george_21 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Δοκίμασε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Φοράω μια έκδοση της gcam και είμαι ευχαριστημένος....Λες να κατεβάσω αυτή που προτείνεις;;;για να μην το σκαλίσω το θέμα;;;οεο;;;Δυο λεπτα θα σου πάρει να δοκιμασεις. Δεν χάνεις κάτι. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Καλημέρα, ήρθα κι εγώ στην παρέα του mix 2s. Ακόμα δεν το έχω σετάρει πλήρως αλλά γενικά έχει μια premium αίσθηση. Αναφορικά με παρελκόμενα, επειδή δεν είναι και πολύ διαδεδομένη σαν συσκευή δεν βρίσκεις και μεγάλη ποικιλία. Για θήκη πάντως παρήγγειλα armor king case. Την είχα δει σε iphone και είναι απίστευτη, παραθέτω και το link για όποιον ενδιαφέρεται https://www.armorkingcase.com/products/zimon-kylin-armor-shockproof-scratch-resistant-aluminum-bumper-tempered-glass-cover-case?variant=8546245247004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Ωραία φαίνεται.. Αν κ οι μεταλλικές έχουν ένα θέμα με το σήμα κινητής και WiFi, το έχω πάθει, αυτή λέει ότι δεν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Ωραία φαίνεται.. Αν κ οι μεταλλικές έχουν ένα θέμα με το σήμα κινητής και WiFi, το έχω πάθει, αυτή λέει ότι δεν έχει θέμα. Για αυτό την πήρα γιατί λέει ότι δεν έχει θέμα με σήμα-wifi καθώς επίσης υποστηρίζει και την ασύρματη φόρτιση. Σε 10-15 μέρες που θα την έχουν θα ενημερώσω για δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Ποια από τις δύο εκδόσεις χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι; Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά. MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk MGC_6.1.021_F1_V1.4_san1ty.apk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Ποια από τις δύο εκδόσεις χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι; Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά. MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk MGC_6.1.021_F1_V1.4_san1ty.apkΕγώ χρησιμοποιώ την πρώτη... Βέβαια , έχει βγει και πιο καινούρια έκδοση , η v2e Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Μάλιστα. Αυτή εδώ εννοείς ή είναι λάθος το apk που παραθέτω; https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_MI8_V2e.apk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Μάλιστα. Αυτή εδώ εννοείς ή είναι λάθος το apk που παραθέτω; https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_MI8_V2e.apkΑυτή,ναι.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος ώστε η stock εφαρμογή του καιρού να κάνει τακτικές ανανεώσεις και να ανιχνεύει την τοποθεσία, χωρίς όμως να χρειάζεται κάθε τόσο να την επιλέγουμε για να ανοίξει; Για παράδειγμα η εφαρμογή accuweather που έχω κατεβάσει, κάνει ανανέωση ανά μία ώρα ή δύο (εσυ επιλέγεις) και ανιχνεύει αυτόματα την τοποθεσία. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος ώστε η stock εφαρμογή του καιρού να κάνει τακτικές ανανεώσεις και να ανιχνεύει την τοποθεσία, χωρίς όμως να χρειάζεται κάθε τόσο να την επιλέγουμε για να ανοίξει; Για παράδειγμα η εφαρμογή accuweather που έχω κατεβάσει, κάνει ανανέωση ανά μία ώρα ή δύο (εσυ επιλέγεις) και ανιχνεύει αυτόματα την τοποθεσία. Νομίζω όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στην stock εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος ώστε η stock εφαρμογή του καιρού να κάνει τακτικές ανανεώσεις και να ανιχνεύει την τοποθεσία, χωρίς όμως να χρειάζεται κάθε τόσο να την επιλέγουμε για να ανοίξει; Για παράδειγμα η εφαρμογή accuweather που έχω κατεβάσει, κάνει ανανέωση ανά μία ώρα ή δύο (εσυ επιλέγεις) και ανιχνεύει αυτόματα την τοποθεσία. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.windyty.android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.app Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Ευχαριστώ. Έχω ήδη κατεβάσει το AccuWeather το οποίο εμπιστεύομαι πολύ. Εγώ ρώτησα για τη stock εφαρμογή επειδή μου αρέσει και ήθελα να χρησιμοποιήσω. Προφανώς όμως δεν παίζει από μόνη της. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Ευχαριστώ. Έχω ήδη κατεβάσει το AccuWeather το οποίο εμπιστεύομαι πολύ. Εγώ ρώτησα για τη stock εφαρμογή επειδή μου αρέσει και ήθελα να χρησιμοποιήσω. Προφανώς όμως δεν παίζει από μόνη της. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Σε ολες μου τις συσκευες αυτην δουλευω με ενημερωσεις απο weatherunderground,εχει επιλογες και για ενημερωσεις απο αλλα site,αλλα το εχω δει σαν πιο αξιόπιστο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Εγώ κρατάω την μαμά εφαρμογή καιρού.. Δεν με χαλάει. Ήρθε σε κανέναν αναβάθμιση εβδομαδιαία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μπήκα και τη χαζεψα. Ωραία εφαρμογή και με πολλές επιλογές εμφάνισης. Άσχετο. Στα 399€ πια στα μεγάλα καταστηματα και μάλιστα το 128αρι. Νομίζω το καλύτερο που μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα. Μετά από τρια pocophone, δύο mi 8 και δύο mix 2s (πιο ανισόρροπος πεθαίνεις), κατέληξα ότι είναι το ομορφότερο και ένα από τα καλύτερα κινητά που έχω κρατήσει στα χέρια μου. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μπήκα και τη χαζεψα. Ωραία εφαρμογή και με πολλές επιλογές εμφάνισης. Άσχετο. Στα 399€ πια στα μεγάλα καταστηματα και μάλιστα το 128αρι. Νομίζω το καλύτερο που μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα. Μετά από τρια pocophone, δύο mi 8 και δύο mix 2s (πιο ανισόρροπος πεθαίνεις), κατέληξα ότι είναι το ομορφότερο και ένα από τα καλύτερα κινητά που έχω κρατήσει στα χέρια μου. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Χειρότερος και από μένα έγινες :P Έλα έπεσε τόσο χαμηλά; Αναμενομενο βέβαια με τον ερχομό του mix 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μπήκα και τη χαζεψα. Ωραία εφαρμογή και με πολλές επιλογές εμφάνισης. Άσχετο. Στα 399€ πια στα μεγάλα καταστηματα και μάλιστα το 128αρι. Νομίζω το καλύτερο που μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα. Μετά από τρια pocophone, δύο mi 8 και δύο mix 2s (πιο ανισόρροπος πεθαίνεις), κατέληξα ότι είναι το ομορφότερο και ένα από τα καλύτερα κινητά που έχω κρατήσει στα χέρια μου. Είδα το πουλάς σε άλλο γειτονικό σαιτ?? Δεν σε καλύπτει η πας για το 128?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) Είδα το πουλάς σε άλλο γειτονικό σαιτ?? Δεν σε καλύπτει η πας για το 128?? Για το 128, αν κι εφόσον το προλάβω. Μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο κινητό και μετάνιωσα που δεν πήρα εξαρχής τη μεγάλη έκδοση. Edited February 16, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μπήκα και τη χαζεψα. Ωραία εφαρμογή και με πολλές επιλογές εμφάνισης. Άσχετο. Στα 399€ πια στα μεγάλα καταστηματα και μάλιστα το 128αρι. Νομίζω το καλύτερο που μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα. Μετά από τρια pocophone, δύο mi 8 και δύο mix 2s (πιο ανισόρροπος πεθαίνεις), κατέληξα ότι είναι το ομορφότερο και ένα από τα καλύτερα κινητά που έχω κρατήσει στα χέρια μου. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Ξέχασες το nokia 7 :p Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Ξέχασες το nokia 7 :p Αυτό δε μετράει. Ήταν mid range κινητό. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Eχει ηδη εξαντληθει στα 399 σε πλαισιο και public.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Κιόλας; Το μεσημέρι που πήρα στα κεντρικά, μου είπαν ότι έχει μπόλικα κομμάτια και μάλιστα στα περισσότερα καταστήματα της Αττικής. Δεν πειράζει. Καλό στην τσέπη μας κάνουνε. edit: εγώ πάντως εκεί το βλέπω ακόμα. https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Smartphone-Mi-Mix-2s-128gb-Mauro-MZB6248EU.htm Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Nαι διαθεσιμο σε 72 ωρες λεει στο πλαισιο!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Δεν ισχύει. Έτσι ήταν και το μεσημέρι που πήρα τηλέφωνο. Δε λέει κάτι αυτό. Είναι ετοιμοπαράδοτο σχεδόν σε όλα τα καταστήματα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts