Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2S

manwlis77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολόιδια οθόνη

Σε ταχύτητα σε βασικές χρήσεις είναι ίδια

Η διαφορά τους η μεγάλη είναι στην κάμερα το 2 έχει σχεδόν τραγική και το 2s σχεδόν άριστη

Συν ασύρματη φόρτιση αν σε ενδιαφέρει

Ευχαριστώ φίλε :)

Από ευρωπαϊκή αποθήκη Γερμανία με το κουπόνι UB7GX5JA στα 465,59€ + UPS παράδοση στο σπίτι σας.

Δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση αντί για το 1 που δίνουν τα σκρουτζομάγαζα με τα έξοδα αποστολής δικά τους και επισκευαστικά κέντρα επίσης δικά τους. Το κατάστημα είναι πολύ αξιόπιστο

https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-mi-mix-2s-599-inch-6gb-64gb-120mp-qualcomm-snapdragon-845-octa-core-miui-9-4g-lte-smartphone-type-c-black-718.html?utm_source=John#/70-storage_capacity-6gb_64gb

Σημερινή προσφορά από Κίνα- Bangood

με το κουπόνι 7BGM2S647 στα 397,89 + 13 το priority για αποφυγή τελωνείου

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MIX-2S-5_99-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1276644.html?p=5Z2703914233201411WD

Από ευρωπαϊκή αποθήκη Γερμανία με το κουπόνι UB7GX5JA στα 465,59€ + UPS παράδοση στο σπίτι σας.

Δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση αντί για το 1 που δίνουν τα σκρουτζομάγαζα με τα έξοδα αποστολής δικά τους και επισκευαστικά κέντρα επίσης δικά τους. Το κατάστημα είναι πολύ αξιόπιστο

https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-mi-mix-2s-599-inch-6gb-64gb-120mp-qualcomm-snapdragon-845-octa-core-miui-9-4g-lte-smartphone-type-c-black-718.html?utm_source=John#/70-storage_capacity-6gb_64gb

499 έχει από info quest θα μπει στη διαδικασία αγοράς από Γερμανία?

499 έχει από info quest θα μπει στη διαδικασία αγοράς από Γερμανία?

Για σένα τα 25€ διαφορά μπορεί να μην έχουν αξία, για κάποιον άλλον όμως ναι.

Όσο για την infoquest μόνο επιχείρημα δεν είναι, από προσωπική εμπειρία ου μπλέξεις

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Να πάρω το 2s ή να περιμένω αυτό??

https://gr.gizchina.com/2018/07/07/xiaomi-mi-mix-3-pricing-leaked/?doing_wp_cron=1531208441.5662391185760498046875

Έρχεται το Σεπτέμβρη..

Σιγουρα θα ειναι τουμπανο αν και θα φοραει συμφωνα με το leak ιδιο επεξεργαστη με το 2s αλλα εαν βγει σεπτεμβρη στην κινα θα θελει λογικα ακομα ενα διμηνο μεχρι να ερθει εδω η να σταθεροποιηθει η τιμη του.. Αν αντεχεις περιμενε η αναμονη ποτε κανεναν δεν εβλαψε.

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Όσο για την infoquest μόνο επιχείρημα δεν είναι, από προσωπική εμπειρία ου μπλέξεις

Δηλαδή θα δώσει κάποιος 500 ευρώ για κινητό και θα σκεφτεί τα 25 λιγότερα για να το πάρει από Γερμανία; και μάλιστα από ένα μαγαζί άγνωστο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν φίλε αξία τα 25 και μάλιστα μεγάλη

αλλά σίγουρα πιο εύκολα θα βγάλεις άκρη με ελληνική αντιπροσωπεία παρά με κάποιο σιτε σε άλλη χώρα . Αν ήταν το αμαζον να σου πω πάρτο εκεί

Αν κάποιος μετράει το € και σκέφτεται να μπει σε διαδικασία να το πάρει από έξω για 25€ τότε λάθος συσκευή κοιτάζει.

Συν ότι εδώ παίζει και δόση....

Δηλαδή θα δώσει κάποιος 500 ευρώ για κινητό και θα σκεφτεί τα 25 λιγότερα για να το πάρει από Γερμανία; και μάλιστα από ένα μαγαζί άγνωστο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με μισθούς 400 και 500 και 600 ναι έχουν αξία. Άγνωστο μαγαζί για σένα. Για μένα όχι, αγόρασα κ θα συνεχίσω να αγοράζω γτ είμαι πολύ ικανοποιημένος

Έχουν φίλε αξία τα 25 και μάλιστα μεγάλη

αλλά σίγουρα πιο εύκολα θα βγάλεις άκρη με ελληνική αντιπροσωπεία παρά με κάποιο σιτε σε άλλη χώρα . Αν ήταν το αμαζον να σου πω πάρτο εκεί

Δεν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία, μην μπερδεύεστε.

Δε μπερδευομαστε φίλε ξέρουμε τι είναι η info quest

Τεσπά ο καθένας αγοράζει από όπου νομίζει

Δε μπερδευομαστε φίλε ξέρουμε τι είναι η info quest

Τεσπά ο καθένας αγοράζει από όπου νομίζει

Σαφώς και ο καθένας αγοράζει απ' όπου θέλει, διάλογο κάνουμε

Απλά για να τα λέμε σωστά η infoquest δεν είναι αντιπροσωπεία

σήμερα παίζει αυτή η προσφορά με το κουπόνι 7BGM2S6412

στα 398€

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MIX-2S-5_99-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1276644.html?p=5Z2703914233201411WD&cur_warehouse=HK

εντάξει, νομίζω συμφέρει αρκετά

Edited by termitiss

Έχει affiliate σύνδεσμο η μου φενεται ?

Γι'αυτό τόση θέρμη να αγοράσουν από έξω

Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να ψαρεύουμε πελάτες από το φόρουμ !

Edited by manwlis77

Έχει affiliate σύνδεσμο η μου φενεται ?

Γι'αυτό τόση θέρμη να αγοράσουν από έξω

Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να ψαρεύουμε πελάτες από το φόρουμ !

Αν απευθύνεσαι σε μένα δεν έχω ιδέα, τα βλέπω κ τα κάνω αντιγραφή. Όσο για το άλλο που υπενισσεσαι το ίδιο μπορώ να πω εγώ για σένα. Έχεις κατάστημα για αυτό τόση θέρμη να μην υπάρχουν εναλλακτικές στον κόσμο;

Πρέπον είναι να δίνεις επιλογές κ όχι μονόδρομο.

Ε και με 100€ κάτω ας έχει κ ποσοστά sry κιόλας

Φίλε εν άγνοια σου τότε μοιράζεις λινκ affiliate και κανείς κάτι σα διαφημίση σε κάποιον

Δυστυχώς δεν έχω καταστημα

Ίσα ίσα έχουμε πετάξει εμείς που έχουμε το χόμπι αυτό πολλά λεφτά στις αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια

Προσωπικά φίλε δεν μ απασχολεί καθόλου αυτό. Μου αρκεί η διαφορά των 100€.

Κ αν αύριο μεθαύριο το βρω και πιο φτηνά θα το μοιράσω κ αυτό

Προσωπικά φίλε δεν μ απασχολεί καθόλου αυτό. Μου αρκεί η διαφορά των 100€.

Κ αν αύριο μεθαύριο το βρω και πιο φτηνά θα το μοιράσω κ αυτό

το θέμα των τιμών είναι πολύ μεγάλη κουβέντα από τα καταστήματα του εξωτερικού, αλλά δεν θα επεκταθώ σε αυτό τη ζημιά που γίνεται γενικά στη χώρα. Αυτό όμως που σου προτείνω πέρα από την ανακοίνωση μιας πιο χαμηλής τιμής, είναι να λες και τα αρνητικά από μια τέτοια αγορά όπως αναμονή και εγγύηση και πολλά άλλα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες που δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με αγορές από εξωτερικό, για να ζυγίσουν την οικονομική διαφορά και να επιλέξουν ανάλογα! αυτά από εμένα .

Προβάλουμε μόνο την τιμή

Το λέω εγώ που μόνο από Κίνα αγοράζω

Ο άλλος αν το πάρει από Κίνα και έρθει με ελλατωμα ? Χτες σε ομάδα στο Facebook αναφέρθηκε τέτοιο θέμα

Γενικά καλό είναι κάποιος που αγοράζει μια στα 1 2 χρόνια να προτιμάει αγορά από Ελλάδα καθώς έχει το ελάχιστο ρίσκο με ελάχιστο κόστος .

Τεσπά σε κλείσει η κουβέντα μια και είμαστε εκτός θέματος

ειμαι και γω στο παρα πεντε να δωσω παραγγελια για το mix 2S . Σκεφτομαι σε λευκο γιατι γενικος δεν μου αρεσαν ποτε μαυρα κινητα ... αξιζει σαν αγορα..... μου αρεσει πολυ ο σχεδιασμος του.

ημουν αναμεσα και στο oneplus 6 και διαβαζα κριτικες και γνωμες στο internet σχεδον οι 8 στους 10 λενε mix 2S

Νταξει το 2 αρνητικα του δεν με ενδιαφερουν .. δηλαδη η οχι τοσο καλη μπροστινη καμερα γιατι σχεδον ποτε δεν δουλευω selfies και η απουσια υποδοχης ακουστικων καθως τον τελευταιο χρονο ειμαι παντα με bluetooth .

Με ενδιαφερει και αρκετα να εχει καλη οθονη .... ημουν κατοχος Huawei Mate 9 και δεν ειχα μεινει τοσο ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της οθονης του.

Αξιζει λοιπον σαν αγορα ?