν. ρωτηστε καλυτερα παιδια που τα εχουν..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ντάξει γράψε άκυρο. Τώρα είδα το νικ σου και το θυμήθηκα... Τι πάω και μπλέκω... Πάντως και το παιδί που έγραψε για το καλώδιο τα έχει αγοράσει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ενας συμφορουμιτης ειπε την γνωμη του για την ποιοτητα κατασκευης και το καλωδιο. Αν διαφωνεις με αυτο μπορεις απλα να πεις οτι πχ''εγω διαφωνω με το καλωδιο,το βρισκω ανθεκτικο και ελαφρυ''. Οι απαξιωτικοι χαρακτηρισμοι τετοιου τυπου δεν επιτρεπονται απο τους ιδιους τους κανονες του forum οταν δημιουργεις τον λογαριασμο. Αλλιως αν εχεις αποριες υπαρχουν Moderator να στις λυσουν. Οσο για την τελευταια προταση που γραφεις,τα ειδαμε και στο κομματι της καμερας του op6 τι ειπανε κατοχοι της συσκευης σε σχεση με p20 pro/s9 που ειχαν αλλα ολως τυχαιως οι περισσοτεροι επειδη δεν τους συμφερει δεν ειπαν τιποτα,μονο ψαχνουν τον καθε youtuber να εκθειασει την καμερα του κινητου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Μου αρέσει πολύ που αυτή η κοινότητα έχει όμορφα αντανακλαστικά και η αλληλοϋποστήριξη βοηθάει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Δεν με ενοχλεί ο φίλος STATYSS και ας αποκάλεσε τα λεγόμενα μου χαζομάρες. Ήμουν ξεκάθαρος για το ποια είναι τα συμπεράσματα μου και ότι γενικά ήμουν αυστηρός καθώς περίμενα να παραλάβω ΤΑ ακουστικά. Επίτηδες άνοιξα εδώ θέμα και όχι στους διαξιφισμούς ή στις προτάσεις, αφού όλους εδώ μας ενώνουν τα κοινά μας ερεθίσματα για την OnePlus και με αφορμή αυτά, προσπάθησα να διατυπώσω τα δικά μου συμπεράσματα κυρίως όσο αφορά το brand και το product. Για εμένα το καλώδιο είναι πολύ σημαντικό και αυτό επειδή έχω βαρεθεί να αλλάζω συχνά ακουστικά και αυτό είναι κάτι που το ανέφερα. Προφανώς δεν έχω την πολυτέλεια κάθε μέρα να τα βγάζω και να τα βάζω όμορφα διπλωμένα από 3-4 φορές. Πάντα τα πετάω στην τσάντα, στο συρτάρι, στο μπουφάν και επειδή είμαι τσαπατσούλης προτιμώ να βρω την ιδανική προσφορά των 2.5 €, παρόλο που έχω ψύχωση με την μουσική, αφού έτσι και αλλιώς θα αλλάξω σε κανένα εξάμηνο. Ο φίλος αν και ιδιαίτερα άκομψος, λέει ότι όποιον δεν ενδιαφέρετε για αυτά, και ότι αυτά που σχολιάζω είναι μπούρδες. Οκ δεκτόν και καλώς είπε την δικιά του άποψη, και θα παρακαλούσα κανένας moderator να μην βγάλει έξω μηνύματα. Ίσως να μην έγινε κατανοητό ότι επειδή έχω αλλάξει ένα καρό ακουστικά, φθηνά μέτρια και ακριβά και επειδή περίμενα από την OnePlus ότι θα μου έστελνε ΤΟ προϊόν, το οποίο το παρουσίασε μαζί με τον κεντρικό της προϊόν και μου ανέβασε blind test με καμία πεντάδα καλλιτέχνες, διαπίστωσα ότι δεν είναι κάτι τόσο τρελό. Ίσως φταίει η δική μου ψυχολογία και αν τα παραλάμβανα από κάποια δεύτερης διαλογής εταιρεία, να έλεγα και ευχαριστώ. Ίσως φταίει και ψυχολογία του άλλου χρήστη, που όπως και εγώ παραδέχτηκα ότι θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ και είναι αρκετά decent, διάβασε με κακό μάτι την δική μου αυστηρή κριτική. Δεν πειράζει τον συγχωρώ και ίσως βοηθήσει κάποιον χρήστη να βγάλει πιο ολοκληρωμένα. Πάντως και αυτό το πρωί χρησιμοποιώ, με αρκετές ώρες κλήσεων ή μουσική. Ωστόσο συνεχίζω να θέλω το μπάσακι μου! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ειναι το λιγοτερο αστειο να μην ενδιαφερει καποιον η ποιοτητα κατασκευης(περαν των ιδιων των ακουστικων)και αυτο φυσικα θα φανει μονο σε βαθος χρονου ποσο ανθεκτικο ειναι το καλωδιο. Τα ακουστικα δεν εχουν ουτε 1 εβδομαδα που εχουν γινει διαθεσιμα για παραγγελια/αγορα,αρα ειναι το λιγοτερο αστειο να λεμε απο τοσο νωρις οτι θα αντεξουν για χ διαστημα. Για ψειρες μιλαμε που εχουν το κακο να εμφανιζουν απο τον πρωτο κιολας χρονο αρκετα θεματα/προβληματα,ειτε με το καλωδιο,ειτε να σταματαει να λειτουργει το 1 ακουστικο. Για το κομματι της μουσικης οντως ειναι κατι το υποκειμενικο για τον καθενα αλλα το θεμα κατασκευης παλι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Δεν πειράζει τον συγχωρώ και ίσως βοηθήσει κάποιον χρήστη να βγάλει πιο ολοκληρωμένα. Πάντως και αυτό το πρωί χρησιμοποιώ, με αρκετές ώρες κλήσεων ή μουσική. Ωστόσο συνεχίζω να θέλω το μπάσακι μου! :O και γω σε συγχωρω φιλε μου ... Εννοειται δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου ουτε με κανεναν βεβαια εδω μεσα.. ολοι τις αποψεις μας γραφουμε. αυτο που ενοχλει ομως αφανταστα εδω μεσα ειναι (χωρις φυσικα να ειμαι τρελος φαν τις 1+) ειναι οτι προσπαθουμε να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι. π.χ και το κορδονι δεν μου αρεσει και αυτο επρεπε να γινει ετσι και λαστιχο να ηταν πιο σφιχτο και η καμερα να ηταν σαν καποια αλλα και πολλα πολλα αλλα.. ναι καλοδεχουμενη η κριτικη και η συγκριση αλλα να υπαρχει και ενα μετρο ρε παιδια.. κανουμε την τριχα -τριχια χωρις λογο.επηρεαζοντας πολλες φορες αθελα μας φυσικα υποψηφιους αγοραστες. Για μενα ξαναλεω εχουν τελεια εφαρμογη αψογη κατασκευη σωστο μηκος ελαφρυ καλωδιο το μονο αρνητικο που βρηκα ξαναγραφω ειναι οτι σε καποιες συνομιλιες μου οχι παντα ακουω τον αλλο λιγο βαθυτερα.. ενω στην μουσικη τους ειναι φανταστικα ..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts