xaxa1982 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 xaxa1982, των 3€ δεν εχω ακουσει ποτε να παιρνουν extra ποντους, οποτε μαλλον δε γινεται αυτο που λες. Την αποδειξη των 10€ την παιρνει προφανως σαν ανανεωση απο ΑΤΜ και γι αυτο μπαινει το bonus. Ελπιζω μονο να μην εξαρταται απο την εταιρια της μηχανης που κοβει τις αποδειξεις γιατι δεν ξερω αν γινεται απο ολες. Εγω παιρνω απο το ιδιο μερος παντα και μετα απο δυο τρεις καρτες ανακαλυψα πως ειχα πολυ παραπανω ποντους, και κανοντας τους υπολογισμους το καταλαβα πως εμπαιναν 15 την καθε φορα. Ok, ευχαριστώ! Το πολύ πολύ θα δοκιμάσω μια φορά με μια κάρτα των 3€ και βλέπουμε... Αν παρατηρήσω κάτι, σας ενημερώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Σήμερα η vodafone μου χάρισε 10 πόντους για τον 4ο χρόνο συμμετοχής μου στο pointmania. Οι πόντοι μηδενίζονται κάθε 2 χρόνια? Κάτι τέτοιο θυμάμαι.. Στους όρους που έριξα μια ματιά στα γρήγορα δεν βρήκα κάτι.. είναι και ολόκληρο κατεβατό! Και αν είναι για κάθε 2 χρόνια, πώς μαθαίνουμε πότε λήγουν οι πόντοι? Όχι οτι αξίζει βέβαια τον κόπο για τα δωράκια που κάνουν.. απλά για να ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Έκανα χθές αίτηση εγγραφής στο PointMania μέσω του MyAccount.Τι πρέπει να κάνω τώρα??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Έκανα χθές αίτηση εγγραφής στο PointMania μέσω του MyAccount.Τι πρέπει να κάνω τώρα??:worry: Tπτ.. ΛΟγικά θα σου στείλουνε ταχυδρομικώς την κάρτα του pointmania και όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή σου θα ειδοποιειθείς με SMS στο οποίο θα αναφέρεται και ο 4ψήφιος κωδικός..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 :lol: Σου ήρθε μήνυμα με τον κωδικό? Αν ναι είσαι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 :lol: Σου ήρθε μήνυμα με τον κωδικό? Αν ναι είσαι οκ.. Ακόμα όχι.Αλλά στο site της Vodafone που έκανα την εγγραφή έλεγε ότι μέσα σε 2 μέρες θα μου έχει έρθει ο κωδικός.Μέχρι στιγμής τίποτα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ακόμα όχι.Αλλά στο site της Vodafone που έκανα την εγγραφή έλεγε ότι μέσα σε 2 μέρες θα μου έχει έρθει ο κωδικός.Μέχρι στιγμής τίποτα.:( Αν δεν έρθει μέσα σε 2-3 μέρες, πάρτους ένα τηλέφωνο ή στείλτους e-mail από το site για να δουν το θέμα σου. Παλιότερα μερικές από τις εγγραφές δεν τις πέρναγαν αν γίνονταν από το site, δεν ξέρω το γιατί. Οπότε περίμενε λίγο και αν δεν σε ενημερώσουν με το sms με τον κωδικό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, επικοινώνησε εσύ μαζί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Γιατι δεν παιρνεις βρε ανθρωπε το 13830 να γινει μεσα σε ενα λεπτο η δουλεια σου? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Αν αλλάξω πακέτο από a la carte σε cu θα χάσω τους πόντους μου στο Pointmania?? Ξέρει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Αν αλλάξω πακέτο από a la carte σε cu θα χάσω τους πόντους μου στο Pointmania?? Ξέρει κανείς?? Φυσικά και όχι.Το Pointmania είναι διαθέσιμο και για το Alacarte και για το CU.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Έτσι είναι . Οι πόντοι δεν χάνονται από αλλαγή προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 απλά έχω την απορία: αξίζει να ασχοληθεί κανεις με το pointmania; ποίος κάνει τέτοιους λογαριασμούς σε καρτοκινητό ώστε να φτάσει τους πόντους; και όσοι τους φτάνουν γιατί δεν πάνε σε συμβόλαιο;μεγαλύτερο κέρδος θα έχουν. οι χρεώσεις εξάλλου είναι πολύ υψηλές. ακούω γνώμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Γιατί να μην ασχοληθείς? Σε 2.5 με 3 χρόνια δηλαδή δεν θα δώσεις 250 ευρώ συνολικά στο κινητό(10 πόντοι δώρο για κάθε χρόνο εγγραφής*3+20 πόντοι με την εγγραφή σου)? Χοντρικά δηλαδή μιλάμε για 7€ το μήνα για να φτάσεις το πρώτο δώρο των 300 πόντων. Ξέρεις εσύ κανένα συμβόλαιο που σου δίνει τόσα λεπτά ομιλίας προς CU ή λεπτά ομιλίας σε 2 άλλα κινητά Vodafone (a la carte) και τόσα sms και προσφορές κτλ και στο τέλος των 3 χρόνων να σου κάνει και δώρο 14 ευρώ χρόνο ομιλίας (αν έχεις δώσει πρώτα 250 ευρώ στα προηγούμενα 3 χρόνια)... ? Ειλικρινά εγώ δεν ξέρω τέτοιο συμβόλαιο... Το πιο φθηνό συμβόλαιο που έχει ένα αξιοσέβαστο χρόνο ομιλίας περίπου 100 λεπτών