Jump to content

Vodafone Pointmania

geovrettos1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την ιστοσελίδα ΟΡΟΙ και ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Vodafone Pointmania

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001070200&vars=0000000000

6.6 Oι πόντοι έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια ισχύος. Για παράδειγμα, οι πόντοι που συλλέγει ο συνδρομητής κατά τη διάρκεια του 2003 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2005. Aν ο συνδρομητής δεν εξαργυρώσει τους πόντους του μέσα στο παραπάνω διάστημα, οι πόντοι του 2003 διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.

• Απαντήσεις 181
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το 2005 λήγουν οι πόντοι που έχεις κερδίσει το 2003 και όχι όλοι οι πόντοι σου .

Οι πόντοι του 2005 λήγουν το 2007

I know....I know.... :rolleyes: απλά από το 2003 δεν είχα εξαργυρώσει καθόλου πόντους.

Ρε μαγκες πως προστιθενται οι ποντοι στο VODAFONE POINTMANIA? Εγω εχω cu και εκανα την 1η μου ανανεωση με καρτα 10 ευρω αλλα παιρνω στο 1282 και μου λεει οτι οι ποντοι μου ειναι 20. Ξαναπαιρνω και παλι μου λεει οτι ειναι 20 (το bonus εγγραφης δηλαδη) . Τι ακριβως γινεται? Μπορει να μου εξηγησει καποιος?

Ρε μαγκες πως προστιθενται οι ποντοι στο VODAFONE POINTMANIA? Εγω εχω cu και εκανα την 1η μου ανανεωση με καρτα 10 ευρω αλλα παιρνω στο 1282 και μου λεει οτι οι ποντοι μου ειναι 20. Ξαναπαιρνω και παλι μου λεει οτι ειναι 20 (το bonus εγγραφης δηλαδη) . Τι ακριβως γινεται? Μπορει να μου εξηγησει καποιος?

Στο 1282 ακούς τους πόντους που εχεις μεχρι μια εβδομάδα πριν... :!:

Σε μια εβδομαδα θα ακουσεις 30 !

Από την ιστοσελίδα ΟΡΟΙ και ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Vodafone Pointmania

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001070200&vars=0000000000

6.6 Oι πόντοι έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια ισχύος. Για παράδειγμα, οι πόντοι που συλλέγει ο συνδρομητής κατά τη διάρκεια του 2003 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2005. Aν ο συνδρομητής δεν εξαργυρώσει τους πόντους του μέσα στο παραπάνω διάστημα, οι πόντοι του 2003 διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.

Το κακό είναι ότι σου λέει το σύνολο των πόντων που έχεις. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις πόσοι είναι οι πόντοι σου από το 2003 ώστε να τους εξαργυρώσεις και να μην τους χάσεις...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ωραια τωρα που παιρνω γιατι λεει οτι εχω 35? Οι 5 ποντοι που βρεθηκαν? :wacko: Μηπως και οταν μιλαω κερδιζω ποντους? Υ.Γ. Μονο 1 ανανεωση εχω κανει με καρτα cu των 10 ευρω α και μια προσφορα που ειχα βαλει (20 δωρεαν μηνυματα) απο ενα ζελε που ειχε μεσα bonus cu ? So? :worry:

• 1 month later...

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι ανανέωσης χρόνου ομιλίας από τους οποίους κερδίζεις 5 πόντους επιπλέον από την αξία της κάρτας που έβαλες.

• Bonus ανανέωσηs χρόνου ομιλίας μέσω ATM Τράπεζας -> 5 πόντοι
  • Bonus ανανέωσης χρόνου ομιλίας μέσω Web Banking (Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς) -> 5 πόντοι
  • Bonus ανανέωσης χρόνου ομιλίας μέσω τραπεζικού λογαριασμού (Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς) στο 1258 (υπηρεσία Vodafone Refill) -> 5 πόντοι

Μήπως έβαλες κάρτα με κάποιο από τους παραπάνω τρόπους;

logo-vwclub-2016.png

• 2 weeks later...
Τελικά η Vodafone έπαψε να δίνει 10 δωρεάν SMS μέσω του Pointmania σε όσους έχουν τα γεννέθλιά τους ώστε να απαντήσουν σε αυτούς που θα τους ευχηθούν; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72188
logo-vwclub-2016.png

• 1 year later...
εχω 656 ποντους στο pointmania..αξιζει να τους εξαργυρωσω και να αλλαξω δικτυο η να περιεμνω μεχρι τους 1000?

Αξίζει να περιμένεις για 1000. Καταρχήν μόνο τους 500 μπορείς να εξαργυρώσεις τώρα με 30 ευρώ .

Αν επιχειρήσεις να εξαργυρώσεις 300 +300 θα πάρεις μόνο 14+14=28

Στους 1000 θα πάρεις 70 .

Πρόσεξε όμως να μην χάσεις πόντους λόγω παρέλευσης διετίας στο τέλος Δεκεμβρίου.

Γιατί να αλάξεις δίκτυο ?

πως μπορω να τσεκαρω ποτε ειναι το οριο που θα 'χασω' τους ποντους?

δεν ξερω..αλλα επειδη κανω και τηλεφωνα,νομιζω πως το cu δεν συμφαιρει..

Να το κάνεις Vodafone a lla carte. με 5 ευρώ έχεις 30 λεπτά ομιλίας και 30 μυνήματα για μία εβδομάδα.

Η Vodafone σου έχει στείλει μια κάρτα στην οποία αναφέρει την ημερομηνία που μπήκες στο Pointmania.

Αν μπήκες το 2005, στις 31/12/07 θα χάσεις όλους τους πόντους του 2005.

Μηδενισμός πόντων μετά την παρέλευση διετίας δεν υφίσταται! Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει και εξαργύρωσα τους 500 πόντους μου χωρίς λόγο! Τώρα περιμένω να φτάσω τους 1000!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηδενισμός πόντων μετά την παρέλευση διετίας δεν υφίσταται! Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει και εξαργύρωσα τους 500 πόντους μου χωρίς λόγο! Τώρα περιμένω να φτάσω τους 1000!

Ρίξε μια ματιά στην σελίδα http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001100400&vars=0000000000

και συγκεκριμένα στον όρο 6.6.

Το ξέρω αυτό που λες. Πριν 2 χρόνια είχα περίπου 630 πόντους. Επειδή συμπλήρωνα 2 χρόνια, αναγκάστηκα να εξαργυρώσω 500 πόντους επειδή φοβήθηκα μην μηδενιστούν. Οι υπόλοιποι 130 πόντοι όμως δεν μηδενίστηκαν!!! Έτσι τώρα έχω φτάσει τους 610 και συνεχίζω....
[sIGPIC][/sIGPIC]

οι πόντοι που συλλέγει ο συνδρομητής κατά τη διάρκεια του 2003 έχουν διάρκεια ισχύος μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2005

Δεν μηδενίζονται λοιπόν όλοι οι πόντοι .

Εσύ έκανες εξαργύρωση το 2005 .

Άρα εξαργύρωσες τους πόντους του 2003 και 2004 .

Οι 130 που σου μείναν προφανώς δημιουργήθηκαν το 2005 και λήγουν το 2007.

Έτσι αν δεν κάνεις εξαργύρωση φέτος κινδυνεύεις να χάσεις 130 πόντους.

Μπορείς να πάρεις φτηνώτερα συσκευή,αν εξαργυρώσεις πάνω από 1000 πόντους .Για να δεις τους πόντους σου πέρνεις το 1282 ή κάνε κλικ εδώ http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001100200&vars=1500000000

Μπορείς να πάρεις φτηνώτερα συσκευή,αν εξαργυρώσεις πάνω από 1000 πόντους .Για να δεις τους πόντους σου πέρνεις το 1282 ή κάνε κλικ εδώ http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001100200&vars=1500000000

ευχαριστώ πολύ:)

tora pou eksargirosa tous podous mou (500) prepei apo tin arxi na mazeuo i xriazome aplos alous 500 gia na ftaso tous 1000? mallon apo tin arxi ee?:O

Να το κάνεις Vodafone a lla carte. με 5 ευρώ έχεις 30 λεπτά ομιλίας και 30 μυνήματα για μία εβδομάδα.

Η Vodafone σου έχει στείλει μια κάρτα στην οποία αναφέρει την ημερομηνία που μπήκες στο Pointmania.

Αν μπήκες το 2005, στις 31/12/07 θα χάσεις όλους τους πόντους του 2005.

τα 30 λεπτα ομιλιας ειναι προς ολους?αν κανω φορητοτητα απο cu σε a la carte θα χαθουν οι ποντοι ποιντμανια?

Τα 30λεπτά είναι προς όλους. Για τους πόντους Pointmania δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να χαθούνε.

Για αλλαγή πακέτου πέρνεις 1266

οκ θα καλεσω πρωτα στο 1251 να δω τι παιζει και θα δω..καμια αλλη διαφορα εχουν τα 2 πακετα?