ομιλίας προς όλους, έχει πάγιο 20 ευρώ, άρα στα 3 χρόνια θα έχεις δώσει (ας πούμε ότι δε θες και συσκευή και εκμεταλλεύεσαι τη μείωση παγίου, έστω 20%) 16€*36(μήνες)=576€. Υπερδιπλάσια χρήματα δηλαδή και στο τέλος δεν θα σου επιστρέψουν ούτε 1€ πίσω... Προσωπικά με την προσφορά του 1€ με 1000 λεπτά κτλ του CU, τα 250€+14€ θα τα κάνω για κλήσεις προς όλους. Άρα θα μιλήσω χοντρικά περίπου 12.5 ώρες στα 3 χρόνια προς όλους, το οποίο για μένα είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΟ και θα μου περισσέψουν κιόλας... Άρα κρατάω στην τσέπη μου τα 576-250= 326€ και δεν έχω στερηθεί την επικοινωνία με οικογένεια και φίλους (που έχουν όλοι CU ή σταθερό τηλέφωνο)... Υ.Γ.: Σίγουρα αν θες να καλείς σε πάρα πολλούς αριθμούς ή άλλα δίκτυα τα καρτοκινητά της Vodafone δεν βολεύουν, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, γιατί εδώ η ερώτηση έγινε για το Vodafone Pointmania... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 τελικά γράφτηκα κι εγώ αλλά δεν έπρεπε να έχω 20 πόντους με την εγγραφή όπως λέει στο site http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1049. γιατί έχω 0; μπαίνουν αργότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Χαζά χαζά μαζεύτονται οι πόντοι, οπότε ποιος ο λόγος να μην κάνεις εγγραφή; Δεν κοστίζει κάτι, και κάποια στιγμή μαζεύεις αρκετούς πόντους και τους εξαργυρώνεις. Η μητέρα μου έφτασε 500 πόντους κάνοντας μια στοιχειώδη χρήση που ζήτημα να ξεπερνούσε τα 10€ το μήνα (παίρνει πιο πολύ σε cu και στέλνει μηνύματα) και έκανε εξαργύρωση για 30€ από το πουθενά. Φροντίζαμε να της βάζουμε μέσω internet χρόνο ομιλίας που παίρνει bonus και 5 πόντους (δηλαδή για κάθε κάρτα 10€ έπαιρνε 15) οπότε ούτε καταλάβαμε πότε τους έφτασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 τελικά γράφτηκα κι εγώ αλλά δεν έπρεπε να έχω 20 πόντους με την εγγραφή όπως λέει στο site http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1049. γιατί έχω 0; μπαίνουν αργότερα; Αν δεν κάνω λάθος, θα σου σταλεί ένα μήνυμα ότι κέρδισες τους πρώτους 20 πόντους ως δώρο από την Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Δεν θα ανανεώσουν καμιά στιγμή αυτή τη λίστα των δώρων? Φαίνεται κάπως ξεπερασμένη.. Και ας βάλουν και μια μικρότερη κατηγορία , πχ 150 πόντων. Δύσκολα μαζεύονται οι πόντοι.. Στη wind που είχα παλιά (φτου φτου φτου) για ένα ευρώ σου έδινε δύο πόντους και μαζεύονταν πιο γρήγορα... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν δεν κάνω λάθος, θα σου σταλεί ένα μήνυμα ότι κέρδισες τους πρώτους 20 πόντους ως δώρο από την Vodafone... μήνυμα δεν ήρθε ακόμα αλλά οι πόντοι μπήκαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Τώρα που καταργείται το Vodafone pointmania και έχω 60 πόντους, απλά να τους ξεχάσω, έτσι; Δεν μεταφέρονται, δεν αθροίζονται, τίποτα. Απλά σαν να μην τους πήρα ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Τι Αξία έχουν 60 πόντοι? Αν τους κάνεις 300 κερίζεις 14 ευρώ Δηλαδή αξίζουν 2,8 ευρώ ..... Καλύτερα ξέχασε τους΄. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ok, απλώς επιβεβαίωσα μήπως υπήρχε κάτι που δεν το ήξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 καταργειται το point mania?απο ποτε και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ναι, εδω και καιρο μου εστειλε μνμ η voda.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 καταργειται το point mania?απο ποτε και γιατι? ναι το προγραμμα vodafone point mainia θα σταματησει απο 1/12/2009 την συλλογη ποντων και οσοι εχουνε ποντους και μπορουν να τους εξαργυρώσουν εχουνε το δικαίωμα εως και 28/2/2010 να τους εξαργυρωσουνε . παρε και το 1282 απο το κινητο σου και ακου που το λεει. σιγουρα θα βγαλουνε κατι καλύτερο κατι σαν το cash back του νεο καρτοκινητου ή κατι αλλο .. περιμενουμε περισσοτερα ........ να δουμε ποτε θα το βγαλουνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Γεια σας παιδιά,έχω μια δωροεπιταγή 60€ από το pointmania και σκεφτόμουν να τη χρησιμοποιήσω για κάποια συσκευή! Μπορώ να επιλέξω όποια συσκευή θέλω; Όλες οι συσκευές τις vodafone έχουν το vodafone live menu; Δεν θα ήθελα να το έχουν γιαυτό ρωτάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts